|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
30.7.2008 15:18:24   
zoom zoom
JAz sem pa danes tako utrujena. Pa na šihtu so me non stop nekaj sekirali, da je treba nardit poleg vsega kar je mojega za delat še polno enih drugih stvari in potem sem eno stvar pozabila in bi jo morala kao po šihtu, pa sem rekla da ne bom. So samo z očmi zavili in si mislili svoje. Ja pismo, sem delala kot budala, potem naj pa še po šihtu.  JApajade. Še dobro, da grem samo še jutri. Pa najraje sploh ne bi šla, samo kaj ko kmoram po delovno knjižico in ostale papirje. Mi gre kar na kozlaje ko pomislim, da moram jutri spet. No ne bom več morila z mojo službo, ampak res komaj čakam, da bo jutri ura 2, da šibnem domov pod tuš, potem pa sem po dolgem času naročena k frizerju.

Katja pv: imeti zdravnika v hiši je včasih ful dobro, po drugi strani pa ne. Vsaj kar se dežurstev in ostalega (zelo malo prostega )časa tiče.

Zalbi: ja upam, da se bova lahko kdaj videli (če bom imela čas seveda), sicer se pa lahko kdaj zmenimo za kakšen sprehod, sok, igranje,...

Se pa naša najraje igra z bratcem, in sicer tako da mu nagaja. Zelo interesantno je tudi gledanje knjigic, vožnja z poganjalčkom, jahanje konjička, igranje z avtomobilčki, podiranje kock, razmetavanje cunj (cunje ki jih imam za likat imam spravljene v eni posodi in jih meče ven in nazaj), zunaj pa jo navdušuje zemlaj in pesek (tudi ne bi o tem kakšne so cunje in čevlji).

Lp

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
30.7.2008 21:16:44   
Mojca B
hej!!!

Jojo, joj.. tolk časa me že ni blo tukaj gor, da sem bla cela zmedena... pol sem si rekla, da itak brez veze, da vse berem in sem vas mal preskenirala...

Mi smo en del dopusta že izkoristili, drugi del nas še čaka... juhuh.. sicer še ne vemo kdaj pa kam.. ampak pade še kakšen teden ni kaj...

sladkarije so bile tema?? Mi sladkarji na tone.. vsi 4-je.,.. niti pri Joni ne kompliciram, ker jaz sem včasih sposobna za eno tablco čokolade kr jokat...je vse sladko.. najraje kake kisle bonbone - teh res ne kupujem redno.. tu pa tam pa morajo bit.. tele mlečne rezine zmeže k bi rekel keks... pol sladoled obožuje, pa kakšen čokoladen piškot.. seveda poliže dol čokolado in to je to.-..:)

Naspidirana je 100/ uro. vsi k jo vidijo, pa so mene poznal malo pravjo, da imamo isti propeler vgrajen. To ti pa je en speedy.. adijo pame. Včasih kr nekam odluta , full govori, poje, pleše.. adijo pamet je.. danes celo ni hotla it spat in se je drla.. daj, daj.. risanko... mi ni blo nič jasno, ker jih sloh ne gledamo... ma ja, kaj češ-- A ja še to. Glavna zabava pa je pr nas VOŽNJA S TRAKTORJEM!!! Pa to crkneš no.... Zdaj že moj Igor ne bo mel kmalu več placa not sedet pa šofirat. Poslušte to. Igor za volanom. na enem kolenu Jono - 1 leto 4 mesece, na dugem tajo 2 leti, zadaj gaj 4 leta, Domen 7 let, Mojca 6 let in marko 10 let... crkneš...pa pol k tega zlodaj dol ne dobiš... 

ja tko je, ratsejo otroci. V pondeljek greva prvi dan v vrtec- bomo videli kako bomo prenesli...

nič...

Mislim, da je to to... Mejte se, uživajte...

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
31.7.2008 7:51:25   
zalbi
dobro jutro!

Joj tee moje bolečine se vsak dan stopnujejo in širiju - danes me poleg kolmolcec, zapestja, kolena bolijo še gležnji. včeri sem bla pri zobarci in je rekla, da verjetno prebolevam kako virozo - gorza... komi hodim, se premikam, najtežje pa je ko se enkrat vsedem, pa da moram pol vstati... jej jej...

Upam, da še Sara kej ne stakne, gremo danes teden na morje...

upi, ker je že četrtek, sam še jutr, pol pa vikend - bo naporen, ker moj user posted image  praznuje rd, pa o cel vikend polno ljudi... pol pa samo še trije dnevi pa jupi na zaslužen dopust...

mojca B - lepo da si se nam končno javila - si bla med pogrešanimi:).

zoom zoom - naj ti hitro mine zdanji dan...

zdaj pa kava...mnjam...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
31.7.2008 8:46:20   
BarbaraE
zalbi - koliko časa pa že imaš te bolečine? Kaj če bi se šla ti osebnemu zdravniku malo pokazat? Meni je moja zdravnica rekla, da pri odsralemu viroza traja največ 1 teden, kar je več, ni viroza.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
31.7.2008 8:49:19   
zalbi
BarbaraE - tole mam od ponedeljka, tko da če čez vikend ne bo ok, grem ziher k zdravniku... a misliš da je panika?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
31.7.2008 10:10:59   
BarbaraE
Zalbi - jah, jaz bi najbrž naredila paniko. Ampak to sem pač jaz. Mene bi malo skrbele te bolečine - vsak dan več ali na drugem mestu. Če drugega ne, bi svojo dohtarco klicala, da naj mi svetuje, kaj narest. Lej, lahko je pa res samo kakšna čudna viroza. Sama moraš presodit, a se te bolečine tebi zdi "normalne" ali ne. Ampak kot si jih opisovala, se meni zdijo malo čudne. Pač jaz bi se šla na tvojem mestu pokazat. Tako naredi kot si rekla - počakaj čez vikend, potem pa pokazat se, če ne bo bolje. No, če bo slučajno čez vikend slabše, pejt pa k dežurnemu. Upam, da se bo stanje izboljšalo. Mogoče te pa le kakšen stres (beri izčrpanost) daje. Jaz sem bila ta teden en dan takšna, kot da me je tovornjak povozil. Komaj sem zdržala v službi, doma sem kar na posteljo padla. No, potem sem pa počasi k seb prišla. Prepričana sem bila, da bom zbolela. In ni bilo nič. Le preveč utrujena sem bila.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
31.7.2008 11:08:58   
zalbi
barbrabaE - joj hvala za mnenje - v bistvu je že moja mama tudi naredila paniko, tako da se grem danes pokazat k zdravniku - res je nenavadna bolečina,  približno tko kot če bi imela muskefiber. Vglavnem danes grem k zdravniku se pokazat - ampak to samo zato, ker gremo drug teden na morje - da bom ok do takrat...

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
31.7.2008 11:18:33   
BarbaraE
Zalbi - sporoči, kako boš pri zdravniku opravila. In vse najlepše ti želim.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
31.7.2008 11:47:00   
lilka
Helou čvekice!

Igrače in igre: naša je tudi v vrtcu, tako da ji potem doma ni vse dolgočasno, prav veliko časa se pa ne igra, ker pač ne zmore toliko koncentracije. Najraje ima knjige, če jih skupaj gledava, pa kocke rada sestavlja, drugače pa vsako igračo malo pogleda pa spet naprej, samo tisite 3 ure do spanja kar hitro minejo. Med vikendom pa po spanju zmeraj kam gremo, če ne ji je dolgčas.

Zalbi: sej zdravniki so zato da nas pogledajo, je treba kar it.....

Jaz sem pa danes že zelo nenaspana, se že spet veleče tole vstajanje ponoči, pa tale ločevlana dieta me malo daje.....

Danes je šel dedek po Tinko v vrtec, pa bo šel mož jo dvignit, jaz bom malo likala, posesala, ker v soboto ne bo nič, ker je mož celodnevni....user posted image , tako da morem kar mislim danes naredit. Bom pač danes mela sobotno čiščenje in likanje, kolker se bo dalo naredit v dveh urah, pol bota itak že doma.

Takole, zdej grem pa delat, ker je čistilka priošla čistit pisarno, nočem da škili kaj pišem....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
31.7.2008 12:12:19   
BarbaraE
lilka - vi pa mate pridno čistilko, ko tako zgodaj že pride čistit. Boljšo kot mi, ki včasih pride enkrat na teden. user posted image  No, moram pa našo vseeno pohvalit - po par pritožbah je ta teden prišla tako kot je treba - med 14 in 15. uro. Po 15. uri jaz ne mislim zaradi nje nadur delat. V naše prostore pa ne sme, če ni nikogar.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
31.7.2008 13:32:30   
taška30
Jaz pa kao pakiram za na morje. Imam dopust prav v ta namen. Vstala sem ob 12-ihuser posted image , ker smo bili včeraj do 4-ih zjutraj zunaj.user posted image  Malo me glava boli.
Sploh ne vem, kje naj se lotim. Zaenkrat sem spakirala brisače.

Pogrešam otročke. Mi je tašča povedala prejle, da je Julija danes ful lumpa. Kar gre mimo Mance in jo malo poči. Al pa ugrizne.user posted image  Manca pa nič nazaj, sploh ne dvigne roke nanjo, ampak le milo joka: user posted image ueee, Juli me je udarla.user posted image  jao, jao. Pa prej je Manca hotela zlesti na Julijin voziček in jo je Julija ugriznila, odrinila in potem položila glavico na sedež vozička, kao: to je moje!!! Jao jao.user posted image

Komaj čakam 14 dni v miru z otročki, res. Moram danes še v knjižnico po par dobrih knjig, mogoče mi na dopustu celo uspe kaj prebrat. Optimist, ha.user posted image

MojcaB, lepo, da si se oglasila. Lahko bi se večkrat.user posted image
Lilka bo pa spet pridna.user posted image  Tebe bi pa jaz kar imela za ženo.user posted image user posted image user posted image  Jaz pa komot sesam ko je Julija zraven, ves čas stoji za sesalcem in nastavlja glavo tam kjer piha ven iz sesalca. Sicer ne vem kolk je zdravo, da ji direkt v obraz piha tisti smrdljivi zrak, amapk njej ful dogaja.user posted image

Zalbi, jaz bi šla tudi k dohtarju na tvojem mestu. poročaj kaj je rekel.

Nč, grem naprej pakirat.user posted image

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
31.7.2008 14:39:31   
aprilčica07
Da vas na hitro obrajtam še jst:):)
taška: s sesalcem vred te povabim gostovat še k namuser posted image
lilka: naše čistilke so  tudi pridne, pridejo malo pred 15, tako, da nas med delom ne motijo, ma nardijo delo tako kot je treba...v enem tvojem postu sem zasledila, da kadiš:):), no, jst tudiuser posted image
zalbi: fanj opravi pr dohtarjuuser posted image
mojca B: tudi pr nas je traktor atrakcija številka 1, pa moj tata ga včasih pelje malo gor in dol po dvorišču in tamali pol neče it dol in rata cela štala. Obožuje pa tudi kosilnico in samokolnico, jao jaouser posted image

no v glavnem jst sem danes kot da bi bla zadeta.  Kr ne morem funkcionirat, pa sem dobro spala, nič se ni zbujal tamali, zbudila me je budilka, ma vseeno mi neki faliuser posted image Al je vreme, ker je nizek pritisk, ali pa vpliv jutrišnje lune, neki zagotovo je v zraku. KOmaj čakam, da grem iz šihta, da grem vsaj malo ven z tamalim, da se premigam in razmigam, da dobim malo kisika in se začnem vsaj malo bolše počutit. Današnje počutje je kr neki, nouser posted image

Sicer je pa vse pod kontrolo, še malo in gremo domov, pa jutri je petek.. malo me edino skrbi, ker delam v soboto, ma bo že. Ne bo panike:):):)

Lepo se mejte.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
31.7.2008 16:00:27   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

no v glavnem jst sem danes kot da bi bla zadeta.  Kr ne morem funkcionirat,

Jaz isto, aprilčica07. Samo najbrž zato, ker sem ponočevala.user posted image  Čist sem razštelana, ne vem kam naj se dam, skos me po malem glava boli, pakiranje ne gre pa ne gre.user posted image

Sem že prej hotla reči, pa pozabila - jaz imam pa pred traktorji in kosilnicami in podobnim kar eno paranojo.user posted image  Mislim glede otrok. Res je, da sem mestno dete, tko da kej dost se ne spoznam in nisem imela nikoli stika, samo sem že za tolk nesreč slišala, ki so se zgodile, ko so se otroci igrali tam okoli, da mi je...uh.user posted image Skratka, pazite na svoje otročke pri tem, no saj ne dvomim, da pazite, ne tega vzet za slabo, to so samo moje bube v glavi, res že od nekdaj imam strah pred temi 'domačimi nesrečami'.

Mi pa jutri gremooooo, gremooooo proti Visu, juhej!!!user posted image  jej, men se že mal trga.

Aja, pa še to, smo mislili iti tako, da bi bila Julija pri nama v avtu, Manca pa pri tašči&tastu, da smo bolj komot (moj mož ima svoj sedež rad ful nazaj in me zmeri skrbi za otroške nogice zadaj), pa tudi zato, da se lahko nekdo od odraslih presede nazaj, če bo kaka otroška kriza, sicer gremo ponoči, upam, da bosta obe spali. Torej, sodelavka mi je zadnjič tko mimogrede rekla, da ona pa raje vedno vse otroke sama vozi, ker če se jim kaj zgodi, da so skupajuser posted image  Zdej je pa zasejala seme dvoma vame. saj ne vem. oba avta sta enako varna in tašči&tastu popolnoma zaupam. Itak so že Manco n-krat peljali na morje.
Kaj ve mislite?

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
31.7.2008 18:33:13   
juniorka
Hojla!
Da se še jaz malo oglasim! Nisem vsega brala, malo preletela...
katjapv- naš lump je pri 13,14 mesecih imel 84cm in 13kg, zdaj, en mesec kasneje stanje ni kaj drugačno, se pa nismo nič tehtali! Nosit ga pa hvalabogu ne rabim veliko, je priden v vozičku... ko pa hodi, pa tudi ni problema!
sladkarije- ne kupujem ravno, čokolado 1x na mesec za lušte in jo poskusi, pa kakšen piškot, pecivo včasih spečem, al pa un štrudl za leno gospodinjo- tisto pa imamo vsi radi. Lizalko sem mu dala 1x!
Stanje v vrtcu se izboljšuje, samo kaj, ko pride vikend, pol pa vse znova v ponedeljek..jok...ah joj.
Igranje- se zamoti sam, zadnjič se je ob 6ih zbudil, kar pa ni moja ura za vstajanje, in se je do 8ih lepo igral, 2x me je prišel pogledat, večino časa sem pa spala! Igra pa se s posodo, avtki in zlaganje le teh v pralni stroj, odvijanje role wc papirja in trganje le tega na male koščke in podobnouser posted image !
Rad gleda otroški program na tv, posebej ko pojejo in plešejo, pol se tudi on pridruži!
Vsem, ki odhajate na dopust- lepo se imejte in zdravi bodite!
Zaenkrat se poslavljam!
Kje je pa valika?

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
31.7.2008 19:56:12   
zoom zoom
Živjo,

sem si danes privoščila frizerja, sem se naročila še za barvanje ali pramena, pa si je narobe zapisala in me je uspela samo postrič. Sicer frizura je dobra (kaj bo potem ko si bom sama rihtala bomo videli), na rit pa me je vrgla cena. Samo za striženje sem dala čez 30€. Kr neki, čist tu mač. Mi je rekla, da stane striženje s prameni od 30-50€, potem mi pa samo za strićenje računa toliko. REs čist tu mačč. Bom preživela, samo mojmu ne smem povedat, koliko sem plačala.

JE pa naša ratala tak živc in kot je omenila taška, tudi en mali pretepač(ek). Je začela tepst, če ji kaj ni prav, pa ščipat. Ko uščipne se res prav napne in občasno res tudi zelo zaboli, da moraš rečt AU in če ne rečeš začne še bolj ščipat in vpit AUAU in ko potem rečeš AU se začne smejat. Je res prav smešna. Je pa tudi naša čist nora na traktorje, pa avte,... samo da se vozi.
Glede vožnje s traktorji imam pa tudi jaz kar precejšnje pomisleke, da se otroci zraven vozijo. Naš starejši se je sicer že ene 2x peljal (nisem bila zraven in baje je bilo na dvorišču), pa nekajkrat je gor sedel (pri ugasnjenem - to sem mu jaz dovolila), samo na sprehodih (če gremo po poti, kjer so njive) pa kar videvam ko vozijo otroke na traktorjih. Ne vem no. Če ima zaprto kabino je mogoče še varno, samo videvam pa tiste traktorje, ki nimajo strehe in otroc sedijo na tistih pokrovih gume (pojma nimam kako se temu reče). To pa jaz sploh ne bi dovolila. Pomoje da tako komot dol pade, lahko pa da se motim.

Glede vožnje otrok z babicami/dedki jaz dovolim, sem se pa tudi jaz že kdaj spraševala, če se, upam da nikoli, kaj zgodi bi si pa očitala, zakaj sem pustila. Ampak na to itak sploh ne smeš pomislit. Hvala bogu, d jih sploh imamo.

Zalbi kako je bilo pri zdravniku?

Jutri pa nova služba. Komaj čakam in upam, da bo to to kar sem si želela, da mi po enem letu ne bo treba spet menjat.user posted image

Grem zdej daljinca poiskat ker ga je nekdo skril in ga iščem že eno uro. Pojma nimam kaj sta ga vtaknila. Vsi ostali so na mestu samo za TV ga ni.

LP

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
1.8.2008 7:13:13   
aprilčica07
Jutro babe,

ježeš marija, kašna sem jst danes:):) smo šle včeraj čisto nenačrtovane 4 babe ven.. si lahko mislite kako se je končalouser posted image . Iz ene pijače, jih je ratalo malo več, ura je bla kr naenkrat 1 zjutraj, mi še vse naspidirane, pepelniki polni.. Jao jao, danes pa me tako oči pečejo, da komaj gledam. Bo treba it še po kašno kavo, če ne bo ta petek precej dolg in naporenuser posted image

zoom zoom: najprej srečno v novi službi. glede frizerjev pa ja, imajo cene grozljivo nabite. Jst sem dala za striženje samo konic in barvanje, nobene posebne frizure, ker mi pač ne rabi delat, celih 53 eurov...user posted image Vsakič ko grem je dražje. Madona, no, ma služijo mastne denarce te ženske. In tle pri nas so cene v glavnem take. Mogoče bi, če bi kje okoli pogledala kaj našla, ma kot prvo nimam volje kr naprej menjavat frizerke, kot drugo me pa ta tudi lepo postriže in poštima. Dobro, da grem vsake tri kvatre enkrat, drgač bi kr bankrotirala. In seveda mojemu moram zamolčat kolko plačam.user posted image
taška: glede domače kmetijske mehanizacije sem tudi jst precej strahopetna. Nisem mestno dete, sem ta prava vaška deklina, ma to ni merilo. Pr nas ga tata s traktorjem pelje izključno po dvorišču, ker je ravno, da bi ga kma drgam peljal ni govora. Kot prvo itak ne bi dovolila, kot drugo pa ima tudi moj tata tolko razsodnosti, da kaj takega ne naredi. Kosilnico lahko mali gleda, z varne razdalje in je obvezno nekdo zraven. Z samokolnico ga pa tudi jst peljem, no, to ni nevarnouser posted image Je blo tudi na našem koncu precej nesreč na tak način in to tragičnih, da nima smisla izzivat. Je treba  bit orng pazljiv.
Lepo se mejte na dopustu in uživajte sto na urouser posted image
juniorka: vaš user posted image pa prekaša našega user posted image pri teži in velikosti, pa mi vsi pravijo, da imamo zeloo velikega in težkega otročka (12 kg in 83 cm pri 14 mesecih)

Tako, tolko za uvod. Za vikend nimamo nekih planov, mislim sicer da je formula in se bomo mogli z malim za par urc umaknit, kaj drugega pa ni na vidiku. Za enkrat. Se to pr nas hitro spreminja:):)

lepo se mejte.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
1.8.2008 8:29:30   
lilka
Jutro čvekice!

BarbaraE:naša čistilka je pridna nimam kaj rečt, mojo pisrano zaradi vasrtva podatkov lahko tudi čisti samo dopoldne, ko smo tukaj. Pa naša čistiulka dela vsak dan od 7.00-15.00 ker je dopoldne največ dela, tako pač je. jaz pa iozkoristim za pavzico....

Taška30: jaz sem tudi imela en dan dopusta, da sem spakirala za morjeuser posted image .
Jah moj mož pa ni najbolj navdušen kadar žena reče, da bo pa zdej čistila in likalauser posted image , sem pa vse naredila včeraj in sem vesela da mi v soboto ne bo treba. Jaz ne čistim, če je Tinka zraven, najmanj sesam, ker ima sum na astmo, pa še živčno me dela, če caplja zraven jaz raje pustim in čistim, ko imam mir.

aprilčica 07: jah jaz sem strastna kadilka, zdej ko sem na ločevalni dieti pa kadim še boljuser posted image , eh pa naj bo, samo enkrat se živi, za rakom pa umirajo tudi tisti, ki ne kadijo......se tolažimuser posted image .

Pridem nazaj.....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
1.8.2008 9:08:36   
lilka
Sem mela stranko vmes.......

zoomzoom:ja fizerji imajo res navite cene, pravi luksus so postali.....držim pestiuser posted image , da ti bo odgovrajala nova služba, ker današnji dan najti službo, ki ti paše ni več tako enostavno. Jaz sem z mojo zelo zelo zadovoljna, samo plačo mi morejo malo poštimat, čakam kaj bo prinesel nov plačni sistem, pa napredovanje v plačilni razred morem tudi izsilit, že čakam pol leta, da mi ga bo dal, počakam do jeseni, potem pa napadem direktorja, ker zdaj ga imama pa res že zadosti, ko skos nekaj mečka in odlaša.....

Vikend: ne bo ravno fajn, ker je mož v soboto celodnevni, v nedeljo je pa dežuren na telefonu,user posted image tako da bova s Tinko večinoma sami, bo že nekako, pa še naslednji teden je popoldanski, tako da kar pričakujte da bom spet v kakšno krizo padla, ful mi je smotano ko sva toliko sami, pa bo že minilo.....

Vrtec: kljub temu da imajo dopuste in je kar naprej druga vzgojiteljica, Tinka še vedno gre sama v igralnicouser posted image user posted image in možu pomaha in reče pa-pa in to je to. Nobenih problemov, s tem da jaz je pa še nikoli nisem peljala in babi je tudi ne vozi, ker se pri njej joka. Jo pač vozi mož, ker je tako zgleda najboljše.

Vožnja z dedki in babicami: ne vem no, jaz ne razmišljam tako, če se kaj zgodi, mislim, če bi tako razmišljala potem nikoli nebi nikamor šli. Meni je normalno, da se Tinka vozi z dedekom, pa z obema babicama, tudi na daljše ture so že šli, ne vem, jaz o tem nebi niti razmišljala.

Taška 30: varno vožnjo in lep dopustuser posted image !

Mene je pa včeraj prijateljica klicala, z eno noro idejo, da bi v avgustu 15, 16, 17 , šli s šotori kampirat v kamp v Pulo, da bi nas šlo več družin skupaj z otroki. Najprej sem rekla, da mi nikakor ne(ker je naša Tinka najmlajša ostali imajo že večje otroke), potem pa sem malo razmišljala in bi mogoče celo šli. čeprav si ne predstavljam, kako bo Tinka spala čez dan, kako bomo zvečer mi trije, ko gre ona tako hitro spat, kaj bomo zjutraj, ko se že ob pol šetih vstane(sem poskusila na dopustu ne pomaga tudi če gre spat bolj pozno se isto vstane), ne vem no, jaz verjetno preveč kompliciram, da bi bila taka zadeva zame izvedljiva. Kaj ve pravite? Ker potem bo pa več moških skupaj, pa bodo pili in ne vem kaj še vse, karte igrali in še od moža ne bom mela nič, pa bom laufala tam za Tinko ko bodo ostali lahko kavico pili, kaj pa vem?????

Takole, zdej morem pa res it delat.

Lep dan, lep vikend!

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
1.8.2008 9:51:40   
taška30
He, he, Lilka, jaz se zmeraj muzam ob tvojih postih.user posted image Tako me spominjaš name, ko sem imela samo Manco. Meni je bilo tudi ful hudo, kadar sva bile sami, pa tudi tkole sem 'komplicirala' glede dopusta in vsega, pa bila v devetih nebesih, če mi jo je kdo odnesel za kako uro, popoldne...identično. Dejstvo je, da jaz nikoli nisem bila nek materinski tip in nikoli nisem umirala od želje po otrocih, po pravici sva (sem) se nekak za Manco odločla, ker mi je tiktakala biološka ura (kaouser posted image ). No, in me je tole materinstvo čisto iztirilo, kriza na krizo (oz. še danes mislim, da sem imela malo poporodne depresije pri Manci).
Kaj hočem povedat? Da je vse samo v glavi. Zdaj ko imam dve, se mi zdi, da če sem sama z Julijo par dni, je to taprav dopust.user posted image  Čist resno. Od dne, ko sem Julijo prinesla iz porodnišnice, se mi zdi, da je življenje lažje. Protislovje, vem. Pa veš, kaj sem prepričana, če bi ostala le pri Manci, bi še vedno razmišljala v smeri: kolk sem obremenjena z otrokom, pa tega ne morem zaradi materinstva, pa unga ne morem, pa kdaj bom spet kaj fraj...tako pa se v možganih enostavno naredi en preklop, postaneš bolj flegma, vse se ti zdi lažje, bolj preprosto. Pri Manci sem sem se žrla kako naj začnem z GH, pa tega ni hotla, pa koščki, pa ne vem kaj še vse, pri Juliji mi je dol viselo, itak se vedela, da bo pri 1 letu jedla vse.Recimo prvi izpadi trme pri manci so me čisto znervirali, ker jih pač nisem poznala. Juliji se le smejim, ko z glavo tolče ob tla, ker enostavno vem, da je to faza in bo minilo. Z Manco me je bilo včasih kar groza it v družbo (npr. tko kot imate vi tale piknik), ker se mi je zdelo, da je ne bom 'obvladala', da se bo kar drla, kako bo zaspala, pri juliji si rečem: dej, no, enga dojenčka bomo pa že zrihtali, ni hudič.

Saj zdaj več ne vem kaj sem hotela povedat, sploh 'tavzorne' mame me najbrž ne razumejo, ti pa me, sem sigurna.user posted image  Zrihtajta Tinki sestrico ali pa bratca, pa čeprav še tako protislovno deluje, pa bo bolje.user posted image user posted image user posted image
Pa drži se naslednji teden. Na izi. Saj je samo en mali dojenček, ki rabi malo spanja, malo hrane, malo igre in malo maminega objema, tako preprosto.user posted image Pa pejd na piknik, absolutno, boš vidla kako je fajn se družit z drugimi mamicami in otroci, ful pomirjujoče, ko ti še kdo drug malo pojamra.user posted image

Ajdi dečve, čez 3 urce gremo, šibam še malo na kufre.
papa

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
1.8.2008 11:57:29   
Anonimen
hoj, moje drage! se po dooooolgem času spet malo javljam. sem imela kar malo slabe vestiuser posted image
najprej sem vas samo še brala, pa nič pisala, sedaj na koncu pa še to nisem utegnila.
smo se namreč cele dneve potepali. mi je bilo dovolj tega vročega stanovanja, pa smo se vsak dan zapeljali kam. potem pa zvečer crknjena, pa nič več časa za RR. ja pa na nekaj razgovorov sem hodila. potem pa najprej ta mali dve zapeljat k mojim staršem, pa potem nazaj domov se rihtat, potem pa spet po ta mali dve... in si potem lahko mislite, kakšno letanje je to.
moram vam zaupati, da sem dobila službo. začnem 12 avgusta. so me včeraj klicali. sedaj pa sem kar malo žalostna in pa zmedena. smo včeraj hodli v vrtec se pozanimat kako je z uvajanjem, pa danes sma že obavile sistematski pregled - je velika 83 cm in ima 12,3 kg.

vas moram najprej malo za nazaj prebrat, kaj se dogaja tu....

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1620
1.8.2008 13:09:23   
taška30
Oooo, Valika, še tebe pozdravim.user posted image
Evo, moj malo zamuja iz službe, tko da čakam, pa čakam, pa čakam................................................................................... lepo se mejte, se vidimo/beremo 18.avgusta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
1.8.2008 14:41:12   
zalbi
hej hej

uh končno sem prišla do računalnika...

joj to naše zdravstvo. Ja včeri sem pol dobila napotnico za infekcijsko kliniko, ker se n krvi ni videlo ničesar - glede mojih bolečih sklepov, pa naj omeni da se dobila gorzne izpuščaje po nogah... skratka... danes sem bla na infekcijski kliniki 6 ur - zato da se jim zdej zdi da imam vnetje žil... kr neki - skratka, naj bi bilo to to, ampak niso čist ziher. Sem na bolniški, ker moram počivat, predvsem pa noge met skoz gor, da mi nebodo zatekali gležni - ok - pr Sari je itak to nemogoče. Najhuje pri vsem tem pa je da sem se kot otrok veselila tega našega dopusta, ki je zdaj obvisel v zraku - kr se jaz naj ne bi kopala in sončila - groza me je, tko da ne vem kaj bomo naredili, v bistvu bomo zdej počakali do torka, da vidim kaj se bo razvilo in kako bo moje počutje, vsekakor, pa bom do četrtka sigurno doma - in bom počivala. So mi povedali da je zdravljenje dolgotrajno - lahko traja 8 tednov. Tko da sem malo v bedu danes....bo že bolje špravjo - zdej moram samo upati na najboje, da se prbližno pocajtam do četrteka in gremo na dopust...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
1.8.2008 14:48:56   
BarbaraE
Zalbi user posted image , saj bo. Ti res malce več počivaj. A kakšna zdravila so ti dali? Sicer pa, a v senci na morju ne bi mogla počivat? Hja, saj vem, s tamalimi otročaji je to težko. Kam pa naj bi šli na morje?

Mi gremo pa za en teden spet malo na oddih (no, kakor se vzame, jaz se od otrok malce v službi spočijem user posted image ) in sicer gremo samo do Izole, kjer ima tašča eno garsonjero. Za lenarit (upam) bo. user posted image

Lepo se imejte.

Zalbi - tebi pa želim, da se čimprej rešiš teh bolečin in da odrajžate na morje.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
1.8.2008 16:14:09   
tejkag
Oj!
zalbi-sranje ne...upam,da se čimprej pozdraviš

lilka-ja, tud jaz sem tak komplicirast človek. Mi pa naj bi šli za tri dni v Mozirje z kolegi, mamice z otroki bi spale sicer v koči,moški pa zunaj v šotorih. Pa me tud skrbi kako bo z spanjem, ker je že doma katasrofa....pa bi mogla ponoči nonstop prižigat luč in še druge motit.user posted image Bomo videli, po eni strani bi šla,po drugi pa vem, da ne bo to noben oddih in bom še bolj zmatrana kot če bi bli doma.

Lana spi, prej se je malo kopala v bazenčku,pa malo ven pa spet not, skratka je pravi mali živcuser posted image . Trmasta kot sto user posted image , če ni kaj po njenem, trmari in se dere kotuser posted image . Pač bik po horoskopu, tako kot ati, jaz pa sem lev,tako da si lahko predstavljate kako pestro je pri nas doma.
Pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
1.8.2008 20:09:34   
sabri
Oj, mi imamo bejbo doma, je bila kar od ponedeljka do danes na štajerskem, je prava cigančica naju ni nič pogrešala, sva bla kar užaljena, vsaj malo bi naju lahk no...user posted image Drgač sem pa vesela, ker je uživalal in bo še šla. Midva sva bilapa kot popipsana zdaj dva dni sama, samo tenis, bicikel, tenis, slončkanjeuser posted image , pa včeraj malo pivaaaa...
Lilka: vi kar pejte, jaz bi šla takole no, čeprav nisem za kampiranje, sicer ti je pa Taška tak fenomenalno napisala, da je skoraj mene zagrabilo za še enegauser posted image , pa minilo že tud, ha. Maš pa prav ja, ker kakor si napisala pri prvi, smo najbrž tiste, ki imamo prvega, kar dosti na istem, jaz sem na začetku kake 3 mesece ful komplicirala, kar ponavadi ne, ker sem bolj flegma človek, no potem sem pa nehala in je iblo še enkrat bolje.
zalbi: upam, da ni to, da ne bo tolk časa trajalo, pa da lahk vsaj na morju počivaš, čeprav ni isto, kot če bi bila zdrava, držim pesti, da čimprej mine. Od česa pa sploh bi lahk to bilo?
Mi gremo tudi na morje, še vedno nismo zihr kam, ker ne najdem dobre last minute varjante. V skrajni sili na RH. Važno ,da smo na dopustuuser posted image
Grem se crklat z bejbiko, pa spat jo dat.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?