Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 11:49:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Punce, kaj je s tem lulanjem jutri? A vse NE čakate na jutri al kako? Anonimna Nekatere ne čakajo, ostale pa lulajo za družbo...... Pridruži se nam še ti!!! Več nas je, bolj veselo bo!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 11:55:33
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz če bom lulala, bom prve dni v avgustu. Sam verjetno ne bo nič z
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 11:56:51
|
|
|
|
dulcinea
|
Ups. Sem vedla, da se bom slej ko prej izdala....
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 12:03:28
|
|
|
|
aqua77
|
Ni panike!!! Sej smo vse v isti pašti!!!!! Veliko sreče potem v začetku avgusta.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 12:10:53
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj, danes se pa samo v modro barva , no upam, da se bo jutri pa samo v roza, po skupinskem lulanju Moram danes še moža po test poslat, ker nimam nobenega doma, pa sem žal ostala doma na bolniški, ker mi je dete zbolelo. Sicer sem pa skoraj 100%, da nisem noseča in imam zmešan ciklus zaradi hormonskih tablet. Lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 12:17:58
|
|
|
|
tane
|
aqua77, to je TO, ti samo počakaj do jutri ali pa še kakšen dan in se bo prikazal , tudi zate bo trinajstica srečna boš videla. ma, da je mm pomagal tiki, ti pa kar malo počakaj s testom vsaj do jutri in pri skupinskem lulanju na testke bo vsem pokazal me navijamo v prvi vrsti
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 12:18:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ojoj, danes se pa samo v modro barva , no upam, da se bo jutri pa samo v roza, po skupinskem lulanju Moram danes še moža po test poslat, ker nimam nobenega doma, pa sem žal ostala doma na bolniški, ker mi je dete zbolelo. Sicer sem pa skoraj 100%, da nisem noseča in imam zmešan ciklus zaradi hormonskih tablet. Lp vseeno pošiljam , kaj veš......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 12:50:42
|
|
|
|
ursa30
|
evo, še jaz se javljam, nisem mogla prej, ker sta oba direktorja prišla z dopusta in sta me zasula z delom tkole je: test nardila, pokazu grd minus zdej me je še špikat nehalo, prsla me mal bolijo, nimam pojma pri čem sem zamujala mi v dveh letih ni še nikoli. ni druge, kot da počakam še par dni in če se ne vlije , nardim test.. čeprav mam en tak občutek, da se mi bo vlila čez dan al pa dva, v četrtek greva pa z na morje za 4 dni ella., a ti si že dubila al ti je test pokazal -? aqua77, držim pesti jutri bom vaša zvesta navijačica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:05:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane aqua77, to je TO, ti samo počakaj do jutri ali pa še kakšen dan in se bo prikazal , tudi zate bo trinajstica srečna boš videla. ma, da je mm pomagal tiki, ti pa kar malo počakaj s testom vsaj do jutri in pri skupinskem lulanju na testke bo vsem pokazal me navijamo v prvi vrsti tane, hvala!!! če nam je ratal, je ziher MM pomagal..... bomo vidli, za enkrat še nisem preveč optimistična.... saj razumeš.... čakam, če se bo vsak čas ulila in non stop laufarim do wc-ja... Pomoje se bo še komu čudno zdelo, kaj me daje.... kako tebi kaže? je čas O če se ne motim.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:12:35
|
|
|
|
aqua77
|
Urša....!!! veš, kaj velja za vse nas... Dokler se ne vlije je še zmeraj upanje.... samo zate....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:25:50
|
|
|
|
ursa30
|
aqua77, hvala sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:32:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 aqua77, hvala sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil sem jaz mal višje isto napisala.... sam men se bo po moje vlilo..... vsi znaki so tu......
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:37:51
|
|
|
|
ella.
|
Urša: it ain't over till the fat lady sings. A veš, da sem ravno hotla test v petek popoldne odpret in narest, pa sem še samo enkrat na hitro preverila in lej ga zlomka, je prišla . Je bila vsaj tolk uvidevna, da mi je prišparala test, koza zmešana Tko da jutri sem samo navijačica za vas vse. Bom prnesla baby šampanjc za nove nosečke in delala taprave "mohitote" za tiste, ki bodo avgusta nosečke!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:39:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Urša: it ain't over till the fat lady sings. A veš, da sem ravno hotla test v petek popoldne odpret in narest, pa sem še samo enkrat na hitro preverila in lej ga zlomka, je prišla . Je bila vsaj tolk uvidevna, da mi je prišparala test, koza zmešana Tko da jutri sem samo navijačica za vas vse. Bom prnesla baby šampanjc za nove nosečke in delala taprave "mohitote" za tiste, ki bodo avgusta nosečke! ella....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:41:59
|
|
|
|
ursa30
|
ella. žal mi je ampak kot si rekla, je bila vsak tok fer, da je prišla menepa moja pa prov j... ti bom držala pesti v avgustu, pa ostalim tud. aqua77, sem šele zdele vidla da si isto napisala vidim, da nisem edina, ki ima v tem času rada pogosto obiskovanje wc
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:43:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 ella. žal mi je ampak kot si rekla, je bila vsak tok fer, da je prišla menepa moja pa prov j... ti bom držala pesti v avgustu, pa ostalim tud. aqua77, sem šele zdele vidla da si isto napisala vidim, da nisem edina, ki ima v tem času rada pogosto obiskovanje wc jaz bom še tla znucala, ker mam vedno isto progo.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:43:53
|
|
|
|
witto
|
Da vas pozdravim, in vse , tudi jast nestrpno pričakujem jutrišnje rezultate, in navijam za vsako posebej , aqua77,ti si meni nekam sumljiva......... . Igrate napeto igro . No, jast sem imela 24.7. nuhalno, kot ponavadi je moja uz spet "prekinkala",ne pusti se motit,sploh .Slišali smo srček, kako bije.........moj se je raznežil do konca. Moški....... .Je pa bilo to res enkratno doživetje. Navijam za jutri, in lepo prosim, če javljate rezultate
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:46:40
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 ella. žal mi je ampak kot si rekla, je bila vsak tok fer, da je prišla menepa moja pa prov j... ti bom držala pesti v avgustu, pa ostalim tud. aqua77, sem šele zdele vidla da si isto napisala vidim, da nisem edina, ki ima v tem času rada pogosto obiskovanje wc jaz bom še tla znucala, ker mam vedno isto progo..... jaz bom pa fino tla zloščila s hojo tem ter tja
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:47:42
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Da vas pozdravim, in vse , tudi jast nestrpno pričakujem jutrišnje rezultate, in navijam za vsako posebej , aqua77,ti si meni nekam sumljiva......... . Igrate napeto igro . No, jast sem imela 24.7. nuhalno, kot ponavadi je moja uz spet "prekinkala",ne pusti se motit,sploh .Slišali smo srček, kako bije.........moj se je raznežil do konca. Moški....... .Je pa bilo to res enkratno doživetje. Navijam za jutri, in lepo prosim, če javljate rezultate witto, me veseli, da je s tabo in tvojo vse ok.... te spremljam od nekje februarja, marca... in glede na vse uspehe in neuspehe, ki si jih imela na tvoji poti sem resnično iz srca vesela da ste zdravi in da je vse tako kot mora biti..... čestitke ob bitju srčka........ in čestitke tudi bodočemu tatiju.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:49:07
|
|
|
|
ursa30
|
witto, tudi jaz ti čestitam za pikico in da vse poteka tako kot mora
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:49:21
|
|
|
|
ella.
|
witto: srčkano :) mala je pač flegmatik pa se ne pusti motit Sej te male pikice sploh ne vejo, da se trenutno ves svet njihovih bližnjih okoli njih vrti :) Ursa30: hvala za podporo, jutri ful navijam - hočem ROŽNATO! :) Aqua: mogoče bi pa od šefa zahtevala pri plači še potne stroške za pot na WC? :) Aja, Urša, ti si tut upravičena ;) Sam da nauta še dnevnic zahtevali
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:53:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. witto: srčkano :) mala je pač flegmatik pa se ne pusti motit Sej te male pikice sploh ne vejo, da se trenutno ves svet njihovih bližnjih okoli njih vrti :) Ursa30: hvala za podporo, jutri ful navijam - hočem ROŽNATO! :) Aqua: mogoče bi pa od šefa zahtevala pri plači še potne stroške za pot na WC? :) Aja, Urša, ti si tut upravičena ;) Sam da nauta še dnevnic zahtevali ma, če mi dajo za nove čevljčke, ker bom na teh sigurno petko znucala, sploh nebi bilo slabo....... mislim, da je odveč dodati, da sem kot stonoga...... (zbiram šolenčke).....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:55:43
|
|
|
|
ursa30
|
ella., ideja sploh ni slaba mu bom kr jutri omenla aqua77, kdaj boš ponovno delala test? jaz sem bila danes direkt ob devetih zjutraj v Dm, me je prodajalka kar malo čudno gledala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 13:58:38
|
|
|
|
witto
|
Mala je flegmatik, ja to že..........ma hudiča po komu???? jast sem bolj "temperamentna" a ja, po atiju . kakor koli, jutri čakam rezultate, in naj bodo vsi . Mislim, da ne zahtevam preveč, ali pa ? Za vse vas
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:03:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 ella., ideja sploh ni slaba mu bom kr jutri omenla aqua77, kdaj boš ponovno delala test? jaz sem bila danes direkt ob devetih zjutraj v Dm, me je prodajalka kar malo čudno gledala ja kdaj, v TOREK! skupinsko!!! če me prej ne obišče.....
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......