Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 21:32:41
|
|
|
|
mateyka
|
okies, tukaj so naše lumpe delale "zgago" jutri bo sigurno dež! a niso face? Lea je pa ful fajn punca, bi kar mela kako tako hči - in pametna (je dobila idejo za sponko za spet Inarino marelo v sekundi)
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 21:57:05
|
|
|
|
majrim
|
...si mi brala misli....sem ravno hotela rečt,da dej kej slik gor ...ampak varuška pa ima živce
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 21:57:40
|
|
|
|
majrim
|
...si mi brala misli....sem ravno hotela rečt,da dej kej slik gor ...ampak varuška pa ima živce
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 21:58:21
|
|
|
|
majrim
|
se opravičujem ...enkrat je blo preklicano,pa vseeno je šlo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 16.7.2008 22:11:18
|
|
|
|
neli99
|
evo je mogla prit mateyka s švedke pa je oživelo lj kofetkanje ... lušne gospodične, pa bravo KT - si prava pesnica postala vsi greste že ta teden na morje ... mi bomo pa en teden za vami. ... zgleda da je laubica pol vseeno šla kampirat
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.7.2008 8:53:27
|
|
|
|
mateyka
|
a ste opazile čupe od naših tamalih? lahko bi ble trojčice, ne bi pogruntal se mi zdi da Inara zelo rada "kafetka" tako da je res dobro zanjo, ker se ma super škoda je edino, da nas ni več, a ne? in dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.7.2008 9:25:55
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro!! Kako lepe fotke iz kofetkanja!! Laubica je zaradi vremena spremenila načrt in so šli v Trogir, v apartma. Mi pa še 4 spimo in tudi gremo!!! Ko pa pridem iz morja, operem in zlikam vso perilo......pa bo konec moje porodniške.....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.7.2008 21:28:54
|
|
|
|
neli99
|
dobervečer ... pa lahkonoč ... ste vse
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.7.2008 21:54:35
|
|
|
|
mateyka
|
ah, jaz sem tuki, ker se naši meša, ko se je začela na noge postavljat in noče spat normalno sm k zombi ..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 17.7.2008 22:13:34
|
|
|
|
majrim
|
mateyka...jaz pa sem zombi,ker mi čez dan štrajka in noče spat ...čez dan...kar naekrat je nehala,še dan prej pa po 3 ure najmanj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.7.2008 8:27:48
|
|
|
|
mateyka
|
sej sej, ni to ne ta prvi ne ta zadnji jamr aja, kaj je pa najbolj smešno je pa, da se v švedščini jamranju reče jamrase! vam povem da je enkrat en viking lutal tukaj po karantaniji..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.7.2008 17:02:45
|
|
|
|
viator
|
Čao mačke, evo še mene, končno PEEETEEEK!!! Sem ful vesela, da sem spoznala še Alino in KT, ki sta krasni punci. Mateyka, super slikice. Res so kot trojčice..vsaj kar se frizure tiče. Ej, tale jamrase - svetsko - jaz sem se ful nasmejala. No tud jaz sem zombi, mala ga še naprej ponoči biksa... Aja Lara je naredila par korakov - ponavadi po 3 pade dol, enkrat pa ji je uspelo celo 4 skupaj.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.7.2008 21:05:49
|
|
|
|
julci
|
Čer moje drage kofetkarice in dopustniki.Nam je pa zgleda jaki tok skuro trdi disk in sem bla cel teden brez mojga compa. Ampak zdaj ga pa mam .Vidim da me niste kaj pogrešale, jaz sem pa vsak dan študirala na vas kako ste kaj kako kofetkate in čvekate,................ Vsem ki ste praznovali in praznujete vse naj naj,vsem ki riti na morju namakate in še bote-obilo užitka Pa Klemen super za korake,v sedežu si pa ko mali princ. Majrim kaj to ti rihtaš na bregu. Neli za -5,le tako naprej.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 18.7.2008 21:08:54
|
|
|
|
julci
|
Slikce so pa super,ti naše frklice kako so si podobne.a majo istga frizerja Majrim sem pozabla povedat,da bomo mogoče septembra prišli za kak dan na debeli rtič.Bi prišlizdaj pa majo zasedeno. sem prej pozabla povedat,kaj je novga.Naša Zala ma 11 zobkov.Pa mislim da še kr rinejo ven,ker ma celo dlesen nabreklo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 7:50:07
|
|
|
|
viator
|
Julci - 11 zobkov...vauuu..Zala je taglavna. Pri nas bo očitno tradicionalno - vse 3 prej hodile, kot kak zob dobile . uf - a vam je tudi skurlo kompjuter - upam, da niso šle slike ali kaj pomembnega v maloro..tega je bilo mene najbolj strah. Sicer imam glavnino na zunanjem disku (ki je od prejšnjega računalnika, ki ga je tudi skurila nevihta), ampak nikoli ne veš. Ahh ta tehnika...včasih si dal slike razvit, pa je bil mir. Ja tud jaz želim dopustnicam (Hana, Laubica, Duškica, Makala, Stephany...če sem še katero pozabila, se oproščam)...maksimalno uživancijo, pa 1x še zame v vodo skočite .
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 11:02:56
|
|
|
|
julci
|
Julci - 11 zobkov...vauuu..Zala je taglavna. Pri nas bo očitno tradicionalno - vse 3 prej hodile, kot kak zob dobile evo lahko dodam še +2 je vsega skup že 13.Da pa rajš ne povem kakšen cmeri je,jo zgleda dlesen fejst boli. mela sem srečo,da mi ni skurlo slik in mi jih je lahko arhiviro.taj bi se pa lahko požrla,ker jih nisem shranla na cd-je in ne razvila.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 11:26:24
|
|
|
|
julci
|
[color="#3300ff" size="3"]Deček vstopi v spalnico svojih staršev in zaloti mamo, kako jaha njegovega očeta. Ves zmeden se obrne in zbeži v svojo sobo. Mama , vsa zaskrbljena, ker ju je sin zalotil, se obleče in steče za sinom v sobo. Deček takoj vpraša: 'Mami, kaj si to delala z očkom?' 'No, sine, veš...tvoj očka ima velik trebuh in mamica mu vsak večer pomaga tako, da ga zajaha in mu pomaga spustiti zrak iz trebuha. 'Aja? Samo... a ni to brezveze?? Itak vsako jutro, ko greš ti v službo, pride soseda, se spusti na kolena in mu ga napihne nazaj!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 11:28:31
|
|
|
|
neli99
|
ojla julči ... men se je pa zdelo neki sumljivo, da tebe ni ... bravo zalika ... no ja, naj čim prej pridejo ven, pa da je pol mir a ne. sej viator če pa rinejo kasneje, jih pa manj matra in vse skup gre hitreje mim ... a ni tko, al se motim evo pri nas je večja al pa manjša štala s temi zobki s presledki že od pol leta ... še dve petki ... pol smo pa zmaaaagaaaallll ... pol pa ma da je konc tega ozobevanja ... ja sej vem, pol bo pa kej druzga. ... pa itak zdej matra pa ta malo. se mi zdi da še bolj ko petra. mi je že pošteno ugrizla bradavico ... pa vse tlači v usta kar vidi. joj punce, še en teden pa gremo mi tut na moooooorje ... in a veste kaj. mislim da bom lih takrat uno rdečo teto dobila ... mam pa srečo ... grem mal na MON pobrskat kako lahko jst to prestavim s tableti ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 11:31:50
|
|
|
|
neli99
|
... ker vic ... sem lih hotla enega iz življenja 2letnika povedat.... mami: peter a je bla lumparija? peter: ja, lumpa pia. peter: kaj dela mami? mami: miksa. peter: mami miška. ... res si jih moram zapisat ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 11:47:50
|
|
|
|
neli99
|
da vidmo če bo 132 ... mal mi je dolgčas .. ne sej ne , ne da se mi po solato na njivo ... sej grem sej grem ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 11:49:54
|
|
|
|
neli99
|
mam pa 777 postov ... no nč več, je že 778
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 11:51:11
|
|
|
|
neli99
|
... zdej grem pa res po solato ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 19.7.2008 15:21:40
|
|
|
|
neli99
|
... spet se sama s sabo menim ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 8:00:31
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro. Jaz sem pa danes za spremembo med bolj zgodnimi. Malček me je zbudil ob 6.30. Jutri pa gremo na morje. Imam v glavnem vse pripravljeno, samo v torbe zložim. In jutri naredim sendviče!!! Obljubim, da bom mislila na vas, ko bom namakala rit. Grem kuhat kavo!!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 20.7.2008 8:22:28
|
|
|
|
mateyka
|
Duškica neli99, nisi sama, samo moja pupa zdaj, ko lahko stoji, nobenmu ne pusti spat zooooombie
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?