Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:26:15
|
|
|
|
naty13
|
Dannnnnnnnnn. Erin, tebe pogrešamo. Tejka ne vem če je trebušček pomagal. Spraševala me je tisto kot vse. Treba je bilo prevest 10 tekstov in potem te iz teh tekstov sprašuje. Sem pa znala skoraj vse, kar me je vprašala- prevajanje. Mogoče je trebušček pripomogel le tolk, da me mogoče ni tolk dolg mučila. Če boš pa še kaj po kranju hodila, pa prej sporoči, se ti lahko z Nejcem pridruživa. Če si za. Cebrca upam, da že cartaš.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:27:05
|
|
|
|
Erin
|
astrea - kako je danes s teboj? Si dobro?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:28:37
|
|
|
|
anita goitan
|
tatly saj si ti spraševala za obseg bušija , moj je 102cm
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:29:40
|
|
|
|
anita goitan
|
oo pozdravljena Erin, sem vedla da se imaš lepo in da ne zapravljaš cajta z nami , pravilno!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:38:10
|
|
|
|
pingo80
|
Sayuri - tako sta cart tile dve tvoji žabici; da ta velikega žabončka sploh ne omenim. Res ste lušni. Bella, košuta - očitno sem pa jaz mal hecna, ker mi oteka gležnj na nekdaj poškodovani nogi. Smo pač različni.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:40:07
|
|
|
|
pingo80
|
sm malprehitr pritisnila pošlji cebrca - upam, da je porod že za tabo in se veselo crkljate.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:42:59
|
|
|
|
naty13
|
Erin, si me prehitela. Samo, da ste zadevco z avto rešili. Bi bila kar panika, če bi se mudilo v P in avto ne bi vžgal. Mami je pa zlata, da te mal pocrklja. Tudi midva z sva zapravljala. Zame spodnje perilo, ene boksarce za lubija, zame pižamco, za Nejca pižamco, pa pleničke za Nejca, pa položnice, pa mizo za v dnevno sobo sva šla naročit (sva mela zdej eno čist tko začasno). Jaaaaaaaaa kar nekaj sva zapravila, ampak sem vesela, ker sva v dobre namene. Smo pa tudi že po kosilu. Zdej bi mal poležala. Pa verjetno ne bo časa. Se bom pol mal pošlepala, ko pride moj brat na obisk in se bo z Nejcem mal poigral in ga zabaval.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:47:45
|
|
|
|
tejkaz
|
Naty, seveda sem za sprehod po Kranju. Sem prej pozabila napisati, da Eva očitno sploh nima noric. Po žlički claretina včeraj je danes brez izpuščajev. Očitno je šlo za neko alergijo. Samo na bedru ima še dva izpuščaja, ki si jih je pokrempla. Kolikor jaz vem, norice ne izginejo po člički claretina. Ali pa se motim?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:47:55
|
|
|
|
sandra123
|
A si merite bušije ...no, da vas jaz malo šokiram........smo na 125 cm obsegu ...še kar kipimo...težek je pa tudi že precej...
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:51:35
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Naty, seveda sem za sprehod po Kranju. Sem prej pozabila napisati, da Eva očitno sploh nima noric. Po žlički claretina včeraj je danes brez izpuščajev. Očitno je šlo za neko alergijo. Samo na bedru ima še dva izpuščaja, ki si jih je pokrempla. Kolikor jaz vem, norice ne izginejo po člički claretina. Ali pa se motim? Pri noricah je tako, da se tiste pikice, ki se pojavijo izsušijo in ratajo hraste, ko se prve že celijo, že nove pikice nastajajo. Ne dobiš vse pikice naenkrat. Pa je zate tudi olajšanje, da ni noric, da jih ne bi bratec dobil.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:52:13
|
|
|
|
sandra123
|
Tejka...norice res ne izginejo čez noč, ponavadi trajajo kakšen teden-10 dni.... možno, da je res kakšna alergija , predlagam, da obiščeta dr., če se ponovi Naty, so vrata že na svojem mestu???
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.7.2008 14:53:44 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:53:17
|
|
|
|
naty13
|
Tejka, a kej veš, kaj se s Cebrco dogaja
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:54:33
|
|
|
|
dojenč
|
RYSSA.- jaz bom oblekla majčko s trakci gor pa mikico s dolgimi rokavi, ki je itak komplet, pa bodi.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:55:01
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Naty, so vrata že na svojem mestu??? Ne še. Pride en sosed po 15uri, po službi.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:55:40
|
|
|
|
košuta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 V petek imam pregled ob 7.30 oz. najprej CTG, potem pa pregled....boš takoj za menoj na vrsti , se bova potem dogovorili, kam greva, ok??? Sandra - Jaz imam isti postopek, samo začnem pol ure za tabo... Muklla - Držim pesti tudi zate - da bo šlo čim hitreje in čim lažje, ko bo šlo zares. Erin - Uživaj, ko imaš priložnost... POZOR, POZOR! SEZONA LOVA NA LEVE IN LEVINJE ODPRTA! JEEEEEE! Pa smo tam!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 14:57:30
|
|
|
|
sandra123
|
Naty, držim pesti, da se jih končno namontira , da bo potem vse urejeno do prihoda tvoje štručke Jaz grem pa zdaj malo poležavat, ker mala dva v trebuščku spet norita in izvajata akrobacije
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.7.2008 15:01:02 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:00:03
|
|
|
|
sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: košuta IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 V petek imam pregled ob 7.30 oz. najprej CTG, potem pa pregled....boš takoj za menoj na vrsti , se bova potem dogovorili, kam greva, ok??? Sandra - Jaz imam isti postopek, samo začnem pol ure za tabo... Ja, upam, da bom kaj dlje zdržala na CTG-ju kot danes, ker sta tako spretno brcala v elektrode, da je bil potem ctg kar nekaj ...čist zmedene krivulje....Hja, kaj čmo, če sta pa tako divja
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:07:19
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123 Naty, držim pesti, da se jih končno namontira , da bo potem vse urejeno do prihoda tvoje štručke Evo, je že prišel vrata montirat. Lubi je Nejca ven peljal , jaz grem pa mal v vodoravno.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:11:03
|
|
|
|
tejkaz
|
Naty, nimam pojma kaj se dogaja s Cebrco. Če bom dobila kakšen sms ga bom posredovala. Mogoče že carta svojo štručko in nima časa, da nam sms pošlje. Mogoče se pa še matra, ker medenično menda ne gre hitro. Če se bodo Evi pojavili še izpuščaji se bova res pri P oglasili. Malo mi je sumljivo vse skupaj. Včeraj polno izpuščajev, danes razen tistih dveh, čisto nič. Jaz ne vem koliko imam obsega. Nimam pojma v kateri škatli je meter. Nazadnje vem da je bilo 106. Po mojem je kakšen cm več, sam kaj pretirano več pa ne. Nevaeva, jaz bom rodila v Kranju z Ultivo. No, to že veš, če bo pa še katera pa ne vem. Če bi bila bližje ali pa imela prevoz se jaz javim za pijačko. Tako pa nisem ne blizu, pa še prevoza nimam. Še kakšna ideja glede kosila?
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:11:32
|
|
|
|
dojenč
|
meni pa bi morali danes iz merkurja pripeljati hladilnik, pa ploščo za stedilnik pa pečico, pa ni nič z njih, mislim halo, oni resno mislijo da imam jaz časa v nedogled. vceraj so nama do konca postrihali parket, tak da bomo jutri zaceli seliti, ampak vseeno še nebomo spali v stanovanju zaradi hlapov je pa res pregovor, najprej stalca pol pa kravca, jaz sem tak utrujena od tega dela, selitve, in vseega skup. aja erin cestitam za vrate, mi se nismo prišli tak dalec
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:18:12
|
|
|
|
Julija08
|
Nevaeva, jaz bom rodila v Kranju z Ultivo. No, to že veš, če bo pa še katera pa ne vem. Če bi bila bližje ali pa imela prevoz se jaz javim za pijačko. Tako pa nisem ne blizu, pa še prevoza nimam. IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Jaz tudi razmišljam o porodu z Ultivo, pa se še nisem čisto odločila. Tejkaz - kaj je pa tebe prepričalo? A prvič si rodila naravno (mislim brez EA, Ultive...)?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:28:21
|
|
|
|
tatly
|
moj obseg trebuha je 109-nevem zakaj se mi zdi tako majhen!pa se vsi mi govorijo ce sem zogo pojedla
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:39:04
|
|
|
|
dojenč
|
tatly- ne obremenjuj se s tem, vsaka nosečnica ima drugacen trebušček, jaz bi rekla da imas bolj malega zato ker nosiš bolj zadaj v krizu drugace pa ni nic narobe
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:49:18
|
|
|
|
mishel
|
ZDRAVO PUNCE!!!! Moram vam priznati, da ne sledim več dobro kako ste kaj, se pa vseeno trudim slediti vsaj temu, katere že zibate oz. katere zibamo . Pa javljam vam, da smo se včeraj prvič kopali in je bil David tako priden, da še glasu ni spravil iz sebe. Je rekla patronažna ta so tako pridni otroci prava redkost . Skratka lep pozdrav vsem!!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 22.7.2008 15:53:05
|
|
|
|
ANA_P
|
tatly, lepa si , nič nimaše premalega trebuha. Da se ne bi z mano primerjala, ki si me videla v živo, jaz imam prevelikega, sem prava orka. Velikost trebuha je odvisna od različnih dejavnikov: odvisno kje in kako nosiš, odvisno od vezi v trebuhu..npr. jaz ki sem bolj stara kvoka več nimam tako napetih vezi in ne vem kakšnih trebušnih mišic kot ti, ki si še mlada. Ne skrbi, meni se tvoj trebuh ni zdel majhen. Večina mojih kolegic je imela manjši trebuh kot ti, ko so že šle rodit. Tako da brez skrbi. cebrca, ti pa upam, da si se že rešila in da že veselo cartaš. Obrat, otrok na ritki, v MŠ so rekli da probajo vseeno naravni porod. Sem vprašala mojega G in je rekel, da on ne da ne na obrat in ne na naravni porod ampak kar na CR.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?