|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
28.7.2008 20:05:06   
sonček85
ah daj nehaj no ,saj bo.imaš nas tukaj da te potolažimo in se bodrimo ena drugo.

grem sedaj malo potresa delat z dragim in se jutri tikamo. dijo papa in lp od meneuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
28.7.2008 21:03:54   
kepica
Hej punce
hvala za vaše objemčke in tolažilne besede. Pri G sem se zaradi dopustov pošteno načakala, poslali so me na UZ, kjer so ugotovili, da imam prazno maternico, zato so mi vzeli še kri za beta hcg. Jutri dobim izvide, skrbi me le, da bo pokazalo nosečnost (prvič me skrbi, da bi jo pokazalouser posted image ) kar bi verjetno pomenilo IMN, kar je pa zadnja stvar, ki si jo trenutno želim. Iz mene lije kot za stavo, upam, da se bo do naslednjega torka ustavilo, ker imam redni pregled pri svoji G, kjer se bom pomenila kako in kaj naprej. Upam, da bom spet čim prej z vami čakala plusek, mogoče že avgusta, če me slučajno ne pošljejo na kakšno operacijo.
Držim pesti za vse vas, da čim prej zagledate user posted image in navijam za jutri user posted image user posted image user posted image da bi bilo čim več rozik. 100% vas pridem pogledat.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
28.7.2008 21:14:05   
Anonimen
aqua....VSE NAJBOLJŠE!!!

Za vse, ki jih je obiskala M user posted image user posted image user posted image user posted image

jutrišnje testiranje....ne morem verjet. Moža pošljem v štacuno, zraven imam v glavi,da ga moram poslati še v lekarno, potem pa pozabim (smajlikiserazbijapoglavi) in evo, ostala sem brez testa , tak da ni variante, da se jutri zjutraj testiram user posted image user posted image user posted image user posted image  Mah kriza. Očitno bo testiranje šele proti koncu tedna, ko se vrnem nazaj med žive (beri: grem v službo), ko ga bom šla lahko sama v DM kupit.

Držim pesti, da bo jutri čimveč roziK!!!!!!!!!

anonimna user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
28.7.2008 21:18:51   
dini
Nočko punčke, res ste pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
28.7.2008 22:05:09   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

junona:pogrešamo te.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izuser posted image

Pozdravljene punce.

Vidim, da me pogrešate in je prav, da se malo javim. Tudi jaz vas pogrešam, ampak nabiram si novih moči. Vedite, da sem v mislih z vami in da navijam za vas. Moja M je že odšla, tako da se pripravlja nova borba, moj pravi, da so vojačeki na mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, rada vas imam in hvala, ker ste in da ste.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, tebe pa v priliki na pijačo peljemuser posted image user posted image user posted image . In seveda še katero, če je kje blizu. user posted image user posted image user posted image

Se slišimo oz. tipkamouser posted image

papa, babike mojeuser posted image user posted image user posted image
Naj bo julij rozauser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
28.7.2008 22:06:05   
*Junona*
Aqua77, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
28.7.2008 22:10:20   
Athina
Srečno jutri, punce! Že pred časom me je prijelo, da bi se vam pridružila pri lulanju, pa sem se potem le pobrzdala, ker se mi cikli iz meseca v mesec daljšajo, pa še nobene šanse ni (oz. optimistično gledano so minimalne šanse), da bi bila user posted image . Tako da izkažite se jutri, punce. Bom držala pesti za vse vas ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
29.7.2008 6:47:52   
spps
Dobro jutro punce!
Danes želim srečo VSem,ki boste lulale na testke.
Če slučajno kateri test ne bo pokazal željenega plusa,nič bit žalostne in držite glavo pokonci,saj prejkoslej bo tudi vam uspelo

SREČNO

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
29.7.2008 7:07:12   
kepica
Dajmo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image  Mislim na vasuser posted image  in držim pesti za user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
29.7.2008 7:09:52   
spps
sem mislila,da bo katera že javila lepo novičkouser posted image user posted image user posted image pa bo še verjetn treba malo počakatuser posted image
in kepica,kako si kaj ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
29.7.2008 7:27:14   
liam
Kdaj je danes kolektivno lulanje na palčko???

Držim pesti za vse udeleženkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
29.7.2008 7:30:03   
kepica
Tudi jaz nestrpno čakam nove user posted image user posted image
Jest sem v redu. Malo nervozno čakam rezultate beta hcg, da ne bi bilo treba iti spet na čiščenje, ampak na zalogo je brez veze, da se obremenjujem. Zdej se bom veselila z novimi nosečkami in dala svoje skrbi na stran. Spremeniti ne morem nič, zato bom pozabila na vse skupaj in šla z optimizmom naprejuser posted image
Navijam, navijam..punce dajmouser posted image user posted image   To majo punce pritiska zdejle 200 user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
29.7.2008 7:32:20   
Anonimen
Evo mene v prvi vrsti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še 29 minutk imate punce da se psihično pripravite na skupinsko lulanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti da boste vse rozaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
29.7.2008 7:34:22   
Anonimen
Kepica: držim pesti da je tvoja maternica res prazna in da hormončič ne bo ničesar pokazal, ker ti ne privoščim takega sranja v tem trenutku user posted image user posted image user posted image

Morda pa je le testek narobe pokazal user posted image
Drži se in če imaš zadosti moči ostani še malo z nami, da bo čim več rozik zdejle ob 8ih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2589
29.7.2008 7:35:14   
kepica
Uf, gužva v prvi vrstiuser posted image user posted image  Se pridružujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
29.7.2008 7:35:53   
spps
Kolektivno lulanje na palčko DANES, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci

jernejav
BEBIII
Anonimnauser posted image
sonček_25
aqua77
Joob

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image

tane
pokica_
živa25
sonček85user posted image

sppsuser posted image
ella
kepica

Tiki55 

< Sporočilo je popravil spps -- 29.7.2008 7:39:30 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
29.7.2008 7:38:03   
Tiki55
Jutro drage moje!

No tko je, da se na mojo veliko žalost ne bom pridružila skupinskemu lulanju, ker je GRDOBA pricurljala že včeraj zvečeruser posted image .

Sem pa pripravljena v prvi vrsti za navijanjeuser posted image user posted image user posted image . Dajmo punce, čakamo na lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
29.7.2008 7:39:26   
Tiki55

Kolektivno lulanje na palčko DANES, 29.7.user posted image user posted image user posted image

ursa30
ancibanci
jernejav
BEBIII
sonček_25
aqua77
Joob

Sedeži v 1. vrsti - navijačiceuser posted image user posted image user posted image

tane
pokica_
živa25
sonček85user posted image

sppsuser posted image
ella
kepica
Tiki55

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
29.7.2008 7:40:46   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jutro drage moje!

No tko je, da se na mojo veliko žalost ne bom pridružila skupinskemu lulanju, ker je GRDOBA pricurljala že včeraj zvečeruser posted image .

Sem pa pripravljena v prvi vrsti za navijanjeuser posted image user posted image user posted image . Dajmo punce, čakamo na lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
29.7.2008 7:40:47   
Anonimen
tikica: žal mi je za tvojo user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak v prvi vrsti je še nekaj placa, tako da te sprejmemo medse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
29.7.2008 7:46:15   
witto
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   navijam.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
29.7.2008 7:46:28   
Tiki55
Junona user posted image user posted image user posted image lepo, da si se javila! Pridi kmalu!

nič hudega... le da ti bo konec tedna testek pokazal plusekuser posted image user posted image user posted image

kepica
držim pestke, da bodo rezultati tapravi in da se boš lahko takoj naprej borila z nami... user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
29.7.2008 7:47:39   
Tiki55
Hvala dečve, kaj bi brez vas...........

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
29.7.2008 8:00:36   
Anonimen
No kaj je zdej... še minutka pa še nobene polulanke on-line user posted image user posted image user posted image

pokica.... si me pustila na cedilcu?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
  Neposredna povezava do sporočila: 2599
29.7.2008 8:00:38   
anci banci
dobro jutro dekleta!

test negativen user posted image  ampak dokler se user posted image  ne prikaže je še vedno upanje
držim pesti za druge

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......