|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
24.7.2008 18:21:14   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Aja kje je pa kaj natasaom

Nataša se je preselila k svoji sestri v Kranj.Tam pa nima interneta,zato se ne more kaj oglasit,sva pa zadnjič govorile in vas vse lepo pozdravlja,pa frizuro je spremenila.Skratka ima se lepo.

vau -a se je potem dokončno odločila-pa tako si je dojenčka še želelauser posted image JULČI-LEPOOOOOOOOOOOO jo pozdravi v našem imenuuser posted image in ji reči da jima z Hano želimo vse lepouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
24.7.2008 18:24:47   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

VIATOR-sem te pogrešalaaaaaaaaaaaaaa

Vauu, kolk se tole lepo bereuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za Timona...pridejo  takale tečkasta obdobja, sploh kadar so bolani, revčki...ampak upam, da bo hitro minilo in boste na starih tirih.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
24.7.2008 18:26:43   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Aja kje je pa kaj natasaom

Nataša se je preselila k svoji sestri v Kranj.Tam pa nima interneta,zato se ne more kaj oglasit,sva pa zadnjič govorile in vas vse lepo pozdravlja,pa frizuro je spremenila.Skratka ima se lepo.

vau -a se je potem dokončno odločila-pa tako si je dojenčka še želelauser posted image JULČI-LEPOOOOOOOOOOOO jo pozdravi v našem imenuuser posted image in ji reči da jima z Hano želimo vse lepouser posted image

Samo da je OK, mal me je skrbelo..glede na vsa dogajanja. Pogumna je, ni kaj.  Res jo pozdravi od vseh, julči.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
24.7.2008 18:27:38   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

No,  ker smo padle na 2. stran, moram pa jaz kaj napisatuser posted image user posted image user posted image
V nedeljo smo imeli že pol leta, bravo sine Miha mojuser posted image user posted image user posted image , začeli smo z gosto hranico, jabolko - se kisa, korenčkek je njam, njam, mami ma tako ta rdečo, kot bi prašiča zaklali dobesednouser posted image user posted image , a uporablja katera menstrualno posodico že?
Drgač pa vlagam kumare, ker itak ne morem vozičkat, ker pri nas spet pada dež...

O tejle posodici sem samo brala...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
24.7.2008 18:29:36   
viator

Majrim upam da zdaj gre
http://www.trebnik.com/zelisca/plahtica.php
pa kaj ti to,me je kr stisnalo.Kaj maš že dolgo težave.Semšla sama tud pogledat kakšen poseg je to,ker prinas temu rečejo odščipuser posted image .Lahk paje podobno.
Majrim drži se,mi pa stiskamo močne pestke zate,da te poštimajo  tk ko treba.Bi ti pa toplo priporočala ta čaj od plahtice.

Tole je pa zanimivo..za kaj vse nuca tale rožca...user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
24.7.2008 22:00:25   
hanna1
majrim-to je pa zate,Nežo in solinarja user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=Rvov0q6NZ_0

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
24.7.2008 22:14:01   
majrim
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

majrimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud od nas,mi je malo nerodno,ampak sem morala it pogledat v slovar tujk,kaj to pomeni in ....me je kar stisnilo,mogoče sem res kje kaj spregledala,ko sem brala nazaj,ampak,....a si mela kakšne težave,da so te poslali na to,ker s tem pa nisem nč seznanjena in sem res prvič slišala za ta poseg-upam da ne gnjavim user posted image user posted image user posted image -sam da bo pol vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image

nič ne gnjaviš dej....ja,sem imela že kar nekaj časa probleme z brisom...vedno je bilo nekaj slabo,zdej po porodu pa so bili brisi vedno slabši....in končno se je odločila in me poslala na operacijo..že tako imamo raka v familiji kar precej, da je res boljše,da me čimprej dajo na operacijsko mizo,ker bi rada še uživala življenjeuser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
24.7.2008 22:16:56   
majrim

Majrim upam da zdaj gre
pa kaj ti to,me je kr stisnalo.Kaj maš že dolgo težave.Semšla sama tud pogledat kakšen poseg je to,ker prinas temu rečejo odščipuser posted image .Lahk paje podobno.
Majrim drži se,mi pa stiskamo močne pestke zate,da te poštimajo  tk ko treba.Bi ti pa toplo priporočala ta čaj od plahtice.

odščip sem že imela...zdej mi skrajšajo maternični vrat,ker so tam te spremenjene celice,ki se pol spremenijo v rakaste...saj bo..user posted image
pa veš,če še kdo prodaja to plahtico??user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
24.7.2008 22:18:28   
majrim

ti pa veš,kaj je meni všeč...oz. nam tremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je tudi dragi kupil cduser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
24.7.2008 22:20:21   
viator
Dobro, da si hodila na redne preglede in da so našli tole zadevo. Zdejle boste to zrihtali, še tale teden daš skoz...pol pa uživancija 100/h. user posted image

Uhh Hana, kolk lepo pesmico si našla za našo Majrim in njeno družinico...kaj zdej men neki solze tečejo....

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
24.7.2008 22:44:23   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

Majrim upam da zdaj gre

odščip sem že imela...zdej mi skrajšajo maternični vrat,ker so tam te spremenjene celice,ki se pol spremenijo v rakaste...saj bo..user posted image
pa veš,če še kdo prodaja to plahtico??user posted image

Kupiš ga v lekarni.Če ga ne najdeš povej pa ti ga grem kupit in ti ga pošljem.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
24.7.2008 22:49:12   
julci
U
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

ti pa veš,kaj je meni všeč...oz. nam tremuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je tudi dragi kupil cduser posted image

Majrim tole pesem jaz vsako jutro poslušam na cd-ju v avtu,ko se pelem v službo.Mi polepšajo jutro,pa še na tebe me spomnijouser posted image .Jaz tud pravim da so EROIKA zakon.Če bo vse po sreči pa si pridemo okoli15.9 namakat rit na debeli rtič .upam da bojo meli prosto takrat.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
24.7.2008 22:59:17   
viator
Punce, jaz te dni ful o varnosti v bajti razmišljam..Lara je zdej precej leteča....štekerje, pa varnostne ograjce smo nabavili, pa ščitnike za robove takisto....

Pa mi je padlo na pamet, da bi morala balkonska okna s folijo zaščitit - tako, da ko se steklo razbije, da se ne razleti....a ima to katera...kje čem to nabavit..pri steklarju al se v bauhausih in podobnih štacunah dobi?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
24.7.2008 23:43:24   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

, mami ma tako ta rdečo, kot bi prašiča zaklali dobesednouser posted image user posted image , a uporablja katera menstrualno posodico že?

tuki je veliko na to temo napisanega....

http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=37050

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
24.7.2008 23:59:35   
hanna1
...sem malo brala,zdaj pa moram spat,ker imam jutri zdravniškega in kot zanalašč...bo treba zataknit tampon,ker moram dat tud vodo,pa je spet user posted image user posted image na obisku--čeprav je zdaj veeeeliko šibkejša,kot na začetku,ko sem imela vstavljeno Mireno-se počasi vse skup spravlja v pravi tir....

....nočko...pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
25.7.2008 9:13:15   
julci
Jutro
vidim da mate orng teme o rdeči,jaz pa svoje prve po porodu še nisem dočakala.Bom zgleda mogla do svojga gineka,da bo povedal kako in kaj.

drugač pa varovala za vtičnice sva midva tud nabavla,pa varovalo za štedilnik,ga morema še namontirat.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
25.7.2008 9:22:10   
julci
Grem kavico pit,če se mi kera pridruži častimuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
25.7.2008 9:24:04   
julci
a ja sem pozabla povedat

SEM NA DOPUSTUUUUUUUUUUUUU,JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
25.7.2008 10:35:20   
hanna1
Grem kavico pit,če se mi kera pridruži častimuser posted image

JAZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
25.7.2008 11:07:12   
Laubica

a ja sem pozabla povedat

SEM NA DOPUSTUUUUUUUUUUUUU,JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
25.7.2008 11:58:48   
hanna1
a ja sem pozabla povedat

DANS GREM NA ŠIHT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
25.7.2008 20:18:29   
julci
dvig moraleuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
25.7.2008 20:42:49   
pršut
Majrim, nič ne poveš user posted image .  user posted image  naj vzame vsa ta jajca od bolezni. Imaš srečo, da si ena izmed tistih ljudi, ki bi bili sposobni nesebično tolažiti, kljub svoji resni bolezni, druge ljudi, ki bi imeli npr. neko j... ljubezensko težavo. user posted image

user posted image  them!

< Sporočilo je popravil pršut -- 25.7.2008 20:43:57 >

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
25.7.2008 22:11:20   
majrim
ooooooooooooo pršutuser posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj čem govort...saj veš kaka semuser posted image ...večni optimist...verjetno bi me že pokopaLO,če ne bi  bila tak tip...najprej se zjočem, pol pa je vse ok...me zdej bolj boli to,ker ne bom imela piške ob sebi en teden, a hvala bogu bo pri mami (saj bo dragi tudi gor sppal) in ji ne bo nič manjkalouser posted image
aja...da vam povem...pršut je ena ki tudi spada v našo družbouser posted image user posted image user posted image ,ampak je prelelna za pisanje...še žali ji bo,ker smo tle same fajn partizankeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
25.7.2008 22:12:33   
majrim
julci....uživajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za plahtico bom pogledala tle,če pa res ne bi nikjer dobila ti javim...ti si itak ena zlata dušauser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?