|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
24.7.2008 19:11:14   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

ja, kontracepcijske tabletke pomagajo pri PCO. Saj če čist tako gledaš - doker ješ tabletke, nimaš PCO. Tako, da če ne misliš zanosit, je boljše met tabletke, kot nič. 

mislim, da sem na med.over.net brala, da KT NE pomagajo pri PCO vendar ga samo prikrijejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
24.7.2008 19:14:02   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

ja, kontracepcijske tabletke pomagajo pri PCO. Saj če čist tako gledaš - doker ješ tabletke, nimaš PCO. Tako, da če ne misliš zanosit, je boljše met tabletke, kot nič. 

mislim, da sem na med.over.net brala, da KT NE pomagajo pri PCO vendar ga samo prikrijejo...

nič ne pomagajo...takrat tale naš pco samo malo počiva, nič drugega...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
24.7.2008 19:17:51   
neela
hvala Fargi za potrdilo ...spomin mi - kljub naraščajočem EMŠu - očitno še vedno deluje kot švicarska ura....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
24.7.2008 20:21:49   
sonček85
uuu fargesia pa si lepo gruntala svojo kodo in si nazaj ko je bilo.pa čeprav tale slikica je pa res kjut in noro dobra-te nasmeji in polepša dan,če imaš slučajno slabega.no a jaz si vsak dan tudi če ni lep naredim lepega in sem potem srečna , pa še moj dragi zravn.user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
24.7.2008 20:53:16   
Rakica_80

O pol sva pa nekje na istem..... user posted image
[/quote]

Aqua77........... Super, gremo skupaj kupiti test, jaz sem že vso obalo dala skozi glede lekarnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se mi ženske že smejijo, sem jim rekla da jim bom vse teste pobralauser posted image

< Sporočilo je popravil BEBIII -- 24.7.2008 20:54:28 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
24.7.2008 20:59:02   
Rakica_80
Ja eno lažje vnetje sem dobila, sem bila pri G in sem dobila kremo Canesten in tri tablete za vstavit noteruser posted image ....Vglavnem nič strašnega!!!user posted image
Punce en znak mi se je danes pojavil.................imam ful občutljive bradavičke!!!!
To ste vi krive, ker mi dajate upanje da sem user posted image , in se bojim da nebom spet razočarana!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
24.7.2008 21:00:55   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: nf

Bebii user posted image  user posted image  Ampak ta mesec si mi pa res sumljiva, si ne morem kaj. user posted image  Ti samo jaz se spomnim, da si rekla, da so ti na laparo jajcevode lepo spucali in da imata zdaj velike možnosti spontane zanositve. Jaz ti vsekakor želim, da bi bila že zdaj nosečka ali pa vsaj zelo kmalu!

Ja to je vse res, ampak je velika možnost, da se hitro vrne nazaj- se ponovno zapaca, kar se rado dogaja!user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
24.7.2008 22:23:40   
lučka 25
Punce na hitro, a vseeno iz srca.

Punce, res bi blo fino, da bi nama pa ta mesec naravno uspelo. Upam vseeno lahko in ve z mano.

trinity, lepo da uživata. A gre res tako hitro čas, da se bo vajino potovanje že počasi  končalo. Važno je, da se imata dobro. Tiste smotane slabosti user posted image  naj te pa kar pustijo pri miru, čeprav je pa res, da je to vsaj znak, da si res srečka nosečka. A da je pri vama čez lužo pa tako vroče. Pri nas pa zmrzujemo, kot da bi bila že jesen. Pa srečno vrnitev nazaj domov.

sonček85, hvala, ker si nam vsaj osvežila seznam, ker me smo bile zadnje čase prav velike čvekice in bolj malo "tajnice" user posted image . Lepo, da si se dala na stavnico, bova skupaj čakali s še parimi borkami. user posted image

BEBIII, samo da je le manjše vnetje in bo hitro vse v redu.

neela in fargi, pa je res tako, da PCO med jemanjem KT samo potuhnjeno počivajo in potem spet udarijo ven. Samo je pa meni G rekel, da je bolje, da se je KT (če seveda ne želiš zanosit) pa da jačniki ne delujejo, spijo kot pa da delujejo napačno. Ker le to za sabo potegne zmedene hormone, slabši metabolizem, ne nabira se prosta tekočina, ker se sproti čisti in ne tako kot ob velikih izostankih M.

nf, a je kaj akcije, da bo predpriprava za avgustovsko stavnico? user posted image

tinč, a si že kaj bojše volje, ko teje ta smotka user posted image  obiskala, pa čeprav je ne bi bilo treba? Upam, da si že bolje in greš v nove boje po dvojčke. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
24.7.2008 22:32:27   
lučka 25
Punce, jaz grem jutri zgodaj zjutraj na morjeuser posted image .
Zato se za 10 dni poslavljam od vas. Greva dat malo možgane na off.
Samo priznam, da vas bom pogrešala.user posted image  vašo pozitivno energijo, neizmerno voljo in optimizem, dobro srece.
Bodite pridne in ostanite takšne kot ste. Jaz pa obljubim, da pridem nazaj. user posted image

RADA VAS IMAM!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
24.7.2008 23:01:11   
nf
Lučkica uživajta do konca!!!!! In malo potestirita tiste ovulacijske znakce nooo user posted image  user posted image
Trinity ti uživačica!!!! Še tako naprej in verjemi mi, da ko boš enkrat spet na domači hrani, ne bo več slabosti. To je samo amerišči foody, ki je že sam po sebi user posted image
Neela haha kr mejte deljeno skrbništvo. Se ga losajta takrat ko bo najbolj tečen, pa naj dohtar uživa v svojem sadu. user posted image
Bebii samo pozitivno!! Zdej imaš največje možnosti za zanositev, tko da pozitivno v akcijo!

Punce a veste k skos jamram, da čakam M. No prej sem za foro delala ovulacijski test in je bil skoraj pozitiven! user posted image  user posted image  Tko da se poslavljam, vam pa priporočam, da greste pod podboje user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
25.7.2008 0:04:02   
Rakica_80
Nf....upam da si že v akciji, tudi meni je pokazal 2krat  z eno zelo rahlo črtico, ampak to je to a neuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naj bo ta noč burna!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
25.7.2008 7:57:28   
sonček85
sonček85, hvala, ker si nam vsaj osvežila seznam, ker me smo bile zadnje čase prav velike čvekice in bolj malo "tajnice"user posted image . Lepo, da si se dala na stavnico, bova skupaj čakali s še parimi borkami. user posted image
ja seveda sem malo prestavila seznamček ,če ste pa take pridne čveke,saj je prav tako .sam da ne boste preveč čvekale pa nič user posted image user posted image user posted image to le ne pozabite.
da dala sem se na seznam in bomo videli kaj bo,saj imam tak občutek da mi je mesec maj naklonjen in bi res rada maja rodila-zato sem pa šla med avgust saj je takrat več ne pričakujem.mogoče je pa meseca 8 ne bo večuser posted image user posted image user posted image user posted image

lučka25:ti pa lepo uživaj na morju in naj vas pride nazaj več pa kopaj se še zame user posted image user posted image
BEBIII:ti si pa sumljiva.nosečka si in pika na iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 25.7.2008 7:58:13 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
25.7.2008 8:13:37   
miska73
Dobro jutro vsem.

Sonček, ful ti hvala za obnovljen seznam. Me smo skoraj čisto pozabile nanj.

Nf, a zaradi vaju nisem mogla jst včeraj zvčer mirno spati... user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
25.7.2008 9:12:22   
Anonimen
BEBI in aqua, a gremo ena grupnega naredit začetek mesca?? user posted image   user posted image    user posted image

tinč, drug mesec bo pa sigurno!! user posted image user posted image user posted image Pa dej raj naredta user posted image  in user posted image , da bojo pasal k mojima user posted image  in user posted image . K so že vsi tok poparčkan, se mormo midve tud. Pa še moja fanta bota en mesec starejša kot tvoje punce. K ne zgleda, da bi ble punce starejše.. user posted image  user posted image

lučka, jaz tud navijam!!!! user posted image    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image Res upam, da ti ne bo treba it med zdravnike!! user posted image

trinity, matr, malo sem vama pa fouš..user posted image user posted image  Jaz bi se tud šla potepat. No, upam, da bo tud naprej vse ok.

fargesia in neela; ja, tako, sem mislila zaradi PCO, sam sem res mal narobe napisala. PCo dejansko takrat miruje.

lučka, uživaj!!!! Pa prinesita domov kakšno ilegalko. user posted image

nf, dejta to drugič počet podnevi. Ker spim pa rada, ne pa d me skos nekaj budi.  user posted image    user posted image   user posted image  user posted image   user posted image   user posted image    user posted image   user posted image

A vam neki povem??? Al raj ne?? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image    user posted image    user posted image  

Moji znaki so čisto izginili: danes je 27 dan, ciklus mam na 33. Sedajle me sicer malo boli jajčnik (topa bolečina), drugače pa nič. Ponavadi me prsi tak čas že bolijo, sedaj pa čisto nič. user posted image  Bomo videli. Mogoče bo pa kaj dobrega konec meseca. user posted image  

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
25.7.2008 9:18:30   
Fargesia
o dobro jutro klepetulje!!!!

biba12, ful maš dober podpis!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
25.7.2008 10:12:48   
nf
hahaha Biba pa res! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Dobro jutro!
Ste dobro spale? user posted image  Vas je kej zibalo v spanec? user posted image  Jah stare moje, treba je blo nadoknadit za par tednov za nazaj, kaj jst morem! user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
25.7.2008 11:22:31   
sonček85

Nf, a zaradi vaju nisem mogla jst včeraj zvčer mirno spati...
danes pa zaradi mene in mojega korenjaka ne boš moglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
25.7.2008 12:30:46   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

danes pa zaradi mene in mojega korenjaka ne boš moglauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo dejte to zrihtat zadeve vsaj do polnoči. Zdaj pa res že potrebujem spanec. user posted image

O, sonček, a ti si tudi menjala avatar. Lepo, lepo.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 25.7.2008 12:31:50 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
25.7.2008 12:34:19   
sonček85
O, sonček, a ti si tudi menjala avatar. Lepo, lepo.
jaja menjala in seveda bomo to uštimal do polnoči,delam do 22 pridem domov in pod tuš potem pa hopa na dragega.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
25.7.2008 12:39:36   
Anonimen
a se hecate? Sonček, jaz ne vidim tvojega avatarja, niti koliko imaš objav, niti če si prisotna ali ne? user posted image  user posted image   user posted image  

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
25.7.2008 12:42:24   
miska73

a se hecate? Sonček, jaz ne vidim tvojega avatarja, niti koliko imaš objav, niti če si prisotna ali ne? user posted image  user posted image   user posted image  

To se meni zgodi, če nisem prijavljena na RR. Potem je videti samo nick brez avatarja in števila prijav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
25.7.2008 12:42:44   
tinč407
joj punce sem vas zdaj ene pol ure prebirala user posted image  ko ste tako žveglave user posted image
hvala vam VSEM za tolažbo in vspodbudo !! res ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image
no, danes se že malo bolje počutim. Smo pa včeraj zapili mojo zadnjo M user posted image user posted image  Tak da se bo lažje poslovila user posted image
Čeprav ta mesec nisem veliko pričakovala sem vseno razočarana.
Mogoče se malo noro sliši, ampak se ob vsaki M počutim tako kot da bi izgubila otročka user posted image  
Vem da se ne gre primerjati s tem ko otročka dejansko izgubiš, ampak se nekako tako počutim. Bedasto.
potem pa še prijatli sprašujejo če že kaj misliva na otročka in kaj bi naredla če bi se že zgodilo... Madona, če pa se noč zgodit!

no, ta mesec oz. avgusta pa narediva magari user posted image user posted image  da bo res par za tvoja user posted image user posted image  biba

Trinity želim ti lep preostanek dopusta in srečno pot domov!

Sonček  itak da bo ta mesec. se še spomniš kaj sva se zmenile par mesecev nazaj? user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
25.7.2008 12:45:06   
miska73
Drgač pa danes že celo dopoldne po malem čutim moj desni jajčnik. Je kr fajn občutek.
Tko da danes še posebaj komaj čakam, da pridem domov in da popoldan zopet akcija.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
25.7.2008 13:24:51   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Samo dejte to zrihtat zadeve vsaj do polnoči. Zdaj pa res že potrebujem spanec. user posted image

ha ha ha! danes je 14 dni od moje abrazije in kaj to pomeni?! da lahko začnemo user posted image user posted image user posted image !!! sicer z zaščito, ampak vseeno...NIČ NE BOSTE SPALE!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
25.7.2008 13:45:38   
Rakica_80

BEBI in aqua, a gremo ena grupnega naredit začetek mesca?? user posted image   user posted image    user posted image

Lahko jauser posted image user posted image user posted image user posted image
Sem danes naredila test iz firbca in nič od tega, samo je pa res, da je še prezgodajuser posted image user posted image user posted image user posted image , še njamanj en teden bom morala počakati!!!!KDO BO ČAKAL ŠE TOLIKOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?