mismis
|
Mismis nič še ne spi, temveč je še do malo prej gledal film na Pop-u... Zvezdica, vse najboljše Liamu in seveda važni mamici Si nas pa danes po etikirala, Žiži dobra, jaz pohotna, ja super ne Ajsi, kaj pa ti meni tole geslo zaupati, da si ogledam tale mušter Gretka, lepo se imej jutri v rojstnih krajih, hvala za vse informacije Blanči, kakšen traktor si pa ti vlekla, a si Martina Krpan al kaj? Arneja, lepo da si nazaj, pa čeprav kratkortrajno Sonček85, jaz čisto lepo vidim tvoje zvezdice, pa avatar, pa tickerje, pa še medota, ki kliče pikico. Torej vse... Bambi, a ti tudi septembra štartaš? Žiži, nič se nisem potepala, bila na hitrem food shopingu potem pa doma. Malo kuhanja, malo hvatanja braon boje, sprehodi z mojim pa jogging z njim. Sedaj je pa revček v garaži in ne bo danes ostal zunaj. Mogoče ga je grmenje prestrašilo pa je sam šel v garažo, bomo videli. Sicer pa, če bo začel tuliti, ga bom pa sredi noči dala ven. Kje sta se pa vidva potepala? Tako, vsem ostali pa želim lep preostanek večera in prav lepo lahko noč, se tipkamo jutri