|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
27.7.2008 8:25:26   
mismis
Sonček

si prva, prva, zdaj nam pa samo še nakloni lepo vreme za danes.

Kužon spal celo noč, zgleda da je konec tistega nesrečnega obdobja tuljenja. Upam, da nisem prehitro rekla

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.7.2008 8:30:43   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Kje pri vas, gretka? pri nas nič ne pada.

Ja tlele v Celju, saj je zdaj šlo proti Laškem ... res je piškilo, imam rožce na balkonu čist pr steni, pa so vse zdaj dobro zalite, če bi šlo še mal bolj, bi pa zalilo še une na oknski polički user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.7.2008 9:28:02   
gigi1
Dobro jutro

Danes bolj kislo, si bomo pa same naredile lep dan user posted image

Sonček srce hvala za geslo. Tolk sta bila lepa. Pa okolica tudi. Lep kraj sta si izbrala. Mislim, da tudi jaz vem, kje. Sem bila tam v muzeju...pa tudi včasih je znanka tam živela, pa sem hodila na obiske.

Miška super, da si spet lahko spala. Morda je imel kužon le trenutne prebliske. Upam, da se je res nehalo.
Midva sva bila včeraj na obletnici poroke od prijateljev na njihovem vikendu...nekje v hribih kar eno uro vožnje od LJu. Smo jim uprizorili pravo ceremonijo. Prav lepo je bilo. Nič nista vedela in sta bila prav prijetno presenečena. Imeli smo lepo vreme, pol nas je tudi močilo...vseeno je bilo res lepo in prijetno.

Gretka takoj ti odgovorim na ZS

Bambi mislim, da moraš po laparo čakati na nov postopek tudi 3 mesece. Vsaj meni so tako naročili. Kontrola čez 2 meseca...potem spet malo čakanja. Verjetno decembra ali januarja v nove borbe user posted image

Blanči vodka rula.

Lep dan vsem user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.7.2008 9:32:10   
Zvezdica
jutro,

gretka pr ns tud lije, pa poka, zdaj se je umirilo. ja, tamali so me včeraj izmučili, ker so očitno mame bolj zanimive od atijev...itaq.

Ajsi, mala je CUKERuser posted image

Sonček85, jast vidim, vse tvoje, medvedka ki drži sporočilo, pa kako dolg se mata rada, pa zvezdice, pa avtar.. pa vseuser posted image

Miška, ja sej nisi huda, k sem omenjala pohotouser posted image ...

Gigi, kje se potepaš draga? Sej edino pravilno, če ne ždimo za računalom, zunaj nam pa poletje uhajauser posted image

Tako, še nekaj dni pa zares odputujemo, komaj čakam. Zdaj smo pri tašči, pa moram rečt, da mi ni najbl všeč. Ampak če sem obljubila. Jap, jast sicer za mojo taščo nočem grdo govorit, ampak zdej pa res hodi po tanki črti, tast me je pa popolnoma razočaral, ampak sej že dolgo vem, kakšna egoista sta. sej bi napisala še kaj druzga ampak ...se bom raj na njej spucala, kot tukajuser posted image Če bi začela pisat, bi se nekatere spraševale zakaj toleriram vse to.... ampak tud meni počasi zmanjkuje tolerance, tako da. Prišel je časuser posted image

grem si kavo pripravit... Bi še katera?

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.7.2008 10:24:31   
sonček85
verjetno se me ne vidi ko nisem prijavljena in ja bom povprašala kaj je to.user posted image user posted image user posted image ker tudi meni ni čisto nič jasnouser posted image

kako lep dan je pa danes-sončekkk sije.prosta nedelja to sem čakala.jeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.7.2008 10:50:35   
hedviga
Dan pupe, evo mene...
mamo spet komunikacijske zaplete. Tokrat interne narave. To je tko, če je pri bajt preveč pametnih ljudi in niso 3 kompiji dovolj, je blo treba novga itd...

Sej mal sem brala sproti, ampak se mi ne da vsega še enkrat.
Vsekakor čestitke vsem UZ-jevkam. Kakor sem brala sami uspehi user posted image
Noki, smo rekle, a ne?! user posted image user posted image  Sicer pa morm rečt takole. če velja tisto kar si rekla za 2x bolj slabo itd potem imam jaz samo pol otroka al pa nobenga. Meni zdej ni še tist malenkost kokr mi je hotl neki bit slabo nič več. Zmatrana sem pomoje bolj od vremena, tečna tko kot ponavad, joške skor čist nč ne bolijo, edin danes me mal zateguje spodi. Skratka, da skrajšam, ne počutim se nič nosečo. Pa bi rajš vidla, da bi mi blo še mal slabo al kej user posted image  
Ma, upam da bo pregled čimprej, da vidim podmladek a je ok.

Zvezdica, Liam pa kar 4 leta, mu pošiljam eno veliiko puso.
Mišmiš, tvoj kužon je pa res  trening za bebico...user posted image  Kdaj jo boš popihala na dopust?
In Žižek ti? In ostale? Da mi ne bi kam šle brez vsaj še ene kave prej..user posted image

Jaz se bom danes za kratek čas malo odselila k staršem, gresta na dopust pa je treba na našo kosmato lady pazit in jo futrat, pa še  zajca od nečakinje. So same hišne dame to. Meni bo pa posvoje malo tudi pasalo v mesto iz te vaške idile. Malo mal avta, vse je peš blizu juhej. Pa prijateljice na dohvat ruke user posted image  Moj ma itak dela da se ven ne vidi in mu paše, če žena ne teži preveč. Malo mu bom prišla na dušo popihat in kej v pisker vržt, pa malo pospravit, da ne bo kot v štalči pa bo...user posted image  Mimgrede bom pa še mal na RR pogledala..user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.7.2008 11:41:31   
gloria
....sam da vas na hiterco pozdravim in zaželim čim lepšo nedeljouser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.7.2008 13:01:04   
ledenka
tudi jaz se javljam na hitro user posted image  moram se v trgovino, par malenkosti kupit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.7.2008 13:05:54   
mismis
Ojla ojla ojla

evo mene, danes sem sama doma, je šel naš na dirko v Ilirsko, pa vam prec povem, da paše. Zjutraj sem šla na daljši sprehod z user posted image , potem pod tuš in smuk nazaj v posteljo, mislim, da mi ni potrebno poudarjati, kaj je nato sledilouser posted image user posted image user posted image

Zvezdica, tebi moram najprej odgovoriti, ne nisem jezna, zakaj bi tudi bila, kar je res, je res

Hedi, za kavo z mano imaš še točno 5 dni časa, čez vikend imava nek rojstni dan v planu, potem v nedeljo pakiranje, v ponedeljek zjutraj pa smuk na  morčka

Gloria, pozdravčke tudi tebi

Konina, hvala še enkrat za odgovor.user posted image

Žiži, je zgleda, da je faza zavijanja minila, hvala bogu. Me veseli, da se se lepo imela na obletnici, takšne in drugačen sprostitve so zelo pomembne in nam oljašajo življenje

Pikovit, pa dobro gdje si ti, na prejšnji temi si napisala, da se vrneš 23.7. danes smo 27.7. o tebi pa še ne duha in sluha. Javi se...

Noki, kako si mi ti, a so slabosti kaj popustile?

Abra, kje si ti?

Ajsi, tebi sem itak že na zs napisala

Sonček85, zanimivo, danes ko nisi prijavljena, tudi jaz ne vidim tvojega avatarja in vse ostalo, kar običajno vidim.

vsem ostalim pa želim prav lep dan, ki se nam že kaže potem, ko so črni oblaki zapustili našo pokrajino. Zdej pa hitro jest in na balkon, dokler je še kaj sonca, da ulovim še malo braon bojeuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.7.2008 15:32:03   
sonček85

Sonček85, zanimivo, danes ko nisi prijavljena, tudi jaz ne vidim tvojega avatarja in vse ostalo, kar običajno vidim.
sedaj ga morate vse saj so mi popravili.

lp in lepo nedeljo.user posted image user posted image

hitro pojdi da boš dobila še malo brown boje kot sama praviš.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.7.2008 15:39:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.7.2008 16:27:09   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Zvezdica, tebi moram najprej odgovoriti, ne nisem jezna, zakaj bi tudi bila, kar je res, je res

user posted image user posted image

Sej vem miška, da nisi.

meni ja danes tak zoperen dan....Sej smo spali zdaj 3 ure. To je fajn. amapk vreme je tak za posrat. tamal niti ven nočeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.7.2008 17:08:51   
Pija76
Dan!

Sem šele na 89 strani user posted image , pa mi je moj že delo najdu.....mater!

Vas samo na hitr pozdravim, nisem pozabila na vas!

Grety žal mi je! Hodi pogumno naprej!

Skuša ti riba - ti bi mogla bit krap, ker se zariješ v ilegalo namest blata - AMPAK VSEENO IZ SRCA ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image !

Grem delat user posted image user posted image user posted image user posted image ,se javim kmalu........

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
27.7.2008 19:31:32   
sonček85
kako se vidi da je danes nedelja in da je vikend-nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image mi smo se naslončkali sedaj pa malo tukaj pokukam in grem spati potem pa ob 5.30 v službo-dinarčke služituser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.7.2008 19:41:09   
ledenka
morala bi bajto mal spucat, pa spakirat... pa se mi ne da user posted image  kopalnico se moram zrihtat, pol pa likalnik v roke in gaaaaas user posted image  

soncek, ti pa zgodaj vstajas user posted image  ko sem v sluzbi, vstanem ob 8h, pa se mi je prezgodaj user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.7.2008 19:49:31   
sonček85
ja mi začnemo zgodaj že kar ob 6.00user posted image blagor tebi ki vstajaš ob 8.00

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
27.7.2008 20:14:05   
ledenka
kopalnico sem zrihtala, zdaj me caka kuhna - posoda, se od kosila user posted image  potem pa mogoce celo res pakiranje?

sej vem, da najedam user posted image  sam se mi ne daaaa pucat, ampak moram, glede na to, da tasca pride skrbet za bajto user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.7.2008 21:49:38   
Grethy
čeverko!!!!!!!!!

sam tolk se javim,da povem, da sva z mojim doma, mami je spet nafilala vse možne vreče in vrečke z vrtnimi dobrinami, glih zdej sem se najedla ameriških borovnic, mater so dobre ... to bo čist dost za večerjo, ker nas je libi tako nafutrala, da ni res ... ta bejba je pa napekla tolk enih dobrot, sladko, slano, zelenjavne zavitke take dela da gate trga ... da o tortah ne govorimo, res se je maximalno odrezala

LIBI svaka vama čast !!!!! Moj mož je še zdaj čist frapiran nad fešto za 1.rojstni dan vajine sončice, spet sta kasirala novih 1000 pik pri njem ... user posted image user posted image user posted image ... pri meni imata itak že vse možne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tko da se že bonusi kopičijo ...

Moj je tak reučk, s tem svojim križem, da sem že rekla, če jutr ne bo boljš in ker noče k dohtarju, bomo pa vn ruknli križ, pa kapelco notr, pol pa mora bit dobr user posted image user posted image user posted image user posted image , zdej se trapam tukej, jutr bom pa jaz vsa s celga okol hodila.

... opa invazija komarjev ... bom spičila spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
27.7.2008 21:51:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kopalnico sem zrihtala, zdaj me caka kuhna - posoda, se od kosila user posted image  potem pa mogoce celo res pakiranje?

sej vem, da najedam user posted image  sam se mi ne daaaa pucat, ampak moram, glede na to, da tasca pride skrbet za bajto user posted image

Ledenka imam idejo user posted image user posted image user posted image ...

na mizi v kuhinji ji pusti navodila; kako naj izgleda kuhinja pospravljeno, ko se vrneš domov user posted image user posted image user posted image user posted image ,

ti pa zdej popakiraj in pejdi spat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
27.7.2008 22:14:45   
blanč
alo, a vse spite??? Jaz grem zdej gledat sex and city. Bom vidla,če se bo pol še moj kej spomnu na sex in bed.
Nočko

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
28.7.2008 5:12:21   
ledenka
bejbe, lepo se imejte, pridne bodte, tiste, ki odhajate na dopust, uzivajte, vracajoce welcome back user posted image  

se vidimo cez dober teden!

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
28.7.2008 7:13:56   
gigi1
Dobro jutro

Včeraj sem imela obiske, pol je pa moj okupiral comp. Jaz sem pa kar zaspala..

Zvezdica pšt, pšt... o taščah nič slabega. Ma ne! Ti kar povej, kar te tišči! Zato pa smo tukaj.
Ne zastopim čisto dobro? Sedaj ste na obisku pri tašči, potem pa na morje? Če je tako, še malo pa...bo spet mir user posted image

Hedika draga si se oglasila? Zdej, ko si v Lju se moramo pa res dobit na kavo. Tisto sva se pa z Noki pogovarjali v stilku...ČE ti je slabo - ti je za 2, ČE bruhaš - tud za 2 etc. Torej tistim, ki jim je.
Če ti ni slabo, hvala Bogu! Je kar dobr, da ti ni.

Miška, ti nam pa res že kmalu iudeš. Se mormo ta teden en večer res dobit. A si pikoivitko kej klicala? Kje je za punca? Upam, da sta podaljšala in uživata na morju.
Kužon spal tudi danes?

Ajsi nova oblekca? A sam še velike ribe loviš? Lepo se imej na morju.

Gretka a Libi pa praviš, da je taka majstrca? Je res vsemogoča. Super mamica, žena, prijateljica, gostiteljica...in še bi se našlo. Res imaš srečo, da imaš tako prijateljico user posted image

Sonček2 končno vse vidim. user posted image

Blanči in???? Je bilo nadaljevanje filma po predvidevanjih? user posted image

Glorija ciao kako si?

Piiiija helou.

Naj bo tale dan čim prijetnejši user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
28.7.2008 8:05:48   
Shuka
Jutrčka pupe user posted image

Pija - user posted image user posted image user posted image si me nasmejala, pa hvala user posted image

miška - kdaj planiraš dopustuser posted image

in kje je naša pikovitekuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
28.7.2008 8:22:56   
mismis
Dobro jutri vsem skupaj, ste dobro spale?

Shuka, midva v ponedeljek zgineva za dva tedna na morje. JUPI komaj čakam ta dopust

Žiži, kužon celo noč spal, hvala bogu, mogoče se je res kakšna psica gonila, pa mu je to malo zmešalo hormone. Pikovit je takrat napisala, da se vrne 23.07., nje pa še vedno ni. Ji bom danes poslala kakšen SMS, da vidim, kako stvari stojijo. A ti revček si pa kar včeraj zaspala, pa sej je prav, človek se mora včasih tudi orenk naspati.

Gretka, lepo da sta se imela fino pri mamci, pa še takšna požrtija je sledila, fino a je ostalo kaj tortice in piškotov še za nas.

Libi, torej ko pridemo v Celje, hočemo sprobati tvoje mojstrovine

Ajsi, a sta že šibala proti morju, lepo se imejta. A ja, a je tvoja user posted image  že prišla?

Pija,nikar ne beri za nazaj, ti bo preveč časa vzelo

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
28.7.2008 8:25:58   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled
Rožica29 - UZ

Torek, 29.07.
Shuka - NS

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image
user posted image Gita14 user posted image
user posted image Grethy user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

P O Č I T N I C E

user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • Grethy (LJ, dr. Požlep, a je še kaj zamrznjenčkov)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
      user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

user posted image Jadrnica (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2424
    28.7.2008 8:27:38   
    mismis
    Danes imajo pa naše nosečke preglede:

Ponedeljek, 28.07.
    Julija30 - pregled
    Rožica29 - UZ

Julija in Rožica, želim vama, da bi videli svoje pikice, da le te zelo lepo rastejo, da jim srček bije in da se sploh celotna nosečnost razvija v najboljši smeri. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.