|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
21.7.2008 15:03:41   
Abra
Grethy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Močno upam, da so se kaj zmotili. Pri tej vrednosti namreč tudi najbolj občutljiv urinski test ni pozitiven.

(odgovor članu Linda25)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
21.7.2008 15:14:50   
lučka 25
Grethy, upam, da bo v sredo vrednost hormona zvišala.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image   

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 21.7.2008 15:15:05 >

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
21.7.2008 15:17:58   
ledenka
Grethy, drzim pesti, da bo vrednost v sredo narasla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
21.7.2008 15:37:51   
blanč
GRETICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
21.7.2008 15:39:25   
blanč
GRETHEN, DEJ NO VIDIM TE, HITR KEJ NAPIŠ, KER POL ŠIBAM IZ ŠIHTA.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
21.7.2008 15:40:32   
dajamaja
Jaz tole kr ne morem verjet ... se nagibam k Abrinem komentarju. Tule so nekaj v temo brcnil.

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Grethy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Močno upam, da so se kaj zmotili. Pri tej vrednosti namreč tudi najbolj občutljiv urinski test ni pozitiven.

Gretka držim pesti in podvajam vložek životnijskog carstva
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
21.7.2008 15:46:48   
Grethy
OOOOOOOOOOOjjjjjjjjjjj , nimam še intreneta, sem pa pri majkici moji, pa se švercam na bratov PC ...

Matr duš, skor me je kap v LJ, ko mi je sestra povedala izvid, zdej ste mi spet mal moralo dvignle ... tako zelo nizek je, da ... ampak sestra sploh ni zgledala blazno zaskrbljena, verjetno je vidla kako "na počas" reagiram na zdravila in vse ostalo, pa verjetno meni da bo enkrat v petek že znal bit taprav hormon in če gremo tako naprej, pa da bo nosečnost, računam enkrat drugo leto konec maja da bo rok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma bomo vidli kaj bo, jaz sem vse kar je blo v moji moči naredila ... zdaj pa ... če ima kera kak nasvet ... kr na plano z njimi, mi bo moja nova sosedica vse poročala ...

HVALA VAM KER STE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Vas imam vse posebno posebno rada !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
21.7.2008 15:54:28   
sonček33
Gretka kako sem te vesela. Jaz čutim, da bo sredin test pokazal tisto, kar je test v soboto. Počasi reagiraš in to je vzrok nizkega hormona. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
21.7.2008 15:55:46   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: libi

Evo, Grethy sem videla, je optimistična, kar je tudi prav, pravi da počakajmo, kaj bo v sredo, ko ima ponovno test.

Hlačke so čiste, upanje ostaja!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj libi, hvala ker sporočaš. tako je prav, naj bo pozitivna. Navijamo zanjouser posted image

Pa tvoji pupi vse najbolje za RDuser posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu libi)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
21.7.2008 15:56:07   
Grethy
Ja punčka moja zlata, kako si zdej ko si nosečka žena ??????????

Tvoje besede kr pošiljam iz tvojih misli in izpod prstkov direkt v moje hormončke in se iskreno zahvaljujem user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
21.7.2008 15:57:59   
sonček33
Greta dobro sem. Hvala na vprašanju.
Kdaj dobiš net, ker me te tako zelo pogrešamo?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
21.7.2008 15:59:12   
Grethy
BEJBIKE moje bodite lepo do srede, pa se spet kaj beremo oz. vam sporočim kako je kaj v vsakem primeru, če bomo rajali al bomo pa pod nivojem user posted image user posted image user posted image

Vsem en velik gromozanski user posted image user posted image pa enga velicga user posted image lupčka na ličke

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
21.7.2008 16:00:41   
Grethy

Nimam pojma kdaj, mutijo kot ovce ... bom kerga na murko spekla, pol bo pa hitro ...

zdaj pa šibam za Celje ... kmalu se spet čitamo ... ajdi baj ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
21.7.2008 16:01:16   
mismis
Gretka

bravo za optimizem, super si...do srede pa celotna tema drži pestke samo zate in za tvoje pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
21.7.2008 16:04:44   
nokes
grethy, mislim nate in ti pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bodi močna in optimistična. če je test pokazal +, je upanje. držim pesti!!

gita, zelo zelo mi je žal! user posted image

čestitke sayuri za korenjaka! kako lepa dojenčka! user posted image user posted image

jadrnica, tudi tebi čestitke! takšne zgodbe imam najraje!user posted image

nokes

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
21.7.2008 16:38:52   
gloria
oj.....jaz še nič ne vem kakšen je izvid,dobim rezultate danes ob 19.....pršla sem domov ob 12 in mi je bilo tako slabo(baje da je to normalno po tem testu,ker so me sestre skoz hodle gledat da ne bi mogoče bruhala ali pa čutla slabost,ker bi pol takoj prekinli test) tak da sem šla ležat in zaspala do zdej......in ko vsa vesela čakam dobre novičke pol pa toleuser posted image user posted image user posted image ....
Gita res mi je zelo žaluser posted image user posted image user posted image ....nevem kaj naj ti napišem ker še sama ne vem kaj bi rada slišala v takem primeru....drži se in ko boš pri močeh se mi kaj javi....vem sam to da ni pravičnouser posted image user posted image user posted image
Gretka v sredo bo boljš....jaz stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image
Johnie čestitke za user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
21.7.2008 16:43:28   
sonček33
gloria, a tako dolgo je treba čakat na izvid? Si zdaj bolje?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
21.7.2008 17:07:53   
gloria
sonček 33 ja zdej mi je boljš...sam ko sem vidla te žalosne novičke od naših puncuser posted image user posted image ....kak si ti?....gdaj maš zdej naslednji pregled...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
21.7.2008 17:22:10   
sonček33
ja novice res niso najlepše. Tudi jaz sem žalostna.  Drugače sem ok. V torek imam spet pregled, pa da vidimo kaj porečejo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
21.7.2008 17:36:40   
zarja1

Grethy, user posted image taleje samo zate.

user posted image Gita.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.7.2008 17:38:21 >

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
21.7.2008 17:50:34   
gloria
Sonček juter ali naslednji tedenuser posted image ....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
21.7.2008 18:30:07   
gigi1
Oj puppe moje

Dans je pa res težek dan. In tukaj na RR in povsod...

Gretka draga, kot sem že napisala...dajmo do srede počakat in misliti pozitivno. Dobra novica je vsekakor, da reklamiraš belino. Bomo mal mantrale, da bo vse dobro.

Glorija veš kolk vse mislimo nate. Morajo biti dobri izvidi! Pls sporoči takoj, ko izveš.

Gitka kako se ti držiš? Se bomo jeseni skup borile, a ne? Saj veš kako je...kakšno bitko moramo tudi izgubiti, važno je da bomo dobile vojno user posted image . Ko gledam bejbike od Sayuri me to pokonc spravi in vem, da nas tako darilo vse še čaka.

Hedika kako danes prebava? Upam, da nadaljuješ odprto stanje od včeraj user posted image

Miška ti si bla pa dans v službi tud čist bizi. Vidim, da si se slabo oglašala.  Vitaminčkov pa mužiču še nisem nabavla, ga ne morem zapopast takoj ko pride user posted image . Mu moram mal cajta pustit, da zadiha. Kako si ti? Si se spočila čez vikend.

Ajsika si nas pa razkrinkala user posted image . Drugič ostani do konca, pa da te vidmo user posted image  
Moj jutri pride. Mi je res kar mal dolgčas brez njega. Drugače sem kar rada sama doma kakšen dan. No tole je bilo 5 dni, je že kar preveč user posted image

Nokica kaj je s tabo? A ti je tolk slabo, da se manj oglašaš? Sam ne rečt, da smo te zadnjič čist prestrašle user posted image

Abrica kako kaj AS? Pa izcedki? Se je umirilo?

Orto saj je čas, da se buši pozna user posted image

Zvezdica, čim več pij, da popraviš pritisk. Najbolje vodo ali kakšen čaj. Ne jej česna, ker ga zniža in uporabi v kuhinji malo več zelene, ker ga dviguje.

Pija a si lepa? Imaš ZS.

Libi VSE NAJBOLJŠE TVOJI SONČICI ZA RD!!!!

user posted image

Drage moje jaz nisem ponoči skoraj nič spala...me je tale vremenska sprememba malo zmatrala. Sem kar povožena danes.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
21.7.2008 19:15:46   
gigi1
Miška mail sem ti poslala

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
21.7.2008 19:24:24   
bambi75
Kaj pa je to danes na RR. Zunaj je kislo vreme in tudi tukaj berem slabe novičke.

Gita user posted image

Grethy ,joj upam ,da se v sredo še kaj spremeni in pa user posted image  user posted image   za srečo.

Libi tvoji hčerkici pa vse najboljše za RD.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
21.7.2008 19:25:51   
bambi75
Zorica vidim da si gor, kakšno je kaj počutje ?

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

ime
SINEJA

Aljaž (45%)

Blaž (31%)

Tjaž (24%)

Število vseh glasov: 272

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!