|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
28.7.2008 14:54:02   
mismis
Kje pa ste danes vse, še malo pa bi padle na drugo stran...sem morala hitro nekaj naklofati, da smo prišle spet na vrh

Evo za dobro volje sem celo poiskala naše dobre prijateljice:

user posted image   tečemo na UZ
user posted image   joj, kako smo vzhičeni, ker celice dobro rastejo

user posted image   pred punkcijo in ET-jem se je treba cela slečt, samo pazi ker doktor te dobi v roke

user posted image   potem sramežljivo čakamo na rezultate

pa še meni najljubša  user posted image   uspelo je, uspelo je. JUPI JUPI JUPI

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.7.2008 14:55:50 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.7.2008 14:58:44   
gigi1
WP user posted image  user posted image  user posted image  si spet z nami.
Vitamini za plavalčke:

Vitamin E, Vitamin A, koencim q10, selen, cink, omega3 maščobe.

Po moji poglobljeni študiji sem ugotovila, da je veliko tega v kapsulah Fidiprotect. Mojmu namreč ne morem dajati po 10 tablet na dan user posted image . Tore jaz mu bom daja 1 do 2 kapsuli Fidiprotect + koencimQ10. Moj ima srednje plavalčke. Če so zares slabi bi bilo morda bolje, da jemlje posebej.
Selen+Cink od Nodrfarma, Evitol, Omega3 kapsule in Q10. Če ga lahko pripraviš, da jemlje po 4 kapsule na dan bo tole boljša varianta user posted image

Rožica je danes videla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image . Enega vendar vrednega! No toliko o BHCG! Ga je imela skor 3200. Res ni nič rečeno kar se bhcg tiče.

Julči čakamo na poročilo!

Miška, Pikovitka, Hedi, Noki....jaz sem za pivo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.7.2008 15:00:56   
mismis
Žižek

prenesi Rožici čestitke tudi v mojem imenu.

Kdaj pa imaš čas za pivo, ker mislim, da je Pikovit samo še jutri doma, v sredo gre pa nazaj na morje, vsaj tako je napisala...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.7.2008 15:16:32   
gigi1
Miška kaj pa vem....če se tle bliz mene dobimo lahk tud dans...vsaj za eno urco zih lahko priletim. Morda je vseen boljš jutr, da lahk še Cvetko rufnemo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.7.2008 15:25:27   
mismis
Ok, potem bom poslala Pikovitu SMS, da se dobimo jutri...

Zdej moramo samo še uro dorečti in kdo bo rufnu Cvetko Marjetko, Hedi, Noki, mogoče se nam še WP pridruži, pa Pija

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.7.2008 15:29:40   
sonček33
Mismis  - zadnjič ste objavile številko dr. drobniča. pa zdej ne najdem kje.. naša netka bi jo potrebovala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.7.2008 15:35:56   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška kaj pa vem....če se tle bliz mene dobimo lahk tud dans...vsaj za eno urco zih lahko priletim. Morda je vseen boljš jutr, da lahk še Cvetko rufnemo.

A vzamete še mene? Pa na SMS please, ker sem zanikrna za RR user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.7.2008 15:38:48   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pija sevede te vzamemo. tebe bi itak po tel rufnila. Od Cvetke nimamo telefona...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.7.2008 15:42:08   
gigi1
evo tole dobila po mailu. Prav moram deliti z vami... Žiži-Cime user posted image  user posted image  user posted image

Nekatere že videne,nekatere ne,vse pa so VRHUNSKE!Cime 4 president! =) 

Sklanjatve mest mu nikoli niso delale težav... " Odlično sem se adaptiral tam dol, samo potem so prišle te poškodbe. Ampak je bilo super tam v Lečah."
...besedica ali dve o razširjenih duetih... "Mislim da smo jaz, Lavrič in Cipot najboljši duo v slovenski reprezentanci."
...specifična definicija poškodbe(še dobro,da si ni poškodoval kolena na roki)... "Bolelo me je koleno na nogi." 
...in o svoji novi nepremičnini...

"Kupil sem trosobno garsonijero."

...psihologija mu pravzaprav leži(mene šokira predvsem to,da Cime sploh BERE!!!!)...

"Psihologa ne rabim, saj zelo veliko kupujem in berem knjige na to tematiko.Tam dobim vse nasvete, zato te stvari priporočam tudi drugim športnikom in direktorjem podjetij."

...kako se je počutil, ko ni zabil gola na neki tekmi...

"Počutil sem se, kot da bi se znašel pred Pamelo Anderson in ne bi mogel storiti ničesar."

...o prizadetih židih iz časa Maccabija...

"V klubu so hoteli, da bi se podpisal na nekaj žog, ki bi jih potem razdelili med navijače. Vendar nisem želel, ker nočem, da me kdo v kaj sili. Nasploh so ti židi malo prizadeti od vsega hudega, kar se dogaja v njihovi deželi."

...o aktivnem dopustu...

"Pred kratkim pa smo s prijatelji najeli barkico in od tam blizu Izole na tamkajšnji nudistični plaži opazovali dogajanje."

...o filozofski tezi,da se zlatega gola spominjaš tudi v posmrtnem življenju...

"Zlatega gola se bom spominjal celo življenje. Pa še dlje."

...geografija mu je jača strana...

"V Basel ne bi prestopil, ker me igranje v avstrijskih klubih ne zanima."

...oldie but goldie...

"Rad bi se zahvalil staršem, predvsem mami in očetu."

...o incestnem božiču...

"Božič sem preživel doma, v postelji, z mamo in sestro."

...malce daljši citat,ker se je Cime razgovoril o svojem najljubšem opravilu po treningih(Dabanovič je lesen za igrice!hehe)...

"Vozili smo reli, kjer mi je največjo konkurenco delal Nastja Čeh, najbolj pa se je trudil Mladen Dabanovič, ampak to je bilo tako, kot da bi z glavo udarjal v zid. Trudil se je in trudil, vendar pač ni rojen za to. Tudi takrat, ko sem odpeljal najslabše med vsemi mojimi vožnjami, se mi ni mogel niti približati! Všeč mi je to, da je vztrajal, žal pa mu ni šlo. Tako kot v eni pretepaški igrici, kjer se je Dabanovič zopet javil za mojega nasprotnika, toda revež je še enkrat več pogorel. Ni našel načina, kako bi me spravil na tla, tako da sem ga za šalo premagoval."

...o Italijankah,ki se zjutraj spremenijo v zombije...

"Italijanke niti niso tako dobre, predvsem se znajo urediti. Včasih s kakšno preživiš vso noč; zvečer se ti zdi, da je to ženska tvojih sanj, ko pa jo zjutraj vidiš, se vprašaš: a s to sem bil vso noč."

...in za konec še njegova življenska tantra(rešena stvar!)...

"Tak sem, tak bom umrl in stvar je rešena."

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.7.2008 16:44:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kje pa ste danes vse, še malo pa bi padle na drugo stran...sem morala hitro nekaj naklofati, da smo prišle spet na vrh

user posted image   pred punkcijo in ET-jem se je treba cela slečt, samo pazi ker doktor te dobi v roke

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobra.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.7.2008 16:48:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pija, seveda da tudi ti, sej v mojem postu, ki je obljavljen malo niže od tega, si prav poimensko navedena, pa še katera. Sicer pa tale pir velja za vse, ki bi se nam želele pridružiti in ne samo za tiste, ki ste napisane...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.7.2008 16:54:09   
marjetka cvetka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je dobra.

hahaha user posted image user posted image  tista o sramežljivem čakanju mi je pa najboljša :)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.7.2008 16:57:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Mismis  - zadnjič ste objavile številko dr. drobniča. pa zdej ne najdem kje.. naša netka bi jo potrebovala.

Sonček na MON-u ima Drobnič tele podatke:

Sašo Drobnič, dr.med.
spec. ginekologije in porodništva
Ginekološka klinika
Klinični center Ljubljana
Šlajmerjeva 3
1000 Ljubljana
tel.: 01-522-6074 (od9h do 12h)

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.7.2008 16:59:46   
mismis
A potem se dobimo jutri 29.07.2008 od 16.30 ure dalje, kraj oz lokal je pa itak znan, tako da najbolje, da se dobimo v Kongotu, ki ga že skoraj vse poznamo. S tem mislim pot, kako priti do njega

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.7.2008 17:22:20   
gigi1

A potem se dobimo jutri 29.07.2008 od 16.30 ure dalje, kraj oz lokal je pa itak znan, tako da najbolje, da se dobimo v Kongotu, ki ga že skoraj vse poznamo. S tem mislim pot, kako priti do njega

Oki doki!
jst rufnem Cvetko in Pijo.
Lahko tudi Hedi in Pikovit.
Od Nokice pa nima tel. Boš ti?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.7.2008 17:35:26   
mismis

Oki doki!

Ok, bom jest poslala SMS Nokici in Pikovit, ti pa torej prevzameš Hedi, Pijo in Cvetko. Upam, da bo WP videla ta post, kjer njenega telefona pa tudi jaz nimam.

Popravljam svoj post, že poslala SMS-ja Nokici in Pikovit

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.7.2008 17:39:49 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.7.2008 17:42:07   
sonček85
kako lepo da boste čvekale na cafe.

jst pa danes pogrešam grethy:kje je moje kosilo-kumare.jutri delam do 14 potem pa 2 dni zaporedoma do kakih 16.a velja potem za kosilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žiži,mišmiš in vse ostale:kako ste mi kaj.se bolj poredko oglašam a to ne pomeni da ne mislim na vas-a nimam toliko časa,saj morem biti še tisti čas ko je dragi doma z njim ,saj revež dela že 4 teden po 12 ur-seveda dopustiuser posted image -komaj čakam da je 2.8 da ima dopust potem pa še jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.7.2008 18:26:06   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

O Pikovitek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A še velja, da gremo v Mb avgusta/septembra po plajtravke s štajersko srajčkouser posted image ?

no eko zdej pa imamo šifrirane manevre user posted image user posted image user posted image user posted image ... a lahko pričakujemo prevod za butle ????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.7.2008 18:45:23   
Grethy

Oki doki!

Ok, bom jest poslala SMS Nokici in Pikovit, ti pa torej prevzameš Hedi, Pijo in Cvetko. Upam, da bo WP videla ta post, kjer njenega telefona pa tudi jaz nimam.

Popravljam svoj post, že poslala SMS-ja Nokici in Pikovit

No mišek, za WP bom pa jaz poskrbela da bo vedla ... imam njen broj, pa grem zdej koj u akcijo ... ker ne bi blo dobr da ne ve, pa da vas pol s pendrekom v roki ganja po ljubljanski okolici ...

pa še to bi dodala ...
če boste v Celju iskali libi, bo dosti dela, mogoče če bo glih pri meni na obisku, če pa boste probale na Gorenjskem, tam bo pa uspeh 100 % ... ona je soseda od moje mami ... 
jaz sem pa MULATKA (po starših mix med dolenjko in prekmurcem) rojena in stanujoča na Gorenjskem (do pred tremi  leti) in odseljena ter poročena v Celju ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.7.2008 18:46:12   
gigi1
Miška sem že opravila domačo nalogo in poslala smse user posted image .
Od WP, pa tud jst nimam cifre. Se mi zdi, da jo ima samo kajšica.

Gretka men bi tud prav prišli podnapisi user posted image  user posted image  user posted image

Abra je pa po mojem na morju user posted image  A ni neki rekla, da v kratkem gre?

Sonček2 bo pa pol tolk bolj lušno, ko bosta na dopustu user posted image

Kje je Dejzika? To punčko pa že nekaj časa pogrešam.

Zvezdica si se spočila? A ti lahko prideš na srečanje?

Punce, kot je že Miška rekla. Vse ste toplo vabljene! Za tiste, ki še ne veste...vam prišepnem...smo fejt družba user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.7.2008 18:47:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kako lepo da boste čvekale na cafe.

jst pa danes pogrešam grethy:kje je moje kosilo-kumare.jutri delam do 14 potem pa 2 dni zaporedoma do kakih 16.a velja potem za kosilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

žiži,mišmiš in vse ostale:kako ste mi kaj.se bolj poredko oglašam a to ne pomeni da ne mislim na vas-a nimam toliko časa,saj morem biti še tisti čas ko je dragi doma z njim ,saj revež dela že 4 teden po 12 ur-seveda dopustiuser posted image -komaj čakam da je 2.8 da ima dopust potem pa še jaz.user posted image user posted image user posted image user posted image

evo me, evo me ... sreda ali četrtek te znam pa obiskat, al pa mogoče jutri, sam ne s kumarami, neki druzga ti bom prnesla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , skratka preden mi pobegneš na dopust user posted image user posted image ...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.7.2008 18:49:07   
gigi1
No pa je Gretka že Wp sporočila user posted image . Kaj je tle lušno, ko stvar zaokroži user posted image
Gretka a ti si pa tolk zmešana user posted image  user posted image  user posted image . K en taboljš koktajl user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.7.2008 18:55:22   
Grethy

No pa je Gretka že Wp sporočila user posted image . Kaj je tle lušno, ko stvar zaokroži user posted image
Gretka a ti si pa tolk zmešana user posted image  user posted image  user posted image . K en taboljš koktajl user posted image

Jaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image , zato sem pa tko lušna ... sem dons mal kukr en pav, ne tko pisana, ampak tko se šopirim, mi je tetka od mojga prisodila 29 let ... juhuuuuuuuuuuuuu, še pet postopkov me čakaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no ja, če že postopkov ne ... pol pa res zgledam omladinka user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.7.2008 18:56:41   
Grethy
Kera je že rihtala tuki macino travo iz Bosne ????????????????????

Hitro naj se javi, če ne jo bom kar določila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Grethy -- 28.7.2008 18:57:59 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.7.2008 18:58:00   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Jaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image , zato sem pa tko lušna ... sem dons mal kukr en pav, ne tko pisana, ampak tko se šopirim, mi je tetka od mojga prisodila 29 let ... juhuuuuuuuuuuuuu, še pet postopkov me čakaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no ja, če že postopkov ne ... pol pa res zgledam omladinka user posted image user posted image

Še rumeno rutko ti zavežemo okol vratu, pa boš k pionirka user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.