nyna84
|
Evo me, še sem tukaj! Najprej iskrene čestitke andreji in njenemu Žanu! Joj, sej hodite kar po vrsti v P, ena za drugo! In a veste, kaj sem premišljevala, jaz bi šla tudi kar zdej, ker sem ugotovila, da ste čisto vse, ki ste rodile pred rokom, rodile zelo hitro. Jaz sem bila v prvo na mizi 7 ur. Imate pa vse mamice res luštkane dojenčke. Delajo take skomine... Zoja Miša, ti si spraševala, če ima Magnesol odvajalne učinke - v navodilih piše, da jih ima, če se ga uživa v prekomernih količinah. Jaz sem jih mogla piti po 6 na dan, in sem imela ves čas drisko, zdej ko sem ga nehala piti, imam pa mir. tejkaz, čestitam za selitev!!! Pa upam, da se bo Eva hitro pozdravila in da boš tudi ti zdržala dokler traja inkubacijska doba. Erin, mene tudi mučijo vse te težave, ki si jih ti omenila - otrdevanje, špikanje spodaj in občasna blaga bolečina v križu, "menstrualni" krči,... to po mojem pomeni, da se telo počasi pripravlja. Nimamo kaj, naš čas je skoraj pred vrati. Andrejaboris, še enkrat hvala za tel. št., pa da ti pokažem, kako deluje luna na našo Gajo: Dosti zgovorna slika, ane? Potem jih pa ukroti, če moreš. A sem katero spustila? Upam da ne, če ne bom dopisala pa jutri. Grem zdej spat, pa lahko noč!