|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
28.7.2008 14:52:52   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

ti maš vsaj že enegauser posted image  
saj vem, da ni dobra tolažbauser posted image
upam, da se tvoje besede uresničijo čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image
naprej z optimizmom user posted image user posted image

sicer tehnično ni več user posted image , ampak ja imam že otroka in je to sigurno čisto drugače, kot ko se trudiš prvič.

zato pa tako goreče navijam za vse vas, ki se trudite prvič biti mamice..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in vsem tudi želim, da bi čim prej postale..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja urši,

a si šla danes že kaj lulat? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te mal hecam..... jaz lih prejle pa grdobe še ni na vidiku..... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.7.2008 15:00:43   
Anonimen
Ojla, punce.

Kako kaj ? Malo goljufate pred torkom? Aqua, a ti pa kar črtice al kako? Fajn fajn.

No, mojeuser posted image bo zgleda že konec (čudno, ampak fajn) tako, da gremo v nove boje, na lov na roza avgust.

Jutri vas pridem prečekirat, kako rozaste ste. Navijaaaaaaam.

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.7.2008 15:00:45   
ursa30
aqua77, ja ni dolgo kar sem šla..pa mislim da ko bom prišla domov, bo prva stvar, ki jo bom nardila......obisk wc user posted image user posted image user posted image  še dobro, da imam doma na zalogi dovolj toaletnega papirja user posted image user posted image user posted image user posted image
prej sem mimogrede še kontrolo naredila..nič novega...user posted image  grrrr user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.7.2008 15:03:07   
ursa30
o majchuser posted image  kako si? ja, smo taprave goljufivke, jaz bi verjetno še kak dan prej goljufala, samo nisem imela nobenega testka na zalogi čez vikend user posted image
no super, da je tvoja user posted image  mimo, zdaj pa čimprej v akcijo user posted image , da boš v avgustu rozika user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.7.2008 15:05:57   
aqua77
hvala enako!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jap, jaz sem malo goljufala Majch.... user posted image  a si fejst jezna name.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce moje drage zlate,

jaz grem na plažo, si pišemo jutri, ko bodo nove zmage na vidiku......user posted image

lepo pišajte zjutraj pa hitro rezultate povedat...... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rada vas mam.....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.7.2008 15:06:47   
Anonimen
hihi, aqua, če si prigoljufala plusek, se ti vse oprosti.user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.7.2008 15:08:55   
Anonimen
ursa30, ma zdej sem kar ok. Nisem pa mogla verjet, da me je user posted image tako zvila. Jokala sem prvi dan, potem sem si skoz govorila, da ni nobene panike, pa sem se včeraj spet zlomila. Sploh ne vem, kaj mi je. Ne pričakujem nobenih hitrih rezultatov, samo zgleda da je bla želja bolj močna kot sem si upala priznat.
Ampak zdaj bomo šli počasi v nove boje in upam, da kmalu tudi zmage.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.7.2008 15:09:59   
ursa30
aqua77, ti zavidam, da imaš plažo tako blizuuser posted image
drži se, jutri ob 8 zjutraj imaš domačo nalogo, da se javiš in sporočiš, da si zagledala močan user posted image user posted image
ti držim pesti user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.7.2008 15:12:58   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

ursa30, ma zdej sem kar ok. Nisem pa mogla verjet, da me je user posted image tako zvila. Jokala sem prvi dan, potem sem si skoz govorila, da ni nobene panike, pa sem se včeraj spet zlomila. Sploh ne vem, kaj mi je. Ne pričakujem nobenih hitrih rezultatov, samo zgleda da je bla želja bolj močna kot sem si upala priznat.
Ampak zdaj bomo šli počasi v nove boje in upam, da kmalu tudi zmage.

veš, kako te razumem. sem čisto na istem kot ti user posted image
tudi mene zlomi vsak mesec, ko zagledam user posted image
skoraj vse prijateljice že imajo user posted image , pa so nekatere še mlajše, in ko jih vidim z vozički ali pa trebuščki, mi je ful hudo user posted image

vem, da se ne smem primerjat z njimi, da je to pač moje življenje, ampak mi ni vseeno..

nimamo kej a ne...kot pravijo, upanje umre zadnjeuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.7.2008 15:14:30   
ursa30
jst pa odhajam domov, tako da lepo se mejte.
pripravite testke za jutri in da nalulate same user posted image , a velja user posted image

če se vam ne pridružim jutri pri lulanju, bom pa vaša najbolj glasna navijačica user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
28.7.2008 16:29:01   
Orhideje

No, vam sporočam, da tisto včeraj ni bil le izcedek. Danes zjutraj se mi je ornk vlilo.
Že cel dan krvavim kot še nikoli do sedaj, kljub temu, da je danes komaj 16. dan in da sem jaz vedno imela doooooooolge cikle - tudi nad 45 dni.
Sem klicala G, ki je na dopustu. Sestra pa mi je rekla, da naj še počakam kak dan. Če pa krvavitev ne bo nehala, naj ponovno pokličem ali pa se naj obrnem na osebnega zdravnika.
Zdaj pa me res zanima, ali samo zganjam paniko al kaj. Kaj menite ve? Bolečine so vedno hujše, prav tako krvavitev. Pa še vročino imam 37,8 pa občasno se mi full zvrti.

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 28.7.2008 16:34:05 >

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
28.7.2008 16:33:16   
Orhideje
Punce - ma, ste se naklepetale danes.

Majch, pikicaa, ellauser posted image user posted image user posted image

kepica user posted image user posted image user posted image   , pa ne že spet. Želim,da boš na rpegledu dobro opravila in da ni kaj narobe. user posted image

ursa30 nestrpno čakamo na novičkeuser posted image user posted image user posted image

aquaaaa!   - Vse najboljše za RD. Držim pesti, da ti tale RD prinese najlepše darilo - en velik, jasen user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Punce, lep popoldan vam želim. Vse tiste, ki vas je M že zapustila, pa le pridno v AKCIJO, da bo naslednji mesec poplava user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
28.7.2008 16:40:34   
tane
jutri čakamo user posted image user posted image , skupinske lulalke...mi pa navijamo in vas nočemo v avgustu, no hočemo/sprejmemo ampak le kot navijačiceuser posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo jutri čim več++++.

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
28.7.2008 17:01:09   
sonček85
witto:čestitke da je s pikico vse super in da lepo raste.joj kako čas beži.sem pogledala pod tickerje in vidim da je že 6 mesecev mimo odkar si noseča,joj kako gre čas.

pikica:kako kaže tebi in kako je bilo na pregledu.

junona:pogrešamo te.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
28.7.2008 17:59:36   
spps
jaz sem se prej zabubila pred tv,zdaj pa lahko grem spet mal pospravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

sonček,witto še bo 6.mesecev nosečauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
28.7.2008 18:06:10   
witto
sončekuser posted image user posted image user posted image  magari bi že bila 6 mesecev user posted image , to bi pomenilo, da bi že zelo kmalu spoznala svojo pikico. Še 6 mesecev jih je pred manouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
28.7.2008 18:10:42   
sonček85
ja vidim da sem nekaj zašuštrala ,sej zato pa se mi res ne more zdeti ,tako malo časa.no pa važno je da je mala pikica zdrava in da je vse ok in da lepo raste-to je najbolj pomembno.

vso srečo še teh 6 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
28.7.2008 18:12:45   
witto
ma si facauser posted image user posted image user posted image , hvala ti  sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
28.7.2008 18:57:47   
sonček85
za nosečnice in za moje soborke in navijačice vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.dajmooooooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
28.7.2008 19:13:48   
dini
Kako sm žalostna ko sm vse  to bralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM VSEM NOSEČKAM IN VSEM ZA ROJSTNI DAN.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
28.7.2008 19:40:00   
sonček85
kaj si žalostna.ne jokaj,zakaj pa jokaš.me smo tukaj in lahko se zaneseš na nas ob katerikoli težavi.rtm pozdrav od meneuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
28.7.2008 19:40:46   
sonček85
no kako pa to če mi je pa napisalo error.hmmmmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.7.2008 19:41:12 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
28.7.2008 19:49:05   
dini
Hvala sonček.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
28.7.2008 19:52:12   
sonček85
ja ni problema.zakaj jokaš nisi povedala a zato kar sem napisala ali za tvoje težave.mnda ja ni prišla user posted image .samo glavo pokonci.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
28.7.2008 20:00:41   
dini
Ker smo punce tako boge:(

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......