|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
24.7.2008 16:16:29   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

No ja sej jest tud kak dan pozabim ampak naceloma redno pije

me pa neki zanima tiste k dajete ze GH, kok kasice vam poje user posted image tko mislm za cel obrok, da je sit in pol noce mleka? Moj Tai poje 120 ml no tko v zelodcku konca ene 100 ml, pa ne vem a je dost al ne? Bamby je zadnic napisala 200-250 ml za 5 mescov starega user posted image ???? Samo Tai pol noce mleka tko da ne vem po moje je sit al kaj mislte? K 200 kasice niti podrazno ne poje on

mary to je čist odvisno od otroka. naš poje 100, al pa še manj, pa noče več mleka in je sit, včasih tut 4 ure noče mleka pit. tut mleka spije samo 150. odvisno je tut kakšno hrano je. če je naprimer banano s tvojim mlekom ga to ful nasiti,al pa če je kako cvetačo ko je prazna, al pa jabko.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
24.7.2008 17:17:33   
kati kati
janej-pravo štorijo si mel...narobe svet...sam zateuser posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
24.7.2008 18:37:12   
mary_lou
Evo men je pa Tai sesul prvo stvar, siem vidla da se je odplazu k tv-ju in potegnu za kabel k ga je valda hotu v usta dan in hopa sesul dvd predvajalnik, hvalabogu je letu mim njega. Ne vem komu se morm zahvalt da ni letel na njega al pa da ni sesul tv-ja na njega? No sej tv je tud pretezek pomoje ne bi kr tko letu. Se eno lekcijo sva se dons naucila SKRIJ KABLE

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
24.7.2008 18:49:30   
kati kati
mary-sreča v nesrečiuser posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
24.7.2008 18:55:08   
ella79
janey pomoje zadnji čas da greš na dopust user posted image user posted image user posted image

mary lou bo treba pa res počas vse zaščitit in pospravt user posted image sam ne vem kam naj vso to šaro dam user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 1405
24.7.2008 19:02:41   
itata
daaaaaaaaaaaan,
sem nazaj. verjetno me niste preveč pogrešaleuser posted image  skratka na morju je bilo super. sprehajanje gre zdej res ful bolš, ker je jakob dojel, da je tud iz vozička luštn firbcat okol. ponoč sicer vztraja na prehrani na 3 ure... tud večerna prehrana zelenjava + riževi kosmiči pa še dojenje čez ne pomaga... tud navada po mojem... mali se je vsk dan kopal v bazenčku - moram dat slike gor - ful ksihte prijavljauser posted image  to je pa to... sem tud na masažo uspela it in zvečer ven parkrat ko je šel mali spat, tko da dopust taprav - grem spet nazaj čez kak teden dva - vmes bom mal vam težilauser posted image
če je kaj revolucionarnega se zgodil mi povejte, ker ne morem tolk za nazaj bratuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
24.7.2008 19:46:18   
mary_lou
no danes je očitno čas za presenečenja evo tkole me je dons presenetu moj sincek

http://shrani.si/f/1u/Cc/w8MvDA0/img0209.jpg

http://shrani.si/f/T/X7/2YJviNgM/img0210.jpg

http://shrani.si/f/G/Tx/1CAcPzUy/img0211.jpg

http://shrani.si/f/2g/2Q/2shDTjkq/img0212.jpg

mislm halo ne smem ga spustit izpred oci niti za sekundo........pa halo on je 5 mescov star od kolegice pupa 10 dni mlajsa halo ona samo lezi in se mal obraca.....

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
24.7.2008 20:29:37   
kati kati
meri-tale tvoj pužek pa je nepredvidliv-kr sam stoji  prehiteva čas a ne

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
24.7.2008 20:48:51   
MetiLu
Čer!
Janey user posted image  ampak dolgčas ti pa ni blo user posted image
Mary lou, kakšen srček je Tai user posted image  mater, ne morem verjet kok je hiter, sej ti bo shodil pri 7 mesecih user posted image user posted image

Midva sva se pa cel popoldan potepala po razprodajah user posted image  mami je bogatejša za ene 3/4 hlače in balerinke, janez pa za 2 bodija user posted image

Zdele sva pa že skopana in sita, samo še zaspat bo treba user posted image  upam, da bo dones kaj boljša noč, ker grem jutri spet delat ...

Moram pa še mal kuhno pospravit, kopalnico pospravit, nekaj cunj nazaj v omaro zložit, pa peglo moram sprehodit, pa še sebe mal očedit ... jao spet bom do polnoči pokonc user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 1409
24.7.2008 20:57:19   
ella79
itata WB user posted image mislim, da nisi nič posebnega zamudila user posted image

mary lou a si ti čist ziher, da se je tvoj rodil februarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mater obvlada user posted image user posted image a ga ti skoz treniraš al kaj delaš user posted image user posted image

meti a ti zdej vsak dan delaš user posted image dobra si user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
24.7.2008 21:07:28   
kati kati
tole pa sem danes dobil-mejl

Pet minut, ki jih preživiš razočaran in razburjen, se ti ne povrne nikdar .

Misel dneva je naslednja:

Življenje je kratko, krši pravila, pozabljaj hitro , poljubljaj
počasi , ljubi počasi , smej se nekontrolirano ter nikoli ne obžaluj
tistega kar ti je pripeljalo nasmešek na tvoja lica.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
24.7.2008 21:19:30   
mlavla
čer..
sam da vas pozdravim..zadnje čase vas uspem le prebrat pisat se mi pa sploh ne da..

aja pa dva zobka imamo..spodnji enki

pozdravljene vse nazaj iz morskih krajev..tiste ki pa odhajate..pa le uživajte..
mary..tvoj tai je pa res spreten..user posted image
že nekajkrat sem te mislila vprašat..a je tisto stojalo za čebriček, ki ga imate na banji narejen doma?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 1412
24.7.2008 21:20:23   
mlavla
pa še nekaj za suzi..prosila bi te če lahko še enkrat prilepiš tisti link o GH..iz med over.net..hvalauser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
24.7.2008 21:20:59   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

itata WB user posted image mislim, da nisi nič posebnega zamudila user posted image

mary lou a si ti čist ziher, da se je tvoj rodil februarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mater obvlada user posted image user posted image a ga ti skoz treniraš al kaj delaš user posted image user posted image

meti a ti zdej vsak dan delaš user posted image dobra si user posted image user posted image

Ej - tole je pa tako dobro napisano, da se tudi jaz pridružujem napisanemu user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
24.7.2008 21:21:56   
mary_lou
Ja doma je narejen ja k me je ful kriz bolel po porodu in ga nisem mogla kopat sklonjena

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
24.7.2008 21:22:49   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pa še nekaj za suzi..prosila bi te če lahko še enkrat prilepiš tisti link o GH..iz med over.net..hvalauser posted image

Kolikor se spomnim je Suzi tole prilepila, če ne me bo pa popravila user posted image
http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/knjiga_alergije/recepti.php

Mesečnica

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
24.7.2008 21:23:10   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ej - tole je pa tako dobro napisano, da se tudi jaz pridružujem napisanemu user posted image .

takole se pa ne boš švercala user posted image user posted image user posted image

mlavla user posted image user posted image user posted image za zobka. A je bla kej tečka al pa kaka druga sprememba?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
24.7.2008 21:32:05   
mlavla
ja full je bila tečka..sej nismo skor nič spal...

mesečnica..hvala za link

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.7.2008 21:34:05   
mlavla
mam pa eno ?...kolk časa pa traja,da zobek cel ven pogleda..ker pri naši zaenkrat ven štrlijo le ostre š****..me je že parkrat pošteno ugriznila..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.7.2008 21:35:59   
mlavla
mary..veš men se zlo dopade ta postavek..se je moj lotu tud nečesa podobnega nardit..sam mu je časa zmanjkal..tko,da še zdej nimam ..user posted image čeprav ima v garaži ves material..no mogoče bo naredu za naslednjegauser posted image ..če ga bo imel čas nardit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.7.2008 21:36:21   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

takole se pa ne boš švercala user posted image user posted image user posted image

Jest sem pa misla da bom user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
24.7.2008 21:37:21   
mlavla
sem pa danes po dolgem času pekla..in sicer pecivo jajca na oko..če katero zanima
JAJCA NA OKO

2 vanilijeva pudinga
9 dl mleka
8 žlic sladkorja
4 kisle smetane

Biskvit:
4 rumenjaki
20 dag sladkorja
1 dl olja
20 dag moke
1/2 pecilnega praška
4 beljaki (sneg)

user posted image
Skuhamo 2 vanilijeva pudinga iz 9 dl mleka in 8 žlic sladkorja. Ohladimo in večkrat premešamo. Ko je puding ohlajen, zmešamo vanj 4 kisle smetane.
Biskvit spečemo in pečenega prelijemo s pudingom in pečemo še približno 15 minut pri 150 stopinjah. Ko je vse skupaj pečeno, ga obložimo s polovicami marelic ter prelijemo z 2 prelivoma za torte.

v soboto pa sem pekla potratno potico..ker smo šli na en piknik..pa je bil to naš prispevek

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
24.7.2008 21:37:25   
Janey
čer
grem bratuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
24.7.2008 21:39:17   
mlavla
pa še eno ? mam za vas..a je katera kej razmišljala o nabavi čeveljčkov za naše user posted image  npr. ciciban..ker glede na to, da so trenutno znižani za 40%?
me namreč malo mika..sam se bojim, da bi napačno cifro kupila..bom vesela vsakršnega mnenja in nasveta..

< Sporočilo je popravil mlavla -- 24.7.2008 21:41:04 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
24.7.2008 21:40:16   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

čer
grem bratuser posted image

sem vidla kako štorjo si mela danes...je mel najrbž Murphy..prste vmes..user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.