|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
22.7.2008 21:25:16   
kaja02
joj matejchi, kaj pa je to sploh user posted image , sem že pozabla, tako dolgo je od tega, jaz bi pa nimam kandidatauser posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.7.2008 21:31:17   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

ščegi- ja delaš s sredincem aluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kok sem se pa zdajle nasmejala, dober izraz, a vama z Zojo Mišo mal dogaja ali kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
22.7.2008 21:32:00   
bambi14
od zdaj naprej se pogovarjamo o KAMELJIH USTNICAH- joooooj me že trebuh boli od smeha.user posted image user posted image user posted image ,

pa moj gleda zraven svojo nadaljevanko in slučajno je videl to s kameljimi ustnicami in sem ga zlo resno vprašala če moje tud tako zgledajo.
In odgovor: da draga in se pokrije s koco.....user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
22.7.2008 21:33:29   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

ščegi- ja delaš s sredincem aluser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Kok sem se pa zdajle nasmejala, dober izraz, a vama z Zojo Mišo mal dogaja ali kaj?user posted image user posted image user posted image

....zgleda, da bo treba it počasi rodit in potem čez nekaj cajta bo hopa hopa kot že mesece niuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
22.7.2008 21:34:52   
bambi14
Uporabniki na tej temi: bambi14, miškolinček, vika1, maruska26, matejchi, iva77, *zvezdica*, Muklla, Zoja Miša

mislim.....kolk vas je na RR in nobeni ni zanimiva tema- ufff zanimivo- ej zoja miša a sva me2 malo čudni?

no razen tebi miškolinčekuser posted image

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 22.7.2008 21:35:32 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
22.7.2008 21:37:58   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Moj ne mara kaj preveč živali, ampak "kamelje ustnice" pa še vseeno kdaj pogleda.
Včeraj sem se zadnjič brila sama spodaj, ker sem bila pol krvava kot da bi bilo že vse za menoj.

Ta je tudi dobra, mene tud trebuh boli ampak od smehauser posted image user posted image user posted image .

Od kje za vraga dobivate takšne izraze. Še dobro da ima človek RR,se vsaj nasmeji vsake toliko časa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.7.2008 21:39:27   
miškolinček

od zdaj naprej se pogovarjamo o KAMELJIH USTNICAH- joooooj me že trebuh boli od smeha.user posted image user posted image user posted image ,

pa moj gleda zraven svojo nadaljevanko in slučajno je videl to s kameljimi ustnicami in sem ga zlo resno vprašala če moje tud tako zgledajo.

zdaj pa še pisat ne morem tok se smejem zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.7.2008 21:41:00   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

zdaj pa še pisat ne morem tok se smejem zravenuser posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooooooooooooooooo,user posted image user posted image user posted image jaz lahko grem kr rodit, ker če ne bo zdaj user posted image ven padla od smehauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.7.2008 21:43:34   
miškolinček
Bambi,jaz ne masiram presredka(si spraševala),zato ker sem ga prvič pa ni nič nucalo,zdaj se mi pa ne da dol čohat,pa še nič prijetno ni. Še obrijem se komi  ...kaj češ,moje roke so postale prekratke.

Moj se me pa ne upa,sem mu sam enkrat mal omenla britje tamale,pa me je tko presenečen pa čuden pogledal da sploh ne omenim. Bom dobila brezplačno frizerstvo v porodnišnici,do takrat jo bom pa poskušala vsaj ukrotit.

Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.7.2008 21:46:30   
bambi14
...mene tud moj ne frizira tam spodaj,...ga pa grem vedno vprašat po opravljeni operaciji, če zgleda ok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.7.2008 21:46:35   
aradej
vidim da vam dogajauser posted image  

a pogrešate moško družbo da je taka tema. Zojo mišo zastopim da ima take zamisli in ideje tebe Bambi pa mal težko, daj zaposli svojega user posted image
je pa fajn da nas malo zabavate da ne mislimo na vse kart nas boli

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.7.2008 21:46:58   
Vilika
Babe, pa ve ste res čist utrgane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
najprej ščegi pol pa kamelje ustnice, potem še da draga in pokritje s koco....
nore ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se jst tuki tko režim, še dobr da me noben ne vidi. Zgleda da malo pa res primanjkuje user posted image . Midva tud že dober mesec nisva...

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.7.2008 21:49:03   
aradej
user posted image  sem ga prpravla da je to naredu ene dvakrat pa je bil zelo natančen pa ponovim takoj ko bo imel nekaj časa

glede presredka ga ne masiram ga tudi v prvo nisem
za masažo spodaj pa občasno poskrbi user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.7.2008 21:52:46   
K_a_t_j_a
Punce kake mate!user posted image user posted image Jaz se vam tak režim zraven!!user posted image user posted image
Jaz se tud ne morem več brit spodaj. Sem mislila, da bi me danes moj, pa me tak sramne kosti bolijo, da komaj hodim.
Ste pa take čveke postale, da vam komaj sledim z branjem! Tudi jaz nestrpno čakam na novičke on čebrce.user posted image
Sandra123 user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.7.2008 21:56:06   
nell
Ufff pa vam dogaja... tud js sm svojga sam enkrat za friziranje pripravla...zdej zmer pravi, ja sej bom...mal kasnej...pa smo še kr tam. Js si pa tud že nisem vidla svoje farčafele topk dolg, da bi človk lahk pozabu kako zglede...Hb za ogledalo...včasih pa pomaga.

Masaža presredka...smo tud na tistem...mal kasneje...moram kr sama...sam se kr lomim tam zraven. Ma jebela...čpe je pa treba tko pomasirat, pa je zmer za akcijo... barabeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ostali dodatki med nosečnostjo...strije - o jaaaaa - na trebuhu, kot je rekla kaja ko makedam cesta in to zadnji mesec...ko sm prvo zagledala sem se skor razjokala... pol sm pa vidla, da bolj se sekirasm, več jih mam...bodo že zbledele - enkrat.

Celulit - menda po novem še okol gležnjev...groza pa ga nikol nisem mela...zdej pa kr vsepovsod - zgleda da so to bonus dodatki.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.7.2008 21:58:20   
Zoja Miša
Ja, sex, kaj je že to?!

Ker me je spet ven zabrisalo, sem zamudila celo uverturouser posted image , s kameljimi usti in kaj vem čim še. Ja Bambi, mislim, da so se naju babe ustrašile. Sva bile preveč direktne?!user posted image  

Tudi jaz se pohvalim sem brez strij! user posted image user posted image Upam, da tako tudi ostane! Glede britja je pa res, da se ne vidim več, sem pa cela medvedka, sem danes se v ogledalu zagledala in se kar ustrašila. Bom jutri poskusila to urediti, četudi v bolnici, bo G mogoče kaj bolje videl!user posted image  

Matejci, bom počivala, itak kaj drugega tu ne morem!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.7.2008 22:01:04   
Zoja Miša
Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo zate, ker si bila pogumna!
Dobro spi in si spočij, danes je bil zate naporen dan!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.7.2008 22:02:48   
miškolinček
NIč punce jaz sem se nasmejala, ustrašila se pa nisem. Mogoč bom zdaj bolš spala ko sem se mal narežala.
Lepo sanjajte pa mirno in se tipkamo jutri.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.7.2008 22:03:51   
bambi14
....poročam glede ultive direkt od kolegice, ki dela v Ptujski porodnišnici:
- tam ULTIVA ni za plačat
- se pa moraš prej dogovorit z anestezistko, da porihtaš papirologijo
,......ne vem kaj naj nardim- a se naj inz MB- ja peljem na Ptuj zaradi ULTIVE?
Pa baje babice niso ravno zanjo,....le zakaj.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.7.2008 22:05:23   
Zoja Miša
Miskolinček, fajn pančaj!
In vse ostale tudi. Grem brat knjigo še malo, pa spat. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.7.2008 22:07:12   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo zate, ker si bila pogumna!
Dobro spi in si spočij, danes je bil zate naporen dan!

....tudi jaz mislim nate,...enga lupčka za lahko nočko in objem user posted image od vseh nas,...mami čuva nate in na tvojo družinico in ji ni všeč, ko jokaš in si žalostna. Zato draga moja babika glavo pokonci, ju3 je nov dan......in želim ti veliko dobre volje,...se slišimo ju3 z nasmehom - OK!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.7.2008 22:22:42   
sandra123
Ma krasne ste punce user posted image vsem..no, pa še malo ste me nasmejale s temi "kameljimi ustnicami", "ščegiji"na leptopu, Nellina "frčafela"...se še spomnem, ko sem enkrat z RR-ja potegnila temo o "FRIZURCAH"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "Welcome to the jungle" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... No, jaz moj "spodnji štuk" že z ogledalom komaj vidim, kaj šele, da bi ga sama popedenalauser posted image user posted image user posted image user posted image ......user posted image "mission impossible".......tako, da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.7.2008 22:25:51   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Miskolinček, fajn pančaj!
In vse ostale tudi. Grem brat knjigo še malo, pa spat. user posted image

Se bom potrudila, hvala.
Tebi in ostalim pa tudi mirno noč

Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.7.2008 22:54:00   
pufka
Oj avgustovkeuser posted image

Kako ste? Je peveč strani da bi vidla kaj vse ste pisaleuser posted image  Kak kaj bušiji,je že kera predčasno rodila?

Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.7.2008 23:24:20   
naty13

...mene tud moj ne frizira tam spodaj,...ga pa grem vedno vprašat po opravljeni operaciji, če zgleda ok.user posted image

Se podpišem pod to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?