|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.7.2008 15:58:10   
ANA_P
bambi, seveda se moremo enkrat potem dobiti z vozički in kakšno rečt. Očitno si bila v tisti skupini, ki je bila en teden za nami tako da nisva bili skupaj. Jaz še imam stike z dvema, ki jima je tudi ratalo, in obema tako kot meni so vstavili po en zarodek. Ena je že rodila, 18.7. na moj roj. dan, ena pa še vedno pridno čaka tako kot me. Pa suzili, ki je bila pri avgustovkah z nami na RR, je tudi bila oplojena v našem terminu, za njo pa tak vemo da je že povila dvojčke. Z njo pa nisem ostala v stiku. Se bomo kasneje zmenili za čvek, ko bomo že imele naše user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
22.7.2008 16:07:43   
anita goitan
misheluser posted image za prvo Davidovo kopanje, super da je užival.
Naty user posted image za dobre nakupe
user posted image user posted image user posted image bog vedi kako je s crbrco, velik mislimo na njo, upam da že stiska svojgauser posted image

Jaz sem goro cotk spet speglala, uf so me vsi obdarili, sedaj me samo še zlaganje v omaro čaka.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
22.7.2008 16:12:36   
bella02
sayuriuser posted image user posted image user posted image , sam to so solzice veselja in lepote, ko gledam vaše slikce!!!!!!!!! Ma ste krasni!!!!

dar10, naš user posted image bo od Tjaše dobil dudo in eno ropotuljo, on pa bo Tjaši prinesel krtačo za lase in eno knjigico s pesmicami. Dobro, da si me spomnila, moram to še v torbo dat user posted image user posted image user posted image . Oči je Tjaši takrat prinesel enga lepega tigerčka, ga ma še zdej na posebnem mestu, kaj ima v planu zdaj, pa ne vem.

košuta, saj jaz mam v posteljici jogi, zanima me za zibko. Sem si jo ful želela in jo dobila, sam jogija ni blo zraven. Sem pa glih prej klicala v razvojno in mi je predlagala definitivno jogi. Saj veš, v vsaki trgovini bi mi rekli, da je bolj fajn jogi, pa sem se raje obrnila  na strokovno pomoč.

Nevaeva, jaz bi 100% vzela ultivo, če bi jo imeli v LJ, tako pa ne bo nič od tega user posted image

pingo80, user posted image user posted image user posted image , ampak čez en mesec (ali tam tam, ne vem, kdaj imata rok) o tem ne bomo več razmišljale

naty, upam, da bodo vrata čimprej zmontirana

Erin, zdaj pa le nafilaj svoj avto, da te ne bo pustil na cedilu

Cebrca, držim pesti, da sta uredu, ali v enem kosu ali pa že celo v dveh

< Sporočilo je popravil bella02 -- 22.7.2008 16:13:05 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
22.7.2008 16:16:01   
andrejaboris
HOj babike!

Včerajšnji pregled:Vse vredu, kri voda le vnetje spet. NIč novega in spt canesten! Ctg vredu, je ful  brcal in vse skupaj +11 kg. Spet imam pregled  28.7, ko imam spet CTG. Samo da je vse vredu!

Cebrca drži se, mislim na tebe!

Tamy nisem te vidla, če bi te, bi te že pocukala za rokav!

Tatly na začetku novorojenčka umivaš in brišeš ritko samo z vato in vodo, jaz sem Lana kar dolgo tako!

Sayuri kak ste lepi! Filip je pa ponosni bratec! Jaz imam tut rada obiske, ker tak se študiraš na kaj drugega kot na otročke in se malo razvedriš!

Nyna kje pa si ti???

Držite se in se še kaj oglasim!

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
22.7.2008 16:22:37   
tejkaz
Julija, prepričalo me je to, da me strah kot ..... Prvič sem rodila s tistim plinom skozi masko. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
22.7.2008 16:28:03   
anita goitan
andrejaboris user posted image za pregled, super da je vse ok, tud ti več nimaš velik do finiša!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
22.7.2008 16:29:49   
naty13
Evo, jaz sem oddremala, zdej je pa Nejc že pri meni. user posted image  Pa še dež je začel padat. user posted image  Se je pa brat najavil, da bo zdej prišel, ker nima nič za delat v dežju. user posted image

Anita to bo vaša bejba lepa. user posted image  Lepo, da te gnezdenje daje. Ampak to je sumljivo, da ne boš naslednja na seznamu. user posted image user posted image user posted image

Bella vrata bodo končana jutri, ker mora tisti porpen držat nekaj časa, potem pa bo dal vrata gor. Tko nekako. user posted image

Andrejaboris user posted image user posted image user posted image user posted image  za pregled.

Mishel user posted image user posted image user posted image user posted image  za prvo kopanje. Boš videla, kako bo še veselo čofotal David. Pri nas je bil tak užitek in tako čofotanje, da je bilo daleč naokoli vse mokro. user posted image  Ga je bilo prav užitek gledat, kako čofota.user posted image  Potem pa jok, ko je bilo treba iz banje.user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
22.7.2008 16:32:24   
anita goitan
naty ne me hecat, že tako me čaka samo pol postelje v KR, hm jaz pa res tako želim z eno izmed vas vsaj na preostali polovici postelje ležatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
22.7.2008 17:11:57   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

naty ne me hecat, že tako me čaka samo pol postelje v KR, hm jaz pa res tako želim z eno izmed vas vsaj na preostali polovici postelje ležatuser posted image user posted image user posted image

Ja kolk nas pa bo na eni postliuser posted image  Štirje. Ti maš bejbo, jest pa fanta, da jima ne bo kaj na pamet hodil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
22.7.2008 19:22:02   
sandra123
Sem prišla malo počekirat, če je že kaj novega glede Cebrce, pa ničuser posted image ...
Moja dva imata tako akcijo že cel dan, da kar nisem mogla zadremuckat danes...mi manjka spanca, ker je bila žurka ponoči, zjutraj je bilo pa treba prej vstat zaradi pregledauser posted image ...
Pri nas spet dežek pada, mi prav paše, ko je bolj hladno, nog sploh nimam otečenih user posted image user posted image user posted image ...nikakor pa se ne morem spraviti na pokopališče svečko prižgat za mamicouser posted image ...sem baje ful sitna danes user posted image ...Počutim se pa prav nekoristno, ker ne morem nič konkretnega več narediti po stanovanju...pa še jezna za povrhu, ker moj user posted image tako brezskrbno drema na kavču.....sploh ne vidi, kaj vse je treba po stanovanju še narediti user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
22.7.2008 19:24:13   
Vilika
Kje se skrivate punce ??

Še nič ne vemo če imamo novo avgustovsko bebo user posted image ???

Držimo pestke cebrca, naj bo vse v najlepšem redu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
22.7.2008 19:32:08   
dojenč
SANDRA123-ŠE MALO PA BODANAŠNJI DAN ZA TABO-ceprav nikdar pozabljen.tvoja user posted image user posted image  pa razgrajata zato ker te želita spraviti v dobro voljo.ti lahko nekaj predlagam?
pusti pospravljenje danes ker ga lahko prestaviš na jutriuser posted image , pojdita z dragim na pokopališče, in prižgi svečko mamici, pa se boš bolje počutila, tećna si zato ker veš da se nečesa nisi opravila.KAJ POJDI SANDRA, POJDI.... TI BO LAŽJE.
pa glavo po konci,
v življenju tako pac je :nekdo nam odide, spet nekdo pride(in ti dobiš kar 2user posted image ) a ni to lepo ni to najlepše darilo ki ga boš prejela po mamini smrti, in le onadva bosta zapolnila praznino ki jo je pustila mama.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                                                                              zate

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                                                                                 in tvojauser posted image user posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
22.7.2008 19:33:25   
Maja T.
Cebrca drži se, zdaj se že verjetno cartate user posted image user posted image user posted image , super, kako sem vesela, za nas avgustovke user posted image user posted image user posted image

Pingo80
imaš prav. Ko si 9 dni v bolnici, potem pa še doma med 4 stenami, uh malo se mi je že user posted image . Pa še nenaspan si, pa še obiski ti težijo, čeprav so ljudje, ki jih imaš zelo rad. Trenutno mi zadostujeta Zara in mož in da se mi navadimo na novi ritem user posted image .

Tejkaz user posted image user posted image user posted image za selitev.

Erin ti si prava detektivka user posted image user posted image user posted image , jaz pa že hočem napisat čestitke za avgustovčka, ki je presedlal med julike.

Naty user posted image user posted image user posted image za izpit.

Sayuri, kako ste cart user posted image .

Mi se tudi v četrtek prvič kopamo, juti pa imamo kontrolo v bolnišnici za Zaro. Naša mala se pridno redi user posted image user posted image user posted image ...

Končno mi je uspelo napisat porodno zgodbo, sem jo kar v Wordovem doc. napisala, ker sem jo pisala na obroke. Samo še copy past naredim.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
22.7.2008 19:36:42   
sandra123
O, Dojenč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar solze imam v očeh, ko me tako tolažišuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
22.7.2008 19:42:24   
Vilika
Sem se pozabila včeraj pohvalit, ker sem z včerajšnjim dnem nastopila porodniško user posted image , obenem pa sem seveda ostala brezposelna oseba user posted image ...

In danes sem dobila tudi odločbi iz csd-ja o nadomestilu in paketu, tko da vsaj neki je.

A pol pravte da je danes že znamenje user posted image , superca, zdaj pa lahko začnemo user posted image .

Jaz skoz upam da bom rodila malo pored rokom, da se prej rešim teh nosečniških tegob in že končno objamem našo bebico, pa ni nič kakšnih posebnih znakov (razen gromozanskega trebuha) da se bojo moje želje uresničile... zdaj me celo vsi strašijo da bom čez rok... potem bo pa morebiti na moj RD in bo devička (pa ne nooo).

Od včeraj me pa tko kolena bolijo, sploh pri hoji po stopnicah... A še katero? Je to verjetno od prevelike teže za moje ubogo telo (90 kg na meter 60, joooj). Upam da se po porodu vse vrne 'vsaj' v prvotno stanje..

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
22.7.2008 19:43:27   
miškolinček
Zoja Miša,a maš kaj novičk od Cebrce,zdaj me pa že mal skrbiuser posted image . No,saj če je imela carski rez zaradi medenične vstave potem se verjetno še ne more oglasit.
Cebrca upam da si v redu in da že pestvaš svoje detece.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 22.7.2008 19:44:37 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
22.7.2008 20:02:08   
andrejaboris
JOj ja še malo pa bomo kar po vrsti šle v P. in pol kazale slikice naših malih cartekov!

Maja T in MIshel: Naš Lan se je skozi tak rad kopal in užival in nikoli ni jokal, še zdaj je prava ribica.

Sandra saj smo vse tu pa tam tečne in jaz tut komaj gledam, če kaj ni narejeno in ne morem sama! Se pa popolnoma strinjam z Dojenč, kar ti je napisala! Ena oseba postane angel, ki čuva potem  naše male angelčke! Tvoja mami pa bo angel varuh tvojim otročičkom in tebi!!!

Cebrca se še matra al se je pomirlo??? Upam da že carta!

Vilika mene že vse boli, sem ko 90 letnica, komaj se premikam!user posted image user posted image

POzabla sem napista, da smo včeraj in danes še vse nakupli za našo bebo, kozmetiko, deko v H&m, vatice, modrc za dojenje, blazinice... Zdaj pa čakamo, da bomo to vse uporabljali! JOj komaj čakamo!!!

Grem nekaj jest! Lakota jeuser posted image .user posted image user posted image user posted image

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
22.7.2008 20:04:57   
košuta
Vilika - Tudi mene bolijo kolena, če grem po stopnicah. user posted image  Še dobro, da se jim lahko izognem, če se mi ne da po njih plezat... Mene je na zadnjem pregledu še G strašila, da bomo verjetno potegnili čez rok. Bomo videli...

Sandra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da si opravila tisto, kar odlagaš. Če ne, boš nesrečna še do petka. user posted image  Tega ti pa res ne privoščim. Pojdi na kratek sprehod, prižgi svečko in se mami zahvali za vse lepe trenutke, ki sta jih delili, pa prosi jo za pomoč pri svojih štručkah. Boš videla, da bo jutri čisto drugačen dan...user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
22.7.2008 20:11:51   
lana777
Dar10 - sm prebrala članek, HVALA ti.

Sandra - sm zgrešila, ampak ti zato zdej pošiljam en velik, iskren, topel user posted image

Mishel - bravo za Davidovo krstno kopanjeuser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
22.7.2008 20:39:06   
Zoja Miša
Punce meni je zelo žal, ampak jaz nimam nobenih informacij še od Cebrce!user posted image  Tudi mene že skrbi!!! A nočem biti nadležna in ji pošiljati sms-ov. Bom čakala, da me obvesti. In tako potem takoj obvestim vas. Razen, če bo sredi noči. Takrat spim.user posted image

Jaz pa sem danes gledala previjanje dojenčka!user posted image  Pa porodno sobo, čist prijazna zgleda. Vendar vse skupaj res ni šala, ampak me še vedno ni strah. Bolelo bo, to vem, ampak cilj je važen in vreden vsega napora!

In ja, Kaja, sem se naučila dihati. Upam, da bo šlo.

Naty, bom poskusila še zdržati, ćeprav sva na popoldanskem ctg-ju zopet narisali, tokrat 3 popadkeuser posted image , tejle babiki, se res mudi. Res pa sem veliko prej hodila, in očitno to res vpliva na vse.

Sandra, super za pregled. In upam, da si vseeno nekako preživela anašnji dan in da nisi preveč žalostna! En velik user posted image zate!!!

Lana, pridna, res ni pamtno odlašati, ker res nikoli ne veš...

Zvezdica, le da bo s tvojim vse o.k. in d bo čim prej doma, da ti bo v pomoč.

Tatly, obseg trebuščka se meri tako da ležiš, in imaš noge iztegnjene. So me v bolnici tako naućili. In nič se ne sekiraj, moj buši je v tem ležečem stanju 95 cm, če pa ga merim stoje, pa 100 cm. Torej je še manjši kot tvoj. Moja princeska pa ima kljub temu težo primerno tednom!

Mishel, super za Davidovo prvo kopanje! Javi se nam še kaj.

Bodite pridne, želim vam mirno noč.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
22.7.2008 20:41:09   
Zoja Miša
Hvala bogu za ctrl C, ctrl V, ker drugače bi kmalu pihala od jeze in iz ušes bi se mi kadilo!user posted image
Očitno sem pametna za dve!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
22.7.2008 20:47:40   
Zoja Miša
Maja T, komaj čakam na zgodbico! Daj, daj....

Tejkaz, super če niso norice!!!

Nabiram poste, da pridem še pred porodom do 3 zvezdice, hi, hi...user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3447
22.7.2008 20:49:21   
Zoja Miša
A ja, sedaj si pa sama s seboj dopisujem.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3448
22.7.2008 20:50:26   
bambi14
hihi,....
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A ja, sedaj si pa sama s seboj dopisujem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3449
22.7.2008 20:51:52   
Zoja Miša
Vidim vas, a bo katera kaj naisala?!

Joj, kok sem tečna, a ne?! Ja, sam se mi pol oprosti, napol ležeče sedim in trebušček imam spet napet, torej spet popadekuser posted image , v bolnici in čakam na vas....user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?