|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
16.7.2008 21:32:41   
mateyka
okies, tukaj so naše lumpe delale "zgago" user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bo sigurno dež! user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

a niso face? user posted image user posted image

Lea je pa ful fajn punca, bi kar mela kako tako hči - in pametna (je dobila idejo za sponko za spet Inarino marelo v sekundi) user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.7.2008 21:57:05   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...si mi brala misli....sem ravno hotela rečt,da dej kej slik goruser posted image ...ampak varuška pa ima živceuser posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.7.2008 21:57:40   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...si mi brala misli....sem ravno hotela rečt,da dej kej slik goruser posted image ...ampak varuška pa ima živceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.7.2008 21:58:21   
majrim
se opravičujemuser posted image ...enkrat je blo preklicano,pa vseeno je šlouser posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.7.2008 22:11:18   
neli99
user posted image user posted image user posted image  evo je mogla prit mateyka s švedke pa je oživelo lj kofetkanje  user posted image user posted image user posted image  ... lušne gospodične, pa bravo KT - si prava pesnica postala user posted image user posted image user posted image

vsi greste že ta teden na morje ... mi bomo pa en teden za vami. user posted image  ... zgleda da je laubica pol vseeno šla kampirat user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.7.2008 8:53:27   
mateyka
a ste opazile čupe od naših tamalih? lahko bi ble trojčice, ne bi pogruntal user posted image

se mi zdi da Inara zelo rada "kafetka" tako da je res dobro zanjo, ker se ma super user posted image škoda je edino, da nas ni več, a ne? user posted image

in dobro jutro user posted image
user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.7.2008 9:25:55   
Duškica
Dobro jutro!!

Kako lepe fotke iz kofetkanja!!user posted image user posted image

Laubica je zaradi vremena spremenila načrt in so šli v Trogir, v apartma.
Mi pa še 4 spimo in tudi gremo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko pa pridem iz morja, operem in zlikam vso perilo......pa bo konec moje porodniške.....user posted image user posted image user posted image

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
17.7.2008 21:28:54   
neli99
dobervečer

user posted image user posted image user posted image

... pa lahkonoč ... ste vse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
17.7.2008 21:54:35   
mateyka
ah, jaz sem tuki, ker se naši meša, ko se je začela na noge postavljat in noče spat normalno user posted image

sm k zombi ..user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
17.7.2008 22:13:34   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image mateyka...jaz pa sem zombi,ker mi čez dan štrajka in noče spatuser posted image ...čez dan...kar naekrat je nehala,še dan prej pa po 3 ure najmanjuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
18.7.2008 8:27:48   
mateyka
sej sej, ni to ne ta prvi ne ta zadnji jamr user posted image user posted image user posted image

aja, kaj je pa najbolj smešno je pa, da se v švedščini jamranju reče jamrase! user posted image user posted image user posted image user posted image vam povem da je enkrat en viking lutal tukaj po karantaniji.. user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.7.2008 17:02:45   
viator
Čao mačke,

evo še mene, končno PEEETEEEK!!!user posted image

Sem ful vesela, da sem spoznala še Alino in KT, ki sta krasni punci. Mateyka, super slikice. Res so kot trojčice..vsaj kar se frizure tiče.

Ej, tale jamrase - svetsko - jaz sem se ful nasmejala.
No tud jaz sem zombi, mala ga še naprej ponoči biksa...

Aja Lara je naredila par korakov - ponavadi po 3 pade dol, enkrat pa ji je uspelo celo 4 skupaj. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.7.2008 21:05:49   
julci
Čer moje drage kofetkarice in dopustniki.Nam je pa zgleda jaki tok skuro trdi disk in sem bla cel teden brez mojga compa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak zdaj ga pa mamuser posted image user posted image .Vidim da me niste kaj pogrešale,user posted image user posted image jaz sem pa vsak dan študirala na vas kako ste kajuser posted image kako kofetkate in čvekate,................

Vsem ki ste praznovali in praznujete vse naj naj,vsem ki riti na morju namakate in še bote-obilo užitka

Pa Klemen super za  korake,v sedežu si pa ko mali princ.user posted image user posted image user posted image

Majrim kaj to ti rihtaš na bregu.user posted image

Neli user posted image user posted image user posted image user posted image za -5,le tako naprej.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.7.2008 21:08:54   
julci
Slikce so pa super,ti naše frklice kako so si podobne.a majo istga frizerjauser posted image user posted image

Majrim sem pozabla povedat,da bomo mogoče septembra prišli za kak dan na debeli rtič.Bi prišlizdaj pa majo zasedeno.

sem prej pozabla povedat,kaj je novga.Naša Zala ma 11 zobkov.Pa mislim da še kr rinejo ven,ker ma celo dlesen nabreklo.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
19.7.2008 7:50:07   
viator
Julci - 11 zobkov...vauuu..Zala je taglavna. Pri nas bo očitno tradicionalno - vse 3 prej hodile, kot kak zob dobileuser posted image user posted image user posted image .

uf - a vam je tudi skurlo kompjuter - upam, da niso šle slike ali kaj pomembnega v maloro..tega je bilo mene najbolj strah. Sicer imam glavnino na zunanjem disku (ki je od prejšnjega računalnika, ki ga je tudi skurila nevihta), ampak nikoli ne veš.

Ahh ta tehnika...včasih si dal slike razvit, pa je bil mir.

Ja tud jaz želim dopustnicam (Hana, Laubica, Duškica, Makala, Stephany...če sem še katero pozabila, se oproščam)...maksimalno uživancijo, pa 1x še zame v vodo skočiteuser posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
19.7.2008 11:02:56   
julci
Julci - 11 zobkov...vauuu..Zala je taglavna. Pri nas bo očitno tradicionalno - vse 3 prej hodile, kot kak zob dobile

evo lahko dodam še +2 je vsega skup že 13.Da pa rajš ne povem kakšen cmeri je,jo zgleda dlesen fejst boli.

mela sem srečo,da mi ni skurlo slik in mi jih je lahko arhiviro.taj bi se pa lahko požrla,ker jih nisem shranla na cd-je in ne razvila.

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
19.7.2008 11:26:24   
julci
[color="#3300ff" size="3"]Deček vstopi v spalnico svojih staršev in zaloti mamo, kako jaha
njegovega očeta.
Ves zmeden se obrne in zbeži v svojo sobo.
Mama , vsa zaskrbljena, ker ju je sin zalotil, se obleče in steče za
sinom v sobo.
Deček takoj vpraša:
'Mami, kaj si to delala z očkom?'
'No, sine, veš...tvoj očka ima velik trebuh in mamica mu vsak večer
pomaga tako, da ga zajaha in mu pomaga spustiti zrak iz trebuha.
'Aja? Samo... a ni to brezveze?? Itak vsako jutro, ko greš ti v
službo, pride soseda, se spusti na kolena in mu ga napihne nazaj!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
19.7.2008 11:28:31   
neli99
ojla julči user posted image user posted image user posted image  ... men se je pa zdelo neki sumljivo, da tebe ni ... user posted image

bravo zalika user posted image  ... no ja, naj čim prej pridejo ven, pa da je pol mir a ne. sej viator če pa rinejo kasneje, jih pa manj matra in vse skup gre hitreje mim ... a ni tko, al se motim user posted image  

evo pri nas je večja al pa manjša štala s temi zobki s presledki že od pol leta ... še dve petki ... pol smo pa zmaaaagaaaallll ... pol pa ma da je konc tega ozobevanja  user posted image user posted image user posted image  ... ja sej vem, pol bo pa kej druzga. user posted image

... pa itak zdej matra pa ta malo. se mi zdi da še bolj ko petra. mi je že pošteno ugrizla bradavico user posted image  ... pa vse tlači v usta kar vidi.

joj punce, še en teden pa gremo mi tut na moooooorje user posted image user posted image user posted image  ... in a veste kaj. mislim da bom lih takrat uno rdečo teto dobila user posted image  ... user posted image  mam pa srečo ... grem mal na MON pobrskat kako lahko jst to prestavim  s tableti ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
19.7.2008 11:31:50   
neli99
user posted image user posted image user posted image user posted image ... ker vic ...

sem lih hotla enega iz življenja 2letnika povedat....

mami: peter a je bla lumparija?
peter: ja, lumpa pia.

peter: kaj dela mami?
mami: miksa.
peter: mami miška.

... res si jih moram zapisat ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
19.7.2008 11:47:50   
neli99
da vidmo če bo 132 user posted image  ... mal mi je dolgčas .. ne sej ne , ne da se mi po solato na njivo user posted image  ... sej grem sej grem ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
19.7.2008 11:49:54   
neli99
user posted image user posted image user posted image

mam pa 777 postov user posted image  ... no nč več, je že 778 user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
19.7.2008 11:51:11   
neli99
... zdej grem pa res po solato ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
19.7.2008 15:21:40   
neli99
user posted image  ... spet se sama s sabo menim ...

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
20.7.2008 8:00:31   
Duškica
Dobro jutro.

Jaz sem pa danes za spremembo med bolj zgodnimi. Malček me je zbudil ob 6.30.

Jutri pa gremo na morje. Imam v glavnem vse pripravljeno, samo v torbe zložim. In jutri naredim sendviče!!!
Obljubim, da bom mislila na vas, ko bom namakala rit.

Grem kuhat kavo!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
20.7.2008 8:22:28   
mateyka
Duškica user posted image
neli99, nisi sama, samo moja pupa zdaj, ko lahko stoji, nobenmu ne pusti spat user posted image
zooooombie user posted image

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?