|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
24.7.2008 22:52:55   
Oranža
oJLA PUNCE,

ups, se pardoniramuser posted image user posted image user posted image
Evo mi smo napokal avto (komaj)user posted image user posted image , zjutri še par stvari not namečemo pa kolo vzamemo in gasa. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Oranža, kje si bla na depilaciji, v Vita centru?

Jap.

quote]IZVIRNO SPOROČILO: martita

Čau novemberke,

zanima me, ali katera prodaja quinnyjevo košaro. Kolegica je v pričakovanju, spola ne ve, pa sem rekla, da vas bom še tu povprašala.

Jst jo imam tud. Barva: Red flame reflectionuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Jaz imam Quinnyja, pa košare sploh nisem nabavila. Dobro prihranjen denar - voziček se povsem poleže, pupo sem imela pa v zimski vreči, pa še podložila sem ovčko; sploh ni problema, ker se sedež obrne v obe smeri. To je pa zato k imaš Freestayla, tiste k imamo pa Speedija jo pa rabmouser posted image

Oranža, jaz sem šla pa pred 2 tednoma prvič na brazilsko. Pa skoraj nič ni bolelo user posted image Bravo, si pa korajžna. Jst sem samo cele noge + bikini, pa je blo kr znosno. Brazilska pa, ne vem no, k pol tko pika pa srbi k rastejouser posted image user posted image user posted image

Jooly, super frizurca......jah nimaš kaj, Kim ima krasne gene.....po očku ta športne, po mamici pa lepotouser posted image user posted image

Tabi superca, boš mela veliko naročil. Dobra reklamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanayya WB, sam da ste užvaliuser posted image user posted image
Mamuška uživajte še naprejuser posted image
Nicolina uživajte na morju pa srečno pot!

Evo tkole, zdej pa šibam spat, ker zjutraj je treba zgodaj vstat. Bomo že okoli 4h odrinili od doma tko da.....lepo se imejjte, pa mal šparajate strani, da ne bom imela preveč za 'prebratuser posted image user posted image user posted image  Vsem ki odhajate, lep dopust, vsem ki prihajate, pa lepe dni še naprej.

Nočko!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
24.7.2008 23:01:30   
scubadiver
Nicolina in Oranža uživajte 100 na uro, sej vam nismo nič fouš user posted image user posted image

aja, mi gremo tud jutri popoldne za čez vikend na morčka.. Jah eni se mormo tolažit pač samo z vikendom na morju user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
25.7.2008 0:00:08   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Nicolina in Oranža uživajte 100 na uro, sej vam nismo nič fouš user posted image user posted image

aja, mi gremo tud jutri popoldne za čez vikend na morčka.. Jah eni se mormo tolažit pač samo z vikendom na morju user posted image

se pridružujem "čestitkam", pa varno vožnjo vam želim!!!!

emmm, morje, kaj je že touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
25.7.2008 8:32:10   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Mama11 mene kap zadane da bi šla na brzilsko. Grem raj rodit še enkrat user posted image .

user posted image  ja, valjda, pa rezultat je bolj dolgoročen. Ampak res ni bilo hudo. Za noge imam pa tudi jaz kombajn user posted image

Debeluška, za pod pazduho pa ne vem, tukaj pri meni laufa klinca.

Oranža, nič ne pika. Vsaj zdaj ne, ko je komaj začelo ven rinit. Me je pa srbelo po britju. Je pa moj bolj pogosto praskal user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

opa SCUBA, tak se govori!! a že delata na tem, al boš čakala, da bo Lana že velika punca, pa jih bo v red spravlalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmm, po moje Jooly ne bo prehitela. Pri njih delajo vse prvi user posted image . Pišuka, a ni to en komad od Janija Kovačiča...

Laufam pupo odtrgat od sesalca, preden celo cev preliže.

Neposredna povezava do sporočila: 4279
25.7.2008 8:33:51   
mama11
Uups, a je možno, da sem prva. Potem pa ne smem pozabiti na:

user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
25.7.2008 8:43:24   
Nana Liza
Najprej eno kavico. user posted image

Čestitke Tianni, Lani, Timon, Neža za obmesečnice!user posted image user posted image user posted image Upam, da nisem še koga izpustila. user posted image

Mi gremo tudi na morje za 1 teden. Upam, da bomo priklicali sonček inne bo slabega vremena. user posted image

Če boste za kakšno srečanje, se z veseljem pridruživa. Ampak naslednji teden smo še na morju.

Gruška, Mamuška - hvala za pozdravčke in uživajte naprej dopustovanje! user posted image

Sem vmes vidla, da me je že mama11 prehitela, ampak nič hudga.user posted image Zdej pa pakirat. Ne ljubi se mi preveč. user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
25.7.2008 8:46:24   
tabi
Dobro jutro
Mama11 kako dobra kava
Nikolina,Oranža uživajte
Tanayya dobrodošla nazaj
Debeluška ni panike je blo že kaj hujšega

Naša se je pa danes zbudila jokica,upam da bodo te zobe kmal zuni.
Pri hrani štrajka popije pa ogromno.

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
25.7.2008 9:37:35   
tabi
No pa še nekaj o ljubljanski šprehi
Dons sm si kofi čist ful pošugrala.user posted image
Pa še kaka:Kva me kolaš lih k doga wokam.user posted image

Nana Liza,Skuba uživajta pa kej sončka pošljita ker ga že pogrešamo

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
25.7.2008 10:38:42   
tabi
Ja kje pa ste vse čvekeuser posted image  aja na dopustih .
Bom pa kr sama sabo mal čivkala
V album sem dala slikici geslo nejcnika-Ja v soboto sem bila priča sestri
Zdej greva pa tut medve z niko na luft
čavčav

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
25.7.2008 12:22:53   
ninocka
Dober dan,
mi smo bli pa danes v ZOOju, smo ze nazaj, tamaldava obadva spita.
Ruben se je ful ustrasil Gange (slona), Evan je pa se zmeri najbolj ocaran nad morskim levom. Sem mu kupla pol enga in zdej skupaj ajata.
MI smo prestavli odhod na morje na nedeljo, ker mam jutri se eno srecanje in ga ne bi rada zamudila.

Jst sem bla pa vceraj za 5 min najbolj hepi clovek na svetu - sem placevala poloznice user posted image in odprem racun od telekoma in not pise, da bodo izplacevali dividende in da dobimo 900 EUR user posted image user posted image user posted image Jst ful vesela, pol pa zacnem razmisljat, od kdaj mamo pa mi delnice na telekomu in pogledam naslov, je pa posta od enga soseda user posted image user posted image user posted image
Evo, pa sem spicila 900 EUR v minutki user posted image user posted image user posted image Pol mi je blo pa ful grozno, ker sem odprla tujo posto, ampak sploh nisem pogledala naslova, ker ponavadi ze pr kaselcu dam ven napacno posto in je niti ne nosim gor. Sem se pol ful matrala z nasim racunom, da sem ga lepo odprla in pol njihovo pismo dala v naso kuverto in nazaj zapakirala. Sam polikat moram se mal, da ne bo tolk zmeckana user posted image

Danes imam pranje vozickov - preden smo sli v zivalca, sem dala prat marelo, zdej bom pa se quinnija.

Mi mamo tud kosaro za vozicek, ampak jo bom zdej rentala sestricni, pol pa upam, da bo se kaksna nasa princeska jo zasedla. Moj porodni nacrt je, da rodim 09.09.09 - puncko, seveda user posted image user posted image Mamo ze ime zbrano user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa brisat macje bruhce - tale dva moja mcakona me vsak dan razvesleita s tem. Pa ko bi se vsaj na enmu mestu zbruhala, ne pa po celi bajti user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
25.7.2008 12:26:37   
nicolina
Dan,
hvala da ste nas že poslale na morje, ampak mi gremo v pon. čeprav bi šla že kar danes. user posted image  Ampak me še čaka likanje in pakiranje.

Sej nimam nč pametnega za napisat, grem raje kuhat.... se beremo zvečer pa pa

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
25.7.2008 14:20:22   
scubadiver
Čveke, jaz se do nedelje zvečer poslavljam.

Hvala za lepe želje, upam da vam bom lahko poslala kaj sončka. nisem namreč ziher če ga bomo kej meli..

pridne bodte.. pa pa

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
25.7.2008 16:54:24   
ajtak
Hej, hej,
midva sva pr babici v lj in prav uzivava, ceprav je mami smotana pozabla sabo kr. rokave in kr. hlace :-(, se dobr da mam vse cist tanko. lp, Tjas

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 4288
25.7.2008 20:07:32   
Tanayya29
hOJ!

Končno imam nekaj časa,da napišem par utrinkov z morjauser posted image .

Uglavnem,bilo je res fino.Taj je užival,sicer zadnje par dni,je bilo nekam čudno vreme,sonce,pa veter in oblakiuser posted image user posted image .Skratka,škratek je užival v vodi,koža se je ščistila,tako da sem prinesla še domov 2 plastenke morske vode,in sedaj ga kar s tem umivam po obrazu,no za nekaj časa pa bo...
Na zajtrku in večerji (bli smo v hotelu),so ga ble same oči...taprvi dan je krstil in potegnil kozarec na tla,hehe,mal sem bla rdeča v glavo(še dobr,da sem mela rdečo oblekco),pol smo se pa navadli in ga dajali malo stran od prtov in priborauser posted image user posted image user posted image .Spal je čez dan full slabo,in pol se je zadnje dneve glih pr večerji jokal tam za mizami,no sam kruh nas je rešiluser posted image user posted image user posted image .
Čehom sem se full nasmejala...nafukaj mi blazinku in podobno...hehe..
Enkrat v dvigalu me en čeh vpraša,verjetno če je fantek ali punčka,pa nisem razumela,pol pa reče...mužek?Pa jst ja,ja mužek,še dobr,da smo prispel v drugi štuk in sem izstopila,user posted image user posted image user posted image user posted image .Men so res smešni,tak simpatičen jezik majo!!!

Sem hotla še povedat,da Taj obiskuje homeopata,zaradi kože,ne vem mogoče je tudi to pomagal.

Še sedaj nisem uspela nič prebrat za nazaj,bom...

Tudi jaz sem vas pogrešala,grem sesat stanovanje...

Pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
25.7.2008 21:06:36   
tabi
Čer
Tanayya ja naši škratki uživajo v vodi ,pa super za Tajevo kožico.Ti nekaj povem pri našem tavečjem je bilo ravno tako kot ti praviš pa sem se nekaj časa obremenjevala pa sem ga samo mazala z bepantenom in nivejinim mlekom omega Q6(sej mislim da6),ko pa je dopolnil 12-14mesecev pa kot tega ne bi nikoli mel.
No jaz sem dala Niko ob 7ih spat pa grem štenghaus pomit pa me začne Nejc klicat pridem v dnevno pa zagledam posrano plenico na tleh pa še en kup stopinj od dreka k ga je pohodiluser posted image .Pa reče:Mami lej baso,Nejc se gle mitiuser posted image
Kdaj mu bo prišlo zakaj je wc.Zdej grem pa pod tuš pol se pa še kej javim

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
25.7.2008 21:13:03   
Tanayya29
tabi živjo, a ti si nova??
Veš,nisem še brala za nazaj..
Jaz ga mažem tudi samo še z bepanthenom ali pa hladilnim mazilom,sem vse kreme sprobala,pa ni nič pomagal,razen advantana...s tem ga pa itak ne smem mazat,razen,ko se poslabša.
A je Nejc tudi mel atopijski d?

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
25.7.2008 21:23:43   
tabi
Ne Nejc ga ni imel čeprav so me hotli prepričat sam napotnice pa ne dat pa sem šla po drugo mnenje pa dobila odgovor da je samo na nekaj malo bolj občutljiv pa da bo minilo.Drugače je imel samo na ličkih lišaje ki so bili suhi ko pa si zmočil ali ko je zašvical so bili pa živo rdeči,ampak samo pozimi poleti pa ni bilo sledu onjih

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
25.7.2008 21:49:04   
scubadiver
Čer. kako ste?

A kako da nisem na morju? Jah vam razložim...

To, da imam apartma v červarju že veste. Da ga občasno oddajam tudi..
No in trenutno je dol od mojega teta, ki naj bi šla jutri domov. V nedeljo naj bi prišli eni **** in bi ostali do petka, v petek pa naj bi prišli eni, ki hodijo vsako leto.

No in popoldne mi zazvoni telefon - tisti ki naj bi šli naslednji petek.. Da so že skoraj na Barju in če jim lahko prinesem ključe. Men je od šoka skor telefon iz rok padel. No nakar vprašam g. Googla o apartmajih v červarju in začnem besno klicat če je kje kej frej, da nekako rešim to kolobocijo. Seveda so bli vsi odgovori enaki, da imajo polno. V tistem pride moj domov, mu na hitro povem in šibam na Barje, da najdemo neko rešitev. NO in predlaga moj, naj vzamem Cliota, da bo on lahko kr napokal avto s katerim gremo na morje. V redu, super. Grem s cliotom nakar se sredi obvoznice spomnim, da na Cliotu ni vinjete in da je tud kupit ne morem, ker sem pozabila vzet denarnico. Ojoj, dokumente imam tud tam.. Ah bo vesel policaj če me vidi. No ja, pridem na Barje začnem unim  razlagat v kakšni zagati sem in kaj dobim? Seveda 8 jeznih obrazov.
No ja, da ne bom dolgovezila. Zdej je šel moj iskat njegovo teto - ki je v červarju brez avta in bi jo jutri šel iskat njen brat. Jezen je kot 100 user posted image user posted image ker sem zaj... potapljanje. Je nameraval danes že na nočni potop. Uni ki so šli potem v červar so jezni ker so zgubili 3 ure ko smo iskali rešitev. Teta se seveda ni javala ko smo jo klicali kot norci. Uni ki bi mogli it v nedeljo na morje, pa so seveda tud jezni, ker sem jim dva dni prej povedala da ne morejo it ker sem jest zaj.. datume.

Ah, življenje je lepo user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
25.7.2008 21:50:03   
tabi
No jaz grem še malo pred tv pol pa spatuser posted image
Lahko noč

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
25.7.2008 21:51:07   
scubadiver
Tanayya ful sem vesela da se je Taju uštimala koža, upam da bo čim dlje zdržalo. Drugače bomo pa nosile morkso vodo nazaj, pa bo user posted image . Super da ste uživali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4295
25.7.2008 21:54:18   
tabi
Ja Skuba šit,za tvojga pa verjamem da jeuser posted image .
Ti mu kr povej da se bota potapljala pod dekouser posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
25.7.2008 21:57:39   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Ja Skuba šit,za tvojga pa verjamem da jeuser posted image .
Ti mu kr povej da se bota potapljala pod dekouser posted image

haha jest bi mu že povedala, sam se bojim da bo z njegove strani bolj tihi vikend, je kr trma za take reči user posted image
Mah upam, da bomo šli jutri zjutraj vseeno na morje, ker tihi vikend doma bom pa res znorela.
Midva mava namreč zlo drugačne pojme kako reševat stvari. On se zapre vase in ne govori - sploh, jaz pa se zderem in povem kar mi leži na duši in sem čez 5 minut ok...
Jah upam da ga bo hitro minilo.. Sej sem se ponudila da grem jest po teto, to pa ni hotel, se bo rajš kujal...

sej razumem pa tud jaz da je besen, jest bi bla tud...

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 25.7.2008 21:58:01 >

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
25.7.2008 22:13:55   
jooly
P... Scuba, jst čist nč ne štekam user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 4298
25.7.2008 22:14:15   
jooly
Bom zdele še enkrat bolj podrobno prebrala.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
25.7.2008 22:17:50   
jooly
Še zmer ne štekam. Sorry user posted image
A vi bi mogl it dons v Črvar pa zdej ni frej k si zajebala datume in si mogla ključ dat enim drugim?

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?