|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
23.7.2008 23:04:33   
mesecnica
Zdej ste pa vse ušle user posted image .

No grem pa še jest.

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
23.7.2008 23:04:55   
mesecnica
Nočko.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 1352
23.7.2008 23:09:56   
ella79
potem grem pa še jaz
nočko user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1353
23.7.2008 23:53:03   
Bajsa
No zdej grem pa še jaz user posted image . Mater vsak večer grem sam mal gledat za ploščice, kuhinje, pa je ura kuj polnoči, al pa eno.
Sm že čist adijo.

Sladke sanje!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
24.7.2008 6:54:13   
buči
Jutro, sem bolje, upam, da tako tudi ostane.

Vidim, da moram nujno v ikeo. moj sicer pravi, da bo trip trap stol ok, ampak .... Tilen sedi že sam, če je skoncentriran na nkeja celo 10/15 sekund brez opore. Je pa normalno, da pri 6 mesecih sedijo ob opori tudi že po 15 minut. Kako gre čas hitro. Kar pol leta bodo že stari naši pikci!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
24.7.2008 7:23:52   
pina-1
jutro.
buči samo da si bolje. sedaj pa se zorganiziraj pa pridi kej čvekat, ker full mankaš.
mi smo spali no ja tako tako. Ponoči je ana v sanjah full jokcalauser posted image . Enkrat se je zbudila za naazat dlesni in dudico. Ob petih je jedla in sedaj še spi. Ves je Mia klicala, da jo zebe,... mah se mi zdi da sem celo noč vstajala.user posted image
Danes pa gremo verjetno na plažo. JE pri nas sončko in bom mule spokala pa gremo na luft. No razen če ne bo Mia rekordno spala do 9 ure. user posted image

Grem kavo spit pa nazaj pridem.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
24.7.2008 7:38:36   
Neni13
Dobro jutro,

naš tudi pančka, sam se že prebuja, slišim, da jamra..Tak kot en star ded. user posted image user posted image
Buči čimprej se pozdravi. Na naših koncih je nekaj folka obsedelo na školjki, tako, da je očitno neka trebušna viroza na pohodu..
Kati kati mi bomo imeli avgusta krst, pa imam nekaj vprašanj, ti pošljem ZS.

Danes pa pride mami, končno...Ej, jaz ne vem kako je  vašimi mamami, naša je v penziji, pa nima nikol časa..

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
24.7.2008 7:44:20   
buči
Pri nas pa ful piha, pa sem mislila, da bomo nadoknadili sprehode, pa ne bo prav veliko ... No, bom pa malo pospravljala. Komaj čakam ponedeljek, da gre Aljaž po 7 tednih spet v vrtec. kako bo to zgledalo, ne vem, ampak mora it, ker je že takooo zdolgočasen doma. Bom dala še kakšne fotke z morja gor.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
24.7.2008 8:00:01   
nuka
Jutro!

Pri nas tudi fejst vleče. Bomo kar notri. Mogoče se bo tale veter kaj umiril proti popoldnevu.

Drugače mi je včeraj po kavici Nejc ušel. Samo denarnico sem pospravla v ruzak in ga ni blo nikjer več. Sem ga iskala in klicala 5 minut. Na koncu sem bla že čist panična, ko sem ga zagledala v eni trgovini pred TV kjer je gledal risanko. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
24.7.2008 8:06:43   
buči
Nuka, hudo. Taki podvigi naših malih nam skrajšajo življenje za nekaj minut!

geslo za slike je Rabac

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
24.7.2008 8:13:34   
Suzi*
jutro. user posted image

noč kr nekej. zaspala šele ob 23., ker prej kokr sem jo odložila v košek, se je zbudila. user posted image  pol sem jo pa kr k anžejevo sobo v postlo dala, pa je spala celo do 6ih, vmes pa 2x jedla, s tem da sem mogla it v sosednjo sobo, pa nazaj jo podojit, pa nazaj jo nest, ko je zaspala. user posted image  celo noč sem šetala.user posted image  mah, ne vem kako bomo mi to zrihtal. upam, da se bo navadla tam spat, pa nič jest ponoč user posted image  , ker drugač bom dala odpoved. user posted image user posted image

sem bla pa zjutraj že vesela, ker je sonček, ampak zdej se pa spet oblači. user posted image  mah, medve greva vseeno ven.

grem vas mal prebrat....

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
24.7.2008 8:29:44   
Janey
jutro

nuka jaz sem pa včeraj enga malega ko je všel dostavla atiju. mali ga je maširal pa noben se ni ozrl, pa mali star max 3 leta. mislim ej, pa ful daleć je bil stran, skor ven je šel, pa sem ga pobasala pa ga nesla v igralnico, je bil bos pa sem si mislila da je id tam. foter je bil čist bogi.

pridem pol še kaj

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
24.7.2008 8:33:58   
misar
dobro jutro

no mi smo preživeli vročino. jo je mela včeraj še cel dan. ponoči je spala kar pri men v postelji, atija smo pa na kavč poslali. se je pa ful zbujala, je bilo isto po prejšnjem cepljenju. je takrat rabila kar ene 14 dni, da smo v normalo s spanjem prišli (beri: bujenje samo 2x ponoči user posted image )

hvala vsem, ki ste držale pestke, da nam vročina mine user posted image

imam pa danes prekrasno novico. po enem letu in 2 mesecih je prišla na obisk teta s krvavcauser posted image je nisem prav nič veselauser posted image user posted image . bom mogla it po kakšen pameten vložek pa tampone, ker mam doma sam une konjske vložke od čišče šeuser posted image user posted image user posted image

buči a ti si tud mela prebavne motnje. jaz sem jih imela prejšnji teden, sem dva dni srala, ko vidra user posted image user posted image , me je bilo najbolj strah, da je kak virus, da ne bi staknila tud tamala. sem se pa pol jedilne čokolade nažrla me je pa še za dva dni zaštopalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še sem hotela neki kometnirat, pa mi nič ne kapne,bi mogla sproti pisat.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
24.7.2008 8:41:18   
Februarka08
Dan.user posted image

Midve sva od zdravnika, pri pikici je malo zajokala, ni blo sileuser posted image . Težka je 6475g, velika 64.5cm.user posted image Pred dr. se je obračala kot vrtavka, jo ni mogla prehvalt.user posted image Je rekla da je ful gibčna za svojo starost in kdaj sva midva z mojim shodilauser posted image da je to v genihuser posted image ne vem če sem bla jest kej gibčne naraveuser posted image

No, to je za nami, zdej sem pa tooook lačna, da že kar meglen vidmuser posted image pa še aleluja je špilala, tako da grem hit na neki... zih bo spet čokolinouser posted image

Vas kasneje berem kaj ste kej naklofale...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
24.7.2008 8:42:29   
Janey
buči sem pokukala slike...kak ste uživaliuser posted image user posted image user posted image tilen je pa taki veliki že, ne morem verjet, ko sem ga jaz videla je bil še tak mičkenuser posted image ne moreš verjet kak mine in kak rastejo.

evo jaka je omagaluser posted image user posted image user posted image mami ima pa čas za rr. grem malo pogledat če lahko dam kaj prat in pridem nazaj.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
24.7.2008 8:45:29   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

sam ste res čveke, sem mogla prav 3x pogledat če prav vidim user posted image user posted image user posted image

suzi važno da je Žana ok. Zakaj naj bi bili zobki krivi user posted image

pravjo, da ob rasti zobkov lahko pride do driske, vročine,...pa sem pomislila, da tudi do bruhcanja. no, sej pol se je proti večeru umirilo. user posted image  pojma nimam kaj je blo.

srečno februarka in mesecnica na ceplenju. user posted image

mi mormo tud stolček za hranjenje počas postavit na svoje mesto.

anžej je s 6m že sedel brez opore dalj časa, tako da komot sedijo zdej. tud žana se pri 5m v vozičku že kar sama dvigne iz polsedečega v sedeči, pa nazaj zvrne, sama pa še ni stabilna.

aaaaaaa, jaz bi šla tud v ikeo mal firbcat. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

aja, kje je pa suzi. Manjka na večernem čveku. Mogoče pa vrtnarijo in rožce zalivajo?user posted image

sanja svinja, jaaa....tamala je vrtnarla po mojih živčkih. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

No jest sem se tudi že zrihtala. Pa še lase sem si uspela umit in posušit. Sem si prejšnji teden dala mal skrajšat (beri - 15 cm) in se full pozna. Je full hitreje suho user posted image .

uuuuu, bejba. hitr se prid pokazat. to pa je sprememba. user posted image user posted image user posted image

buci, sam da si zdej ok! user posted image

nuka, user posted image  glavno da si ga najdla, čeprav si predstavljam kako ti je blo. user posted image

februarka, user posted image user posted image  za migico Lariso.user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
24.7.2008 8:46:16   
MetiLu
Če moj sine ne bo začel spat vsaj 4 ure v kosu brez jambranja, bom dala odpoved user posted image  tko kot Suzi user posted image

Mislim, spet sem celo noč vstajala user posted image  ne vem, al jest kej narobe delam, al je moj otrok pač tak, da ne bomo spal še naslednji 2 leti user posted image  user posted image

Grem še tadrugo zizo dat, pol pa delat... moja fanta itak še spita, jaz sem pa recept za kašico kar na listek napisala, pa da ju vidmo junaka dones user posted image

Popoldan pa malo v šoping, grem pogledat, če so še kakšne hlače (ki mi bojo prav user posted image ) ostale na razprodajah ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
24.7.2008 9:40:39   
Februarka08
Joj, Nuka, samo da se je vse srečno končalo... Verjamem, da te je blo grozauser posted image men se že zmešauser posted image
Buči, samo da si boljeuser posted image Na morju se pa tud vidi da ste uživali...user posted image Tilen pa tud raste kot konopljauser posted image

Larisa je zaspala v dveh minutah na joški, je revčka čist zmatrana, jest grem pa zdej lahko pakirat... Čeprav bi šla jest tud spat.user posted image Zvečer nisem mogla zaspat (to se mi zdej ful dogajauser posted image ), ponoči ko sem pa dala malo nazaj v posteljo, pa tud nism mogla zaspat nazaj.user posted image Pol sm mogla pa itak kmal ustat...user posted image Mah, bom pa na vikendu upam da kej počila, seveda če bo Larisa kej pri očijuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
24.7.2008 9:48:12   
ella79
jutro user posted image

nuka zdej za drugič veš kje iskat Nejca user posted image sej vem, boljš bi bilo če ga ne bi bilo potrebno

februarka user posted image user posted image user posted image za Lariso, da je bla pohvaljena, no sej sama veš, da jo lahko itak sam hvaljo user posted image sva danes probali rižek, dobr za obliznt user posted image user posted image sem ji čist mal naštimala (1 žlico riža + 35 ml vode) pa je vse zmazala user posted image tako da to ji bom zdej proti večeru dajala, pa da vidmo če bo spala celo noč user posted image

buči kaka fanta sta že tvoje dva user posted image to ste užival

misar user posted image user posted image user posted image za prekrasno novico user posted image user posted image user posted image user posted image

še kej user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
24.7.2008 9:55:27   
Februarka08
Ella,user posted image user posted image user posted image za Zojo da pridno papca... Verjamem, da je blo za oblizntuser posted image

Zdej pa morm res it delatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
24.7.2008 9:59:51   
Februarka08
Aja, še to: izjava stoletjauser posted image : sem tašči pohvalila Lariso da je gibčna in to, in pravi da zato, ker je tok pocrklanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a zato je otrok gibčen ker je pocrklanuser posted image pa kt da bi jo res skoz po rokah nosila...user posted image user posted image mislm...user posted image ni, da bi govoru... sem rekla, da to pa res nima nobene veze, pa prav da ma, ker če bi pa cel dan ležala tamala kot kup nesreče, pa ne bi bla gibčnauser posted image mah, sej še sama ne zastopm, v glavnem takle mamo pri naši bajtiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
24.7.2008 10:04:57   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Janez tud že spi, jaz sem umita, še mal grem peglo sprehodit, pol pa hitr spat...
A mi plis ena lahko pove, kolk žlic riža se skuha za porcijo cca. 100 ml kašice, zraven bom pa bučke in korenček skuhala?

Buči, hitro se pozdravi user posted image

Kati maš prov, se zdej se sploh ne jezim več, samo sred noči bentim, da ne bom več mela otrok, tko da se še moj zbudi user posted image  revež user posted image  pa mal se z glavo v zid butam, zjutraj pa itak vse pozabim user posted image  Tamalga pa itak skoz neki lupčkam, pomojem se mu bo počas že mešal od tega user posted image
Upam, da bomo dones malo boljš spal, sem Janezu zvečer spet dala malo riževe kašice, nekaj žlic, pol pa še zizo čez, pa da vidmo user posted image  pa mojmu moram naročit, nej mi ne pomaga, ker je dones ponoč lih kontra naredu, čeprav je mislil pomagat user posted image

user posted image user posted image kak mi je res vse to znano...Maj joče sredi noči pol pa reče v spanju moj" kaj pa delaš z njim" js pa rečem kaj  pa delam, teb ga bom na zizo prkloplauser posted image user posted image user posted image user posted image pa je mir in tišina

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
24.7.2008 11:44:51   
ella79
a ima katera knjigo Velika paparica za male papavčke user posted image a obstaja kak pdf fail?
jaz sem tole našla, bi pa še kej imela user posted image
http://www.debora.si/slike/PDF_2148.pdf
http://www.brixie.com/page3a.html

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
24.7.2008 11:52:44   
mesecnica
Evo me smo nazaj od cepljenja. Mala že od kar smo šle k zdravniku ni bila ravno razpoložena (kot bi vedela kaj jo čaka). Tako, da se je pri zdravniku že ko sem jo slačila začela jokat. Na srečo se je potem pomirila in normalno prestala cepljenje user posted image . Malo je sicer pojokala ampak OK, ni bilo panike.
Dajte mi povedat tiste, ki ste že bile 2 cepljene, ali ji moram sirup proti vročini dati že preventivno? Jaz ji ga še nisem dala. Pa tudi zdravnica ni nič rekla user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
24.7.2008 12:18:22   
Februarka08
Mesečnica, tud midve sva ble dons 2. cepljene pa ni nič rekla glede sirupa. Sem jo pa prosila, če mi lahko en recept napiše, ker gremo danes od doma in nikol ne veš kdaj boš kej rabu, tako da mi je predpisala svečke - je rekla da so boljš za user posted image - hitrej naj bi prijele...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?