|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
26.7.2008 20:41:56   
ledenka
nekaj za sobotni vecer user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 26.7.2008 20:42:34 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
26.7.2008 21:19:57   
Grethy
o ti mater ... dobr zgleda tale voz ... kr na naše dvorišče zapelte gospod, ja ja seveda, mhmmm, imamo garažo in klet primerno hladno, predvsem pa lepo prazno, se bodo sodčki še kako podali noter ... a če lahko kar z vozom notr zapeljete ... ja ni problema ... voz nas bo še najmanj motil ... da vas pokličemo ko bo prazno, pravite ... prav ... dogovorjeno ... res lepa gesta gospod ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
26.7.2008 21:53:09   
blanč
Hoj, men bi tudi zdele en sodek pasuuser posted image . Sem pršla domov mokra kot miška. Bla na traktor pullingu in se je umes trikrat uscal pa še celo pot domov me je pralo tak, da sem zdele eni spužvi podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Grethi a jutri pa v rodne kraje????????
Bambi Sedejeva je faca taka, da ji ni parauser posted image  Dobila ene 7 čajev pa še en zvarek, sem dala vse skupi mal na stran in se bom lotla kuhanja in pitja šele po dopustu, ker zdele mi pa tolk kuhanja res ne sede.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
26.7.2008 21:56:42   
blanč
Sonček jaz tudi ne vidim tvojega avtarja in zvezdic, a si kaj na profilu spremenila???

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
26.7.2008 21:58:36   
gigi1
Oj deklice

Evo mene sem se cel dan potepala. Prav lušno je bilo user posted image

Zvezdica čestitke Liamu!!! user posted image

Ajsi nečakinja je res res cukerček. A ti je na prvi sliki podobna? user posted image  user posted image  user posted image

Sonček1 nimam še tvojega gesla user posted image

Sonček2 jaz tudi ne vidim tvojega avatarja. Pa tudi zvezdic ne user posted image . Pa to samo pri tebi. Malo povprašaj moderatorje zakaj je to tako.

Gretka evo pa ti ga je Ajsi pripeljala Ringarajnekena user posted image

Noki ja zgleda, da je res tako. Tudi Rožica pravi, da je kar boga. Ji je ful slabo in bruha. Bogice ste...Upam, da bo kmalu bolje user posted image

Arnejči si prišla domov user posted image   Tolk sem te vesela. Ne obupuj lubica. Zdaj sta se malo spočila. Še cel avgust je pred vama za premislek in jeseni v nov boj. Bomo spet skupaj trepetale in kofetkale vsako jutro user posted image

Bambika a res? Nisem vedela, da lahko zamašeni jajcevodi slabo vplivajo na postopek. Kako naj bi vplivali? A kot neko vnetje? Pa se telo potem še bolj brani in zavrača zarodke? To mi je nakako logično...
Upam, da se vseeno da kaj narediti in na nekakšen način pocajtati in s tem zagotoviti prehodnost. Držim pestke.

Miška user posted image  se veselim s tabo, da si se končno naspala. Upam, da bo tudi nocoj tako. Kje pa si? Se še vedno potepaš?

Čarovnica kje si??

Lubice jst grem tud v kotka mal TV gledat, pa v mižule.

Nočko user posted image  in sladke sanje

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 26.7.2008 22:04:09 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
26.7.2008 22:01:22   
gigi1
Blanči  user posted image
Raj enga šnopija rukn. Je boljš, če te je dans že tolk namočil. Jst sem kar pelinkovčka.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
26.7.2008 22:06:35   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Hoj, men bi tudi zdele en sodek pasuuser posted image . Sem pršla domov mokra kot miška. Bla na traktor pullingu in se je umes trikrat uscal pa še celo pot domov me je pralo tak, da sem zdele eni spužvi podobnauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Grethi a jutri pa v rodne kraje????????
Bambi Sedejeva je faca taka, da ji ni parauser posted image  Dobila ene 7 čajev pa še en zvarek, sem dala vse skupi mal na stran in se bom lotla kuhanja in pitja šele po dopustu, ker zdele mi pa tolk kuhanja res ne sede.

a si se brezšumno prpelala al kaj, veš da moj uho skor vse čuje ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ja jutri grem v rodne kraje, pol pa čakam na tvoj raport in navodilo kako se prijavit k uni tetkici ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
26.7.2008 22:07:34   
Grethy

Blanč važno je da si sprehosila konje, pa tud če vas je napralo ko kljukce ... jiiiihhhhhhhhhaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
26.7.2008 22:11:16   
gigi1
Gretka imaš ZS user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
26.7.2008 22:39:17   
blanč
Blanči
Raj enga šnopija rukn. Je boljš, če te je dans že tolk namočil. Jst sem kar pelinkovčka.

bom zdele mal une ruske vodke, #staraja moskva# zakonnnnnn!!!!!!!

grethi, ja konjička sprehodla, sam sem že čist ven iz vaje.... Dobiš usa navodila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
26.7.2008 22:41:50   
bambi75
Ledenka muster je res lep, tako da se je pač treba malo bolj potruditi, ampak bo pa nagrada lepa. user posted image

Pa Arneja ja , ta sprememba prehrane je res user posted image  . Meni tudi ne uspeva povsem. Si rečem skoraj vsak dan , danes pa res ne bom grešila, ampak me skoraj vedno kaj premami. Se pa trudim in par stvari mi je uspelo spremeniti, ampak vem da ni dovolj. Ti se pa kar oglasi pa tudi če še ne boš šla v postopek.

Blanči , ja kuhanja teh čajev pa se kar malo ustrašiš na začetku, sem se jaz tudi potem pa kar gre. Sem pa tudi malo goljufala in enega ne pijeva user posted image  , ker se mi zdi še najmanj pomemben, ga bom pa ko bom v postopku.
Pa kaj si delala user posted image

Gigi ja pravilno razmišljaš. Jajcevodi naj bi slabo vplivali na maternico zaradi vnetij in potem nima zarodek optimalnih možnosti za vgnezditev.

Miška pa nocoj verjetno res sladko spi, ko jo kuža pri miru pusti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
26.7.2008 22:44:55   
Grethy
hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image žiži

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
26.7.2008 22:49:41   
blanč
Pa kaj si delala

user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
26.7.2008 22:53:44   
Grethy

Pa kaj si delala

user posted image

ker ksihtk si počla sosedica, škoda da imaš na uno stran računalo, bi ti mal pomahala čez okno ... zdej se bom pa počasi spokala v mižule, me naprava za relaksiranje organizma (pojstla) kliče user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
26.7.2008 22:54:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Gretka imaš ZS user posted image

... ti ga imaš tudi user posted image user posted image z.s. namreč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
26.7.2008 22:56:24   
bambi75

Pa kaj si delala

user posted image

Mislim tole
Bla na traktor pullingu

Kaj pa je to user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
26.7.2008 22:57:01   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Gretka se vidi da imaš na novo priklopljen net , je pol strani tvoje user posted image  user posted image  user posted image

Ja viš bambika moja, je treba  mal notr prnest izgubljene poste ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj ne bo dolgo, ko me uhvati delavna mrzlica bom bolj malo tu, baje da je norčavo pri nas v službi, bi radi da smo kr non stop tam, pa po možnosti djabe, da ne plačajo ... ,ma jaaaaaaaaa ...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
26.7.2008 22:59:47   
mismis
Mismis nič še ne spi, temveč je še do malo prej gledal film na Pop-u...

Zvezdica, vse najboljše Liamu in seveda važni mamiciuser posted image user posted image user posted image Si nas pa danes po etikirala, Žiži dobra, jaz pohotna, ja super ne

Ajsi, kaj pa ti meni tole geslo zaupati, da si ogledam tale mušter

Gretka, lepo se imej jutri v rojstnih krajih, hvala za vse informacije

Blanči, kakšen traktor si pa ti vlekla, a si Martina Krpan al kaj?

Arneja, lepo  da si nazaj, pa čeprav kratkortrajno

Sonček85, jaz čisto lepo vidim tvoje zvezdice, pa avatar, pa tickerje, pa še medota, ki kliče pikico. Torej vse...

Bambi
, a ti tudi septembra štartaš?

Žiži, nič se nisem potepala, bila na hitrem food shopingu potem pa doma. Malo kuhanja, malo hvatanja braon boje, sprehodi z mojim user posted image pa jogging z njim. Sedaj je pa revček v garaži in ne bo danes ostal zunaj. Mogoče ga je grmenje prestrašilo pa je sam šel v garažo, bomo videli. Sicer pa, če bo začel tuliti, ga bom pa sredi noči dala ven. Kje sta se pa vidva potepala?

Tako, vsem ostali pa želim lep preostanek večera in prav lepo lahko noč, se tipkamo jutri

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
26.7.2008 23:01:42   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ko me uhvati delavna mrzlica bom bolj malo tu, baje da je norčavo pri nas v službi, bi radi da smo kr non stop tam, pa po možnosti djabe, da ne plačajo ... ,ma jaaaaaaaaa ...

Ja, ja to mi je pa poznano, je vsepovsod tako ne samo na Gorenjskem.

Moj bi tud še jutr mogu delat pa ne buii bilo še dovolj, ker bo kao izpad ker gre naslednji teden na dopust.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
26.7.2008 23:08:13   
bambi75
Miška za postopek še nič ne vem, moram prej še to laparo dat skozi. Če ne bi bilo tega pa bi nekje septembra morala začeti ja.

Če je grmelo je pa možno ja da se tvoj user posted image  boji, se skoraj vsak, ali pa je jezen in laja. 

Grethy lepo spančkaj.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
26.7.2008 23:08:49   
Grethy
Ja verjetnoooooooo, prej naj si planirajo proizvodnjo ... pri nas so začetek leta splanirali en teden totalnega kolektivca, en teden pred in po tem, pa v eno izmeno delat, se pravi da ima vsaka izmena 14 dni prosto, pa že tako delamo na 3 izmene in so hotl še kr neki teh dvakrat po en teden da se dela v vsaj v dve izmeni, če že ne v tri ... ja mater duš, da se planski koledar, ljudje si poplanirajo in rezervirajo ZASLUŽEN dopust in pol jim še s tem težijo ... naj grejo v maloro ...

jaz pa spat ... pridkana bodi !!!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
26.7.2008 23:10:21   
bambi75
No pa grem še jaz.

Nočko. Upam da bom sanjala o user posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
27.7.2008 7:58:42   
sonček33
Jutro.
A sem prva? Jupi.
Mismis - je kužon spal?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
27.7.2008 8:24:23   
Grethy
Jutro vsem,
matr duš, tle pr nas naliva sto na uro, pa treska in grmi in takoj čez minuto sedmdeset že sije sonček ... ne moreš verjet ...

Heloouuu nedelja !!!!!!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
27.7.2008 8:25:12   
sonček33
Kje pri vas, gretka? pri nas nič ne pada.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.