Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 14:52:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 ti maš vsaj že enega saj vem, da ni dobra tolažba upam, da se tvoje besede uresničijo čimprej naprej z optimizmom sicer tehnično ni več , ampak ja imam že otroka in je to sigurno čisto drugače, kot ko se trudiš prvič. zato pa tako goreče navijam za vse vas, ki se trudite prvič biti mamice..... in vsem tudi želim, da bi čim prej postale..... aja urši, a si šla danes že kaj lulat? te mal hecam..... jaz lih prejle pa grdobe še ni na vidiku.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:00:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla, punce. Kako kaj ? Malo goljufate pred torkom? Aqua, a ti pa kar črtice al kako? Fajn fajn. No, moje bo zgleda že konec (čudno, ampak fajn) tako, da gremo v nove boje, na lov na roza avgust. Jutri vas pridem prečekirat, kako rozaste ste. Navijaaaaaaam.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:00:45
|
|
|
|
ursa30
|
aqua77, ja ni dolgo kar sem šla..pa mislim da ko bom prišla domov, bo prva stvar, ki jo bom nardila......obisk wc še dobro, da imam doma na zalogi dovolj toaletnega papirja prej sem mimogrede še kontrolo naredila..nič novega... grrrr
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:03:07
|
|
|
|
ursa30
|
o majch kako si? ja, smo taprave goljufivke, jaz bi verjetno še kak dan prej goljufala, samo nisem imela nobenega testka na zalogi čez vikend no super, da je tvoja mimo, zdaj pa čimprej v akcijo , da boš v avgustu rozika
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:05:57
|
|
|
|
aqua77
|
hvala enako!!!! jap, jaz sem malo goljufala Majch.... a si fejst jezna name.... punce moje drage zlate, jaz grem na plažo, si pišemo jutri, ko bodo nove zmage na vidiku...... lepo pišajte zjutraj pa hitro rezultate povedat...... rada vas mam.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
hihi, aqua, če si prigoljufala plusek, se ti vse oprosti.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ursa30, ma zdej sem kar ok. Nisem pa mogla verjet, da me je tako zvila. Jokala sem prvi dan, potem sem si skoz govorila, da ni nobene panike, pa sem se včeraj spet zlomila. Sploh ne vem, kaj mi je. Ne pričakujem nobenih hitrih rezultatov, samo zgleda da je bla želja bolj močna kot sem si upala priznat. Ampak zdaj bomo šli počasi v nove boje in upam, da kmalu tudi zmage.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:09:59
|
|
|
|
ursa30
|
aqua77, ti zavidam, da imaš plažo tako blizu drži se, jutri ob 8 zjutraj imaš domačo nalogo, da se javiš in sporočiš, da si zagledala močan ti držim pesti papa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:12:58
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch ursa30, ma zdej sem kar ok. Nisem pa mogla verjet, da me je tako zvila. Jokala sem prvi dan, potem sem si skoz govorila, da ni nobene panike, pa sem se včeraj spet zlomila. Sploh ne vem, kaj mi je. Ne pričakujem nobenih hitrih rezultatov, samo zgleda da je bla želja bolj močna kot sem si upala priznat. Ampak zdaj bomo šli počasi v nove boje in upam, da kmalu tudi zmage. veš, kako te razumem. sem čisto na istem kot ti tudi mene zlomi vsak mesec, ko zagledam skoraj vse prijateljice že imajo , pa so nekatere še mlajše, in ko jih vidim z vozički ali pa trebuščki, mi je ful hudo vem, da se ne smem primerjat z njimi, da je to pač moje življenje, ampak mi ni vseeno.. nimamo kej a ne...kot pravijo, upanje umre zadnje
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 15:14:30
|
|
|
|
ursa30
|
jst pa odhajam domov, tako da lepo se mejte. pripravite testke za jutri in da nalulate same , a velja če se vam ne pridružim jutri pri lulanju, bom pa vaša najbolj glasna navijačica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 16:29:01
|
|
|
|
Orhideje
|
No, vam sporočam, da tisto včeraj ni bil le izcedek. Danes zjutraj se mi je ornk vlilo. Že cel dan krvavim kot še nikoli do sedaj, kljub temu, da je danes komaj 16. dan in da sem jaz vedno imela doooooooolge cikle - tudi nad 45 dni. Sem klicala G, ki je na dopustu. Sestra pa mi je rekla, da naj še počakam kak dan. Če pa krvavitev ne bo nehala, naj ponovno pokličem ali pa se naj obrnem na osebnega zdravnika. Zdaj pa me res zanima, ali samo zganjam paniko al kaj. Kaj menite ve? Bolečine so vedno hujše, prav tako krvavitev. Pa še vročino imam 37,8 pa občasno se mi full zvrti.
< Sporočilo je popravil Orhideje -- 28.7.2008 16:34:05 >
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 16:33:16
|
|
|
|
Orhideje
|
Punce - ma, ste se naklepetale danes. Majch, pikicaa, ella kepica , pa ne že spet. Želim,da boš na rpegledu dobro opravila in da ni kaj narobe. ursa30 nestrpno čakamo na novičke aquaaaa! - Vse najboljše za RD. Držim pesti, da ti tale RD prinese najlepše darilo - en velik, jasen . Punce, lep popoldan vam želim. Vse tiste, ki vas je M že zapustila, pa le pridno v AKCIJO, da bo naslednji mesec poplava
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 16:40:34
|
|
|
|
tane
|
jutri čakamo , skupinske lulalke...mi pa navijamo in vas nočemo v avgustu, no hočemo/sprejmemo ampak le kot navijačice držim pesti, da bo jutri čim več++++.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 17:01:09
|
|
|
|
sonček85
|
witto:čestitke da je s pikico vse super in da lepo raste.joj kako čas beži.sem pogledala pod tickerje in vidim da je že 6 mesecev mimo odkar si noseča,joj kako gre čas. pikica:kako kaže tebi in kako je bilo na pregledu. junona:pogrešamo te. iz
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 17:59:36
|
|
|
|
spps
|
jaz sem se prej zabubila pred tv,zdaj pa lahko grem spet mal pospravljat sonček,witto še bo 6.mesecev noseča
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 18:06:10
|
|
|
|
witto
|
sonček magari bi že bila 6 mesecev , to bi pomenilo, da bi že zelo kmalu spoznala svojo pikico. Še 6 mesecev jih je pred mano
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 18:10:42
|
|
|
|
sonček85
|
ja vidim da sem nekaj zašuštrala ,sej zato pa se mi res ne more zdeti ,tako malo časa.no pa važno je da je mala pikica zdrava in da je vse ok in da lepo raste-to je najbolj pomembno. vso srečo še teh 6 mesecev.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 18:12:45
|
|
|
|
witto
|
ma si faca , hvala ti sonček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 18:57:47
|
|
|
|
sonček85
|
za nosečnice in za moje soborke in navijačice vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.dajmooooooooooooooo
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 19:13:48
|
|
|
|
dini
|
Kako sm žalostna ko sm vse to brala ČESTITAM VSEM NOSEČKAM IN VSEM ZA ROJSTNI DAN.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 19:40:00
|
|
|
|
sonček85
|
kaj si žalostna.ne jokaj,zakaj pa jokaš.me smo tukaj in lahko se zaneseš na nas ob katerikoli težavi.rtm pozdrav od mene
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 19:40:46
|
|
|
|
sonček85
|
no kako pa to če mi je pa napisalo error.hmmmmmmmmmmmmmmmmm
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.7.2008 19:41:12 >
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 19:49:05
|
|
|
|
dini
|
Hvala sonček.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 19:52:12
|
|
|
|
sonček85
|
ja ni problema.zakaj jokaš nisi povedala a zato kar sem napisala ali za tvoje težave.mnda ja ni prišla .samo glavo pokonci.
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 28.7.2008 20:00:41
|
|
|
|
dini
|
Ker smo punce tako boge:(
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......