|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
23.7.2008 0:20:51   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
23.7.2008 0:23:35   
Laubica

*Moski so kot..... mini krila.*

Ce nisi previdna, ti zlezejo po nogah navzgor.

*Moski so kot..... cokolada.*

Sladki - in radi se obesijo na tvoje boke.

*Moski so kot..... navijalke za lase.*

Vedno so vroci in kar naprej v tvojih laseh.

*Moski so kot..... kosilnice.*

Ce jih ne porivas naokrog, sedis na njih.*

*Moski so kot ..... reklame.*

Tezko je verjeti vsaj besedico tega, kar obljubljajo.

*Moski so kot..... racunalniki.*

Tezko jih je razumeti in nikoli nimajo dovolj spomina.

*Moski so kot..... hladilne torbe.*

Napolni jih s pivom in lahko jih odvleces kamorkoli.

*Moski so kot..... fotokopirni stroji.*

Potrebujes jih za reprodukcijo - in to je to.

*Moski so kot..... banane.*

Starejsi so, manj cvrsti so.

*Moski so kot..... sneg.*

Nikoli ne ves, kdaj pride, koliko cm in kako dolgo bo trajal.

*Moski so kot..... rabljeni avtomobili.*

Oboje je lahko dobiti, so poceni in nezanesljivi.

*Moski so kot..... dobre pocitnice.*

Dolzina v vecini primerov ni taka, kot bi si jo zelele.

*Moski so kot..... horoskop.*

Vedno ti pravijo, kaj naredi in cesa ne in ponavadi nimajo prav.

*Moski so kot..... vreme.*

Nic ne more spremeniti ne enega ne drugega.

Moski so kot..... maskara za oci.*

Ponavadi izginejo ob prvih znakih custev.

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
23.7.2008 0:29:24   
Laubica
Tak zdaj sem pa boljše volje-nočko

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
23.7.2008 14:02:55   
dašabina
No,  ker smo padle na 2. stran, moram pa jaz kaj napisatuser posted image user posted image user posted image
V nedeljo smo imeli že pol leta, bravo sine Miha mojuser posted image user posted image user posted image , začeli smo z gosto hranico, jabolko - se kisa, korenčkek je njam, njam, mami ma tako ta rdečo, kot bi prašiča zaklali dobesednouser posted image user posted image , a uporablja katera menstrualno posodico že?
Drgač pa vlagam kumare, ker itak ne morem vozičkat, ker pri nas spet pada dež...

< Sporočilo je popravil dašabina -- 23.7.2008 14:03:21 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
23.7.2008 15:29:35   
julci
dan

evo pa smo zaklučli z dodatno službouser posted image user posted image user posted image user posted image ,jutr pa zadnji šiht juuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,čeprav bom 3 tedne doma,ker je moj že v službi,se bomo pa šli v toplice kopat z Mihano in Zalo.

Pikica saj bo ratalo,pravijo upanje umre zadnje in kar te ne zlomi te ojača.bi ti pa predlagala,da vprašaš,če maš mogoče kakšno pregrado,pa naj te da na preiskave,ker 2 zaporedna ss nista naklučje.jaz sem prvič mela ss v9 tednu,potemsem donosila Mihana.Potem pa ko sva delala na 2 bebiju me je moj ginek dal na histero,kao preventva,v bolnici pa so mi povedli,da moj ginek sumi da mam pregrado.Mel je prav so mi jo 2x odstranjevali.kasneje sem zvedela,da sem mela gromozansko srečo,da sem sploh donosla do konca.
jat ti srčno želim,dati uspe donosit.A ja ,jaz sem po ss pila kr neki cajta čaj NAVADNE PLAHTICE,ki jača maternico.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
23.7.2008 15:32:14   
julci
Laubica dobri viciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar se pa dr tiče bi pa jaz zarobantla da bi mu blo žal da se je rodil.Mater pa ja vidi a ma vneto al nima.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
23.7.2008 15:40:19   
julci
http://www.trebnik.com/zelisca/plahtica.ph
pikicače te zanima si poglej.meni jo je priporočala ena gospa,ki je mela zasabo par ss

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
23.7.2008 15:59:30   
neli99
plahtico sem pa jst tut pila. je pisalo v ašičevi knjigi: če bi ženske vedele kako plahtica blagodejno vpliva na porod, bi ga vse pile od 5mes dalje. baje mehča porodne poti. sem se začudila da vsi na forumu govorijo samo od malinovega čaja ... je plahtica bolj zdravilna. jst sem pila obe.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
23.7.2008 17:30:02   
hanna1
user posted image user posted image user posted image julci,ti začenjaš dopust,jaz ga pa zaključujem,grem v petek na šiht,pol sem pa do nadaljnega user posted image user posted image user posted image --se mi bo tako obrnil tale avgust,ko keks in se šele septembra malo vse umiri.Jaz sem pa nekaj stročjega fižola vložila in bučke-za pokušnjo-če bodo dobre,jih bom drugič več,če pa ne,se pa ne bom tako sekirala za tiste tri kozarce....mi je mala naredla cel raztur v Blaževi sobi-bo tako hud,ko pride domov,sta šla z atijem na obisk k dediju v MB,je v bolnci na kapalni,ker mu je trebuh čist otrdel in je na preiskavah-enkrat je že bil operiran na črevesu.So pa nam povedali šele včeraj,on pa je že od nedelje notri-pa še v soboto smo bili grede na obisku-je bil že takrat bolj nezgovoren,ker ne bo pojamral,dokler ni že čist siv v obraz od bolečine-ne mara bolnice in pol kr potrpi....in pol jes zdaj neki jamram,da me glava boli user posted image -najbrž je krivo tole smotano vreme-sem včeraj malo pulilatravo v gredi,ker je tako visoka ko fižol in sem bla usrana do kolen,ramen in še po ksihtu-zgleda mi tale pletev ne gre najbolj od rok user posted image -itak bolj plevem,več je zadajuser posted image -greva zdaj z mojo stikljivko perilo obešat-upam,da mi uspe,če ne jo bom privezala user posted image -zadnjič mi je - ne vem če sem napisala - dala čevelček v pralni stroj in jaz sem vse veselo oprala-belo perilo na 60 °-ni šla barva stran,skrčil pa se tud niuser posted image in sem pol še drugega dala pri naslednjem pranju,ker je bil tako lep,ko novuser posted image user posted image user posted image -no to so pravzaprav taki opanki iz tega penastega materjala,ki je tolk fajn za nosit zdaj...že spet nekaj razbija.....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
23.7.2008 19:47:17   
hanna1
...a drugje tud dežuje,al sam pr nas user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
23.7.2008 21:02:53   
dašabina
Vsem slavljenčkom, ki so praznovali v juliju, vse naj, naj

user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
23.7.2008 22:41:42   
majrim
dež???user posted image user posted image user posted image ...kaki dež,sopara za znoretuser posted image ....
julci...uživaj še zameuser posted image ...jaz v ponedeljek odhajam za en teden na hribuser posted image ,prisilni "dopust"...da me porihtajo kot se šika in da ne bo več sranja...grem v bolnico na konizacijouser posted image ...en teden brez moje piškeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
23.7.2008 22:42:28   
majrim
julci...une strani zgoraj mi ne najdeuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
23.7.2008 22:42:55   
Laubica
jaz v ponedeljek odhajam za en teden na hrib ,prisilni "dopust"...da me porihtajo kot se šika in da ne bo več sranja...grem v bolnico na konizacijo ...en teden brez moje piške
Drži se mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
23.7.2008 22:48:53   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

jaz v ponedeljek odhajam za en teden na hrib ,prisilni "dopust"...da me porihtajo kot se šika in da ne bo več sranja...grem v bolnico na konizacijo ...en teden brez moje piške
Drži se mislim nateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti moje zlatouser posted image ...se bermo še kaj do nedeljeuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
24.7.2008 7:13:07   
KT
majrim - en kamion user posted image user posted image user posted image , šlepar user posted image user posted image user posted image  in kontingent dobrih želja zate. Skoz bomo mislile nate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
24.7.2008 9:24:23   
dašabina

IZVIRNO SPOROČILO: KT

majrim - en kamion user posted image user posted image user posted image , šlepar user posted image user posted image user posted image  in kontingent dobrih želja zate. Skoz bomo mislile nate user posted image user posted image user posted image
tudi  z moje strani

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
24.7.2008 11:27:52   
hanna1
majrimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud od nas,mi je malo nerodno,ampak sem morala it pogledat v slovar tujk,kaj to pomeni in ....me je kar stisnilo,mogoče sem res kje kaj spregledala,ko sem brala nazaj,ampak,....a si mela kakšne težave,da so te poslali na to,ker s tem pa nisem nč seznanjena in sem res prvič slišala za ta poseg-upam da ne gnjavim user posted image user posted image user posted image -sam da bo pol vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
24.7.2008 13:19:02   
viator
Čao punce, neki me tale čas baše, pa sploh ne pridem več do netauser posted image .  Tko da za nazaj nisem brala preveč natančno!

Dobrodošle dopustnice....Hanna slike so luštne, user posted image user posted image user posted image za Hano in prve korake. Lara jih je včeraj naredila 15 skupaj - upam, da se to smatra, da je shodilauser posted image user posted image user posted image .

Majrimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - da bo šlo vse v redu in da boš čimprej spet pri svoji Neži. Tko kot je rekla Laubica...mislimo nate in držimo pesti.

Laubica - smola tole z dopustom letos, res. Upam, da je Timon že zdrav.

Julci - zdej se pa naspi, ko je konec dvojnega šihta.

Upam, da bo danes popoldne lepo (oz. dovolj bo, če ne bo dežja), da bomo končno šle z Laro lahko ven in da se s prijateljico na kafetu dobim.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
24.7.2008 13:22:52   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

bravo zalika user posted image  ... no ja, naj čim prej pridejo ven, pa da je pol mir a ne. sej viator če pa rinejo kasneje, jih pa manj matra in vse skup gre hitreje mim ... a ni tko, al se motim user posted image  

evo pri nas je večja al pa manjša štala s temi zobki s presledki že od pol leta ... še dve petki ... pol smo pa zmaaaagaaaallll ... pol pa ma da je konc tega ozobevanja  user posted image user posted image user posted image  ... ja sej vem, pol bo pa kej druzga. user posted image

... pa itak zdej matra pa ta malo. se mi zdi da še bolj ko petra. mi je že pošteno ugrizla bradavico user posted image  ... pa vse tlači v usta kar vidi.

ja glede zobkov - prvi dve sta jih dobili isto pozno, pa po 4 skupaj...pa res ni bilo tolk problemov. Zgleda da večji vseeno lažje prenašajo vse skupaj. Upam, da bo isto z Laro..

Glede nočnega dojenja user posted image user posted image , dobro si uštimala. Kako kaj dieta? Upam, da ti gre, se velikokrat spomnim nate.

Aja kje je pa kaj natasaom, pa dodi se pa že dolgo niso oglasile ne?

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
24.7.2008 13:23:34   
viator
Nič, zdej grem pa kuhat, da familija ne bo lačna.user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
24.7.2008 13:32:17   
Laubica
VIATOR-sem te pogrešalaaaaaaaaaaaaaa

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
24.7.2008 13:35:00   
Laubica
ČESTITKE LARI -KER JE SHODLAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Timon
je brez vročine in fleki grejo nazaj -samo je pa ULTRA TEČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -nič več se ne smeji samo tako resno gleda v svet-z ničemer ga ne spravim v smehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo zendri in jamra -nič mu ni prav nič noče -ne vem kaj je zdaj to-ponoči se non stop zbuja podnevi samo spiuser posted image eh bo žeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
24.7.2008 15:42:46   
julci
Majrim upam da zdaj gre
http://www.trebnik.com/zelisca/plahtica.php
pa kaj ti to,me je kr stisnalo.Kaj maš že dolgo težave.Semšla sama tud pogledat kakšen poseg je to,ker prinas temu rečejo odščipuser posted image .Lahk paje podobno.
Majrim drži se,mi pa stiskamo močne pestke zate,da te poštimajo  tk ko treba.Bi ti pa toplo priporočala ta čaj od plahtice.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
24.7.2008 15:45:07   
julci

Aja kje je pa kaj natasaom

Nataša se je preselila k svoji sestri v Kranj.Tam pa nima interneta,zato se ne more kaj oglasit,sva pa zadnjič govorile in vas vse lepo pozdravlja,pa frizuro je spremenila.Skratka ima se lepo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?