Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:04:58
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua77, hvala sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil sem jaz mal višje isto napisala.... sam men se bo po moje vlilo..... vsi znaki so tu...... evo dekleta, še ena, ki počne isto . saj ponavadi tako al tako stalno hodim na wc, ker veliko pijem, ampak danes pa že kar malo pretiravam
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:05:06
|
|
|
|
ursa30
|
ja, sem res smotana, kaj sploh sprašujem hmm..mogoče se vam pa vseeno pridružim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:05:32
|
|
|
|
aqua77
|
To, da te je pa čudno gledajo, pa ni res.... sej to je čist normalno, da vsak mesec testke kupujemo.... trikrat, štirkrat na mesec....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:06:59
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua77, hvala sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil sem jaz mal višje isto napisala.... sam men se bo po moje vlilo..... vsi znaki so tu...... evo dekleta, še ena, ki počne isto . saj ponavadi tako al tako stalno hodim na wc, ker veliko pijem, ampak danes pa že kar malo pretiravam haha kaj potem, odpremo nov klub? klub pogostih obiskovalk toaletnih prostorov tiki55, kakšno je kaj stanje pri tebi? testek že pripravljen na jutri
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:07:28
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua77, hvala sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil sem jaz mal višje isto napisala.... sam men se bo po moje vlilo..... vsi znaki so tu...... evo dekleta, še ena, ki počne isto . saj ponavadi tako al tako stalno hodim na wc, ker veliko pijem, ampak danes pa že kar malo pretiravam o, tiki, dobrodošla med šetalkami do wc-ja........
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:07:51
|
|
|
|
Tiki55
|
witto, super, da pikica lepo raste tane s testkom bom pa zagotovo počakala do jutri, da ne bo razočaranje preveliko... hvala, ker misliš na nas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:09:07
|
|
|
|
aqua77
|
tane, je naša zvesta navijačica in sploh zlata punca.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:09:24
|
|
|
|
Tiki55
|
ursa30 pri meni bolj slabo kaže... Prav pošteno me že špika tam spodaj, tako da je po moje samo vprašanje časa. Ampak pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:10:21
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 tane, je naša zvesta navijačica in sploh zlata punca.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:11:33
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua77, hvala sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil sem jaz mal višje isto napisala.... sam men se bo po moje vlilo..... vsi znaki so tu...... evo dekleta, še ena, ki počne isto . saj ponavadi tako al tako stalno hodim na wc, ker veliko pijem, ampak danes pa že kar malo pretiravam o, tiki, dobrodošla med šetalkami do wc-ja........ zdele grem še po en kozarec vode, da bom mela dober izgovor
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim ej..................... ko se pa ve razpišete pa je ne.................................. Bravo Jst pa našo Junoni pogrešam.... Pa nestrpno pričakujem da se kepica vrne.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:15:40
|
|
|
|
aqua77
|
jaz tud junoni pogrešam..... si je vzela mal časa zase.... bo kmalu spet nazaj pri nas... .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:16:44
|
|
|
|
aqua77
|
kepica je pa pri G......... stiskam pestke zanjo, si jih res zasluži........
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:16:51
|
|
|
|
Tiki55
|
Jaz tud Junonco pogrešam ........
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:17:26
|
|
|
|
Tiki55
|
kepici pa stiskam pesti, da bo vse OK
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
vem ja ampak vseeno je dolgčas brez nje Upam da si kmalu malo opomore da bo lahko spet čvekala z nami Tudi za kepico vem da je pri G in da čaka novičke...... Navijam za dobre novičke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Aquica... tebi tvoj avatar že kaže nov cikelček hitro po testeka... Al čakaš na jutri??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:22:23
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua77, hvala sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil sem jaz mal višje isto napisala.... sam men se bo po moje vlilo..... vsi znaki so tu...... evo dekleta, še ena, ki počne isto . saj ponavadi tako al tako stalno hodim na wc, ker veliko pijem, ampak danes pa že kar malo pretiravam o, tiki, dobrodošla med šetalkami do wc-ja........ zdele grem še po en kozarec vode, da bom mela dober izgovor meni sploh piti ni treba. sem bila danes na wc že ene 7 krat, kar se tiče lulanja, kar se tiče kontrole, pa raj ne govorim
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:34:35
|
|
|
|
aqua77
|
hvala enako urši.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:35:17
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Aquica... tebi tvoj avatar že kaže nov cikelček hitro po testeka... Al čakaš na jutri?? čakamo torek, skupinsko pišanje na palčko......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:37:02
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 hvala enako urši..... sem ravnokar iz wc matr, kaj psiha dela ponavadi grem na wc največ 5krat na dan, danes sem šla pa ravno tolikokrat v 3 urah joj, nej seže čimprej vlije, če misli, men se že meša
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:39:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 hvala enako urši..... sem ravnokar iz wc matr, kaj psiha dela ponavadi grem na wc največ 5krat na dan, danes sem šla pa ravno tolikokrat v 3 urah joj, nej seže čimprej vlije, če misli, men se že meša zdaj si pa predstavljej nas stare borke, ki gremo skozi to že par let......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:43:36
|
|
|
|
ursa30
|
si predstavljam sem med njimi...2 leti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:47:18
|
|
|
|
aqua77
|
jaz drugo črtico čakam že skoraj od rojstva sinkota....... ampak pustimo te žalostne teme..... vse bomo slej ko prej kot omara šroke...... in si ne bomo mogle same zavezat čevljev...... in nam bodo noge otekale....... in bomo srčka slišale....... komaj čakam.........
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:48:59
|
|
|
|
ursa30
|
ti maš vsaj že enega saj vem, da ni dobra tolažba upam, da se tvoje besede uresničijo čimprej naprej z optimizmom
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......