|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.7.2008 19:45:03   
gloria
....tko.....dieta do nadaljnjega(nič slatkega ter sokov) je pa boljši izvid kot v četrtek tak da je rekla da bomo to zdej mal bolj kontroliral in bo vse ok....kontrolo mam pa spet čez 2 tedna....to bomo pa že zdržal a ne vse za bebicouser posted image user posted image user posted image ....hvala kaj mislite na mene.....

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
21.7.2008 19:58:29   
sonček33
o gloria fajn. sladkemu se boš že odpovedala, to ne bo tako težko....zelo sem vesela, ker vidim, da si optimistična

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
21.7.2008 20:00:25   
ledenka
gloria, samo, da je bolje user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
21.7.2008 20:01:34   
gloria
Sonček...sem kr ratala taka sama sebe preprečujem da morem na vse dober gledat in da more bit vse dober.....ti se že dobila rezultate krviuser posted image ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
21.7.2008 20:01:44   
gigi1
Glorija user posted image  sam, da je boljš kot zadnjič. Tole boš pa že zdržala brez cukra.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
21.7.2008 20:08:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Gretka

bravo za optimizem, super si...do srede pa celotna tema drži pestke samo zate in za tvoje pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar podpišem pod tole. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

gloria, važno je da imaš dieto. Bolje kot pa špikanje. Je mel svakinja v drugi nosečnosti enake probleme kot ti (zadnjih deset tednov) in je bilo vse enkratno. Je fant pravi korenjak. Prijateljica pa je imela nosečniško sladkorno ves čas, pa si je morala ves čas merit sladkor in se je  špikala, pa je bilo tudi vse O.K. Naj bo pato tudi pri tebi. user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
21.7.2008 20:20:18   
gloria
...hvala punce....res je ta sladkorna kr pogosta med nosečnicami....sploh si ne misliš dok nisi sam pri tem....pol pa vidiš eno,pa drugo z istimi težavami....jaz bom to dieto brez problema zdržala če se bo pa plodna voda večala bom pa že augusta cartalauser posted image ....zdej mam spet v sredo kontrolo v lj.zaradi toxo.....sam se mi zdi da bo bolj pogovorni pregled ker se PDP bliža,da mi pove kak naprej...mam možnost tud v lj.rodit sam baje da se moja porodnišnica kr dober odreže pri taki okužbi tak da bom še premislila....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
21.7.2008 20:22:03   
mismis
Kaj je danes tukaj dan žalovanja ali kaj, ker nobene ni niti blizu...

Evo midva z mojim kužonom sva prišla ravno s sprehoda, spotoma sva pa ujela lepo novico. In sicer naš je danes spet postal stric, tokrat že v četrto. In spet imamo novega razgrajača v družini. Bravo za razgrajače user posted image user posted image user posted image

Gloria, sicer izvid ni kaj blesteč, ampak mislim da se sokovom in sladkarijam pa ne bo težko odreči, do konca. Kateri teden sedaj šteješ?

Gita14, ali imaš slučajno kaj zamrznjenčkov, če jih imaš lahko potem avgust/septembra štartava skupaj

Žiži, videl mejl, odgovoril na mejl...Jutri bo pa veselica v vaši bajti user posted image

Lučka25, tebi se pa tudi že počasi približuje dan D. Že trka na vratauser posted image user posted image

Noki, pa kje si ti meni, ali so te že slabosti in utrujenost napadli. Sej še malo pa bo tudi tvoj priv UZ za tabo. Če sva te zadnjič z Žiži prestrašile, verjemni to še nič ni...znava biti še hujšeuser posted image user posted image

Hedi, a se blatna žurka nadaljuje?user posted image user posted image

Abra, kakšno je kaj počutje pri tebi? A poslušaš srčka vsak dan?

Pija76, kako kaj nova frizura?

Tudi vsem ostalim: Blanči, Mlinčka, Daisy, Marjetka Cvetka, Kajsica, Pikovit, Jadrnica, Bambi75, Gretka, Libi, in še vse ostale, ki vas nisem poimenko navedla...vsem, prav vsem želim lep večer

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
21.7.2008 20:35:14   
gloria
Mismis 33 teden

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
21.7.2008 20:40:40   
lučka 25

Lučka25, tebi se pa tudi že počasi približuje dan D. Že trka na vratauser posted image user posted image

Trka, trka. Vsakič bolj naglas. Bo kmlau dan D. user posted image

Sam men ne trka samo dan D, zadnje čase še kakšna traparija. Se mi je čist odvezal, bi same traparije počela, sploh ne znam bit več resna. Pravi moj, če slučajno ne jem že kakšne zvarke pred postopkom, da ker sem tako norčava. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
21.7.2008 20:46:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Mismis 33 teden

super, še malo pa bo user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
21.7.2008 20:48:17   
mismis
Lučka25

vidim, da ti gredo traparije po glavi, še svoj avatar si ravnokar zamenjala, da nam pokažeš še bolj nazorno.
Ampak draga moja, če številka pri tvojem imenu ne laže, imaš šele 25 let, zato uživaj in delaj traparije, vsaka taka neumnost, ti da občutek da si bolj živ in da se splača...

verjemi jaz že vem...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
21.7.2008 20:56:30   
gigi1
Lučka te je pa res čist zasukal

Kakšen avatar

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
21.7.2008 20:56:49   
lučka 25

Lučka25

vidim, da ti gredo traparije po glavi, še svoj avatar si ravnokar zamenjala, da nam pokažeš še bolj nazorno.
Ampak draga moja, če številka pri tvojem imenu ne laže, imaš šele 25 let, zato uživaj in delaj traparije, vsaka taka neumnost, ti da občutek da si bolj živ in da se splača...

verjemi jaz že vem...user posted image

Ja, sem še slikco zamenjala. user posted image

Številka pri imenu pa je lemoja srečna številka, pa žal nisem toliko stara. Bom kmalu 32. user posted image  

Ampak se moram še vseen kdaj pa kdaj mal znoret. Mam tud tako službo (vrtec), da moram bit skoz mal otročja. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
21.7.2008 20:57:53   
lučka 25
gigi, čist zasukal. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
21.7.2008 20:59:12   
gigi1
Miš sem ti vrnila mail. Glihkar pogledala do konca 1. audicije. Zdej grem na 2. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
21.7.2008 21:04:27   
mismis
O Lučka, sej potem pa sploh nisi tako daleč od mene, welcome to the club of lucky 30-iesuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
21.7.2008 21:05:00   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miš sem ti vrnila mail. Glihkar pogledala do konca 1. audicije. Zdej grem na 2. user posted image

sem videl, drugače pa mismis danes gleda dr. Who, to je pa bolj stil ZF

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
21.7.2008 21:07:34   
gigi1
Ja me je moj prej klical. Se mu je tud stožlo po men user posted image
Saj sva navajena na kakšne poti za par dni, sam tale se kar vleče. Enkrat pred leti je šel na Sulavezi za 3 tedne. Je blo res hudo. Sva vseen že 20 let noč in dan skupi in se človk navad, da mu en skoz diha za ovratnik user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
21.7.2008 21:07:51   
gigi1

O Lučka, sej potem pa sploh nisi tako daleč od mene, welcome to the club of lucky 30-iesuser posted image user posted image user posted image

Omladinke user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
21.7.2008 21:09:17   
Pija76
Ojla,

moja frizura je tipi topi, user posted image za mojo frizerko. Sam sem pa huda nanjo, jo povabim na kosilo, skuham na pol, pol pa ona prav da gre domov, ker je kr živčna ker nima kaj počet user posted image , hudimana sem bila huda, zdaj pa jutr malico in še kosilo napol kuhano!

Drugač sem pa danes nekaj popravljalno nastrojena user posted image , sma kaj ko ne zmanjka.

Ledenka ti si pa ornk uno o srečanju užgala user posted image user posted image user posted image , še dobr da slab vidim!

Lučka slikca je pa res huda!

Mismis kako si, dej mi pošlji un kontakt če se spomniš kaj sva v petek govorili! Kdaj pride Pikovit? A se bomo šle seks v mestu?

Grety naj hormon čist ponori!!!!!!!

Bambi kje se pa ti potepaš?

Abra kako si? A sam AS poslušaš user posted image . Joj ti pošljem neki na zsuser posted image

Gloria ti imaš sladko življenje, tko da dodatnega cukra ne rabiš! Če ti pa pade, pa mal sem gor poglej, jih je zmer en kup user posted image .

Vsem en pozdravček, grem kar naprej pospravljat

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
21.7.2008 21:12:33   
Abra
Čer!
Je bil danes spet en čuden dan. Kadar so slabe novice, tuki kar vse zamre. Jaz sem ravno danes razmišljala, da gre z mojo nosečnostjo končno vse po planu. Izcedkov ni več, srček utripa ko nor, prav lepo ga je poslušat in ja vsak dan user posted image zdej ga tudi ni več težko najti, se vidi, da otroček raste. Sem pa prej dobila izvide dvojnega hormonskega testa oz. združen z izvidi NS. Tveganje za DS se je še zmanjšalo in sicer imam zdaj glede na leta 20x manjše tveganje - 1:4127 in sem bla tkooooo hepi. Pol pa pogledam še za trisomijo 13+18, tu je pa tveganje ful naraslo user posted image in sicer iz 1:15963 na 1:1374. To je še vedno ok, me je pa ta skok ful užalostil. Sem že prebrala in tudi pred tem že vedla, da je po IVF, sploh pa ICSI ta test velikokrat lažno pozitiven, vendar vedno upaš, da bodo rezultati super. No, po ICSI je lažnih 13% teh testov. Zdaj spet razmišljam o amniocintezi, je pa verjetnost splava višja, kot verjetnost kromosomske napake ... in začaran krog. Ti dve trisomiji nista združljivi z življenjem, zato je najbrž it v to tveganje brezveze ... se bo najbrž na morfologiji itak vidlo. Ah, nikol ne bo konc teh skrbi.

Gloria, super, da so rezultati boljši. Slaba dva meseca brez sladkarij boš pa tut zdržala user posted image še malo, pa boš že cartala user posted image

Pozdravček prav vsem, vam bom več odgovarjala, ko bom spet boljše volje.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
21.7.2008 21:24:04   
gigi1
Abra jeb.emu sunce nikol konca skrbem. Bolj ko študiraš manj veš in bolj te skrbi a ne? Prespi draga moja...premisli. Kakšna je pa možnost SS v % zaradi AC? Zase vem, da bom morala iti na AC. Ti se pa odloči...kakorkoli se boš odločila, se boš sigurno pravilno user posted image

Pija nas pa na kosilo povabi. Bomo Hajnija s sabo prinesle user posted image . Saj ne bo tko kot na Ajsini slikci.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
21.7.2008 21:47:50   
Abra
Gigi, pri amnio je 0,8% možnosti za splav, za ti dve trisomiji je pa manj možnosti, kot 0.01%. Tuki skoraj ne bi smelo bit dileme... če ima otroček kakšno od teh trisomij, tko ne bi preživel, bi odmrl že v nosečnosti, drugače pa kmalu po rojstvu... Se pa na UZ že vidijo kake anomalije, jaz imam pa uz meritve super. Zato malo špekuliram, da ta hormonski test tu ni najbolj zanesljiv. Brez NS je sam ta test precej manj zanesljiv od same NS. Sicer je to tveganje še zmeraj majhno in najbrž res preveč kompliciram. Na izvidu vsaj tko piše, karitipizacija ni potrebna in tveganje je majhno. Mi je pa že zadnjič rekla, da je odvisno kdo izvid bere ... kaj se komu zdi visoko tveganje ... malo bo treba prespat, nekako mi G ni priporočila amnio. Sama tudi nisem preveč navdušena ravno zaradi hematoma. Čez dva tedna imam pregled, pa se bomo takrat zmenili, do takrat bom pa srček poslušala user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
21.7.2008 22:13:18   
gloria
Abra vseen je izvid ok....prespi pol se pa imaš še čas odločit kaj boš nardila....je pa res da brez skrbi žau ne gre...
Pija user posted image ....brez skrbi da bom pogledala tuki goruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.