|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
1.7.2008 19:59:52   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

meni pa trenutno tako paše, zjhutraj sem prišla v službo, spila kavico, prebrala današnji časopis in odšla na malico in potem domov

a take službe še obstajajo user posted image in plačajo ?

ja obstajajo, če imaš take sodelavce, ki si mislijo da si invalid ker delaš na štiri ure in pol valda nardijo vse namesto tebeuser posted image user posted image imam bolj terensko delo, vendar me sodelavci pustijo kar notri, ker se za njih ne splača za 4 ure ven hodit.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.7.2008 12:04:53   
n€na
no pa da nas malo gor dvignem............jaz pa grem danes popoldne v službo in upam da bo uredu. Upam da mi katera ne zavida moje službe, ker še zdaleč ni tako prijetna kot je videti na pogled.......da vam malo povem zakaj je tako.............imamo nekaj sodelavcev, ki so že sodelavki pred mano delali težave in jo ovirali pri delu. Najbolj jim gre v nos da dela skrajšan delovni čas na 6 ur ( beri: tako bi delal vsak), plače ti pa nihče ne zavidauser posted image In tako je sedaj tudi z mano oz. je še slabše jaz delam na štiri ure. Zato pa imam toliko časa piti kavico, brati časopis iti na malico itd.

lep dan vam želim

Ronja, da bi bilo s tvojouser posted image vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.7.2008 13:24:55   
FLASK_A
BABEEEEEEEE!!!!!

Sem dobila SMS da je Jaka shodiiiiiiiiiillllll  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po treh mesecih končno! Je bolj ziheraš, že tri mesece nazaj bi lahko šel če bi mu pasal- evo, pa pač danes user posted image

Komaj čakam, da ga grem iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 2.7.2008 13:25:54 >

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.7.2008 14:15:31   
Drnula
še zdaleč ni tako prijetna kot je videti na pogled.......

res ti ne zavidam user posted image , mene bi ubijalo, čeprav gre pri nas kdaj spet v drugo skrajnost in spet niti slučajno ni dobro. Jaz sem zelo rada produktivna ....  .... brez učenja, izzivov, izkušenj sem lahko z vsakim letom slabše zaposljiva in to mi vsekakor ne bi bilo všeč.
Se pa vseeno čudim delodajalcu da podpira in plačuje pa čeprav sam 4ure  .... user posted image

user posted image user posted image user posted image BRAVO  JAKA user posted image user posted image user posted image

Ronja ima kar malo težav, ne sem nič dvigovati težkega, niti tamale, niti npr. koša perila .... ampak ... saj poznate ugnano Ronjo user posted image  

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.7.2008 15:54:42   
ŠpelaP
Draga mala HANA - VSE NAJBOLJŠE IN VELIKO, VELIKO ZDRAVJA ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN!

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.7.2008 21:02:46   
n€na
Draga Hana, tudi mi ti iz vsega srca čestitamo za tvojo prvo svečko. Bodi pridna in še naprej razveseljuja atija in mamico!!

user posted image

to pa je za mamaico

user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.7.2008 21:39:08   
ronja
Vse najboljše vsem junijčkom in junijčkam, zdaj ste že skoraj vsi praznovali, ne?

Flaska oz. ex Nikical, ČESTITAM ZA POROKO!!! Pa kaj si si nik spreminjala, saj bosta ja še kakega NIka ali Nikico naredila - mislim, zdaj si poročena gospa, to pomeni, da imaš določene "zakonske obveznosti", kaj ti niso nič o tem povedaliuser posted image . Fino te je bilo prebrat, sem mislila, da me hecaš, da tu res še kdo ve, kdo sem...

Ja, jaz sem spet user posted image , itakuser posted image in sicer nekak 3 mesece - 12 tednov pa 3 dni po izvidu iz nuhalne, PDP 10.1. Nuhalna tudi to pot dokaj lepo kaže, sem pa tokrat šla naredit še hormonski test, ker je vseeno pol slabša kot zadnjič: zdaj ima user posted image tveganje za DS 1:4780, pri Ronji je bilo pa 1:9843... Pa ziher je ziher, čist ziher itak ni...

Aja, pa PUNČKA BO! Po vsej verjetnosti, no! Je rekla, da če sta dve črtici vzporedni, potem to kaže na punčko - in sta bili močni črtici in res čisto vzporedni, tak da JUPIIIII, jaz sem si tak želela še eno punčko, pa lubi tudiuser posted image ! Fajn bi bilo že zato, ker bosta tako skup in če sta še istega spola, se mi zdi, da sta si lahko tudi v puberteti blizu, fantje so takrat čisto preotročji, celo če so enako stari... Skratka, punčke so fajnuser posted image , midva bi same punčke;)

Ja, sicer pa seveda, meni očitno niso usojene neke normalne user posted image . Sem šla delat v službo po dopustu, itak, vsa vesela, tokrat bom pa delala, naredila tiste poizkuse, ki jih takrat nisem mogla končat, začela pisat članek,... Pa evo, jok, brate, po 1 tednu oz. par dnevih na delu (vmes je bil vikend in praznik...) in evo mene sredi delovnega dne začnem krvavet, kličem g. in mi sestra reče, naj se takoj spokam k njej (ja, sem zamenjala g., tale je neprimerno boljša, pri uni se niso nič sekirali- češ, če je splav itak nimamo kaj naredi, nekaj v tem smislu)... in pač grem h ginekologinji (ne me prašat, kako, ker nisem mela nobenega, da me pelje: lubi na terenu, brat v nemčiji, mami na morju, oče na morju, tast na vikendu, tašča je čuvala mojo malo in ni mela stolčka za avto, šef je z biciklom, poleg tega pade skup, če vidi kri, sodelavke, ki bi jim lahko rekle, so bile ali na dopustu ali na semiarju v J Afriki... tak da - ni, da ne bi pomislila, da bi komu rekla...) Tak da sem se res počasi odbiciklirala tja.

Pridem tja, sem mela že cele kavbojke krvave (pa sem mela vložek not) in ko sem šla na wc, predno sem bila na vrsti, je dobesedno teklo iz mene - kri in to v curku. Takrat me je ful stisnilo in sem si mislila, da tole se pa ne more dobro končat... Sestra pri g. ful fajn, me je vzela naprej, ko je videla, koliko krvavim, me je pa poslala kar direkt na uz.
No, g. me je pogledala, srček bil, mali še živ, posteljica cela, maternični vrat zaprt, torej to vse ok, ampak krvavitev pa grozna... Tak da me je poslala takoj na urgenco. Medtem sem dobila očeta, ki je slučajno prišel v Lj, samo prej ni mel telefona zraven (mam srečo, a?;), no, mi je prinesel dokumente in me odpeljal na urgenco, kjer so me obdržali not in to do sobote. Dali so mi busocpan in magnesol, oboje proti krčem in za vsak slučaj še dabroston - hormone (čeprav teh mislim, da imam dovolj, ker mi je skoz slabo, čeprav ni tako hudo kot pri ronji)...

V sob. so me spustili ven in mi zagrozili, da moram počivat in počivat in počivat in nobenih odnosov in nič športa in nič dvigovanja in cartanja tamale, skratka nič, kar imam rada... No, vsaj po tleh se smem valjat z njo in ni mi treba bit skoz v postelji...

Mi je pa to ta danes spet povedala, da je tale hematom ogromen in da ga nimam kaj srat. Po pravici povedano, ga kaj dosti niti ne morem, ker me ful boli, če karkoli hočem. Pa tudi čisto izmozgana sem, sovražim to! Danes sem delala kosilo 3 ure... no, res sem skuhala še za tamalo, ampak sicer naredim eno takole lazanjo z domačim testom v pol krajšem času kot zdaj s kupljenimi ploščami... Skratka, ne vem, kaj mene hočejo te user posted image res naučit, da moram bit eno mirno deteuser posted image ? Ma, nej se že ta rana pozdravi (ja, saj vem, da je komaj slab teden) in posteljica, dvigni se in daj mi moje življenje nazaj! Sicer pa bom čisto pridna, samo da bi bilo s tamalčko vse v redi! Rada jo imam!

Me je user posted image že zafrkaval, če mislim vsako user posted image it v bolnico za par dniuser posted image . Fajn je tale moj lubi, všeč mi je, da se znava vedno zafrkavat iz vsake situacijeuser posted image . No, zdaj sem na bolniški, vsaj 1 mesec se bo tole cajtalo, je pa verjetno tako, da bom morala bit kar do konca na bolniški, vsaj tako je dr. v bolnici rekel... NO, saj v službi jim je boljše, če sem do konca kot pa če hodim nazaj, pa spet na bolniško itd... Jutri mam pregled pri svoji g. in bomo videli, kaj mi bo rekla. Trenutno sem res pridna, ker itak nič ne morem. Karkoli naredim, recimo skuham, pa se samo sesedem, vse me boli in čisto sem hin, ko da bi mela neko gripo... Verjetno tale hematom porabi precej krvi...

Ampak jupi, zaenkrat je mala živa, miga, ima po pet prstkov na rokah in celo na eni nogi smo jih prešteliuser posted image , moja mala Ronjica je pa itak živi user posted image , samo ne razume, zakaj je zdaj ne dvignem in nesem in cartam v stoje... Na srečo sva se že prej v gl. igrali na tlehuser posted image .

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
3.7.2008 20:22:15   
n€na
ojla,

joj ta barva pa full ubija, saj niti gledat ne moršuser posted image

Ronja ti se pa le večkrat oglasi in poročaj kako greuser posted image

in ostale kje ste, je res lepo zunaj, ampak tu pri nas je tako peklensko vroče: Smo šli mi trije na en sprehod ob peti popoldne in smo prišli čisto gnili nazajuser posted image

Kako se pa kaj z komarci bojujeteuser posted image Meni ravnokar eden laufa okrog glave in je tatihi tako da ne vem iz katere strani me bo napadeluser posted image user posted image user posted image

Imejte se lepo in uživajte z svojimi škratki

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.7.2008 15:47:13   
ŠpelaP
Tako, pa sem končno začela z dopustom!user posted image  user posted image
Timija smo že odpremili za morje - je šel danes z mojimi starši, midve s Saro se mu bova pa pridružili za nekaj dni, naslednji četrtek po koncu moževega diplomskega zagovora. Grem jaz še na njegov zagovor - ga bom malo vzpodbujala! user posted image
Sara trenutno spi.
S Timom imata zadnje dni kar nekaj drobcenih pikic po telesu, ki pridejo in izginejo. Sem ju danes peljala k zdravniku, pa je zdravnica rekla, da je od znojenja. Zdaj ju parkrat na dan narahlo umijem in osvežim, pa ja kar bolje.
No, zdaj pa moram iti, ker se je Sara zbudila.

Se še pišemo!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 4.7.2008 15:48:15 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.7.2008 20:36:24   
n€na
dober večer,

ŠpelaP kam pa odpotujete na morje?

in ostale kam se kaj odšle in kam boste odšle na dopust?

Jaz sem moj dopust že izkoristila in nismo šli nikamor, ker je pač bolj pomemben naš domek kot pa dopust. Saj gremo dostikrat na štajersko za par dni in bi tudi temu lahko rekli kratek oddih, pa pe zastonj jeuser posted image user posted image

Nič vam nisem še povedala kako je Zala lepo sprejela, da se, šla v službo. Zjutraj ko vstane, če je čas ji dam zizo, drugače mi da ljubčka in pomaha. Do sedaj ni še nič jokala, ko pa pridem domov je pa vsa srečna in me objame in mi da enga zeeeeloooooo mokrega ljubčka.

Anya22 kako pa kaj ti napreduješ zuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.7.2008 20:40:36   
n€na
Sem dobila SMS da je Jaka shodiiiiiiiiiillllll

Bravo Jaka
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
4.7.2008 21:33:06   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image Kaki cuker je, ko pada na ritkouser posted image Ko iz reklame za Pamperskeuser posted image user posted image user posted image Pa tko je važen, ko zna racatuser posted image

Ronja, še tu... En velik user posted image zate pa še en user posted image za (skoraj sigurno) malčico v trebuhu, da bo vse OK!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
5.7.2008 13:50:38   
n€na
Zalina druga tortica

user posted image

malo poziranja pred spanjem

user posted image

prvič na plaži user posted image

user posted image

in prvič v morju

user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
6.7.2008 20:20:14   
n€na
...................da ne pademo na tretjo stran..............

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............................................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.7.2008 11:54:42   
ronja
Nena in Flaska, hvala za lepe želje!
Nena, ful maš luštno punčko!!! Malo me na mojo spominjauser posted image .
Flaska, ČESTITAM za Jakatovo shojo! Ronja je naredila že parkrat 2 korakca, ampak bo še malo trajalo. Se mi zdi, da ji bolj manjka poguma kot ravnotežjauser posted image . Se pa sprvavi učit hodit ravno na meji med parketom in tatamijem (ena taka penasta guma, ki jo mamo po tleh, za valjat, za šport...), bučka trapasta, ampak vedno hoče tam probavat, pol mora pa nogico na tatami dvignit...

Jaz se trudim bit čim bolj pridna, mi je pa grozno! Včeraj je mela user posted image rojstni dan, danes ga ima user posted image , jaz ap mu ne morem it nič kupit, kaj šele naredit... NO, saj včeraj sva skup naredila eno tortico, vsaj to... Ampak res mi je kar malo hudouser posted image . Saj vem, da je najlepše darilo, če bo s user posted image vse v redu in zato tudi ne izzivam (preveč;), ampak do tega darila bo še pol leta za čakat... Jaz bi ga pa rada razveselila zdaj...

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
7.7.2008 20:56:45   
n€na
DRAGA MALA RONJA VSE NAJBOLJŠE TA TVOJO PRVO SVEČKO, TI ŽELI ZALA

user posted image

in čestitke za tvoje prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.7.2008 21:03:41   
n€na
ana ..................................ku ku

kako kaj Pia in Svit?

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
8.7.2008 9:31:33   
Kati81
No da se še jaz na hitro javim. Smo super, spimo tudi super, sam dons nas je cepljenje zmatralo, k smo bili včer cepljeni. Sicer je spala od 19-8.30 sam se je ponoči full premetavala.

Povsod jo je preveč, nič ni pri miru, najraje pa ima wc krtačko, tko da jo moramo skrivat ker drugače bi bila cela hiša popucana.

Tudi govorimo že kar nekaj besed, najraje mami, deda in babi, pol pa še duda(tudi kdaj v spanju), žoga, kaj je, papa, ne in Tadi(tadej) in še kaj bi se našlo.

Jemo pa takorekoč že čisto vse. Tudi s pršutom si je že postregla, ko je bil na mizi, jagode pa dobesedno obožuje, tako da zanjo ne kuham nič več posebnega.

Je pa postala prava velika trma, ko ji kaj ni prav se tko nakremži in začne cvilit, ampak jo zadnje čase kar zignoriram in pol popusti.

Aja, vsem ki ste praznovali želimo vse naj naj.

Pa tebi RONJA čestitke za novo pričakovanje!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
8.7.2008 10:16:42   
Drnula
Se še jaz malo oglasim.
Danes sem doma na dopustu. Neca trenutno spi, menda ji vreme odgovarja za spanje. Že včeraj je pridno spala in danes ponoči tudi po dolgem času, prespala je celo noč, kar je pri nas redkost in je bilo to četič v njenem živjenjuuser posted image Upam, da bo nadaljevala s tem tempom

Govori pa ne toliko kot Kaja, reče mami, dida za dudo, daj-daj če kaj hoče in par besed veliko ponavlja, ki nimajo pomena, vsaj ne za nas, kot npr. pita, biba ... pa zna reči za račko da dela GA-GA, in kokoška KO-KO in za kravo reče MA.

Ko se zbudi jo peljem k varuški, ker imam eno reč za opravit in verjetno jo v kakih dveh urah že dvignem.

Se z varuško še vedno nisva zmenile za ceno. Nekako nama ne rata in kar prelagava. Jaz pravim njej naj pove ona pa meniuser posted image Morda kaj veste kje se približno gibljejo cene za privat vartvo?

Kati, kje se potikaš zadnje čase? Si v službi?
In KT in Alina, potujeta kje?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
8.7.2008 11:04:32   
Kati81
Ma ne smo kar doma, večinoma smo na Rakitni, kjer nimamo neta. V službo grem 18.8. Tko da imam še malo časa.
Danes ko je pa tako vreme sem kar doma, drugače se zunaj potepava.

Ja Kaja tudi reče daj daj in je prav smešna ko najprej čist mirno reče in še z roko pokaže zraven in če ne dobi hitro začne zelo zahtevno in naglas kričat DAJ DAJ; DAJ DAJ.

Res so pojave, večraj ko sva imele cepljenje je ves čas komentirala in čebljala da ji je dr rekla da je kot kakšna pevka.

Ja pa priljubljena beseda je aj aj, ali pa joj joj(pa še za glavo se zraven prime).

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
8.7.2008 13:57:56   
FLASK_A
Morda kaj veste kje se približno gibljejo cene za privat vartvo?

Drnula, imaš ZS.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
9.7.2008 8:08:52   
Kati81
DRNULA čist odvisno od področja, v Lj vem da se glibljejo njekje 350E, malo manj ali več, na primorskem ima kolegica 2 v varstvu in da 250E, čisto odvisno.

Drugače ti pa lahko povem še ceno za privat vrtec v Savskem naselju in je 450E.
Naj bi bilo še celo malo dražje s septembrom, ko bodo za starejšo skupino dobili koncesijo za mlajšo pa še ne in naj bi se cena dvignila nekje na 500E.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
9.7.2008 8:35:36   
FLASK_A
na 500E.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
9.7.2008 8:40:21   
n€na
dobro jutro,

midve z Zalo sva se že nazajtrkovale in sedaj greva malo ven dokler še ni vroče.

V službi mi je zelo prijetno in upam da tako tudi ostane. Sem se morala prav boriti, da sem začela hoditi na teren, saj so me nekateri sodelavci kar pustili v pisarni. Ker pa hodim tudi po terenu mi zato tudi služba še hitreje mineuser posted image

Zala hodi že kot ta velika, sploh se ne rabi več držati za nikogar in moramo prav paziti da nam ne uide skozi vhodna vrata in po stopnicahuser posted image Govorimo pa bolj malo, pojemo dosti večuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
9.7.2008 9:29:52   
KT
Pozdravček sončice,

Se opravičujem, ker sem en malo manjkala user posted image , ampak delu kar ni konca v tem letnem obdobju (beri: gore dokumentov za prevest, pišuka ljudje očitno pucajo predale pred dopusti user posted image  nič hudga meni bo pa res prav prišel kak ekstra evro) pa z Alino sva se potepali - k babici na morje sva šli na obisk - vse uredu, super uživali user posted image  ampak mafija komarska zakaj ravno mene, pa toliko ostalih sočnih teles okoli mene user posted image .

Pri nas drugače nič drastično novega - točno na rojstni dan smo končno zagledali Alinin prvi zobek in v roku treh dni še dva (pa sploh nebi vedela, če ji nebi dala piti iz steklenega kozarca in evo slišim en čuden zvok). Da poročam naprej: Alina pije iz kozarca in sama je, kobaca in plazi se še vedno ne, šele kake 14 dni se sama vsede in vstane, ampak ob opori pa veselo sama hodi - nek izredno zanimiv tempo razvoja ima tale moja Alina user posted image .  Spi še vedno ogromno, ravno zadnjič sem izračunala, da je Alina pokonci okoli 8 ur na dan user posted image  - če bolj prizanesljivo pomislim, se je pa veliko naučila v teh urah svojega življenja, ko je pokonci user posted image , prav delovnik si je naštimala in kar ji v tem času uspe narediti prov, ostalo ostane za naslednji dan user posted image . Govori bolj malo, seveda ob taki mamici ne pride do besede user posted image  je zadnjič izjavila babica, ki jo je spravila na svet. No, to bi bilo na kratko vse.

Čestitke še mali Ronji za prvo svečko user posted image user posted image user posted image  - tebi velika Ronja pa mirno nosečnost in vse najlepše!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?