Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 16:06:44
|
|
|
|
ajtak
|
, speedy ajtak
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 16:31:48
|
|
|
|
martita
|
Čau novemberke, zanima me, ali katera prodaja quinnyjevo košaro. Kolegica je v pričakovanju, spola ne ve, pa sem rekla, da vas bom še tu povprašala.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 16:40:41
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Debeluška kje si????????? Kolk je lepo, da te nekdo pogreša , a kaj rabiš ! Ma sploh se mi ne ljubi bit doma, bi sam okol hodila, dej me na kavo povabi ! Oranža, kje si bla na depilaciji, v Vita centru? Tabi, najprej dobrodošla, daj povej kaj doma "fušaš" a se da kaj probat , pa naročit? Slike za v album, pa moraš najprej v slikarju pomanjšat, nato pa jih dati v album! Martita, imaš zs! Ajtak, daj povej, kako ti kile skriješ ?! ... materinska dolžnost kliče
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 17:02:21
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Čau novemberke, zanima me, ali katera prodaja quinnyjevo košaro. Kolegica je v pričakovanju, spola ne ve, pa sem rekla, da vas bom še tu povprašala. Jaz imam Quinnyja, pa košare sploh nisem nabavila. Dobro prihranjen denar - voziček se povsem poleže, pupo sem imela pa v zimski vreči, pa še podložila sem ovčko; sploh ni problema, ker se sedež obrne v obe smeri. Oranža, jaz sem šla pa pred 2 tednoma prvič na brazilsko. Pa skoraj nič ni bolelo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 17:34:12
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ajtak, daj povej, kako ti kile skriješ ?! , trebuh noter, joske ven Kdaj bojo slikce iz zajcka?? IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Oranža, jaz sem šla pa pred 2 tednoma prvič na brazilsko. Pa skoraj nič ni bolelo joj to se js tud spravljam pa me je strah... pa se drago se mi zdi k sestri je v 2h tednih nazaj zraslo , kaj pa teb, ze poganja?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 17:40:18
|
|
|
|
tabi
|
Vse napišem pa napačen knof pritisnem. Debeluška ker v službi ne naredim dovolj tort moram še doma mal narest ,poleg delam tudi vse sorte peciva samo zdaj pri 2 malih otročkih sem to mal dala na stranski tir.ko se naslednjič kje dobite se pridružim tudi jaz in prinesem torto po vašem okusu.OK
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 17:45:26
|
|
|
|
barika
|
Danes pa jaz zgledam takle, ker ima moj mulc tooooooooooooooolllllllllllllkkkkkkkkkk energije, da dol padeš, pa samo pokonc, pa hodit, pa ne hodit, pa na roke, pa iz rok, pa po tleh, pa padit, pa ne spat, pa ne levo pa ne desno, pa aaaaaaaaaaaaaaa emmmm, neki sem hotla , aja, mama11, a ti to nas prepričuješ al sebe, da brazilska nič ne boli??? martita, kaj pa če ji res kr zimsko vrečo kupiš za darilo(če ni slučajo poletni otrok)??? drugače pa na RR male oglase poglej, pa na bolho, ker ful prodajajo te košare.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 19:01:43
|
|
|
|
ajtak
|
Ej barika za kok otrok je tole?? Pise "double seater" sam men tole zgleda vsaj za 3...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 20:18:20
|
|
|
|
barika
|
zgori sta 2 dol pa 1. vsaj tak je videt
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 20:49:54
|
|
|
|
mamuška
|
sam en pozdrav iz Topolšice, tko vmes. Uživamo sto na uro
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 21:02:16
|
|
|
|
jooly
|
No, mojo sfrizerano dečvo sem dala v album. Geslo: frizer Se javim kasnej.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 21:22:32
|
|
|
|
tabi
|
Jooly kaka dečva s fino frizurco Mamuška uživajte še naprej Barika super voziček sam je treba v akcijo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 21:25:42
|
|
|
|
Tanayya29
|
Hojla! Smo prišli nazaj z morja.Bilo je fulll fajn. Samo pozdravit sem vas hotla,zdj pa moram že cune obest..... Upam,da vas uspem prebrati!!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 21:50:33
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak joj to se js tud spravljam pa me je strah... pa se drago se mi zdi k sestri je v 2h tednih nazaj zraslo , kaj pa teb, ze poganja? Danes je ravno 2 tedna in nekaj malega že poganja. Ampak bi vseeno ponovila - ko sem v toplicah letala okoli s tamalo nisem imela časa preverjat, če kje kaj ven štrli, britje mi pa preseda. Barika, mene s tem voskom (Perron Rigot ali nekaj takega) res ni skoraj nič bolelo. Konkretno se pa tako ali tako čuti le na koncu sramnih ustnic, drugje pa v bistvu nič. Tabi, a boš res prinesla torto , potem se moramo pa kmalu dobiti. Rozika, a nisi ti omenjala nekih koktejlov v Argentinotu, kaj zdaj čakaš, skliči srečanje. Barika, meni je ta voziček ful hud. Kje se ga pa pri nas dobi, koliko stane, koliko vaga? Jooly, tale tvoja Kim ni le atletinja, ampak še lepotica. Sam ne ji še kakšne trajne uturit.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:10:21
|
|
|
|
barika
|
mama11 v pikapolonici jih imajo, tehta pa mnde huuuuh, 8 kg al neki takega. malo sem gledala na ebayu, pa na you tubu
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:12:02
|
|
|
|
scubadiver
|
Tanayya dobrodošla nazaj, me veseli da ste se imeli fajn Jooly kolk je luštna Kim. Sej vem zakaj si jo peljala k frizerju.. Prva ki je plazila je itak, prva ki se je postavljala na nogice, zdej si pa hotla da bo še prva ki je bla pri frizerju Mama11 mene kap zadane da bi šla na brzilsko. Grem raj rodit še enkrat . Jaz kr z depilacijsko kremo poštimam, za noge pa kombajn zalaufam, pa ven populi Mamuška uživajte še naprej Martita jaz sem kupila rabljeno košaro kupila pa sem jo preko sončkovega foruma. Jih je blo pa tud na bolhi kr neki. Svoje pa ne prodam, ker nameravamo še enega sončka nardit. Pa pri bratu so se tud končno odločili da bodo še enega naredili, tko da jo bomo še rabili... Alex28 dej se no mal bolj pogosto javljaj, sej ne grizemo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:14:09
|
|
|
|
barika
|
opa SCUBA, tak se govori!! a že delata na tem, al boš čakala, da bo Lana že velika punca, pa jih bo v red spravlala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:15:24
|
|
|
|
tabi
|
Seveda pade torta jaz pa zdele v postlo Lahko nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:30:26
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tabi Seveda pade torta jaz pa zdele v postlo Lahko nočko Tabi, ne ponujaj se prehitro, ker mi novemberke to zelooo hitro "zagrabimo" ! Tanayya, dobrodošla nazaj, sem te že pogrešala, pa sendviče tud ! Jooly, dober "friz" , pa kolk mi je tale slinček znan (imamo dva ista pri nas)! Ajtak, sem dala joške ven, trebuh not, pa mi je grba na hrbtu ven padla ! Mama11, glede depilacije - brazilske, kolk več boli kot pod pazduho , saj vem da je glupa primerjava, je*iga ?! Aja, sem pozabila povedat, da me je spet srečala nespečnost
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:34:37
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
... sem nekaj pozabila , očitno me pozabljivost še ni zapustila ... Ker je bilo govora, koliko naši sončki spijejo čez dan, naj povem, da naša pupika, mora piti veliko (zaradi suma na refluks, mnenja še nisem dobila o izvidih) in popije najman pol litra vode na dan, kakšen dan manj, kakšen dan pa več! Skratka, z mlekom mora popiti najmanj 1 liter na dan!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:40:22
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika opa SCUBA, tak se govori!! a že delata na tem, al boš čakala, da bo Lana že velika punca, pa jih bo v red spravlala Mal bom pa res še počakala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:44:50
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Jooly kolk je luštna Kim. Sej vem zakaj si jo peljala k frizerju.. Prva ki je plazila je itak, prva ki se je postavljala na nogice, zdej si pa hotla da bo še prva ki je bla pri frizerju ... too late ... ... a si pozabila, da je bla Taja že skor dva mesca nazaj pri frizerju? Saj sta z Jooly na kofetu še ugotavljali, da je zdaj k fantek ... Nč, tle je ful toplo, otroc spijo, midva greva pa zdele na terasi en remi udart... Uživajte!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 24.7.2008 22:49:09
|
|
|
|
nicolina
|
Čer, sem vas prišla na hitrco pozdravt, pol grem pa spat, sem tolk utrujena... Tanayya dobrodošla nazaj, sem te zelooo pogrešala Mamuška, uživajte... Barika, hud je tale voz. Mama11 za brazilsko, jaz se tud odločam, pa sem mal preveč boječka, ma klinc če sem rodila, bom pa tud to preživela... Jooly, Kim je pravi cukrček. Oranža lep se mejte na morju, pa zapiskaj jutr zjutraj, ko boš šla mim, za kofi je pa še mal prezgodaj.... Zdej grem pa v mižule.... NOČKO
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?