Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 18:21:14
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Aja kje je pa kaj natasaom Nataša se je preselila k svoji sestri v Kranj.Tam pa nima interneta,zato se ne more kaj oglasit,sva pa zadnjič govorile in vas vse lepo pozdravlja,pa frizuro je spremenila.Skratka ima se lepo. vau -a se je potem dokončno odločila-pa tako si je dojenčka še želela JULČI-LEPOOOOOOOOOOOO jo pozdravi v našem imenu in ji reči da jima z Hano želimo vse lepo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 18:24:47
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-sem te pogrešalaaaaaaaaaaaaaa Vauu, kolk se tole lepo bere . za Timona...pridejo takale tečkasta obdobja, sploh kadar so bolani, revčki...ampak upam, da bo hitro minilo in boste na starih tirih.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 18:26:43
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: julci Aja kje je pa kaj natasaom Nataša se je preselila k svoji sestri v Kranj.Tam pa nima interneta,zato se ne more kaj oglasit,sva pa zadnjič govorile in vas vse lepo pozdravlja,pa frizuro je spremenila.Skratka ima se lepo. vau -a se je potem dokončno odločila-pa tako si je dojenčka še želela JULČI-LEPOOOOOOOOOOOO jo pozdravi v našem imenu in ji reči da jima z Hano želimo vse lepo Samo da je OK, mal me je skrbelo..glede na vsa dogajanja. Pogumna je, ni kaj. Res jo pozdravi od vseh, julči.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 18:27:38
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina No, ker smo padle na 2. stran, moram pa jaz kaj napisat V nedeljo smo imeli že pol leta, bravo sine Miha moj , začeli smo z gosto hranico, jabolko - se kisa, korenčkek je njam, njam, mami ma tako ta rdečo, kot bi prašiča zaklali dobesedno , a uporablja katera menstrualno posodico že? Drgač pa vlagam kumare, ker itak ne morem vozičkat, ker pri nas spet pada dež... O tejle posodici sem samo brala...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 18:29:36
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Majrim upam da zdaj gre http://www.trebnik.com/zelisca/plahtica.php pa kaj ti to,me je kr stisnalo.Kaj maš že dolgo težave.Semšla sama tud pogledat kakšen poseg je to,ker prinas temu rečejo odščip .Lahk paje podobno. Majrim drži se,mi pa stiskamo močne pestke zate,da te poštimajo tk ko treba.Bi ti pa toplo priporočala ta čaj od plahtice. Tole je pa zanimivo..za kaj vse nuca tale rožca...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 22:00:25
|
|
|
|
hanna1
|
majrim-to je pa zate,Nežo in solinarja http://www.youtube.com/watch?v=Rvov0q6NZ_0
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 22:14:01
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 majrim, tud od nas,mi je malo nerodno,ampak sem morala it pogledat v slovar tujk,kaj to pomeni in ....me je kar stisnilo,mogoče sem res kje kaj spregledala,ko sem brala nazaj,ampak,....a si mela kakšne težave,da so te poslali na to,ker s tem pa nisem nč seznanjena in sem res prvič slišala za ta poseg-upam da ne gnjavim -sam da bo pol vse v redu nič ne gnjaviš dej....ja,sem imela že kar nekaj časa probleme z brisom...vedno je bilo nekaj slabo,zdej po porodu pa so bili brisi vedno slabši....in končno se je odločila in me poslala na operacijo..že tako imamo raka v familiji kar precej, da je res boljše,da me čimprej dajo na operacijsko mizo,ker bi rada še uživala življenje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 22:16:56
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Majrim upam da zdaj gre http://www.trebnik.com/zelisca/plahtica.php pa kaj ti to,me je kr stisnalo.Kaj maš že dolgo težave.Semšla sama tud pogledat kakšen poseg je to,ker prinas temu rečejo odščip .Lahk paje podobno. Majrim drži se,mi pa stiskamo močne pestke zate,da te poštimajo tk ko treba.Bi ti pa toplo priporočala ta čaj od plahtice. odščip sem že imela...zdej mi skrajšajo maternični vrat,ker so tam te spremenjene celice,ki se pol spremenijo v rakaste...saj bo.. pa veš,če še kdo prodaja to plahtico??
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 22:18:28
|
|
|
|
majrim
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 majrim-to je pa zate,Nežo in solinarja http://www.youtube.com/watch?v=Rvov0q6NZ_0 ti pa veš,kaj je meni všeč...oz. nam trem mi je tudi dragi kupil cd
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 22:20:21
|
|
|
|
viator
|
Dobro, da si hodila na redne preglede in da so našli tole zadevo. Zdejle boste to zrihtali, še tale teden daš skoz...pol pa uživancija 100/h. Uhh Hana, kolk lepo pesmico si našla za našo Majrim in njeno družinico...kaj zdej men neki solze tečejo....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 22:44:23
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: julci Majrim upam da zdaj gre http://www.trebnik.com/zelisca/plahtica.php pa kaj ti to,me je kr stisnalo.Kaj maš že dolgo težave.Semšla sama tud pogledat kakšen poseg je to,ker prinas temu rečejo odščip .Lahk paje podobno. Majrim drži se,mi pa stiskamo močne pestke zate,da te poštimajo tk ko treba.Bi ti pa toplo priporočala ta čaj od plahtice. odščip sem že imela...zdej mi skrajšajo maternični vrat,ker so tam te spremenjene celice,ki se pol spremenijo v rakaste...saj bo.. pa veš,če še kdo prodaja to plahtico?? Kupiš ga v lekarni.Če ga ne najdeš povej pa ti ga grem kupit in ti ga pošljem.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 22:49:12
|
|
|
|
julci
|
U IZVIRNO SPOROČILO: majrim IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 majrim-to je pa zate,Nežo in solinarja http://www.youtube.com/watch?v=Rvov0q6NZ_0 ti pa veš,kaj je meni všeč...oz. nam trem mi je tudi dragi kupil cd Majrim tole pesem jaz vsako jutro poslušam na cd-ju v avtu,ko se pelem v službo.Mi polepšajo jutro,pa še na tebe me spomnijo .Jaz tud pravim da so EROIKA zakon.Če bo vse po sreči pa si pridemo okoli15.9 namakat rit na debeli rtič .upam da bojo meli prosto takrat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 22:59:17
|
|
|
|
viator
|
Punce, jaz te dni ful o varnosti v bajti razmišljam..Lara je zdej precej leteča....štekerje, pa varnostne ograjce smo nabavili, pa ščitnike za robove takisto.... Pa mi je padlo na pamet, da bi morala balkonska okna s folijo zaščitit - tako, da ko se steklo razbije, da se ne razleti....a ima to katera...kje čem to nabavit..pri steklarju al se v bauhausih in podobnih štacunah dobi?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 23:43:24
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina , mami ma tako ta rdečo, kot bi prašiča zaklali dobesedno , a uporablja katera menstrualno posodico že? tuki je veliko na to temo napisanega.... http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=37050
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 24.7.2008 23:59:35
|
|
|
|
hanna1
|
...sem malo brala,zdaj pa moram spat,ker imam jutri zdravniškega in kot zanalašč...bo treba zataknit tampon,ker moram dat tud vodo,pa je spet na obisku--čeprav je zdaj veeeeliko šibkejša,kot na začetku,ko sem imela vstavljeno Mireno-se počasi vse skup spravlja v pravi tir.... ....nočko...pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 9:13:15
|
|
|
|
julci
|
Jutro vidim da mate orng teme o rdeči,jaz pa svoje prve po porodu še nisem dočakala.Bom zgleda mogla do svojga gineka,da bo povedal kako in kaj. drugač pa varovala za vtičnice sva midva tud nabavla,pa varovalo za štedilnik,ga morema še namontirat.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 9:22:10
|
|
|
|
julci
|
Grem kavico pit,če se mi kera pridruži častim
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 9:24:04
|
|
|
|
julci
|
a ja sem pozabla povedat SEM NA DOPUSTUUUUUUUUUUUUU,JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 10:35:20
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci Grem kavico pit,če se mi kera pridruži častim JAZ
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 11:07:12
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci a ja sem pozabla povedat SEM NA DOPUSTUUUUUUUUUUUUU,JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 11:58:48
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci a ja sem pozabla povedat SEM NA DOPUSTUUUUUUUUUUUUU,JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DANS GREM NA ŠIHT
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 20:18:29
|
|
|
|
julci
|
dvig morale
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 20:42:49
|
|
|
|
pršut
|
Majrim, nič ne poveš . naj vzame vsa ta jajca od bolezni. Imaš srečo, da si ena izmed tistih ljudi, ki bi bili sposobni nesebično tolažiti, kljub svoji resni bolezni, druge ljudi, ki bi imeli npr. neko j... ljubezensko težavo. them!
< Sporočilo je popravil pršut -- 25.7.2008 20:43:57 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 22:11:20
|
|
|
|
majrim
|
ooooooooooooo pršut ...kaj čem govort...saj veš kaka sem ...večni optimist...verjetno bi me že pokopaLO,če ne bi bila tak tip...najprej se zjočem, pol pa je vse ok...me zdej bolj boli to,ker ne bom imela piške ob sebi en teden, a hvala bogu bo pri mami (saj bo dragi tudi gor sppal) in ji ne bo nič manjkalo aja...da vam povem...pršut je ena ki tudi spada v našo družbo ,ampak je prelelna za pisanje...še žali ji bo,ker smo tle same fajn partizanke
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 25.7.2008 22:12:33
|
|
|
|
majrim
|
julci....uživaj za plahtico bom pogledala tle,če pa res ne bi nikjer dobila ti javim...ti si itak ena zlata duša
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?