|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
24.7.2008 12:32:55   
buči
Mi nikoli neč ne dajemo preventivno. Vročino zbijamo šele pri 38,5 C. ponavadi ni težav pri cepljenju, mogoče malo reakcije pri piku, pa malo so razdražljivi, huje ni. Jaz ne bi nič dala.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
24.7.2008 12:41:24   
mary_lou
jaz preventivno ne bi dajala

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
24.7.2008 13:34:21   
mesecnica
Hvala vam za odgovore user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
24.7.2008 13:43:33   
MetiLu
Mesečnica, jaz sem mu pa po navodilu zdravnice še vsakič do sedaj dala Calpol preventivno takoj po cepljenju in čez 6 ur še enkrat, pa nisva imela nikol vročine. Naslednji teden imava 3. cepljenje, pa bova enako naredila.

Tko, jaz sem s šihta, zmatrana in lačna ko volk... grem hitr jest user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
24.7.2008 13:45:05   
srečka nosečka
ojla,

samo, da vas na hitro pozdravim. Imam še 5 min. časa user posted image .
Uživajte in pazite na vaše sončke. user posted image

To, da vas bom pogrešala pa je itak znano. user posted image

pa pa

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 1380
24.7.2008 13:46:28   
buči
srečka nosečka, uživajte!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
24.7.2008 13:48:09   
buči
No, jaz sem pa danes precej delavna, še dobro, da imam H2O metlo, da gre hitreje. Le likat se mi ne da! Še od morja me čaka ... In tako bo spet gora, potem bom pa p******. Ni kaj, tukaj mi pa ne gre! user posted image  Vse drugo raje delam, kot pa likam.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
24.7.2008 14:04:18   
Februarka08
Jest mam dost... tole pokanje cun, hrane in vsega živega je en user posted image . Zmatrana sem kot ne vem kdo, že zdej, pa še tja nismo prišliuser posted image tam pa spet vse ven dajat, pa čez 2 dni spet vse nazajuser posted image mah, upam da bo fletno, ker če ne bom v nedelo pop***** fasalauser posted image no, sej sam da bo mala pridna, pa bo. Zdele spi že 3. rundouser posted image gotovo zarad cepljenja, al pa ve da mam en kup dela in mi da miruser posted image

grem do konca kuhat pa še kej v vrečke vržtuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
24.7.2008 14:15:25   
Suzi*
ojla.

smo z vozičkanja. mala je spala cel sprehod....3 ure in pol. user posted image user posted image  se vidi da ji je manjkal nočni spanec. tud jedla je zdej šele po 6ih urah.user posted image  je pa dobre volje zdej.user posted image

mesecnica, kot so ti rekle, vročina se zbija šele pri 38,5 st. Jaz sirupa nisem nikoli dala preventivno.

ella, jaz imam paparico. user posted image user posted image   sporoči mi mail.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1384
24.7.2008 14:16:04   
MetiLu
Kosilce je v želodčku, kavica me čaka...

Janez je danes papal rižotko (riž, bučka, korenček) in mu je šla čist v slast, samo ko sem mu jo jaz dajala user posted image  je spet atiju nagajal in jokal, tko da sta se do mene privozičkala, pa sem mislila ga dat na zizo, sam sem vseeno probala najprej s kašico in jo je zmazal 100 ml user posted image  pa še malo čajčka je čez dobil. Pred pol ure je pa še zizo dobil, pa je žal samo eno spraznil, druga ga pa polna čaka user posted image

Sem pa mislila it dones mal v šoping, pa sem čist skurjena, ne vem če bo kaj iz tega... mater sem neprespana za umret user posted image  

Sem zvečer probala in dala Janezu mal riževe kašice, pa ni nič boljš spal, tko da nam se spanje zarad GH ne bo izboljšalo user posted image  pomojem bom res nadaljni 2 leti ko zombi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1385
24.7.2008 14:35:32   
ella79
suzi to se je pa Žana fajn naspala user posted image user posted image

februarka a ne kok to ene robe rabiš user posted image najboljš da pustiš vse napokano, pa ti za morje ne bo treba user posted image user posted image

meti to pa verjamem da si zmatrana user posted image verjetno, da če bi se ponoči fajn naspala, bi bilo mnogo lažje. A kašico si mu dala kot zadnji obrok?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
24.7.2008 14:37:00   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ojla.

smo z vozičkanja. mala je spala cel sprehod....3 ure in pol. user posted image user posted image  se vidi da ji je manjkal nočni spanec. tud jedla je zdej šele po 6ih urah.user posted image  je pa dobre volje zdej.user posted image

mesecnica, kot so ti rekle, vročina se zbija šele pri 38,5 st. Jaz sirupa nisem nikoli dala preventivno.

Suzi - jaz bi tud, jaz bi tud...user posted image  Paparico mislim user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
24.7.2008 14:40:07   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

ojla.

Suzi - jaz bi tud, jaz bi tud...user posted image  Paparico mislim user posted image .

user posted image user posted image  sem mislila, da bi ti tud, da bi Luna tolk časa spala. user posted image
.....ti pošljem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
24.7.2008 14:47:32   
buči
meti, kolegici se je po nekje 2,5 meseca nehala dojit ponoči, s tem da je menjala 2, včasih 3 obroke, torej le še mleko zjutraj in zvečer. Saj bo. Počasi pač.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
24.7.2008 14:52:29   
MetiLu
Buči, a pol je še upanje za moj spanec? user posted image  

Ella, ja zvečer sem mu dala zadnji obrok,pa še malo zizo čez... v glavnem, upam da so zobi, ker jaz sem čist preč...

Punce, od dones nam je ostala še ena porcija kašice, a če jo dam v hladilnik in jo jutri pogrejem bo ok, al mu raje jutri svežo naredim?

Pa še eno? a ve zdej dodajate AD3 kapljice al ne?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
24.7.2008 14:57:45   
mesecnica

ojla.

user posted image user posted image  sem mislila, da bi ti tud, da bi Luna tolk časa spala. user posted image

Mahh...jaz trkam...pri nas je spanje takole:
- dopoldne ob cca. 11.00 gre spat za pol urce do 1 urce
- potem ob 14.00 za 2 urce ali včasih malo manj
- in potem še popoldne od 18.00 za pol urce do 1 urce
- ob 21.00 pa gre zares spat.

Tako, da sem zaenkrat zadovoljna user posted image . Trkam, da bi takole ostalo user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
24.7.2008 14:59:19   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Pa še eno? a ve zdej dodajate AD3 kapljice al ne?

Uhhh....pismo....
Jaz sme čist pozabila na tega user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
24.7.2008 15:02:54   
kati kati

[/quote]

Tako, da sem zaenkrat zadovoljna user posted image . Trkam, da bi takole ostalo user posted image .
[/quote]
tud ipri nas je nekaj podobnega

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 1393
24.7.2008 15:06:33   
Suzi*

ojla.

srečkica. in kati ti tud. pri nas se tako dolgo spanje ni zgodilo že ohoho...od prvega ceplenja, prej pa tud ne vem če je kdaj bilo. naša čez dan skor nič ne spi. mal podrema običajno.

D3 pa jaz tud ful neredno dajem. user posted image  bolj ne kot ja.

Neposredna povezava do sporočila: 1394
24.7.2008 15:16:12   
Februarka08
Punce, pa pa, pridne bodte pa pridno vrt zalivajteuser posted image user posted image

Se slišimo v nedeljo.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
24.7.2008 15:22:29   
mary_lou
Jest dajem AD3 zihr je le zihr......bi se prevec sekirala ce bi blo pol kej narobe kak rahitis al pa kej......sej nikol ne ves sam jest sm bl za zihr pa redno dajem

Neposredna povezava do sporočila: 1396
24.7.2008 15:26:19   
mary_lou
V bistvu se glih zdele odpravljava po novo flaško, preden gremo na dopust da nam ne zmanjka

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
24.7.2008 15:28:52   
ella79
mi tudi že drugo flaško D3 kapljic 'pijemo' user posted image user posted image no, sej kak dan se zgodi da pozabim user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
24.7.2008 15:41:05   
mary_lou
No ja sej jest tud kak dan pozabim ampak naceloma redno pije

me pa neki zanima tiste k dajete ze GH, kok kasice vam poje user posted image tko mislm za cel obrok, da je sit in pol noce mleka? Moj Tai poje 120 ml no tko v zelodcku konca ene 100 ml, pa ne vem a je dost al ne? Bamby je zadnic napisala 200-250 ml za 5 mescov starega user posted image ???? Samo Tai pol noce mleka tko da ne vem po moje je sit al kaj mislte? K 200 kasice niti podrazno ne poje on

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
24.7.2008 16:14:27   
Janey
dan

mi2 sma pa danes mela tako štorijo. jaz sem tako furjasta. to ni res ej. zjutraj sma šla najprej na kavo s kolegico, se spakiram ven pridem do kafiča nimam ne dnarja ne vode za malega nič. letim v avto ponj. potem sma šla po trgovinah sma mogla nabavit darilo za seko od mojga. sej nisem vedla kaj ji naj kupim, pol sem se odločla da ji bom neke cote če so že razprodaje, sem na koncu izbrala mikico in majico ki nista bili znižani in dala celo premoženje. potem sma nesla mojmu bratu ko je zdaj sam doma(je star 18 pa si ne zna kaj dost sam nardit ko je razvajen ko mala muca) kruh in mleko, da ma vsaj za večerjo, za čez dan so mu pa tak pustili pogrej in pojej za vsak dan. pa kilo tunine pa kaki par hrenovk, zadnjič me klical kako je skuha kavauser posted image user posted image user posted image tak da ne vem če si zna hrenovke nardituser posted image user posted image pol pa sma šla še v mullerja po kašice za na morje. ampak muller je v mestu in najprej sma iskala parking, sem na koncu kar na plavo cono šla, je nekaj tečkal sem si mislila da j mogoče že lačen, nardim flašo, noče jest, ga nekak prepričam da je, se valda pokaka in noče več jest, je pojedel ene 50ml nič več. v getzu s 3 vrati ga ne morem previt, po previjalnice prve je čez celo mesto, sem se pač odločla da ga bom kar tam v parkecu previla v vozeku. in se začne...mu dam hlače dol, vse posrano(pardon izrazu) ven je vdarlo iz plenice do podpazduhe, hočem vzet nove cote iz ruzaka, se mi je voda not polila, vse mokro, en bodi je bil edino suh ker je bil čiost spodaj, mu oblečem body ga zavijem v neko koco debelo, da mu je bla ja hica in grema mi2 kupit neke hlače user posted image user posted image user posted image pridema do turbo limacha gužva, vroče not, mali se dere, jaz te vzamem neke kavbojke so meli za 4.99 eur pa ful lepe in vidim še eno trenerko za 8eur , grem na blagajno plačam (bližam se že koncu limitauser posted image ) in hitro ven, da mu oblečem kavbojke. kar tam sredi mesta, nerodno mi je blo ko user posted image , pa ko se ti še zdi da te vsi gledajo, mislim eh...se porihtama, mali še kar joka, ugotovim da nimama dudeuser posted image user posted image do avta je dalec, muller je čisto blizu, mam še nekaj vode si mislim, da bom na hitro. sem bla brzinske v mullerju in sem kupla dudo, sem jo zacmulila kolko sem jo lahko in mu jo dala, kaj te naj  če pa ni nehal jokat, ko je bil tak zasan in samo z dudo je navajen zaspat. kaj te čem...se je pomiril, skoraj zaspal, pridema do avta, ga pakiram not, pa vsi nekaj trobio, pa pogledam pa moj vozek na sredi cesteuser posted image user posted image user posted image user posted image spet cela rdeča grem tja, ga odpeljem nazaj zložim, poknem v kuferam in gasa domov, ker sma bla brez vsega. v avtu se zbudi spet jok, no do doma je nekak zaspal pridema domov in tu ružijo od te kopalnice valda spet glda ko čuk. komaj sem ga uspavala da zdaj spi. jaz sem pa mogla to nekomu povedat, ker kaj takega....eh...če bi mi lahko šlo še kaj narobe bi mi tak še šlo najbrž.

se zgodiuser posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.