Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 20:05:06
|
|
|
|
sonček85
|
ah daj nehaj no ,saj bo.imaš nas tukaj da te potolažimo in se bodrimo ena drugo. grem sedaj malo potresa delat z dragim in se jutri tikamo. dijo papa in lp od mene
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 21:03:54
|
|
|
|
kepica
|
Hej punce hvala za vaše objemčke in tolažilne besede. Pri G sem se zaradi dopustov pošteno načakala, poslali so me na UZ, kjer so ugotovili, da imam prazno maternico, zato so mi vzeli še kri za beta hcg. Jutri dobim izvide, skrbi me le, da bo pokazalo nosečnost (prvič me skrbi, da bi jo pokazalo ) kar bi verjetno pomenilo IMN, kar je pa zadnja stvar, ki si jo trenutno želim. Iz mene lije kot za stavo, upam, da se bo do naslednjega torka ustavilo, ker imam redni pregled pri svoji G, kjer se bom pomenila kako in kaj naprej. Upam, da bom spet čim prej z vami čakala plusek, mogoče že avgusta, če me slučajno ne pošljejo na kakšno operacijo. Držim pesti za vse vas, da čim prej zagledate in navijam za jutri da bi bilo čim več rozik. 100% vas pridem pogledat.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 21:14:05
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua....VSE NAJBOLJŠE!!! Za vse, ki jih je obiskala M jutrišnje testiranje....ne morem verjet. Moža pošljem v štacuno, zraven imam v glavi,da ga moram poslati še v lekarno, potem pa pozabim (smajlikiserazbijapoglavi) in evo, ostala sem brez testa , tak da ni variante, da se jutri zjutraj testiram Mah kriza. Očitno bo testiranje šele proti koncu tedna, ko se vrnem nazaj med žive (beri: grem v službo), ko ga bom šla lahko sama v DM kupit. Držim pesti, da bo jutri čimveč roziK!!!!!!!!! anonimna
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 21:18:51
|
|
|
|
dini
|
Nočko punčke, res ste pridne
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 22:05:09
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona:pogrešamo te. iz Pozdravljene punce. Vidim, da me pogrešate in je prav, da se malo javim. Tudi jaz vas pogrešam, ampak nabiram si novih moči. Vedite, da sem v mislih z vami in da navijam za vas. Moja M je že odšla, tako da se pripravlja nova borba, moj pravi, da so vojačeki na mestu Punce, rada vas imam in hvala, ker ste in da ste. Sonček, tebe pa v priliki na pijačo peljem . In seveda še katero, če je kje blizu. Se slišimo oz. tipkamo papa, babike moje Naj bo julij roza
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 22:06:05
|
|
|
|
*Junona*
|
Aqua77, VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 22:10:20
|
|
|
|
Athina
|
Srečno jutri, punce! Že pred časom me je prijelo, da bi se vam pridružila pri lulanju, pa sem se potem le pobrzdala, ker se mi cikli iz meseca v mesec daljšajo, pa še nobene šanse ni (oz. optimistično gledano so minimalne šanse), da bi bila . Tako da izkažite se jutri, punce. Bom držala pesti za vse vas ...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 6:47:52
|
|
|
|
spps
|
Dobro jutro punce! Danes želim srečo VSem,ki boste lulale na testke. Če slučajno kateri test ne bo pokazal željenega plusa,nič bit žalostne in držite glavo pokonci,saj prejkoslej bo tudi vam uspelo SREČNO
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:07:12
|
|
|
|
kepica
|
Dajmo punce Mislim na vas in držim pesti za
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:09:52
|
|
|
|
spps
|
sem mislila,da bo katera že javila lepo novičko pa bo še verjetn treba malo počakat in kepica,kako si kaj ti?
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:27:14
|
|
|
|
liam
|
Kdaj je danes kolektivno lulanje na palčko??? Držim pesti za vse udeleženke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:30:03
|
|
|
|
kepica
|
Tudi jaz nestrpno čakam nove Jest sem v redu. Malo nervozno čakam rezultate beta hcg, da ne bi bilo treba iti spet na čiščenje, ampak na zalogo je brez veze, da se obremenjujem. Zdej se bom veselila z novimi nosečkami in dala svoje skrbi na stran. Spremeniti ne morem nič, zato bom pozabila na vse skupaj in šla z optimizmom naprej Navijam, navijam..punce dajmo To majo punce pritiska zdejle 200
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene v prvi vrsti... Še 29 minutk imate punce da se psihično pripravite na skupinsko lulanje Držim pesti da boste vse rozaaaaaaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kepica: držim pesti da je tvoja maternica res prazna in da hormončič ne bo ničesar pokazal, ker ti ne privoščim takega sranja v tem trenutku Morda pa je le testek narobe pokazal Drži se in če imaš zadosti moči ostani še malo z nami, da bo čim več rozik zdejle ob 8ih
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:35:14
|
|
|
|
kepica
|
Uf, gužva v prvi vrsti Se pridružujem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:35:53
|
|
|
|
spps
|
Kolektivno lulanje na palčko DANES, 29.7. ursa30 ancibanci jernejav BEBIII Anonimna sonček_25 aqua77 Joob Sedeži v 1. vrsti - navijačice tane pokica_ živa25 sonček85 spps ella kepica Tiki55
< Sporočilo je popravil spps -- 29.7.2008 7:39:30 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:38:03
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro drage moje! No tko je, da se na mojo veliko žalost ne bom pridružila skupinskemu lulanju, ker je GRDOBA pricurljala že včeraj zvečer . Sem pa pripravljena v prvi vrsti za navijanje . Dajmo punce, čakamo na lepe novičke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:39:26
|
|
|
|
Tiki55
|
Kolektivno lulanje na palčko DANES, 29.7. ursa30 ancibanci jernejav BEBIII sonček_25 aqua77 Joob Sedeži v 1. vrsti - navijačice tane pokica_ živa25 sonček85 spps ella kepica Anonimna Tiki55
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:40:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 Jutro drage moje! No tko je, da se na mojo veliko žalost ne bom pridružila skupinskemu lulanju, ker je GRDOBA pricurljala že včeraj zvečer . Sem pa pripravljena v prvi vrsti za navijanje . Dajmo punce, čakamo na lepe novičke
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:40:47
|
|
|
|
Anonimen
|
tikica: žal mi je za tvojo ampak v prvi vrsti je še nekaj placa, tako da te sprejmemo medse
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:46:15
|
|
|
|
witto
|
navijam.....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:46:28
|
|
|
|
Tiki55
|
Junona lepo, da si se javila! Pridi kmalu! Anonimna nič hudega... le da ti bo konec tedna testek pokazal plusek kepica držim pestke, da bodo rezultati tapravi in da se boš lahko takoj naprej borila z nami...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 7:47:39
|
|
|
|
Tiki55
|
Hvala dečve, kaj bi brez vas...........
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 8:00:36
|
|
|
|
Anonimen
|
No kaj je zdej... še minutka pa še nobene polulanke on-line pokica.... si me pustila na cedilcu??
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 29.7.2008 8:00:38
|
|
|
|
anci banci
|
dobro jutro dekleta! test negativen ampak dokler se ne prikaže je še vedno upanje držim pesti za druge
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......