|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
26.7.2008 23:34:42   
kanarka
Mamuška, iskreno sožalje. Od nje se lahko pa kljub temu posloviš, samo na malo drugačen način. Upam, da ti bo kmalu lažje, ko jo boš nosila v srcu.

Ajtak, user posted image bravo za splazenje. Naša se mu pridružuje, samo ne by the book, ampak je to neke vrste parodija.

Debeluška, zate  pa upam, da karkoli je že blo, v tem trenutku izgleda manj grozno.

Nočko vsem, dopustnice pa izkoristite svoje težko zaslužene dneve.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
27.7.2008 7:19:05   
naraščaj
Jutro in en ornk user posted image   jaz bom pa raj user posted image  (kave ne pijem pa mogoče bo še ktera to raj user posted image )
za tole user posted image (vscano )jutro.
Spet ne morm spat ker me zopet boli bradavica user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Naraščaj, sem kaj zamudila - zakaj te bolijo bradavice, a je Taja preskočila obrok? Mene od dojenja ne bolijo več od februarja. Sem jih pa prva dva meseca podnevi in ponoči po dojenju mazala z lanolinom. Pa lasje - koliko časa ti pa že izpadajo. Meni so začeli 6 tednov po porodu, ampak se je aprila končno zaustavilo in zdaj HB poganjajo novi. Sem pa skoraj 4 mesece trpela kot Kristus, ker sem mislila, da bom pleška, pa non stop

Bradavice me bolijo odkar sem začela manj dojit (zjutri,zvečer). Zgleda, da ni dovolj mleka in mi je scuzala dokonca in tut do krvi. Zdaj pa me po vsakem pristavlanju ful skeli, zbada, da je groza in kolkr sama opažam mislim, da sploh ni več mleka (to se mi dogaja sam na D dojki) in posledično (jaz neumnica) nisem redno pristavlala na to stran, ker se je tut T na tej drla, ker zgleda ni blo dost. Ma pa ful sesalni refleks že od rojstva.

A mislite, da bi blo kaj narobe, če bi dojila sam iz L, ker D me ful boli po vsakem pristavlanju.
Lasje: začelo tut tam nekje ko pr teb, sam, še vedno grejo dol, sicer zdaj saj opažam, da rasejo novi.

Drugač pa sem ji zdaj že dva večera poturila AM (prvi večer je po dolgi borbi iz "obupauser posted image " spila 30, vlčeraj pa sem že misla, da ne bo ker se je tko najprej drla pol pa se je postavla na vse 4 in prpuzala do mene in glavo v luft (je zgledala ko en liček, ki ga hraniš po flaši) in scuzala 60 ko keks. Pa je moj letel in prpravo še 30 in je pol še tisat spila sicer v leže. Za povrh pa sva se še dojili.
Sva pa pol z user posted image  šla k sosedoma (sam čez hodnik, bebifon vleče k njim) na pivo. Je tko pasal po dolgem času en večerni čvek, sicer sem mela pa dve urgenci pri T in sem pol se kr poslovila, ker se mi ni dal več letat sem in tja. Ampak vsaj neki.
Bom na morju mal taščo in mojo sestro fehtala za VARSTVO (GRE NAS 5 FAMILIJ V ISTI KRAJ user posted image user posted image ) Ups vlke črke. Ne me vprašat kak bo to, kr mal cvikam. Za dvoje sem naknadno zvedla.user posted image
Mamuška iskreno sožalje in user posted image zate

IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Tjaš bravo mami zdej gre pa zares
Naša zna sam rikverc in to že kak mesec naprej pa še ne gre,sam na vse 4 pa se gunca naprej pa nazaj.
  Naša je tut dobr mesec takle naprej pa nazaj pol pa ko strela zjasnega je pogruntala in zaj je sploh ne dohaja po stanovanju (morm vse vrata zapret, da mi ne pobegne). Pride kamorkol in pol se vstaja kjer je možno (kuhinski predali - super višina, sedežna, dnevni regal, spalnica posla, stajica, ni da ni, sam da stoji in prestopicava)Bravo Tjaš tko se dela, mami pa nabirat kondicijo user posted image

Debeluška, tut zateuser posted image user posted image user posted image karkol pač je.

No grem še mal poležat

Aja, dans pa lahk pride k nam k mamo kmečki praznik v nešem kraju (prikaz ljudskih opravbil pol pa veselica dalje, do  .......... nevem kdaj jutra

Se že hoče sonček kazat iz za oblakov. Mogoč pa bo kaj. Čao

Matr sem naklofala sploh nisem misnla, da bom tok

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
27.7.2008 9:07:22   
mama11
Mamuška user posted image ; vem kako je, če se ne uspeš posloviti; ampak najbolj važno je tako ali tako, da sta ena za drugo vedeli, koliko si pomenita.

Debeluška, karkoli je, upam, da je odleglo.

Naraščaj, to je pa shit. Jaz imam že od decembra na L strani manj kot na D. Se mi je kakšna 2 meseca takrat ful upirala pri dojenju na L (valjda, če je pa manj močno teklo), pa sem vztrajala in je sedaj OK; to je, še vedno je tam manj mleka, ampak se ne upira več. Fizično problema z dojenjem samo na eni strani ni, le prsi so različne velikosti, kar pa se verjetno po koncu dojenja popravi; sicer pa so tako ali tako različne, samo običajno ni opazno.

Vem, da je bogokletno to reči dandanes, ampak poskusi še s KM (saj nima alergije, kajne); jaz nisem poskusila AM, ampak naj bi bil bljak okusa in ker ga od prej ni vajena, se mogoče upira zaradi tega. Pri tej starosti le imajo že določen okus. Jaz moji večerne kašice že od 6. meseca delam s KM in jih veselo pomlaska, občasno tudi s po 2 dcl. Se pa tudi potem še obvezno doji.

5 familij - a to samo sorodstvo, ali sosedi? To bo pa kot bi jemala dom na dopust user posted image . Pa ni švoh. Mi smo šli v toplice s tastom in taščo, pa je bilo super.

Danes je pri nas ena srednja žalost. Pupa se je zbudila že 6:45, sem jo nahranila, potem sva jo pa dala igrat se. Pa nama je pustila dobre pol ure še dremat (kdo vraga je izumil igrače s takimi norimi zvoki), potem je pa vztrajala, da vstaneva, ker je bila plenica polna. Saj, zdaj pa že četrt ure spet spi, midva pa kot zombija gledava risanke user posted image

Kje so pa Žirafa, Rozika, Sonchek (verjetno sem zgrešila še katero)?

Ali je katera že dala user posted image  fige? Jaz planiram za današnjo malico. Predvčerajšnjim je pomlatila (nerazrezane, nezmiksane) pol slive; druge polovice ji nisem upala dati, da je ne bi preveč napenjalo, potem ni bilo pa sploh nič. Že dva dni pa kaka črno, ker ji v sadno malico dajem borovnice user posted image . Sem jih eno dozo še zmrznila, da bo še pozimi dovolj železa.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
27.7.2008 9:08:33   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
A mislite, da bi blo kaj narobe, če bi dojila sam iz L, ker D me ful boli po vsakem pristavlanju.

Jst že en mesec dojim samo iz leve. V desni je pač zmanjkalo in je nisem več pristavlala. Pa itak mi je blo zmeri laži in bolj prijetno dojit na levi.

debeluška... kako je? a bomo zgural?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
27.7.2008 10:20:23   
tabi
Dobro jutro dober dan pa čeprav deževen
Naraščaj hvala za kavo
Pri nas smo danes vsi šterje spali do 8.20user posted image ,tko da smo pomlicali zdaj pa gremo na en sprehod

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
27.7.2008 11:24:34   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Dobro jutro dober dan pa čeprav deževen

emmmm, kakšen dež, pri nas je soooonnnccceeeee (zjutraj je pa scalo in grmelo, da nas je iz postelje pometalouser posted image ).

Debeluška in Mamuška user posted image user posted image user posted image user posted image

Fige. jaz imam posušene, pa jih bom čez noč namočla, zjutraj pa zmiksala in dala v jogurt. drugače ima pa ful rad šparov jogur iz fig in hruške.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
27.7.2008 11:52:44   
ajtak
dober dan,
pri nas je tud soncek! je prov fino!
Tjas je ravno zaspal jaz grem pa perilo razvesit...

Kanarka danes sem sanjala da sem bla na kanarskih, sam ni blo prav nic pravljicno, full mesto, z neboticniki, po vodi pa same alge, k eno mocvirje in pol sem se spomnla da te morm za kavo poklicat... kr neki uglavnem user posted image , sam sem se prej zbudila preden sva se dobili user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
27.7.2008 11:59:48   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Jst že en mesec dojim samo iz leve. V desni je pač zmanjkalo in je nisem več pristavlala. Pa itak mi je blo zmeri laži in bolj prijetno dojit na levi.

A pol pravš, da bo tut sam z ene Ok. No fajn, pol se pa sploh ne bom več matrala na D. Ja tut men je blo zmer bolš na L.

Mama11. hvala za odgovor. Men se nikol prej ni upirala pa je tut zmer bla razlika v velikosti/količini, sam zgleda, da je tle res zdaj presahnal. Sem še misla, da bi si črpala, pa tut to boli.

Dopust in familija; sam dve familije so znane  (tašča in tast s tamalim - 10let in moja sestra s familijo 4kom- to smo ugotovil kak mesec nazaj, da gremo vsi tja, čeprav smo rezerviral vsak po svojih kanalih - mi prek tasta)ostalo so prjatli od tasta/tašče, sam grejo oni skup s kombijem v 4 isti kraj. Mi bomo dve ali tri hiše vstran jemo pa tam k oni tko, da če mi kaj ne bo pasal, se mam kam omaknat user posted image  Oz si kuham lahk sama (za T bom itak mogla).

IZVIRNO SPOROČILO: barika
emmmm, kakšen dež, pri nas je soooonnnccceeeee (zjutraj je pa scalo in grmelo, da nas je iz postelje pometalouser posted image ).
Ma pr nas je zdaj tut sonce in taka hica, daklimo laufam user posted image

Mi pa danes "žarimo - roštiljamo" pri mojih tak, da je šel moj za glavnega žar mojstra, T sem dala spat, jaz pa ......... bluzim, ker se mi nč ne da. No ja za T kuham kosilo pa mal cote hladno likam user posted image

Ajd čao lepo nedeljo vam želim in se beremo

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
27.7.2008 12:03:54   
Tanayya29
Ojla!!!

Pri nas je tudi sončno,jaz pa sem vsa zaspana,sedaj je Taj zaspal,pa ne morem zraven zaspat,eh kr neki...itak,pa morem kuhat...

naraščaj,škoda še enga piva ne moreš umir popituser posted image user posted image ,kdaj si tudi jaz želim vmir kej spit,pa ne greuser posted image user posted image .
debeluška kako si?Kdaj prideš kaj na randi?
Scuba vam pošilja lep pozdrav iz morja,pa zgleda,da telepatija deluje,jaz glih razmišljam,komu naj rečem,za morsko vodo,pa dobim njen SMS,če rabim kej morske vode za Taja..,hehe ;)))

Tudi Taj je splazil,na morjuuser posted image user posted image user posted image .
Prej mi je v hojci iz kuhinje,potegnil posode ven iz omare,se je steklena razbila,pol je pa full jokal,verjetno ni vedel kaj je tok zaropotal(pa še jaz sem mal zravenuser posted image user posted image ),sicer pa sem bila jaz kriva,ker sem pustila odprto.

V petek imava spet homeopata ,zadnjič mi je sicer reku,da Tajeva alergija ni fizičnega izvora,da že zarodek vse prenaša vase,vse strahove itd....da sem preveč zaščitniška,do njega...itd itd...in,da se potem to izraža na koži.ma,sem si mislila,mož ti kar mahaj z uno palco pa glej energijeuser posted image user posted image user posted image ,ne hecam se,je super bioenergetik,res.
Za njih,so pa itak vse bolezni psihičnega izvora.Če pa mojo pediatrinjo poslušam,pa itak je alergija na neko stvar....Pa nkol jo ne bomo pogruntal,zgleda..

Ja,nič,pa grem spet lonce prekladat.....pa lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
27.7.2008 12:21:13   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Vem, da je bogokletno to reči dandanes, ampak poskusi še s KM (saj nima alergije, kajne); jaz nisem poskusila AM, ampak naj bi bil bljak okusa in ker ga od prej ni vajena, se mogoče upira zaradi tega. Pri tej starosti le imajo že določen okus. Jaz moji večerne kašice že od 6. meseca delam s KM in jih veselo pomlaska, občasno tudi s po 2 dcl. Se pa tudi potem še obvezno doji.

Sem prej pozabla še tole komentirat. Ja KM sem probala dat, pa ne vem če si zasledila, da mi neče nč mlečnih stvari jest, fruhc... in podobno ji nasilo stišim. Ne mara in konc. >Sicer jaz še vsen probavam in ji ponujam pa prvo žlico vzame, pol pa ni šans. se tko na kremži, da groza. Alergije verjetn nima. Zdaj sem kupla pa še druge kosmiče (RIŽOLINO, GRISOLINO KI SO za KM) pa tut ni uspeha. Prej sem sama nardila mlečni riž in gris, za naju in dala še njej pa ni šlo. Se zgleda mora navadit okusa. Zato pa pravim, da nimam več idej kaj ji naj dajem za zajtrke in večerje. Mah bo že. Sam da še ta druga mlekarna ne za štrajka user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
27.7.2008 12:54:04   
tabi
Ja zdej mamo pa tut mi sončkauser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
27.7.2008 13:40:35   
mama11
Pri nas se je tud ful sonček naredil. Bomo popoldne (ko se pupa zbudi in poje kosilo) odpravili na en ornk sprehod- bomo prvič testirali nahrbtnik. Upam, da ni bil denar stran vržen; imamo pa enakega kot ti Barika.

Naraščaj - če pa ne mara mleka ne mlečnih izdelkov, je pa težka, se pa kalcij da dobiti tudi od drugod. Mislim, da ga je precej v kvinoji, pa gotovo se najde še kakšno živilo. Pri nas sicer navadne jogurte in navadne skute obožuje; sadja pa ne preveč, zato ji ga pogosto kar noter zamešam.

Danes bo za kosilo dobila govejo juhico z rezanci in pretlačenim korenčkom. Fige je pomalicala z veseljem (relativnim, ker sadje pri nas ni kakšen veliki hit), sem pa dodala banano in par borovnic. Nimam pojma, kaj bo za malico, mogoče bom samo v jogurt zamešala malo ovsenih kosmičev; večerja je pa tako ali tako standardna mlečna kašica.

Mimogrede, že nekajkrat sem pozabila vprašat - se spomnite, ko smo dobile na Mančin nasvet testerje od bio hrane Holle. Jaz sem dobila vzorec mlečno-žitne kašice, ki je bila pupi ful všeč. Kako je kaj sedla vašim? Jaz ji sicer zaenkrat dajem še kašice za "dojenčke", to je brez kakšnega konkretnega okusa - rižolino, 4 žita, ovseni kosmiči, ipd. Kdaj pa kdaj zamešam notri malo keksolinota, pa ji ne šiba preveč. Tisto od Holle bom pa šla nabavit. Mislim, da jih imajo v Kalčku.

Mimogrede, ali katera pozna naselje Gajac na Pagu... nekaj planiramo morje, pa ne poznam in me zanima, ali je ok za tamale.

Nič grem malo peglat... kavč user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
27.7.2008 14:01:43   
tabi
Mama11 Gajac na Pagu je ravno za družine z malimi otroki.Jaz sem bila 10 let nazaj (brez otrokuser posted image )Super takrat me je motilo ker ni bilo veliko sence(kakega drevesa)Pa sej so senčniki pa šotrčki.Aja pa gužva da nisi vedel kam stopit.

Čakam da se mala zbudi da gremo domov v hribe(ja mami je hribukauser posted image user posted image )

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
27.7.2008 15:05:44   
mklks
živjo punce! kako? jst mam pa tut eno novembrsko punčko- emo, pa bi se vam pridružla, da bi kej počvekale:) če lahko?:):)

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
27.7.2008 16:20:25   
ajtak
mklks lepo dobrodosla! Prav rade sprejmemo vsako novo cveko, ce se bos le tko pridno ulaufala kot se je tabi user posted image . Napisi kaj vec o emi in seveda podatke za seznam.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
27.7.2008 16:39:10   
Tanayya29
IZVIRNO SPOROČILO: mklks

živjo punce! kako? jst mam pa tut eno novembrsko punčko- emo, pa bi se vam pridružla, da bi kej počvekale:) če lahko?:):)

živjo mkklsuser posted image user posted image user posted image .

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
27.7.2008 16:59:19   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: mklks

Ja seveda. Dobrodošla med novembrskimi čvekami. Boš vidla, da boš komi dohajala, ko bo taprava čvekalna akcija user posted image user posted image . Jaz včasih komi sledim tem čvekam. user posted image

Men se tok nč ne da. Sem se prej tok najedla za kosilo, da me vse tišči user posted image . Sem prav požeruh user posted image

Tok me ma, da bi službo menjala pa nč pametnga ni oz. sploh nč ni user posted image , pa ne da mi ni v šeč delo(del. mesto), ki ga opravljam, sam delovna klima pa je v ku.cuuser posted image . Pa ak hitr bo oktobr oz. nov. tu. jao, jao. Bom raj nehala mislt na to.

Zun pa že od jutra špila muska (ansambel tonija verderberja al neki podobnga user posted image ) in to bom do jutra poslušala. ah jej, dobr, da ni tok pogosto. T spi moj se ji je lih šel pridružit, jaz pa mal tle visim pol bomo pa vsi šli mal na veselico user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
27.7.2008 17:31:07   
tjulenjček
Živjo, punce!

Najprej en velikuser posted image za mamuško in iskreno sožalje! Vzemi si čas in se poslovi od nje...ti bo lažje...sicer pa itak veš, da bo vedno del tebe...

Moram rečt, da vas prav občudujem, ko se uspete tako redno oglašat na forumu. Ko me je oranža nagovarjala, da se pridružim, sem rekla: "Joj, pa ne vem, pol bom pa skoz gor."...in poglej ga zlomka...sej sploh ne sfolgam...se redno javit namreč...user posted image

Zadnje dni se nisem nič javljala, ker me naš tamali skrbi  user posted image ... kot se v sredo napisala:

IZVIRNO SPOROČILO: tjulenjček
Torej, za nami je še ena burna noč, saj je tamali imel spet drisko...kot kaže, vse skupaj najbrž ni posledica uvajanja KML, ampak viroza. Tako vsaj meni naša P. V glavnem, mali je zdaj na dieti (hmmm...revček je samo kuhan riž in korenček, da se stanje umiri). Res upam, da bo danes mirna noč in da bo lahko v celoti spal do jutra, tako kot prej.

Mi je pa P rekla, da sedaj razsaja neka takšna viroza, pri kateri otroci bruhajo in imajo drisko, lahko pa tudi vročino. V glavnem, svetovala nam je še uporabo nekih probiotičnih kapljic, v petek pa se greva pokazat.

V glavnem, da pojasnim: v petek sva bla pri P in je rekla, da mali v redu zgleda, analiza blata na kri zaradi morebitne alergije na KML so bli negativni (user posted image ) in da naj kar začnem z normalno hrano. No, in sem postopno začela, pa blato še vedno ni, kot je bilo. P je sicer rekla, da je najbrž staknil neko obliko rota virusa in do traja enih 8 dni, da mine...ampak jaz pa kr neko paniko zganjam...mali je sicer ful živahen in se igra...aja, ajtak pa še en zobek nam poganja...in sicer gre tokrat za enko levo spodaj user posted image ...v glavnem, ne vem, pravijo tudi, da lahko zobki vplivajo na prebavo in to...ne vem...upam, da se bo tole kmalu porihtalo, ker se kr nekaj psihiram...pa v bistvu mu skoraj nič mleka ne dajemo, ker ima še vedno na pol dietno prehrano (ena malica je zagotovo banana, zvečer pa porcija kuhanega rižeka)...malo mleka dobi le pri jutranji kašici.. No, tako. Malce sem se vam potožila...res upam, da bo kmalu OK.

Moram pa še povedat, da tamali po novem pije po žlički...ob vseh "ne vem več kakšnih" lončkih sem danes probala spet po žlički in mu je blo fajn. Me pa sicer še zanima, če jim zvečer dajete kaj čajeka za pit? Naš se je včeraj ob 22.30 zbudil in na polno jok...in nič ni pomagalo...in pol mi kapne, da mu nardim čaj (ki ga sicer ni nikoli prej maral) in je spil 1,5 dcl na eks user posted image ter zaspal do jutra user posted image .

No, zdaj pa se je tamali zbudil..šibam...bodite lepo, drage levinje

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
27.7.2008 17:33:07   
tjulenjček
aja, pa seveda lepo pozdravljena mklks!user posted image

(odgovor članu tjulenjček)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
27.7.2008 19:55:47   
jooly
mklks...  user posted image

tjulenček...  user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
27.7.2008 20:08:39   
tabi
Čer
Mi smo s potepa mala že panča tavečjega pa čaka še kopanje

Mklks dobrodošla tudi jaz sem nova
Ajtak ja hvalauser posted image
Tjulenček ja tvoj mali je pa res revček,Pošiljam vama enouser posted image in upam da bo kmalu bolje.

Bi kakšna rada papala trojanski krof,danes je super dober.njam njam

(odgovor članu tjulenjček)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
27.7.2008 20:17:45   
nicolina
Čveke moje,
poslavljam se za 14 dni, zjutraj navsezgodaj odrinemo na morjeeeeeeeeeeeeeeeee.

Ne preveč načvekat, pridne bodite, pa lahko me tud kaj pogrešate. user posted image user posted image

Tjulenček user posted image user posted image  za vas.
Mklks dobrodošla med čvekami. user posted image

Pa pa

< Sporočilo je popravil nicolina -- 27.7.2008 20:18:18 >

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
27.7.2008 20:24:09   
jooly
nicolina... mejte se skrajno lepo, naplavajte se in nadihajte morskega zraka. Upam da ne boste imel gužve po cesti in Tinu enga user posted image  od Kim. Zdej pa čakam, kera me bo spet napadla, da se usajam user posted image  Mislim da Gruškina Taja, ampak ona je itak na morju, pa skor zihr sem, da bi ga posodla za en krog user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
27.7.2008 20:29:11   
ajtak
hej, danes pa ati prvic spat daje Tjasa in je ze dvakrat prjokal iz spalnice da mali noce spat user posted image , se mi fino zdi k misl da je vse took enostavno.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
27.7.2008 20:31:13   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

mklks...  user posted image

tjulenček...  user posted image

evo, se podpišem!!!!

Nicolina uživajteeee!!!!

mama11, je super tale deuter, ne???user posted image user posted image user posted image user posted image , mi smo šli včeraj za dobro uro, no hodli smo pa skor 4user posted image user posted image , ker smo najdli borovnice in smo jedli in jedli in jedli...mali pa take lepe potičke (borovničeve) delauser posted image user posted image user posted image , aja, pa prebava je tud od včeraj na danes super.

ja Holle mu je šel dobro po grlu, drugače se ga pa da dobit tudi v kakšni bio trgovini (v Celju je to biotopic - no tja lahko grem z vozičkomuser posted image user posted image user posted image )

Naraščaj, jst bi tud čevape, pa kajmak, pa kakšno ribo iz žarauser posted image

Tanaya, eh posodo boš že novo kupla, Martin si je zadnjič 8 prstov priškrnil, zdej sploh ne gre več enega predala odpirat. pa omar tud ve da ne sme, en prdal ga pa tak "rajca" da bom znorela..user posted image , tam imam za peko zadeve, lončke, mikserje...

dober dan,
pri nas je tud soncek! je prov fino!
Tjas je ravno zaspal jaz grem pa perilo razvesit...

a dej bejž no, a nisma iz istih koncev domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?