Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 8:48:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Danes imajo pa naše nosečke preglede: Ponedeljek, 28.07. Julija30 - pregled Rožica29 - UZ Julija in Rožica, želim vama, da bi videli svoje pikice, da le te zelo lepo rastejo, da jim srček bije in da se sploh celotna nosečnost razvija v najboljši smeri. Ravno to sem hotela napisat, pa si me prehitela kaj češ, brži sam i spretniji
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 8:55:05
|
|
|
|
pikovit
|
Hellllllllooooooouuuuuuuuuuuu evo me Mismis .Končno doma.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 8:56:41
|
|
|
|
gigi1
|
Miška itak, da noben ne dvomi v tvojo brzino in spretnost Pikovitka lubica, pa si le nazaj! Smo te pogrešale, saj veš
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 8:57:58
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pikovitka lubica, pa si le nazaj! Smo te pogrešale, saj veš tudi jaz vas
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 8:58:58
|
|
|
|
gigi1
|
Kako je bilo? Očitno super, če sta podaljšala..
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 8:59:03
|
|
|
|
pikovit
|
Kakšna je kaj situacija?Nisem šla nič nazaj brat,ker je preveč.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 9:01:15
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kako je bilo? Očitno super, če sta podaljšala.. Saj nisva podaljšala za 14 dni sva šla.Grem pa jaz v sredo (verjetno) nazaj do nedelje.Smo imeli ful slabega vremena in maraz.Moram nakodnaditi
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 9:01:25
|
|
|
|
gigi1
|
Glede postopkov? Poglej na seznam. Je bilo veliko žalostnih novic. Nekaj tudi dobrih in eno veliko presenečenje. Shuka sploh ni nič povedala, pa je srečka Ostalo pa...dopusti...Je bolj ko ne tuga tle gor. Se vidi, da si manjkala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 9:02:41
|
|
|
|
gigi1
|
A za 14 dni Z Miško sva imeli v glavi, da prideš nazaj 23ega. Sva malo zaj...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 9:06:22
|
|
|
|
mismis
|
Pikovit, jeh welcome back, smo te pogrešali. V sredo nazaj, kako nazaj, a se ti hecaš, saj si komaj prišla. Pa še za to te moram kregati, takrat si na forum napisala, da se vrneš 23.07. in poglej jo zdaj, celih 5 dni kasneje. TI TI TI.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 9:45:35
|
|
|
|
Grethy
|
jutro, dan, dan ... kako smo kej dons ko sonček sije ?????????? IZVIRNO SPOROČILO: mismis Danes imajo pa naše nosečke preglede: Ponedeljek, 28.07. Julija30 - pregled Rožica29 - UZ Julija in Rožica, želim vama, da bi videli svoje pikice, da le te zelo lepo rastejo, da jim srček bije in da se sploh celotna nosečnost razvija v najboljši smeri. tole tud jaz mislim jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 9:46:44
|
|
|
|
Grethy
|
pikovitka ... wellcome ... kako si, si jo odmočila in pripravila na nove podvige
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 10:55:26
|
|
|
|
womanpolice
|
Živjo punce... Ja, spet se oglašam... Vem, da se vam že nism oglasila celo večnost... Najprej bi rada čestitala tistim, ki vam je ratalo (HEdvika.. tudi tebi... res ti privoščim), in izrekla sožalje tistim, ki vam ni ratalo (Mismis, Grethy, .... ). Zakaj se nism tko dolg javila? Iz enega samega razloga. Enostavno sem hotla čist izklopit tale postopek. V zadnjem času sem videla toliko nosečnic, ali pa z majhnimi otroci, pa še moje prijateljice so ratale noseče kot po tekočem traku... in to me je čist podrlo. Pa ne da jim ne bi privoščila.. Niti slučajno... ampak tist, ko se sprašuješ; "zakaj pa jst ne? otrok je nekaj čist samoumevnega.. zakaj pa jst ne?" Sej verjetn poznate ta občutek, ane? In tako sm sklenila malce pozabit na vse skupaj... in ugotovila, da ne gre... S partnerjem sva se pa kljub vsemu odločila, da bova malce preložila zadevo, ter drugi stvari zaenkrat dala prioriteto ter nadaljevala postopek januarja (mismis... tisto telefonsko (ko sm pozabila zaporedno številko) ki si mi jo dala, sm si jo shranila na listek v notes, ki ga imava pri računalniku, pa mi je po nesreči moj stran vrgel... a lahk prosm še enkrat mi jo zaupaš? najlepša ti hvala, jst pa oblubm da jo bom hranila v telefon). Pozdravljam vse nove pridružene članice in upam, da kakšno rečemo.... Zaenkrat naj bo to dovolj, da vidm, če bo sploh kakšn odziv, če me že niste pozabile..
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 10:56:22
|
|
|
|
sonček33
|
WP če sem pa koga danes lahko bolj vesela kot tebe. Jupi jupi jupi, da si se oglasila. pa nikar nam ne pobegni. No, zdej grem pa tvoj post prebrat
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 10:58:23
|
|
|
|
sonček33
|
WP prav je, da data času čas. Če sta se odločila počakati do januarja - tudi prav. Vidva se samo rada imejta pa bo. Vsako čaka svoja pikica .
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 11:04:05
|
|
|
|
mismis
|
Danes bo pa nekdo dobil po nagi riti Misilm WP, kakšne so to bedarije, če smo te sploh pogrešali. Še par strani nazaj smo prav intenzivno spraševale po tebi, ker pa se nisi javili, smo predvidevale, da sta šla na dopust. No lepo, da si se nam spet javila, ne gled na to, ali gresta v postopek ali ne. Ti se sedaj lepo spočij in fizično prirpavi za nov postopek, svojega lepo nafilaj z vitamini, pa vamo bo 100% januarja uspelo. Številka za sestro Miro je pa: 01 231 82 45, jaz jo vedno kličem na to in jo dobim.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 11:04:24
|
|
|
|
womanpolice
|
Hvala ti SOnček... Ja, čeprav je bila težka odločitev (počakat do januarja), ampak sva se odločila še eno stvar do januarja prej izpeljat, če se bo nama uresničilo (nič v zvezi otrok). Če pa ne bo ratalo, pa januarja v boj za otročke... Tud jst upam,da nam vsem čimprej rata.... Pa ti? poroka mimo? kakšne slikce ? lp
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 11:07:10
|
|
|
|
womanpolice
|
Mismis, auauaaaaaaaaaaaaaa , to pa boli... Ja, lepo, da me niste pozabile. Lepo je imeti občutek, da te nekdo pogreša. Ja, čeprav mi je po en stran težko čakat do januarja... sva se tko skupaj odločila... Tist ko si omenila vitamine za mojga (ki ima slabe plavalčke),, a mi lahk pošlješ s čim ga moram fotrat (beri kaj mora jest)... p.s. hvala za telefonsko
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 11:13:22
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice Tist ko si omenila vitamine za mojga (ki ima slabe plavalčke),, a mi lahk pošlješ s čim ga moram fotrat (beri kaj mora jest)... p.s. hvala za telefonsko to ti bo sicer lahko Žiži bolje odgovorila, ker je bolj raziskovala na tem področju, ampak mislim da so potrebni vitamini: SELEN-ZINK (naj bi bilo skupaj, dobiš v lekarni), Q10, OMEGA3, pa sigurno še kaj. Čaki, da se Žiži javi, bo vse napisala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 11:14:39
|
|
|
|
pikovit
|
Men spet net štrajka.A bo kakšno pivo padlo?Pokliči me Mismis,če si za.Se oglasim,ko zvem kaj je spet z netom
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 11:16:02
|
|
|
|
sonček33
|
wp - selen zink ( dobiš v lekarni že skupaj v eni tableti) sta res menda zelo potrebna, in tudi ostale stvari, ki jih je napisla mis veljajo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 11:28:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Men spet net štrajka.A bo kakšno pivo padlo?Pokliči me Mismis,če si za.Se oglasim,ko zvem kaj je spet z netom Evo Žiži, Hedi, Noki, WP in ostale. Pikovit bi šla rada na pivo. Kdaj se dogovorimo?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 11:51:42
|
|
|
|
Grethy
|
Ojla polcajčica moja, lep pozdravček, lepo te je spet videt tukaj ... manjka tvojih komentarčkov ti diplomiranka naša !!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 28.7.2008 13:07:03
|
|
|
|
zarja1
|
O Pikovitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A še velja, da gremo v Mb avgusta/septembra po plajtravke s štajersko srajčko ?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.