|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
24.7.2008 16:06:44   
ajtak
user posted image , speedy ajtak
user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
24.7.2008 16:31:48   
martita
Čau novemberke,

zanima me, ali katera prodaja quinnyjevo košaro. Kolegica je v pričakovanju, spola ne ve, pa sem rekla, da vas bom še tu povprašala.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
24.7.2008 16:40:41   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža
Debeluška kje si?????????

Kolk je lepo, da te nekdo pogreša user posted image , a kaj rabiš user posted image user posted image !
Ma sploh se mi ne ljubi bit doma, bi sam okol hodila, dej me na kavo povabi user posted image user posted image !

Oranža, kje si bla na depilaciji, v Vita centru?

Tabi, najprej dobrodošla, daj povej kaj doma "fušaš" a se da kaj probat user posted image , pa naročit?
Slike za v album, pa moraš najprej v slikarju pomanjšat, nato pa jih dati v album!

Martita, imaš zs!

Ajtak, daj povej, kako ti kile skriješ user posted image user posted image user posted image ?!

... materinska dolžnost kliče user posted image user posted image user posted image

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
24.7.2008 17:02:21   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: martita

Čau novemberke,

zanima me, ali katera prodaja quinnyjevo košaro. Kolegica je v pričakovanju, spola ne ve, pa sem rekla, da vas bom še tu povprašala.

Jaz imam Quinnyja, pa košare sploh nisem nabavila. Dobro prihranjen denar - voziček se povsem poleže, pupo sem imela pa v zimski vreči, pa še podložila sem ovčko; sploh ni problema, ker se sedež obrne v obe smeri.

Oranža, jaz sem šla pa pred 2 tednoma prvič na brazilsko. Pa skoraj nič ni bolelo user posted image

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
24.7.2008 17:34:12   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Ajtak, daj povej, kako ti kile skriješ user posted image user posted image user posted image ?!

user posted image , trebuh noter, joske ven user posted image user posted image

Kdaj bojo slikce iz zajcka??

IZVIRNO SPOROČILO: mama11
Oranža, jaz sem šla pa pred 2 tednoma prvič na brazilsko. Pa skoraj nič ni bolelo user posted image

joj to se js tud spravljam pa me je strah... pa se drago se mi zdi k sestri je v 2h tednih nazaj zraslo user posted image , kaj pa teb, ze poganja? user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
24.7.2008 17:40:18   
tabi
Vse napišem pa napačen knof pritisnem.
Debeluška ker v službi ne naredim dovolj tort moram še doma mal narestuser posted image user posted image user posted image ,poleg delam tudi vse sorte peciva samo zdaj pri 2 malih otročkih sem to mal dala na stranski tir.ko se naslednjič kje dobite se pridružim tudi jaz in prinesem torto po vašem okusu.OK

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
24.7.2008 17:45:26   
barika
user posted image Danes pa jaz zgledam takle, ker ima moj mulc tooooooooooooooolllllllllllllkkkkkkkkkk energije, da dol padeš, pa samo pokonc, pa hodit, pa ne hodit, pa na roke, pa iz rok, pa po tleh, pa padit, pa ne spat, pa ne levo pa ne desno, pa aaaaaaaaaaaaaaa

emmmm, neki sem hotla , aja, mama11, a ti to nas prepričuješ al sebe, da brazilska nič ne boli???
martita, kaj pa če ji res kr zimsko vrečo kupiš za darilo(če ni slučajo poletni otrok)??? drugače pa na RR male oglase poglej, pa na bolho, ker ful prodajajo te košare.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
24.7.2008 17:47:51   
barika
a ste že vidle tale voziček???user posted image men je ful dober .... 

pa še filmček http://www.youtube.com/watch?v=Mk6CpEaQrtE&feature=related

< Sporočilo je popravil barika -- 24.7.2008 17:57:08 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
24.7.2008 17:55:36   
barika
pa še nekaj za vse, ki imajo malo več otrok http://www.youtube.com/watch?v=zBxAZc_mEhA&feature=related user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
24.7.2008 19:01:43   
ajtak
Ej barika za kok otrok je tole?? Pise "double seater" sam men tole zgleda vsaj za 3...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
24.7.2008 20:18:20   
barika
zgori sta 2 dol pa 1. vsaj tak je videt

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
24.7.2008 20:49:54   
mamuška
sam en pozdrav iz Topolšice, tko vmes. Uživamo sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
24.7.2008 21:02:16   
jooly
No, mojo sfrizerano dečvo sem dala v album. Geslo: frizer
Se javim kasnej.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
24.7.2008 21:22:32   
tabi
Jooly kaka dečva s fino frizurcouser posted image
Mamuška uživajte še naprej
Barika super voziček sam je treba v akcijouser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
24.7.2008 21:25:42   
Tanayya29
Hojla!

Smo prišli nazaj z morja.Bilo je fulll fajn.

Samo pozdravit sem vas hotla,zdj pa moram že cune obest.....

Upam,da vas uspem prebrati!!!!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
24.7.2008 21:50:33   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak
joj to se js tud spravljam pa me je strah... pa se drago se mi zdi k sestri je v 2h tednih nazaj zraslo user posted image , kaj pa teb, ze poganja? user posted image

Danes je ravno 2 tedna in nekaj malega že poganja. Ampak bi vseeno ponovila - ko sem v toplicah letala okoli s tamalo nisem imela časa preverjat, če kje kaj ven štrli, britje mi pa preseda. Barika, mene s tem voskom (Perron Rigot ali nekaj takega) res ni skoraj nič bolelo. Konkretno se pa tako ali tako čuti le na koncu sramnih ustnic, drugje pa v bistvu nič.

Tabi, a boš res prinesla torto user posted image , potem se moramo pa kmalu dobiti. Rozika, a nisi ti omenjala nekih koktejlov v Argentinotu, kaj zdaj čakaš, skliči srečanje.

Barika, meni je ta voziček ful hud. Kje se ga pa pri nas dobi, koliko stane, koliko vaga?

Jooly, tale tvoja Kim ni le atletinja, ampak še lepotica. Sam ne ji še kakšne trajne uturit. user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
24.7.2008 22:10:21   
barika
mama11 v pikapolonici jih imajo, tehta pa mnde huuuuh, 8 kg al neki takega. malo sem gledala na ebayu, pa na you tubu

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
24.7.2008 22:12:02   
scubadiver
Tanayya dobrodošla nazaj, me veseli da ste se imeli fajn user posted image

Jooly
kolk je luštna Kim. Sej vem zakaj si jo peljala k frizerju.. Prva ki je plazila je itak, prva ki se je postavljala na nogice, zdej si pa hotla da bo še prva ki je bla pri frizerju user posted image

Mama11 mene kap zadane da bi šla na brzilsko. Grem raj rodit še enkrat user posted image . Jaz kr z depilacijsko kremo poštimam, za noge pa kombajn zalaufam, pa ven populi user posted image
Mamuška uživajte še naprej user posted image user posted image

Martita jaz sem kupila rabljeno košaro kupila pa sem jo preko sončkovega foruma. Jih je blo pa tud na bolhi kr neki. Svoje pa ne prodam, ker nameravamo še enega sončka nardit. Pa pri bratu so se tud končno odločili da bodo še enega naredili, tko da jo bomo še rabili...

Alex28
dej se no mal bolj pogosto javljaj, sej ne grizemo

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
24.7.2008 22:14:09   
barika
opa SCUBA, tak se govori!! a že delata na tem, al boš čakala, da bo Lana že velika punca, pa jih bo v red spravlalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
24.7.2008 22:15:24   
tabi
Seveda pade torta jaz pa zdele v postlo
Lahko nočkouser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
24.7.2008 22:30:26   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: tabi

Seveda pade torta jaz pa zdele v postlo
Lahko nočkouser posted image

Tabi, ne ponujaj se prehitro, ker mi novemberke to zelooo hitro "zagrabimo" user posted image user posted image !

Tanayya, dobrodošla nazaj, sem te že pogrešala, pa sendviče tud user posted image !
Jooly, dober "friz" user posted image , pa kolk mi je tale slinček znan user posted image  (imamo dva ista pri nas)!
Ajtak, sem dala joške ven, trebuh not, pa mi je grba na hrbtu ven padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Mama11, glede depilacije - brazilske, kolk več boli kot pod pazduho user posted image , saj vem da je glupa primerjava, je*iga user posted image ?!

Aja, sem pozabila povedat, da me je spet srečala nespečnost user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
24.7.2008 22:34:37   
DEBELUŠKA30
... sem nekaj pozabila user posted image , očitno me pozabljivost še ni zapustila user posted image user posted image user posted image ...

Ker je bilo govora, koliko naši sončki spijejo čez dan, naj povem, da naša pupika, mora piti veliko (zaradi suma na refluks, mnenja še nisem dobila user posted image  o izvidih) in popije najman pol litra vode na dan, kakšen dan manj, kakšen dan pa več!
Skratka, z mlekom mora popiti najmanj 1 liter na dan!!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
24.7.2008 22:40:22   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika

opa SCUBA, tak se govori!! a že delata na tem, al boš čakala, da bo Lana že velika punca, pa jih bo v red spravlalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mal bom pa res še počakala user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
24.7.2008 22:44:50   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Jooly kolk je luštna Kim. Sej vem zakaj si jo peljala k frizerju.. Prva ki je plazila je itak, prva ki se je postavljala na nogice, zdej si pa hotla da bo še prva ki je bla pri frizerju user posted image

... too late ... user posted image  ... a si pozabila, da je bla Taja že skor dva mesca nazaj pri frizerju? Saj sta z Jooly na kofetu še ugotavljali, da je zdaj k fantek user posted image user posted image ...

Nč, tle je ful toplo, otroc spijo, midva greva pa zdele na terasi en remi udart...

Uživajte!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 4274
24.7.2008 22:49:09   
nicolina
Čer,
sem vas prišla na hitrco pozdravt, pol grem pa spat, sem tolk utrujena...

Tanayya dobrodošla nazaj, sem te zelooo pogrešala user posted image user posted image

Mamuška, uživajte...user posted image

Barika, hud je tale voz. user posted image

Mama11 user posted image  za brazilsko, jaz se tud odločam, pa sem mal preveč boječka,
ma klinc če sem rodila, bom pa tud to preživela...user posted image

Jooly, Kim je pravi cukrček. user posted image

Oranža lep se mejte na morju, pa zapiskaj jutr zjutraj, ko boš šla mim, za kofi  je pa še mal prezgodaj.... user posted image user posted image

Zdej grem pa v mižule.... NOČKO

Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?