|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
21.6.2008 22:27:50   
hariba
Jaz tudi želim Matiji vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image
Naš dan je minil brez kakšnih posebnosti. Uspelo mi je oprat goro cot,pa okna umit po dolgem času,malo sem spet v Intersparu in C&A zapravljala.Kopalke sem si kupila,so stare že čisto sprane od klora in soli,gremo jutri se kopat.
Proti večeru je moj še pre hišo pokosil,jaz sem travo pograbila,nato smo šli pa na 1 sprehod ob Savinji. Je ful pasalo.
umivanje zob Takrat jo zagotovo slišijo sosedje,ko ji poskušam umit zobe,,ful se dere in grize zobno ščetko,pa v moj prst tudi,če ji poskusim usta odpret.
Zdaj grem pa pod tuš in spat,upam,da bo mirna noč.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
21.6.2008 23:03:52   
thumbelina
Heloooo!! I'm back.

Smo prišli ob pol desetih domov, sva floknila otroka spat, ker sta polovicopoti sitnarila in nama kravžljala živce. Otok MOlat super, apartmaji super, voda super, vreme od srede super. Lepo smo se imeli, uživali, celo vožnja s trajektom (2h 15 min v eno smer) je šla v redu. Matevž je sicer pobrisal na ladji ves šmir in svinjarijo, ampak on je bil presrečen da smo ga pustili puzati in kobacati po tleh....

Tako zdaj grem pa spat ker ni ga čez domačo posteljo....

Pa pa

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
22.6.2008 14:04:42   
aprilčica07
Oj babe,

kašno sončke imamo, kajne?user posted image končno pravo poletje:):)

Trkam na les, zgleda, da bo naš fantina ok in da je blo tisto v petek kr neki:):):), tudi danes je ok, vročine ni, razpoloženje je primerno, je in pije tudi, tako, da ržte pesti, da smo šli mimo tokrat.

Jst grem še jutri delat, pol pa dopust.. No, priprave in v petek odhod. Me je pa kmalu fršlok zadel, ko so mi od ZZZS poslali obvestilo, da za malega ne morej nardit zavarovanje, ker kao nima urejenega obveznega zavarovanja, pa da nima naslova... Blo je napisano, tako, kot da smo nevem kašni kriminalci.user posted image V glavnem, so neki zabrkali z številkami in je pol ratal kaos. Sem šla tja in smo vse poštimali.

thumbelina; super, da je blo na dopustu lepo:):)
katja pv; jst sem pa v oddelku za samostojne podjetnike, kontrolorka
hariba: jst sem se hvalila kako naš prenaša zobno ščetko.. hja, samo prva dva dni, zdej je pa tak cirkus, da nas je slišat po celi vasi:):)

Tako, moj gleda formulo, tamali spi, jst grem pa lase pobarvat dokler je še mir:):):)

lp.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
22.6.2008 14:10:18   
aprilčica07
A še to:

katjapv: čestitke Matiji za rojstni dan:):):):):):):):)user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
22.6.2008 16:08:37   
smotka lonib
hojla

jest imam noro v hiši. zdej sem kovčke že pripravila in zvečer samo še malenkosti vržem še v en ruzak. sem se mogla še dons pobarvati, da ne bi kdo na morju mislil, da sem stara mama z vnučkom user posted image (sem že malo siva- moj je manj siv, ker ga jest bolj malo sekiram kot on meneuser posted image ). pa včeraj sem oprala dva stroja in je zjutraj moja mami vse zlikala (sta včeraj ostala čez noč pri nas). dons mi bo pa še potico spekla za seboj.

Zala se je kopala v svojem bazenčku. je enkrat kar z bodijem notr šlauser posted image . sej ni čudnega, ker je taka pasja vročina, da jezik kr po tleh vlečem.

hariba!
sem zadnjič pozabila napisat, da tvoji otroci so še bolj pridni. sej moja dva sta tud bolj pri ta lenih in jih moram včasih terat, da se morata učiti.
kopalke sem pa jest slučajno našla iste kot lani, s tem, da ima ta modrec z že dodanimi joškiuser posted image (bolj pšodložen modrec) pa hlačke se malo bolj široke

Mojčca!
pridna. a ste že v novi hiši?

katja pv!
čestitke za Matijev rostni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

thumbelina!
user posted image user posted image user posted image samo, da je bilo vse OK, sploh pa vreme.

apričica!
boš vidla, da se bo tvoj malček pozdravil do petka. naša Vanja je enkrat zbolela dan preden morjem (sem hodila dve leti z njo kot spremljevalec preko ZZZs-ja. je reku zdravnik (en mal čuden), da ne sme na morje.user posted image sm si mislila, ja pa kaj boš ti meni pamet solil, če pa morje pomaga pri prehladih. in sva lepo šli nasljednji dan lepo na morje, kjer drugi dan ni bilo ne duha ne sluha o prehladu.

zdej pa moram it

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
22.6.2008 21:25:21   
thumbelina
Evo naša 2 sta bla oba z zelenim smrkljem do tal ko smo šli na morje in v roku 2 dni so smrklji izginili. Jaz imam vedno na morju smrklje brista kar z morsko vodo. Ko sta v vodi enostavno pomočim prst v morsko vodo in obrišem parkrat smrkelj. SLiši se nagravžno ampak nuca 100%.

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
22.6.2008 21:58:54   
sabri
Čao, po kratkem oddihu se javljam, od četrtka dalje smo bili na štajerskem, sem vzela 2 dni dopusta in je bilo super, smo veliko kolesarili, naša uživa na kolesu, ji je celo uspelo zaspatiuser posted image , katastrofa, to res ni dobr, ker je opletala z glavo, da sva potem kar ustavila, v soboto smo bili na Okrešlju v Logarski d., malo straha za dol, ker je malo plezanja vmes, pa nahrbtnik s tamalo je moj kar težk hodil, ampak je šlo, bomo še šli v hribe, samo da ne bo plezanja preveč, nimam fajn občutka zarad tamale, danes pa zjutraj spet na bicikel potem pa piknikuser posted image . Tamala se je kar v bazenčku kopala in uživala, samo prehitro je minilo teh štiri dni. Bom prebrala za nazaj, ker zdaj ne morem nič komentirat. Nočko. Aja Emino sem videla in ima prav prisrčen bušek že, pikica je pa prava mala lepotička.

Neposredna povezava do sporočila: 1257
22.6.2008 22:13:09   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

Evo naša 2 sta bla oba z zelenim smrkljem do tal ko smo šli na morje in v roku 2 dni so smrklji izginili. Jaz imam vedno na morju smrklje brista kar z morsko vodo. Ko sta v vodi enostavno pomočim prst v morsko vodo in obrišem parkrat smrkelj. SLiši se nagravžno ampak nuca 100%.

se strinjam s tabo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1258
22.6.2008 22:15:39   
smotka lonib
Zdej se počasi poslavljam od vas. Jutri zjutraj počasi odrinemo ampak ne prov zgodaj. šele okoli 9 ure bomo šli, ker pihod imamo šele ob 12 uri tako, da bom vmes šla še v trgovino.

Čao!

Neposredna povezava do sporočila: 1259
22.6.2008 22:41:48   
mojčca
Lonib, uživajte na morju.

Jaz sem bila pa danes v Lescah na srečanju marčevk 2005 in je bilo super. Ko sva prišla domov, pa se je Matic namakal v bazenčku, nato sva šla na kolo in je na zadnjem ovinku pred hišo zaspal. Ja nič čudnega, če pa je v celem dnevu spal od 9.50 do 10.20. Potem pa je bil tako utrujen, da je zvečer zaspal šele ob pol devetih.

Punce, kdaj bo srečanje??

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 1260
23.6.2008 7:52:01   
zalbi
hej!

srečanje - ja jst skoz neki prdelagam pa nobena nč - je dejmo dorečt - ta teden v četrtek?

eno vprašanje - naša sara ima ful tko vneto rit - ampak ne tko kot je že imela - ampak vse tko gor po luliki - a mislite da je lahko to od vročine in plenic - kaj se da nardit v tem primeru - če ima morda kira izkušnje.

Včeri se je sara tut namakala kr v škafu - morva ta teden po kak bazenček... je pa na polno uživala - se jo dala mal vn - minutno ni zdržala k z glavo naprej je pičila v škaf nazaj - je bla tolk dobra... smo se ji prou nasmejal...

tako, danes zvečer imam pa podelitev diplome..jupi...končno... tako da bo dan ful hitr minil...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
23.6.2008 10:17:33   
BarbaraE
Evo mene nazaj. Vreme smo imeli malo mešano (glede na to, da je dež na Hvaru čudež, smo bili priča čudežu user posted image ), po eni strani kar bolje, da nismo imeli vseh 14 dni vročine. Bi bila kar prehuda za tamala dva.

Taška - na Vis greste? Super, mož je malo preiskal zalive Visa in je bil navdušen. Tako da boste tudi vi. Sploh če imate svojo plažo. Kar se pa cene tiče, verjemi, takšne so cene tam doli, sploh v sezoni. In glede na to, da imate svojo plažo, ufaa, ti kar zavidam, cena gor ali dol. user posted image  Lahko tudi zamenjamo, če želiš. Ti mi oddamo garsonjero v Izoli, ti nam Vis. user posted image  

Počasi se uvajam na delo, včeraj pa sem imela pralni in sušilni dan. HB, da je bilo sončno in vroče, da sem oprala in posušila gore perila z dopusta. user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
23.6.2008 12:37:32   
JAPE
Če bo v četrtek srečanje bova tud midve prišle! Kam, kdaj?

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
23.6.2008 13:57:55   
*piškotek*
Pozdravčki še od mene user posted image

Sem v službi (še kakih 15 minut, potem pa greva z mojim user posted image  po user posted image  v vrtec).

Nejc se je pozdravil (oz. vsaj vročine ni imel potem nič več od srede) pa sva bila kljub temu doma kar do petka. V soboto smo se malo potepali po LJ, včeraj pa smo šli na obisk k dediju na dolenjsko oz. v dolenjske toplice in smo prijetno združili s koristnim user posted image . Ker je pač tam doma, smo se šli še za 3 urce kopat v toplice in je bilo res super. Bilo je sicer vroče, ampak je bila voda tako prijetno osvežujoča, da smo bili vsi zadovoljni, še najbolj pa Nejc. Je tako užival v vodi da je kar vriskal od veselja.

Umivanje zob: pri nas je tudi "katastrofa" in vsi sosedje vejo da si umivamo zobke user posted image user posted image user posted image

Srečanje: jaz sem že prejšnji teden napisala da prideva, pa potem ni nobena nič napisala a je ali ni srečanja. Tako da, če bo tokrat v četrtek tudi midva prideva. Kar povejte kam in kdaj (samo da je po 16 uri) in sigurno prideva (razen nadnaravnih sil, seveda user posted image )

Zalbi: glede ritke ne vem, mogoče probaj s praško pasto ali bepanten mazilom, ali pa hladilno mazilo Bebi val. Sicer ne vem ker je punčka in ima še kot si napisala po luliki (ker imamo fanta, saj veš user posted image user posted image user posted image ) če lahko tudi tam mažeš s temi kremami. Tako da ti mogoče katera mamica, ki ima hčerko, ve več povedati o tej zadevi user posted image
Pa uživaj danes na podelitvi diplome!!!

Dopust: joj, jaz tudi komaj že čakam da gremo na morje. Nič nisem fovš tistim ki ste že nazaj, niti tistim, ki ste šle, ker naš dopust tudi kmalu pride user posted image user posted image user posted image  samo še izpit imam prej user posted image  pa nobene volje niti časa za učenje user posted image

Tako, sedaj pa moram še malo uredit mizo predno zapustim delovno mesto user posted image  user posted image

Želim vam lep in ne prevroč dan, drugače pa bazenček in se gremo hladit user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
23.6.2008 21:33:52   
katja pv
Pozdravljene!
Naša Ana je pridelala dva nova zobka zgoraj (štirkice) in jih ima sedaj 12 user posted image user posted image user posted image Kdaj bodo pa prišle trojkice mi pa sploh ni jasno user posted image .

Je pa ta vročina kar utrujajoča za otroka, mi takoj zaspita zvečer BP ob 20h in lahko grem potem takoj teč (izkoristim priliko, ko je možek doma), ker popoldan je pa za se ubit če grem takrat teč.

Juniorka: glede na to, da nobena od ostalih štajerk ni nič rekla ali pride ali ne (no valika je brez avta in itak ne more nikamor) me zanima, če bi se dobile jutri kar na Ptuju, lahko tudi dopoldan, ker sem ugotovila, da sem prosta. Če ti pa bolj ustreza popoldan pa tudi prav. Če se ne boš nič javila se slišiva po telefonu.

Zalbi: nič nisi povedala ali je rdečico dobila potem ko je bila pokakana v plenički ali ko je bila samo polulala. Drekci znajo biti kar agresivni, sploh pa sedaj, ko je tako vroče. Če ima rdeče tudi po luliki ji to seveda tudi namaži. Jaz osebno uporabljam kremo "Pasta di Fisan" in sem super zadovoljna z njo, ker res takoj pomaga, za ostale kreme pa ti ne znam svetovati, ker smo imeli pri sinu kar precej težav z vneto ritko in je na koncu v izboru ostala le zgoraj omenjena krema. Upam, da se čim prej porihtate. Je pa tudi moja že dobila rdečo luliko zaradi drekca, ker s kremo ji pa ne namažem ritke vsakič ko jo previjem - le po potrebi. Jaz sem jo takrat kar na celo namazala in je bilo takoj bolje.
Čestitke za diplomo in uživaj v zasluženem dogodku.

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
23.6.2008 21:34:22   
juniorka
Hojla!
Jaz sem pa danes svojega dragega hodila iskat v Graz, je delal do sobote in je komaj zdaj prišel. Jutri grem dat odpoved v LJ- pa malo naokoli, v sredo gremo v ZOO, v četrtek moram v Mursko Soboto- sem prodala avto in ga dostavim, v petek pa potujemo nazaj v Manchester, tako da sem pol za letos opravila v Slo! Ja, kar naporen in natrpan urnik! Ampak sem se včer malo razvedrila- sva bila z malim v Ptujskih toplicah- Hariba, škoda, da se nisva najdli, da bi kakšno rekli!
V glavnem, vročino je treba izkoristit!
Se še kaj javim, ko bo čas!

Neposredna povezava do sporočila: 1266
23.6.2008 21:38:21   
juniorka
katjapv, joj, sem čisto pozabila... Dopoldan sem v lj, popoldan pa se dobim s par sošolkami, ki smo ga žurale skup v srednji šoli, sedaj pa je prišla tista, ki živi na Danskem glih v Slo in nas nabrala skup, ljublančanke, popotnice in štajerkeuser posted image ! Tako da... Oprosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa čestitke za zobke, mi imamo samo 4!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
23.6.2008 21:40:14   
taška30
Na drugi strani smo bile.user posted image

No, dober večer.user posted image
Pri nas je Julija OK že od sobote, pa sva še vedno doma, ker je meni v petek pri pediatru dal kar bolniški list do 24.-tega (do jutri), ker v petek nismo vedeli kaj bo, ali bo za AB ali ne, mi ga je dal kar na zalogo. Tko da zdajle 2 dni malo 'hvatam krivine' glede službeuser posted image , ampak moram rečt, da kooomaj čakam, da gre mala k varuški, jaz pa malo med odrasle ljudi. Pravzaprav imam še 2 dni starega dopusta, ki ga moram porabit do konc meseca in bom v četrtek in petek lepo SAMA doma, v planu imam zobarja, frizerja in pedikerja. Kak sem jaz grozna mama, a ne? haha!user posted image  
Drugače pa nič posebnega, hodi še vedno ne, razen 2-3 korake, pa pok na kolena, govori pa ful oz. ponavlja besede. Trma se 300/h, dere se in se meče po tleh nakajkrat na danuser posted image  Noči so podn od podna, najkasneje ob treh je že v najini postelji, vsako noč, celo flaško spije ponoči, pa včasih kr neki bluzi in je budna. Jaz ne vem no. Oz. vem, razvajena je glede tega še pa še, kriva sem pa sama, ker nisem reda naredila že v štartu tako kot sem ga pri Manci, ki spi cele noči od 10 meseca dalje, brez izjeme. Samo moram rečt, da sem že kar navajena na to večno prebujanje in nespanje, me sploh ne ubija več tolk. Pač tako je.user posted image

Barbara, ste že nazaj? Res hitro mine. No, lepo da ste se imeli fajn.
Moj dopust je še tako daleč, da sploh kej dost ne razmišljam oz. če sem iskrena bolj razmišljam o zadnjem tednu pred dopustom, ko sem si naplanirala, da bosta OBE skupaj na počitnicah pri tašči, jaz pa frej ko ptica na vej (pa še rima seuser posted image ). Sicer so to spet neki 'računi brez krčmarja', tašča se sicer ful strinja (itak), samo če bo zdravje pa vse OK je pa že drugo pitanje.
Samo zdej če berem tale moj post res izpade ko da komaj čakam, da kam poturim otroke in sem frej. user posted image  Samo če je pa res. Takrat se bom naspala za celo leto naprej in nazaj. Pa ležala, pa lenarila...buljila v tv, brala knjige, naokoli vandrala...a ve to nič ne pogrešate?

No, ne bom več nakladala.

Lepo se mejte, Taška

Neposredna povezava do sporočila: 1268
23.6.2008 22:22:24   
katja pv
Juniorka: res škoda, da se ne bova videle preden odpotuješ nazaj. Pa drugič. Uživaj s prijateljicami in v pohajkovanju po Sloveniji.

Danes sem na upravo vrtca odnesla že zdravstveno potrdilo za Matija, avgusta pa bova šla malo pokukat vrtec pred uvajanjem septembra.

Glede dopusta pa že kar odštevam - bi se rada enkrat v miru naplavala, saj na tečaju sem morala bolj koordinirat noge malih in jih spodbujat kot pa plavat.

Smo bili pa včeraj v peskovniku in je Ana na veliko iskala kamne in si jih trpala v usta. Če pa kamnov ni bilo so bile dobre tudi marjetice pa mivka. Mah, sem jo kar pustila, ker ko sem ji usta in eno roko čistla in odstranjevala kamne si je z drugo hitro trpala nazaj v usta novo rundo. Sem na koncu kar obupala in ji pustila, da si je dala en velik kamen in ga po ustih prekladala, potem je bil vsaj delno mir. user posted image

Bazenčka si še nismo prinesli od babice in velika verjetnost je, da ga bomo prenesli takrat, ko se bo vreme poslabšalo in bo spet deževalo. user posted image user posted image

V življenju sta dve sreči: ljubezen do partnerja in ljubezen do otrok. Jaz imam obe!
21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
23.6.2008 22:24:45   
katja pv
Sedaj pa grem kar nazaj TV gledat in se na kavču izležavat pa moža čakat, da pride iz ping ponga in obveznega piva user posted image . Jaz sem si pa malo sladoleda privoščla in je slasten, škoda da vam ga ne morem ponudit - sem ga vsega že pojedla user posted image .

Nočko vsem.

21.6.2005 - Matija
2.4.2007 - Ana

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
23.6.2008 22:26:34   
katja pv
Malo še javite nove mere!!!

Seznam aprilk in aprilčkov 2007:

bojana1user posted image Luka Simon 23.3.2007 (R: 49 cm/3230g; 9M: 74 cm/9925g)
hariba user posted image Zoja 27.3.2007(R: 54 cm/3227g; 12M: 80cm/9100g)
smotka lonib user posted image Zala 29.03.2007 (R: 54 cm/3970g; 12M: 74cm/9100g)
BarbaraEuser posted image Nejc 01.04.2007 (R: 51 cm/3230g; 12M: 77 cm/10 kg)
katja pvuser posted image Ana 02.04.2007 (R: 51cm/2950g; 12M: 78 cm/8970g)
EU mommyuser posted image Tina 02.04.2007 (R: 54cm/4000g; 9M: ? cm/?g)
valika user posted image Lara 03.04.2007 (R: 57cm/4170g; 12M: 80cm/11,2 kg)
janca77 user posted image Tilen 03.04.2007 (R: 55cm/3990g; 12M: 80cm/11,40kg)
marijaa user posted image Patrik 03.04.2007 (R: 51cm/3710g; 12M: 78cm/11kg)
ily user posted image Trina 03. 04. 2007 (R: 54cm/2970 g; 12M: 78cm/8640 g)
Gaja* user posted image Gaja 05. 04. 2007 (R: 47cm/2570g; 12M: 73,5cm/8305g)
JAPE user posted image Klara 10. 04. 2007 (R: 53cm/3750g; 9M: 70cm/7030g)
Sabriuser posted image Taja 11.4.2007 (R: 49cm/2810; 9M: 70cm/8800g )
aischa user posted image Anja 11.4.2007 (R: 45 cm/2140g; 12M: 74,5cm/9800g)
mojčca user posted image Matic 13.4.2007 (R: 50cm/3340; 12M: 76cm/10,3kg)
ALESSA user posted image Anel 14.4.07 (R: 52cm/3930g; 9,5M: 75 cm/9620g)
katikasuuser posted image Žiga, 14.4.07 (R: 56cm/4390; 9M: 77cm/9500g)
lilka user posted image Tinka 15.4.2007 (R: 49 cm/3240g; 9M: 72,5 cm/9190g)
zoom zoom user posted image Taja 16.4.2007 (R: 53cm/3630g; 9M: 75,5 cm/9310g)
laaara user posted image Iris 16.4.2007 (R: 51cm/3370g; 10M: 75cm/10,10 kg)
*piškotek*user posted image Nejc 17.4.2007 (R: 52cm/2920g; 12M: 78cm/10,15 kg)
thumbelinauser posted image Matevž 18.4.2007(R: 53cm/3970g; 9M: 73cm/7910g)
MojcaB user posted image Jona, 20.4.2007 (R: 52 cm/3450g; 9M: 70cm/8120g)
SARANIK13user posted image Sara 20.04.2007 (R: 51cm,3190g; 6,5M: 67cm/7100g)
Kaštrun user posted image Lučka 22.4.2007 (R: 51cm/3600 g; 12M: 76cm/8995 g)
tejkag user posted image Lana 23.4.07 (R: 51 cm/3600g; 12M: 76 cm/13,3kg)
aprilčica07 user posted image Jakob 23.4.2007 (R: 55cm/3570; 12M: 82 cm/11,3 kg)
Tinkibinki79 user posted image Aljaž 26.4.2007 (R: 57cm/4140; 8M: 76,5 cm/10,62 kg)
Zalbi user posted image Sara 26.4.07 (R: 51cm/3510g; 9M: 73,5cm/9160g)
Taška30 user posted image Julija 28.4.07 (R: 53cm/3030g; 12M: 74cm/8350g)
emina83 user posted image Ajša 28.04.2007 (R: 50cm/3260g; 5M 1t: 68,5cm/7830g)
juniorka user posted image Nelson 29.4.2007 (R: 51cm/3550g; 9M: 78cm/11kg)

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
24.6.2008 7:10:53   
*piškotek*
Dobro jutro user posted image

Kaj, a ste res že vse na dopustih??? user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v službi, bom pa verjetno v četretek, petek in ponedeljek doma, da se bom učila za zadnji ponedeljkov izpit, če bom le uspela vse narest v službi, ker smo konec meseca in imamo takrat pač gužvo. Mogoče bom pa imela veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkoooooooooo sreče in bom kljub vsemu neznanju naredila izpit oz. vsaj skupaj spacala za eno 6, več itak ne rabim user posted image user posted image user posted image

Včeraj popldan smo se kopali doma v bazenu, mali res tako uživa v vodi da kar vriska user posted image , je pa vroče za znoret. Mi je že zdej ful vroče, pa imam vse odprto tle v pisarni, kajšele bo user posted image

Zalbi: kako je bilo na podelitvi diplome? Kako Sarina ritka?

Taška30: joj, jaz te čisto zastopim da ti je super, ko si malo sama. Tudi jaz zelo uživam tiste ZELO redke trenutke ko sem sama. Samo kaj ko jaz nimam take mame in ne tašče, ki bi imele user posted image  vsaj 2 uri, kajšele 1 dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Juniorka: uuuu, si si pa res zapolnila tale teden, ko si doma. No, saj je edino prav, da vse izkoristiš v tem času, sploh če te letos ne bo več v Slovenijo. Upam da boš maksimalno uživala.

Katja pv: naš ima tudi neizmerno rad kamne, jih s takim veseljem žveči, da mene kar skomina zraven, pa mu jih lahko pulim iz rok, pa kaj ko je naslednji trenutek že drug v ustih user posted image user posted image

Tako, sedaj pa kar grem delat, da mi uspe čimveč naredit.

Lep dan vam želim user posted image

Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
24.6.2008 7:15:04   
thumbelina
Piškotek smrk smrk se pridružujem. Jaz splohnimam nikogar ki bivzel moja dva čmrlja. Saj sem že pisala zaradi situacije pri nas doma. Hvala bogu za počitnice - sem naluštala brata in sestro (9r OŠ in 2l SŠ) da prideta kaj k meni na obisk in mi malo počuvata tamaladva in jima dam kakšen €, jaz bom pa vsaj kaj naredila....
Včeraj smo imeli sestanek za vrtec, sem se kar dobr zdilala zaradi tamalega - bom dobila stolček za Matevža domov, da ga navadim sedenja, da ne bo skoz dol cepal...

Neposredna povezava do sporočila: 1273
24.6.2008 7:57:34   
zalbi
hej hej...

piškotek - na podelitvi je blo fajn - tak dober občutek k te skoz tm hvaljo - smo meli na gospodarske razstavišču - vglavnem - mogoče imam zdej celo občutek da sem diplomirala...
Sarina ritka katastrofa - danes greva k P se pokazat - ker to ni več normalno kar se dogaja z njeno rito...

taška - jst te razumem in tudi sama se veselim trenutkov ko greva kam z user posted image  sama - če kdo pazi saro zvečer in da lahko uživava. Ja pa tut  ko bo sara še malo zrasla - upam, da bo šla za kak tede k tašči na počitnice... zdej je še mal premejhna - pa k je ne vidi velik - bi bil pomojem problem - čez leto, dve - to pa ja. In tudi sama bi isto naredila kot ti - vzeli bi si čas zase... ja malo pa le pogrešam te čase...

dejte zdej povedat kaj je s četrtkom... se vidmo popoldne...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1274
24.6.2008 8:17:17   
Anonimen
dobro jutro!
danes pa jaz zgledam takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image
je bla žurka ponoči - eh raje sploh ne bom opisovala.

ja, katja, jaz sem še vedno brez avta - me kar ubija tole biti brez - groza!!! ne moreš nikamor!!! pa ravno tako je naneslo, da ta mehanik, katerega mi je oči priporočal, je imel neke seminarje ali izobraževanja prejšnji teden in je vsak dan prišel tako kasno domov, da moj avtek lepo stoji tam  in čaka v vrstiuser posted image  upam, da ga enkrat ta teden dobim.

joj, sem sedaj par dni čist not padla v morje in dopust. gledala sem stare slike, ter brskala po internetu.... ste me čist okužile s tem morjemuser posted image . potem pa sem še mojo ta večjo malo vključila v to, in je sedaj cela navdušena in me že sprašuje, kdaj da bomo šli????? no, sem ji dopovedala, da tu ni morskih psov. je pa bla še ena druga finta, zaradi česar se je tako otepala morja. enkrat gleda reklamo od dormea in je kazalo pršice. in ona debelo gleda in pravi, mami, kje so te mušice? jaz pa najprej, ja v jogiju. on pa KJE??????? jaz sem takoj skapirala, da to pa ni dobro, da ji sedaj začenem razlagati o pršicah in kaj to je in kje se ta nesnaga zadržuje in ji kar rečem, eh zmotila sem se, to živi v morju. e, in tu sem potem naredila to napako, zakaj se je še tako otepala morja.... sem ji pa včeraj obrazložila, da tam kjer se kopajo ljudje še ribice ne plavajo,  ne da bi te mušiceuser posted image  - groza, kako moram paziti kaj tej naši paničarki rečem. vse si zapomni in potem tuhta in premleva....

zalbi - upam, da je s sarino ritko že vse ok. drugače pa si probaj kupiti bepanthen mazilo - to je taka krema za celjenje rdečine. če pa so glivice (potem so pikice) potem pa canesten. pa namakanje v kopeli od hrastovega lubja.

povejte še tiste, ki ste že nazaj z dopusta, a so se ti vaši mali čmrlji kopali v morju?

IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

kopalke sem pa jest slučajno našla iste kot lani, s tem, da ima ta modrec z že dodanimi joškiuser posted image (bolj pšodložen modrec) pa hlačke se malo bolj široke

user posted image user posted image user posted image  isti problemuser posted image  - sem zadnjič našla ene s takimi umetnimi v kik-u in sem jih seveda takoj kupilauser posted image

aja, pa še matiju vse naj naj, za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.