|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
23.7.2008 21:01:28   
anit28
Ola novembrske ČVEEEEEEEEEKE.

Da se malo javim po dolgem času. Smo bili malo na morju pa kr naprej bluzimo okol.
Brala ne bom za nazaj ker je pa preveč in bi lohk ene tri dni gor visela.
Upam da je z vsemi OK.
Po seznamu sodeč ima že kr veliko vaših sončkov zobke. No, mi še čakamo na prvega pa nič ne kaže, da bo kaj kmalu.

Drugače se pa ži ornk plazimo, pa na nogice postavlamo, pa korakamo tudi.

Vmes smo bli na testiranju za alergijo, in je Urbi alergičen na jajce. Sem bla po eni strani kar vesela, da ni na mleko, ker ima ful rad skutke. Kar se tiče pa druge hrane je pa bolj švoh, oz. nič kaj mu ne paše jesti razen sadja. Edino makarončki taki, ki so po obliki kot riž so mu všeč. Upam, da bo kmalu še kaj drugega začel, da ne bom na dva kraja kuhala, pa pol stran metala njegovo.

Dojenje nama gre pa proti koncu, oz. doji se samo še ponoči, zvečer pa zjutraj pa se kr stran obrača. Mi je po eni strani OK da se sam odstavla, da nebo pol kakšnih težav, po drugi mi je pa kr žal, ker je dojenje blo res lepo in bom to ful pogrešalauser posted image .

Vidim, da je prišlo še nekaj novih čvek, no dobrodošle vse, pa bodite bolj pridne s pisanjem kot sem jaz user posted image .

Službe še vedno nisem dobilauser posted image , sem poleg prošenj poslala še ene 30 ponudb in so me iz ene šole klicali na razgovor, pa zvem drug teden kaj in kako. Držte pesti, da mi rata.

V ponedeljek sem bila v Palmanovi (če kaj zahajate v Italijo_) v enem novem nakupovalnem centru oz. kot ena vasica zgleda. Ful je luštno, vam priporočam.
Gremo v soboto na eno poroko pa je blo treba mal v šoping. Se že prav veselim in upam da bo vsaj tok fina kot je bla moja, če ne še bolj.

Evo, ko se pa lotim pol pa cel roman spišem.

Ko se naslednič dobite se bom pa potrudla, da se vam pridružim, ker potem se bo pa porodniška kmal iztekla, joj kok cajt hitr beži user posted image .

Bote fajn pa fajn spančkite, aja mi se še vedno zbujamo od 2-3krat.
Ah, bo že.

Papa

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
23.7.2008 21:13:41   
tjulenjček
Lep dober večer voščim!
Torej, za nami je še ena burna noč, saj je tamali imel spet drisko...kot kaže, vse skupaj najbrž ni posledica uvajanja KML, ampak viroza. Tako vsaj meni naša P. V glavnem, mali je zdaj na dieti (hmmm...revček je samo kuhan riž in korenček, da se stanje umiri). Res upam, da bo danes mirna noč in da bo lahko v celoti spal do jutra, tako kot prej.

Mi je pa P rekla, da sedaj razsaja neka takšna viroza, pri kateri otroci bruhajo in imajo drisko, lahko pa tudi vročino. V glavnem, svetovala nam je še uporabo nekih probiotičnih kapljic, v petek pa se greva pokazat.

Se vam moram pa prav potožit, saj naš tamali noče nič pit. Je že mel tako fazo, pol pa smo ga le pripravili do tega, da je pil (in sicer, ko je bila ful vročina), zdaj pa spet noče. Tekom dneva naredi le nekaj požirkov, medtem ko bi zdaj, ko ima drisko, moral popit čimveč tekočine. V glavnem, poskusila sem že vse sorte (takrat, ko je z veseljem pil, je pil tekočino od kuhane jabolke/hruške-ampak tega zdaj ne sme!!), ne gre mu janežev čaj, ne kamilični, pol smo probali s čajem iz suhih borovnic, ki prav tako dobro vplivajo na črevesje pri driski...pa nič...mogoče par požirkov in konec. Tako me zanima, kaj vaši malčki pijejo? Po drugi strani se izogibam vsemu, kar vsebuje sladkor, saj imamo zobozdravnika za družinskega prijatelja, ki nam je cuker odsvetoval za čim dlje časa, kot bo to mogoče.

Drugače pa vse najboljše vsem škratkom...

Tintin: naj vas sonček pogreje tam na Pagu!!!

Oranža: ful si pridna, ko boš celo bajto v tip top spravla!!!! Kdaj točno greste? v petek ali soboto?

No, bodite lepo, drage levinje. Nočko

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
23.7.2008 21:22:15   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: tjulenjček

Se vam moram pa prav potožit, saj naš tamali noče nič pit. Je že mel tako fazo, pol pa smo ga le pripravili do tega, da je pil (in sicer, ko je bila ful vročina), zdaj pa spet noče. Tekom dneva naredi le nekaj požirkov, medtem ko bi zdaj, ko ima drisko, moral popit čimveč tekočine. V glavnem, poskusila sem že vse sorte (takrat, ko je z veseljem pil, je pil tekočino od kuhane jabolke/hruške-ampak tega zdaj ne sme!!), ne gre mu janežev čaj, ne kamilični, pol smo probali s čajem iz suhih borovnic, ki prav tako dobro vplivajo na črevesje pri driski...pa nič...mogoče par požirkov in konec. Tako me zanima, kaj vaši malčki pijejo? Po drugi strani se izogibam vsemu, kar vsebuje sladkor, saj imamo zobozdravnika za družinskega prijatelja, ki nam je cuker odsvetoval za čim dlje časa, kot bo to mogoče.

joj si kr boga k noce pit, sploh zdej k bi res mogu...
Tjas pije vodo, navadno iz pipe, kadar mam pa obcutek da bi moral vec pit (zadnjic je mel drisko) mu dam pa not par kapelj domacega bezgovega soka- k bi ti vidla kako ga je lokal user posted image user posted image

Iz cesa pa M. pije? A mogoce ni na flasko navajen (sorry, ne vem a se dojita al sta na flasi user posted image )... Kolegici pije samo iz tistga loncka od TT s slamico ki naj bi bil 12+, pa je mali prav tako novembercek. Tjas tiste slamce sploh ne zna uporablat, pa magicnega loncka tud ne... njemu je zakon flaska od TT.

Punce danes mene zebe pa glava me boli tko da ne bom dolg in bom sla kr ajat., lahko noc.

Ej, kje je zdej debeluska in fotke od vceraj??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tjulenjček)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
23.7.2008 21:47:51   
scubadiver
GB se opravičujem, obtednico imajo pa res, se sploh nisem spomnila, sem bla prepričana da malo prehitevaš 
Anit28 dobrodošla nazaj, sem vesela da nisi pozabila na nas

Joj Tjulenček ste pa prav revčki . Lana pije ali vodo ali pa HIPP čaj iz filter vrečk - brez sladkorja. In sicer iz Tupperware lončka. Spije pa cca 4 dcl na dan. Včasih tud manj, ampak večinoma kr tle nekje. SPloh nimam ideje kaj ti svetovat.

IZVIRNO SPOROČILO: tabi
Tortice so moj biznis

Kaj pa počneš? Si slaščičarka? Mnjamks

Ajtak mene tud še vedno boli glava.. Očitno je nekaj v zraku danes .

Upam, da bodo vsaj noči naših malčkov mirne. Čeprav mi smo spet imeli okoli 9h že prvo budnico. SPloh ne vem kaj ji je zadnje tri večere

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
23.7.2008 21:58:23   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: tjulenjček

Se vam moram pa prav potožit, saj naš tamali noče nič pit.

Jaz sem mela isti problem. Zdej sem pa po Mančinem nasvetu kupla vodo Jana Junior in pije. Mal grize tist nastavk, pol ji pa kr po malem zlivam v usta, pa nima kej druzga, k da dol pogoltne user posted image . Seveda brez pleničke pod brado ne gre, ker gre kljub temu dost mimo.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Spije pa cca 4 dcl na dan. Včasih tud manj, ampak večinoma kr tle nekje.

user posted image user posted image user posted image  Bravo Lana user posted image user posted image user posted image  Včasih še jst ne spijem tok user posted image  Moja spije mogoče deci na dan user posted image  Sicer se še parkrat na dan priklop na zizo, tko da verjetn še s tem dobi mal za odžejat.

Sem pa zdele gledala tiste kuharje na A kanalu... WTF, jst bi ga poslala u k... ta prvi trenutek, k bi zazjal name user posted image  Ga ni dnara pa restavracije za takole poniževanje...

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

Neposredna povezava do sporočila: 4230
23.7.2008 21:59:40   
jooly
Aja... Kim je bla dons prvič pri frizerju user posted image user posted image user posted image  Je tko fletkana k Jim Carry user posted image user posted image user posted image  Bom nalimala slikco, sam da jo slikam.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
23.7.2008 22:17:46   
nicolina
Čer,
gruška lepo, da si se oglasila. user posted image  Te že zelooooo pogrešam. Kar lepo uživajte, saj bo prekmalu konec porodniške...

Tjulenček user posted image user posted image user posted image  za vas, pa da boste imeli mirno noč.

GB user posted image user posted image  za Tianno, tud jaz nisem vedla, da je danes 34 tednov.

Anit28, lepo da si se oglasila. user posted image

Oranža, takrat je pa še prezgodaj, ko boš šla blizu mene, zaspiskaj... user posted image user posted image

Jooly, no da vidimo malo princesko, a veš, da imam tud jaz eno slikco od Kim iz ZOO-ja, ti jo lahko pokažem, je tolk luškana. user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
23.7.2008 22:22:31   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Jooly, no da vidimo malo princesko, a veš, da imam tud jaz eno slikco od Kim iz ZOO-ja, ti jo lahko pokažem, je tolk luškana. user posted image

No, le prilimej jo nekam, da vidim če je že kej zrasla user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
23.7.2008 22:26:26   
barika
Tjulenjček, ko je bilo letos poleti še toplo, sem malemu dala kr ponoči v spanju pit vodo...sem mu cucelj v usta porinla in je pil in spal.
Drugače pa pije vodo, zelo razredčen sok, čaj... iz TT kozarčka na slamico (je super) in iz kozarca (z ali brez slamice)

bravo Kim,vi imate vsaj kaj striči, mi še ničuser posted image user posted image

lp in lahko noč

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
23.7.2008 22:34:09   
nicolina
Evo, a je kaj zrasla? user posted image

user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
23.7.2008 22:37:29   
nicolina
Še to vam pokažem, kako mi po ta novem spimo......user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
23.7.2008 22:38:30   
jooly
Mal je zrasla, špangice pa ne more met več user posted image  Ampak mi je frizerka rekla, da ni glih dobr za tok mejčkene, da se jim lase skup spenja. Ker so baje še tko občutljivi in tanki, da se jih lahko unič.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
23.7.2008 23:32:10   
Oranža
Ojla

Torej najprej za obtednico čestitke Tianni, Lani in Tinuuser posted image user posted image user posted image
Tjulenček user posted image user posted image user posted image  upam da mine čimprej. Naš pije vodo iz TT lončka, ne popije je pa veliko, samo se ne sekiram, ker se mi2 še ornk dojiva. Probi miu dat iz čist navadnega lončka, al pa tista flaška k je Jooly rekla je tud dobra stvar, al pa morda s slamco.....

Odhajamo pa v petekuser posted image user posted image ...mah kr se pospravljanja tiče sem pa itak mal trčena tko dauser posted image Mi pa letos prvič ziher ne bo ratal vsega naredit kar sem rekla. Mah je***ga......user posted image

Anit28 velkom bakuser posted image user posted image

Debeluška kje si?????????

Nicolina lušni slikciuser posted image
Jooly močno upam da tole pusto mrzlo zimsko vreme pustimo tukiuser posted image user posted image user posted image . Sm pa gledala napoved pa kaže kar dobrouser posted image

Oh skor sem pozabla: dons sem bla prvič na depilacijiuser posted image user posted image user posted image . In veste kaj, za 17€ se pa jst sama doma ne bom nikol več matralauser posted image user posted image .....pol urce + 17 € in to je touser posted image user posted image user posted image

Nč grem kr spat, sm utrujena......
Nočko!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
23.7.2008 23:35:43   
Oranža
Ajtak lušne slikce, še posebi una z milnimi mehurčkiuser posted image user posted image user posted image

No zdej pa res lahko noč.

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
24.7.2008 8:39:38   
scubadiver
Dobro jutro čveke,

ni še nobene pokonc?

Evo en kafe da bo lažje vstat :

user posted image

Pri nas je bla kljub večerni budnici noč kar mirna. Enkrat se je še zbudila, dobila mal čaja, dudo, pa ni blo dovolj, tko da sem jo prestavila k nama in je takoj zaspala nazaj.

Lep dan vsem!

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
24.7.2008 9:49:21   
Oranža
Dobro jutro,

Hvala za kavico Scuba, jo ravno pijem in delam dnevni planuser posted image user posted image ........
Končno spet sončekuser posted image user posted image , sicer veter piha, ampak je topel tko da ni panike.

Spali smo ok, ponoči sem ga sicer k nama prestavla, ampak smo spali naprej.
Evo šibam, da še kaj naredim....
Se tipkamo......

(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
24.7.2008 9:52:19   
Oranža
Timon in Neža vse naj naj za mini rduser posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
24.7.2008 10:21:04   
tjulenjček
Ojla, punce!
Najprej seveda dober dan in vse najboljše našim "mini slavljencem" user posted image .

Za nami je mirna noč, tamali jo je prespal user posted image , posledično tudi midvauser posted image , le dvakrat se je vmes oglasil, ker si je zaželel dude.

ajtak: torej, mi smo od začetka morali dodajati AM, tako da je flaške vajen...zna pit tudi iz flaške s slamice ter magičnega lončka...ampak v tej fazi zdaj, se z vsem, kar je podobno cuclju ali slamici samo igra z jezičkom, ko sem pa že preveč vztrajna, pa začne protestirat. Sem se pa odločla, da bom danes tudi jaz poskusila samo z vodo oz. s kapljico domačega bezgovega soka, če ne bo šlo drugače.

scubadiver: tudi naš je že znal spit od 4-5dcl/dan, in sicer takrat, ko je bilo ful vroče, zdaj pa spet ništa...user posted image Aja, pa hvala za jutranjo kavico...user posted image

Hvala vsem za vaše metode, kar se tiče pitja...bomo probali eno za drugo, če slučajno še vedno ne bo šlo...

nicolina: meni je pa tale nova poza spanja prav kjut!!user posted image

Nič, lepo bodite v tem sončnem dnevu, pa čeprav je vetroven...

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
24.7.2008 12:24:27   
tabi
Dober dan.
Tjulenček,Skuba,Oranža bravo za mirno noč
Jooly user posted image za Kim,tudi nas to čaka
Nikolina pri nas spimo v takem položaju že kak mesec drugače sploh več ne zna
Oranža super za depilacijo
Skuba sem cuker pekarca sam sej veš kaj pravjo kovačeva kobila je vedno bosa.Zaposlena pa še doma mal na fuš.

No medve z Niko sva od pediatra ker imela skor 40 vročine pa čist nič pokazal.
Dobile samo kapljice za učke ki ma vnete.Zdele pa se pogovarja sama sabo,vročine pa zaenkrat njiker.
Punce in mali sončki uživajte na sončku

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

Neposredna povezava do sporočila: 4244
24.7.2008 13:59:15   
ajtak
dober dan se od naju user posted image

Tjas je ravnokar zaspal, sva mela spet vojno ampak je slo kr ok, bomo vidl za kok casa bo...

Loh se pohvalim, da sem danes prvic po vec kot enem mesecu spet vzela laptopa in sla delat za diplomo user posted image , seveda nisem nikakor tok pridna kot barika in tintin ampak zame je ze to, da se sploh mal lotim velik k mi je to zdejle tak odpor in je se likanje bolj zabavno... pa saj veste "sta se mora nije tezko"- se zdej iscem idijota ki se je tale rek spomnu user posted image

Tjas je ravnokar zmazal cel kroznik zelenjavne juhe in malo skodelico vanilijevega pudinga user posted image , to je namrec nase danasnje kosilo. Za malico sva mela pa jagodni jogurt, popoldne bo pa kaka skuta zvecer pa klasika- cokolino.

Tjulenjcek, res ti ne vem svetovat kako bi malega prelisicla da bi vec spil... kaj pa ce mu das recimo 90ml vode pa sam eno merico am- tko je kolegica malega navadla da je pil (vsak dan je dala manj mleka dokler ni pil same vode)...
Sam vprasanje ce bo palilo ker pri vas je ze pil in to kar precej zdej pa noce...

Kim, sem ti kr fous! Tud jaz rabm frizerja user posted image
Sem pa tud jaz danes Tjasku postrigla mal laske okol uses (pa ne okol govort k baje se jih do 1. leta ne sme- spet ne vem kdo si je to zmislu user posted image ).

Grem pojest kosilo da se ne bo prej zbudu...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
24.7.2008 14:12:22   
mama11
Tabi, Nejc in Nika sta ful fejst user posted image . Kaj točno misliš s tem, da so tortice tvoj biznis? A si slaščičarka?

IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Hrana... jst mojmu lakotniku ne morem več zbirat hrane. Kar nesem jst v usta, hoče probat. Tko da dons je jedla široke rezance z bučkami (+česen, sol, peteršilj...user posted image ), gratinirano s sirom, pa rdečo peso... mmmmmmm. Po kosilu sva šli na totico - banana-nutela-kokos...mmmmmmmmm. Zjutraj za zajtrk kruh in kisla smetana - mmmmmmmm..... Vse je mmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image   

Ti s'pa tud user posted image , smotka, a ni krasno, da ti ni treba nekaj ločeno kuhat in si izmišljat vsak dan, kaj bi...

GB user posted image , samo pozitivno naprej!

Tedni, hmmm, nimam pojma, v katerem smo, jih pa dopolnimo ob sobotah user posted image . Ajtak, si ti bolj na tekočem? Ampak, GB, pijemo pa že skoraj 2 meseca kar iz kozarca ali iz NUKove flaške z nastavkom, ampak raje iz kozarca.

Živjo Anit28, bova s pupo držali pesti za službo.

Tjulenjček, naša pije samo navadno vodo, čajev ne mara, sokov pa sploh nismo probali zaradi zobkov. Niso pa kakšne blazne količine, verjetno okoli 1-2 dcl na dan, se pa še doji. Nimam pojma, kaj ti svetovati.

Jooly, uau, pa zadnjič ko sem jo videla še ni bila za pod škarje. Fotko, fotko!

No, zdaj sem vse predelala. Danes smo spali fantastično - 21:15 - 7:25, brez zvoka. Jaz žal ne, ker nam je ravno pod oknom lajal en pes skoraj pol ure, da sem mojega nagnala iz postelje, da ga gre nekam brcnit (se opravičujem vsem ljubiteljicam psov, ampak kar je prav je pa prav) - a se gonijo, al kaj? Nimam pojma, kako je pupa to lahko prespala .

Današnji meni:

zajtrk: dojenje
malica: banana, mango, malo jogurta, dojenje
kosilo: teletina, sladek krompir, bučke, kvinoja, verjetno dojenje
malica: skuta verjetno dojenje
večerja: 4 žita in rižolino in dojenje

Izkoristili sva tudi tole fantastično vreme in se uro in pol sprehajale, moja pa zdajle na polno napada eno veliko pikapolonico, ki jo je nekdo (mi je ful žal, da si nisem zapisovala, ker se tudi približno ne spomnim kdo) poslal s telegramom v porodnišnico. Nič, grem sfiniširat kosilo, potem pa me namesto lepega dne kliče likalnik user posted image

Aja, Barika, Tjulenjček, sem včeraj gledala tiste kuharje in dol padala od smeha, kako se ljudje pustijo tlačit user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
24.7.2008 14:19:16   
tabi
Živjo.
Timon in Neža vse najboljšeuser posted image user posted image
Sem slaščičarka sem hotla nekaj tortic dat v album pa mi ne ratauser posted image
Naša pije po nukovi flaški,če pa jo mami pozabi pa kr s kozarca.
Nika panča jaz pa zdej letim po našga falota v vrtec.
se pišemo

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
24.7.2008 14:28:29   
alex28
haj haj

Spet jz po dolgem času,.. verjetno me punce res zlo mal poznate,.. ko pa se res vsake toliko časa javim,.. da sem na seznamčku,.. da vas mal preberem,.. pa ste tolk hitre user posted image , da mi še to komaj grata.

Velikokrat najdem kakšen pameten nasvet,.. se presmejim,.. in z veseljem opazujem kako sončki rastejo.

No tud naš fakin noče pit,.. tako da laufa kozarec in vspodaj brisačka,.. ne gre mu pa v rito ne voda, ne čaj, ne sok,.. ne AM,.. nič tak da ga res bolj silmo. Problem je ker se tudi ne dojiva več tako pogosto, bolj kot ne samo zjutraj in zveče in ponoč.

Sem vprašala pediatrinjo kaj naj,.. pa je bil odgovor da mu je že to zadosti,.. user posted image  HALO.

Bomo že pregurali.

Drugače pa AJTAK- imamo 4 zobke,.. user posted image

Lep pozdravček vsem in vsem bolančkom držim pesti da čimprejšnje okrevanje,...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
24.7.2008 14:38:59   
ajtak
NAŠI LEVČKI
user posted image
01.10.2007
MURENČEK rd. 28.11.81
Staš
01.10.07- 2040 g 44 cm
1m 1t.- 3350 g 51 cm
3.m 1t.- 5200 g 59 cm
5.m.- 6300 g 65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA rd. 18.08.71
Dominik               5× user posted image
07.10.07 2670 g 50 cm
6.t.- 4100 g 57 cm
3.m- 5715 g 62 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6.m.- 7100 g 71 cm
8.m.- 8500 g 73 cm

16.10.2007
ZIRAFA76     rd:07.09.76
Izabela
16.10.07- 2450 g 47 cm
1.m.- 3800 g 50 cm
2.m.- 4470 g 55 cm
3.m.- 5080 g 59 cm
4.m.- 6080 g 64 cm
5.m.- 6990 g 67 cm
6.m.- 8100 g 72 cm

user posted image
24.10.2007
LAUBICA rd. 20.01.72
Timon                  4× user posted image
Rojstvo- 3640 g 52.5 cm
1.m.- 4725 g 55 cm
2.m.- 5770 g 57 cm
3.m.- 7040 g 63.5 cm
4.m.- 7700 g 64.5 cm
5.m.- 8170 g 66 cm
6.m.- 8520 g 67 cm
7.m.- 9000 g 70,5 cm

27.10.2007
SLIVA10 rd. 25.11.75
Anže
27.10.07- 2910 g 50 cm
1m.- 4820 g 52 cm
3m.- 7250 g 60 cm
4.5m.- 8540 g 63 cm
5m.- 8890 g 65 cm
7.m.- 10380 g 70 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja                  7× user posted image
28.10.07- 3530 g 53 cm
1.m.- 3920 g 54,5 cm
2.m.- 4810 g 58 cm
3.m.- 5430 g 60,5 cm
4.m.- 6100 g 64 cm

29.10.2007
TABI  rd. 19.4.78
Nika                 5×user posted image
29.10.07- 3700 g 52 cm
1.m.- 4500 g 55 cm
3.m.- 5780 g 58 cm
4,5.m.- 6280 g 63 cm
7.m.- 7200 g 70 cm

30.10.2007
GRUŠKA rd. 06.09.75
Taja                  2×user posted image
30.10.07- 3570 g 50 cm
1.m.- 4510 g 53,5cm
2.m.- 5510 g 56,5cm
3.m.- 5820 g 59,5cm
4,5.m.- 6130 g 62 cm
6.m.- 6820 g 63 cm

SONI rd. 25.8.1976
Lan                    2×  user posted image
30.10.07- 2650 g 47 cm
1.m.- 3800 g
2.m.- 5270 g
3.m.- 6500 g 61,5 cm
4.m(26.2.)- 7130 g 62 cm
4,5.m.- 7400 g 64 cm
6.m.- 8100 g 68 cm

Patricija            2× user posted image
30.10.07- 2350 g 47 cm
1.m.- 3165 g
2,m.- 4120 g
3,m.- 5450 g 59,5 cm
4,m.- 5900 g 60 cm
4,5.m.- 6150 g 62 cm
6.m.- 6700g 65 cm

ANIT28
Urban
30.10.07 3390 g 51 cm
2.m.- 5370 g 60 cm
3.m.- 6350 g 63 cm
4,5. m.- 7150 g 65,5 cm
6.m.-7630 g 69 cm

1.11.2007
JOOLY rd. 20.04.1978
Kim               3× user posted image
01.11.07 2690 g 48 cm
1.m.- 3700 g 52 cm
3.m.- 5450 g 62 cm
4,5.m.- 6250 g 63 cm
7.m.- 7450 g 68 cm

4.11.2007
BABUKA
Taja                   user posted image  
rojstvo- 3500 g 52 cm
1.m.- 4380 g 52,5 cm
2.m.- 5000 g 60 cm
3.m.- 6000 g 60,8 cm
4.m.- 6200 g 61 cm
5.m.- 6840 g 65 cm
6.m.- 7220 g 65,6 cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka          2× user posted image
5.11.07- 3430 g 51 cm
1.m.- 4490 g 54 cm
2.m.- 5530 g 58 cm
3.m.- 6280 g 60 cm
4.m.- 6780 g 64,5 cm
6.m.- 7540 g 68 cm

6.11.2007
TANAYYA29 rd. 30.12.78
Taj Tristan
06.11.07- 3130 g 49 cm
1.m.- 4160 g 54,5 cm
2.m.- 5260 g 58 cm
3.m.- 5650 g 61,5 cm
4.m.- 6280 g 63,5 cm
4,5m.- 6550 g 65 cm
6.m.- 7300 g 68 cm

MOJVAL rd.30.06.75
Neža                  user posted image
06.11.07- 3580 g 53 cm
1.m.- 4630 g 57 cm
2.m.- 5100 g 60 cm
3.5 m.- 5620 g 62 cm
4.5 m.- 5920 g 64 cm
6.m.- 6240 g 66 cm

8.11.2007
TINTIN rd. 22.07.80
Vasja                2× user posted image
8.11.07 4200 g 54 cm
6 t.- 5270 g 59 cm
3 m.- 6780 g 66 cm
4m.- 7700 g cca.69 cmD
4,5m.- 7300 g 69,5 cm
6.m.- 7995g in 71,5 cm

PAVLYNA
Larisa                  2×user posted image
8.11.07- 3280 g 52cm
1. m.- 3930 g 54cm
2.m.- 4910 g 58cm
3.m.- 6110 g 62cm
4.m.- 6630 g 64cm
5.m.-7150 g 66 cm
6.m.- 7600 g 68 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07- 2900 g 52 cm
1.m.- 4000 g 53 cm
2.m.- 5770 g 56 cm
3.m.- 7400 g 61 cm
4.m.- 8140 g 65 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark                     4× user posted image
10.11.07 -3140 g 50 cm
1.m.- 4510 g 57 cm
2.m.- 5600 g 58 cm
3.m.- 7150 g 66 cm
5.m.2.t.- 9600 g 71 cm 
7.m.- 11100 g 74 cm

11.11.2007
KIMI6 rd. 19.08.78
Enej
11.11.07- 3250 g 52 cm
1.m.- 5350 g 52 cm
3.m.- 5300 g 57 cm

12.11.2007
TJULENJČEK
Maksim                user posted image
12.11.07-  3560 g 53 cm
1.m.- 4640 g 56 cm
3.m.- 6950 g 62 cm
6.m.- 8810 g 70 cm

14.11.2007
LEVČICA  rd.  24.7.72
Matic                   user posted image
14.11.07- 3440 g    52 cm
1.m.- 4370 g 54 cm
3.m.- 6630 g 61 cm
4.m.- 7230 g 64,5 cm
6.m.- 7500 g 66,5 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja                 2× user posted image
16.11.07- 3590 g 54 cm
5 t.- 5115 g 56 cm
2.m.8d.- 6270 g 60 cm
3.m.12d.- 7140 g 65 cm
4.m.3,5t.- 8140 g 67,5 cm
6,5.m.- 8900 g 70 cm

KANARKA
Sara                    user posted image
16.11.07- 2705 g 47 cm
1.m.- 3400 g 53 cm
2.m.- 4975 g 56 cm
4.m.- 6700 g 63 cm
6.m.- 8400 g 66,5 cm

MARINCI rd. 30.10.81
Jan                      user posted image
16.11.07- 3110 g 49 cm
1. m.- 4580 g 54,5 cm
2. m.- 6030 g 59 cm
3. m.- 6850 g 62,5 cm
4,5m.- 7800 g 65 cm
5.m.- 8260 g  ?
6,5.m.- 9100 g 71 cm

17.11.2007
AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš                2× user posted image
17.11.07- 4280 g 55 cm
1,5m.- 5900 g 59 cm
3.m.- 7650 g 65,5 cm
4.m.- 8300 g ?
5.m.- 9000 g ?
6.m.- 9700 g 72 cm

MAMA11 rd. 24.6.75
Tamara            4×  user posted image
17.11.07- 3870 g 55 cm
3.t.- 4200 g 55 cm
2.5m.- 5025 g 59 cm
4.m.- 6190 g 63 cm
5.m.-  7155 g 65 cm
6,5.m.- 7990 g 67 cm
7.m.- 8400 g

18.11.2007
ŠPELKA
Kaja
18.11.07- 3500 g 53 cm
1.m.- 3950 g 54 cm
3.m.- 5400 g 60 cm
4,5.m.- 6860 g 65,5 cm
6.m.- 7860 g 70 cm

20.11.2007
BARIKA 24.10.84
Martin          2×  user posted image
20.11.07- 3905 g 51 cm
1.m.- 5290 g 58,5 cm
2.m.- 6730 g 61,5 cm
3.m.- 8100 g 66 cm
5.m.- 9000 g 70 cm
6,5.m.- 10100g 74 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž                 2× user posted image
22.11.07- 2940 g 50 cm
1.m.- 4965 g 56 cm
2.m.- 6220 g 58,5 cm
3,5.m.- 7330 g 62 cm
4.m. - 7535 g 64 cm
5,5.m.- 8350 g 68 cm 

user posted image
23.11.2007
NARAŠČAJ rd. 26.5.80
Taja                  2× user posted image
23.11.07 3670 g 51cm 
1.m.- 3830 g 57,5 cm
2.m.- 5500 g 60 cm D
3.m.- 6000 g 62 cm D
3,5.m.- 6250 g 62,5 cm
4.m.- 6700 g 65 cmD
5.m.-7100 g 67 cm
6.m.- 7500 g 68 cm

ALEKS28   rd. 14.01.79
Staš                  user posted image
23.11.07- 3240 g 49 cm 
1,5m- 4500g 55 cm
2.m.- 5000 g 59 cm
3,5.m.- 5730g 62 cm
5.m.-6350 ?

6,5.m.- 6930 g 67 cm

24.11.2007
ROZIKA12     rd. 12.08.71
Neža                        user posted image
24.11.07- 3480 g 53 cm
1.m.- 4200 g 53'5 cm
2.m.- 4900 g 56 cm
3.m.- 5470 g 59 cm
4.m.- 5740 g 62 cm
4.m.1t.- 6060 g 62'5 cm
5,5.m.- 6500 g 65 cm
7.m.- 7060 g 69 cm

26.11.2007
DEBELUŠKA rd. 25.09.76
Erna               2× user posted image
26.11.07- 3810 g 54 cm
1,5.m.- 5350 g 56 cm
2,5.m.- 7200 g 61,5 cm
5.m.- 9170 g 66,5 cm
6,5.m.- 10190 g 70 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli                    user posted image
26.11.07 3070 g 50 cm
1,5 m.- 3920 g 54,3 cm
2.m.- 4535 g 57 cm
3.m.- 5250 g 59,5 cm
4,5m.-6000g 63,5 cm
6.m.- 6600g 67 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin                 2×user posted image
Rojstvo- 3250g 53 cm
1.m.- 4650g 56 cm
2.m.- 5650g 61 cm
3.m.- 6300g 63 cm
4.m.- 7300g 68,5 cm
6.m.-  8500 g 72 cm

SCUBADIVER rd. 4.9.75
Lana              3× user posted image
28.11.07- 3350 g 51 cm
1.m.- 4980 g 55 cm
2.m.- 6660 g 58 cm
3.m.- 7840 g 61 cm
4,5.m.- 8720 g 66 cm
6.m.- 9940 g 68 cm

GB
Tianna           2× user posted image
28.11.07- 4280 g cca 55cm
1.m.- 5100 g 58 cm
2.m.- 5560 g 61 cm
3.m.- 5750 g 63 cm
4.m.- 5850 g 66 cm

1.12.2007
BRINAS rd. 21.02.71
Tina                 2× user posted image
01.12.07- 3950 g 54 cm
1.m.- 4800 g 57 cm
2.m.- 5180 g 59 cm
3.m.- 5700 g 61 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6,5.m.- 7100 g 67 cm

3.12.2007
DAJICA rd. 09.07.78
Kaja                2× user posted image
03.12.07- 3210 g 51 cm
1.m.- 4125 g 56 cm
3.m.- 5290 g 61.5 cm
4.m.- 5780 g 63 cm
5.m.- 6040 g 65,5 cm 
6,5.m.- 6500 g 67,5 cm

8.12.2007
ORANŽA rd. 11.03.76
Timon
08.12.07-3720 g 52 cm
1.m.- 4815 g 57 cm
3.m.- 6020 g 61,5 cm
4.5.m.- 6690g 64 cm 
6.m.- 7020 g 68 cm

20× user posted image       21×user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu alex28)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
24.7.2008 15:48:48   
mama11
Pišuka Ajtak, pa saj te komaj dohajamo user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?