taška30
|
Na drugi strani smo bile. No, dober večer. Pri nas je Julija OK že od sobote, pa sva še vedno doma, ker je meni v petek pri pediatru dal kar bolniški list do 24.-tega (do jutri), ker v petek nismo vedeli kaj bo, ali bo za AB ali ne, mi ga je dal kar na zalogo. Tko da zdajle 2 dni malo 'hvatam krivine' glede službe , ampak moram rečt, da kooomaj čakam, da gre mala k varuški, jaz pa malo med odrasle ljudi. Pravzaprav imam še 2 dni starega dopusta, ki ga moram porabit do konc meseca in bom v četrtek in petek lepo SAMA doma, v planu imam zobarja, frizerja in pedikerja. Kak sem jaz grozna mama, a ne? haha! Drugače pa nič posebnega, hodi še vedno ne, razen 2-3 korake, pa pok na kolena, govori pa ful oz. ponavlja besede. Trma se 300/h, dere se in se meče po tleh nakajkrat na dan Noči so podn od podna, najkasneje ob treh je že v najini postelji, vsako noč, celo flaško spije ponoči, pa včasih kr neki bluzi in je budna. Jaz ne vem no. Oz. vem, razvajena je glede tega še pa še, kriva sem pa sama, ker nisem reda naredila že v štartu tako kot sem ga pri Manci, ki spi cele noči od 10 meseca dalje, brez izjeme. Samo moram rečt, da sem že kar navajena na to večno prebujanje in nespanje, me sploh ne ubija več tolk. Pač tako je. Barbara, ste že nazaj? Res hitro mine. No, lepo da ste se imeli fajn. Moj dopust je še tako daleč, da sploh kej dost ne razmišljam oz. če sem iskrena bolj razmišljam o zadnjem tednu pred dopustom, ko sem si naplanirala, da bosta OBE skupaj na počitnicah pri tašči, jaz pa frej ko ptica na vej (pa še rima se ). Sicer so to spet neki 'računi brez krčmarja', tašča se sicer ful strinja (itak), samo če bo zdravje pa vse OK je pa že drugo pitanje. Samo zdej če berem tale moj post res izpade ko da komaj čakam, da kam poturim otroke in sem frej. Samo če je pa res. Takrat se bom naspala za celo leto naprej in nazaj. Pa ležala, pa lenarila...buljila v tv, brala knjige, naokoli vandrala...a ve to nič ne pogrešate? No, ne bom več nakladala. Lepo se mejte, Taška
|