|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
28.7.2008 11:49:12   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, kaj je s tem lulanjem jutri? A vse NE čakate na user posted image  jutri al kako?

Anonimna user posted image

Nekatere ne čakajo, ostale pa lulajo za družbo...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pridruži se nam še ti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Več nas je, bolj veselo bo!!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.7.2008 11:55:33   
dulcinea
Jaz če bom lulala, bom prve dni v avgustu. Sam verjetno ne bo nič z user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.7.2008 11:56:51   
dulcinea
Ups. Sem vedla, da se bom slej ko prej izdala....

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
28.7.2008 12:03:28   
aqua77
Ni panike!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Sej smo vse v isti pašti!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Veliko sreče potem v začetku avgusta..... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.7.2008 12:10:53   
Anonimen
ojoj, danes se pa samo v modro barva user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image

no upam, da se bo jutri pa samo v roza, po skupinskem lulanju user posted image user posted image  Moram danes še moža po test poslat, ker nimam nobenega doma, pa sem žal ostala doma na bolniški, ker mi je dete zbolelo.

Sicer sem pa skoraj 100%, da nisem noseča user posted image in imam zmešan ciklus zaradi hormonskih tablet.

Lp 

user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.7.2008 12:17:58   
tane
aqua77, to je TO, ti samo počakaj do jutri ali pa še kakšen dan in se bo prikazaluser posted image , tudi zate bo trinajstica srečna boš videla. ma, da je mm pomagaluser posted image

tiki, ti pa kar malo počakaj s testom vsaj do jutri in pri skupinskem lulanju na testke bo vsem pokazal user posted image

me navijamo v prvi vrstiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.7.2008 12:18:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ojoj, danes se pa samo v modro barva user posted image user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image

no upam, da se bo jutri pa samo v roza, po skupinskem lulanju user posted image user posted image  Moram danes še moža po test poslat, ker nimam nobenega doma, pa sem žal ostala doma na bolniški, ker mi je dete zbolelo.

Sicer sem pa skoraj 100%, da nisem noseča user posted image in imam zmešan ciklus zaradi hormonskih tablet.

Lp 

user posted image  

vseeno pošiljam user posted image , kaj veš...... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.7.2008 12:50:42   
ursa30
evo, še jaz se javljam, nisem mogla prej, ker sta oba direktorja prišla z dopusta in sta me zasula z delom user posted image

tkole je: test nardila, pokazu grd minus user posted image user posted image user posted image
zdej me je še špikat nehalo, prsla me mal bolijo, nimam pojma pri čem sem user posted image
zamujala mi v dveh letih ni še nikoli.
ni druge, kot da počakam še par dni in če se ne vlije user posted image , nardim test..
čeprav mam en tak občutek, da se mi bo vlila čez dan al pa dva, v četrtek greva pa z user posted image  na morje za 4 dniuser posted image

ella., a ti si že dubila user posted image  al ti je test pokazal -?
aqua77, držim pesti user posted image user posted image

jutri bom vaša zvesta navijačicauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.7.2008 13:05:29   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

aqua77, to je TO, ti samo počakaj do jutri ali pa še kakšen dan in se bo prikazaluser posted image , tudi zate bo trinajstica srečna boš videla. ma, da je mm pomagaluser posted image

tiki, ti pa kar malo počakaj s testom vsaj do jutri in pri skupinskem lulanju na testke bo vsem pokazal user posted image

me navijamo v prvi vrstiuser posted image

tane, hvala!!! user posted image  

če nam je ratal, je ziher MM pomagal..... user posted image user posted image user posted image  bomo vidli, za enkrat še nisem preveč optimistična.... user posted image  saj razumeš.... čakam, če se bo user posted image  vsak čas ulila in non stop laufarim do wc-ja...user posted image user posted image user posted image Pomoje se bo še komu čudno zdelo, kaj me daje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako tebi kaže? je čas O če se ne motim..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
28.7.2008 13:12:35   
aqua77
Urša....!!!

veš, kaj velja za vse nas... Dokler se ne vlije je še zmeraj upanje.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo zate....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
28.7.2008 13:25:50   
ursa30
aqua77, hvala user posted image user posted image user posted image
sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo user posted image user posted image user posted image
še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
28.7.2008 13:32:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

aqua77, hvala user posted image user posted image user posted image
sej sem vsako uro na wc in čekiram situacijo user posted image user posted image user posted image
še dobro, da noben ne vidi, da hodim tako pogosto do wc, da si ne bi še kaj mislil user posted image user posted image user posted image

sem jaz mal višje isto napisala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sam men se bo po moje vlilo..... vsi znaki so tu......

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
28.7.2008 13:37:51   
ella.
Urša: it ain't over till the fat lady sings. user posted image user posted image

A veš, da sem ravno hotla test v petek popoldne odpret in narest, pa sem še samo enkrat na hitro preverila in lej ga zlomka, je prišla user posted image . Je bila vsaj tolk uvidevna, da mi je prišparala test, koza zmešana user posted image

Tko da jutri sem samo navijačica za vas vse.
Bom prnesla baby šampanjc za nove nosečke in delala taprave "mohitote" za tiste, ki bodo avgusta nosečke!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
28.7.2008 13:39:12   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Urša: it ain't over till the fat lady sings. user posted image user posted image

A veš, da sem ravno hotla test v petek popoldne odpret in narest, pa sem še samo enkrat na hitro preverila in lej ga zlomka, je prišla user posted image . Je bila vsaj tolk uvidevna, da mi je prišparala test, koza zmešana user posted image

Tko da jutri sem samo navijačica za vas vse.
Bom prnesla baby šampanjc za nove nosečke in delala taprave "mohitote" za tiste, ki bodo avgusta nosečke!

ella.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
28.7.2008 13:41:59   
ursa30
ella.user posted image user posted image žal mi je user posted image
ampak kot si rekla, je bila vsak tok fer, da je prišla user posted image
menepa moja user posted image  pa prov j...user posted image
ti bom držala pesti  v avgustu, pa ostalim tud.

aqua77, sem šele zdele vidla da si isto napisalauser posted image user posted image user posted image
vidim, da nisem edina, ki ima v tem času rada pogosto obiskovanje wc user posted image user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
28.7.2008 13:43:30   
aqua77

aqua77, sem šele zdele vidla da si isto napisalauser posted image user posted image user posted image
vidim, da nisem edina, ki ima v tem času rada pogosto obiskovanje wc user posted image user posted image

jaz bom še tla znucala, ker mam vedno isto progo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
28.7.2008 13:43:53   
witto
Da vas pozdravim, in vse user posted image user posted image user posted image , tudi jast nestrpno pričakujem jutrišnje rezultate, in navijam za vsako posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image , aqua77,ti si meni nekam sumljiva.........user posted image . Igrate napeto igrouser posted image user posted image user posted image . No, jast sem imela 24.7. nuhalno, kot ponavadi je moja user posted image  uz spet "prekinkala",ne pusti se motit,splohuser posted image .Slišali smo srček, kako bije.........moj user posted image  se je raznežil do konca. Moški.......user posted image .Je pa bilo to res enkratno doživetje. Navijam za jutri, in lepo prosim, če javljate rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
28.7.2008 13:46:40   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

jaz bom še tla znucala, ker mam vedno isto progo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa fino tla zloščila s hojo tem ter tja user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
28.7.2008 13:47:42   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Da vas pozdravim, in vse user posted image user posted image user posted image , tudi jast nestrpno pričakujem jutrišnje rezultate, in navijam za vsako posebejuser posted image user posted image user posted image user posted image , aqua77,ti si meni nekam sumljiva.........user posted image . Igrate napeto igrouser posted image user posted image user posted image . No, jast sem imela 24.7. nuhalno, kot ponavadi je moja user posted image  uz spet "prekinkala",ne pusti se motit,splohuser posted image .Slišali smo srček, kako bije.........moj user posted image  se je raznežil do konca. Moški.......user posted image .Je pa bilo to res enkratno doživetje. Navijam za jutri, in lepo prosim, če javljate rezultateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

witto, me veseli, da je s tabo in tvojo user posted image  vse ok.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te spremljam od nekje februarja, marca...  in glede na vse uspehe in neuspehe, ki si jih imela na tvoji poti sem resnično iz srca vesela da ste zdravi in da je vse tako kot mora biti..... 

čestitke ob bitju srčka........ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in čestitke tudi bodočemu tatiju..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
28.7.2008 13:49:07   
ursa30
witto, tudi jaz ti čestitam za pikico in da vse poteka tako kot mora user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
28.7.2008 13:49:21   
ella.
witto: srčkano :) mala je pač flegmatik pa se ne pusti motit user posted image Sej te male pikice sploh ne vejo, da se trenutno ves svet njihovih bližnjih okoli njih vrti :)

Ursa30: hvala za podporo, jutri ful navijam - hočem ROŽNATO! :)

Aqua: mogoče bi pa od šefa zahtevala pri plači še potne stroške za pot na WC? :) Aja, Urša, ti si tut upravičena ;) Sam da nauta še dnevnic zahtevali user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
28.7.2008 13:53:01   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

witto: srčkano :) mala je pač flegmatik pa se ne pusti motit user posted image Sej te male pikice sploh ne vejo, da se trenutno ves svet njihovih bližnjih okoli njih vrti :)

Ursa30: hvala za podporo, jutri ful navijam - hočem ROŽNATO! :)

Aqua: mogoče bi pa od šefa zahtevala pri plači še potne stroške za pot na WC? :) Aja, Urša, ti si tut upravičena ;) Sam da nauta še dnevnic zahtevali user posted image

ma, če mi dajo za nove čevljčke, ker bom na teh sigurno petko znucala, sploh nebi bilo slabo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

mislim, da je odveč dodati, da sem kot stonoga...... (zbiram šolenčke)..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
28.7.2008 13:55:43   
ursa30
ella., ideja sploh ni slaba user posted image user posted image user posted image  mu bom kr jutri omenla user posted image user posted image user posted image

aqua77, kdaj boš ponovno delala test?
jaz sem bila danes direkt ob devetih zjutraj v Dm, me je prodajalka kar malo čudno gledalauser posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
28.7.2008 13:58:38   
witto
Mala je flegmatik, ja to že..........ma hudiča po komu????user posted image user posted image user posted image jast sem bolj "temperamentna" a ja, po atijuuser posted image . kakor koli, jutri čakam rezultate, in naj bodo  vsi user posted image user posted image user posted image . Mislim, da ne zahtevam preveč, ali pa ? Za vse vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
28.7.2008 14:03:09   
aqua77

ella., ideja sploh ni slaba user posted image user posted image user posted image  mu bom kr jutri omenla user posted image user posted image user posted image

aqua77, kdaj boš ponovno delala test?
jaz sem bila danes direkt ob devetih zjutraj v Dm, me je prodajalka kar malo čudno gledalauser posted image user posted image

ja kdaj,  v TOREK!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   skupinsko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   če me prej user posted image  ne obišče..... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......