Oranža
|
oJLA PUNCE, ups, se pardoniram Evo mi smo napokal avto (komaj) , zjutri še par stvari not namečemo pa kolo vzamemo in gasa. IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Oranža, kje si bla na depilaciji, v Vita centru? Jap. quote]IZVIRNO SPOROČILO: martita Čau novemberke, zanima me, ali katera prodaja quinnyjevo košaro. Kolegica je v pričakovanju, spola ne ve, pa sem rekla, da vas bom še tu povprašala. Jst jo imam tud. Barva: Red flame reflection IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Jaz imam Quinnyja, pa košare sploh nisem nabavila. Dobro prihranjen denar - voziček se povsem poleže, pupo sem imela pa v zimski vreči, pa še podložila sem ovčko; sploh ni problema, ker se sedež obrne v obe smeri. To je pa zato k imaš Freestayla, tiste k imamo pa Speedija jo pa rabmo Oranža, jaz sem šla pa pred 2 tednoma prvič na brazilsko. Pa skoraj nič ni bolelo Bravo, si pa korajžna. Jst sem samo cele noge + bikini, pa je blo kr znosno. Brazilska pa, ne vem no, k pol tko pika pa srbi k rastejo Jooly, super frizurca......jah nimaš kaj, Kim ima krasne gene.....po očku ta športne, po mamici pa lepoto Tabi superca, boš mela veliko naročil. Dobra reklama Tanayya WB, sam da ste užvali Mamuška uživajte še naprej Nicolina uživajte na morju pa srečno pot! Evo tkole, zdej pa šibam spat, ker zjutraj je treba zgodaj vstat. Bomo že okoli 4h odrinili od doma tko da.....lepo se imejjte, pa mal šparajate strani, da ne bom imela preveč za 'prebrat Vsem ki odhajate, lep dopust, vsem ki prihajate, pa lepe dni še naprej. Nočko!