Zoja Miša
|
Punce meni je zelo žal, ampak jaz nimam nobenih informacij še od Cebrce! Tudi mene že skrbi!!! A nočem biti nadležna in ji pošiljati sms-ov. Bom čakala, da me obvesti. In tako potem takoj obvestim vas. Razen, če bo sredi noči. Takrat spim. Jaz pa sem danes gledala previjanje dojenčka! Pa porodno sobo, čist prijazna zgleda. Vendar vse skupaj res ni šala, ampak me še vedno ni strah. Bolelo bo, to vem, ampak cilj je važen in vreden vsega napora! In ja, Kaja, sem se naučila dihati. Upam, da bo šlo. Naty, bom poskusila še zdržati, ćeprav sva na popoldanskem ctg-ju zopet narisali, tokrat 3 popadke , tejle babiki, se res mudi. Res pa sem veliko prej hodila, in očitno to res vpliva na vse. Sandra, super za pregled. In upam, da si vseeno nekako preživela anašnji dan in da nisi preveč žalostna! En velik zate!!! Lana, pridna, res ni pamtno odlašati, ker res nikoli ne veš... Zvezdica, le da bo s tvojim vse o.k. in d bo čim prej doma, da ti bo v pomoč. Tatly, obseg trebuščka se meri tako da ležiš, in imaš noge iztegnjene. So me v bolnici tako naućili. In nič se ne sekiraj, moj buši je v tem ležečem stanju 95 cm, če pa ga merim stoje, pa 100 cm. Torej je še manjši kot tvoj. Moja princeska pa ima kljub temu težo primerno tednom! Mishel, super za Davidovo prvo kopanje! Javi se nam še kaj. Bodite pridne, želim vam mirno noč.