Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:03:41
|
|
|
|
Abra
|
Grethy Močno upam, da so se kaj zmotili. Pri tej vrednosti namreč tudi najbolj občutljiv urinski test ni pozitiven.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:14:50
|
|
|
|
lučka 25
|
Grethy, upam, da bo v sredo vrednost hormona zvišala.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 21.7.2008 15:15:05 >
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:17:58
|
|
|
|
ledenka
|
Grethy, drzim pesti, da bo vrednost v sredo narasla
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:37:51
|
|
|
|
blanč
|
GRETICA
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:39:25
|
|
|
|
blanč
|
GRETHEN, DEJ NO VIDIM TE, HITR KEJ NAPIŠ, KER POL ŠIBAM IZ ŠIHTA.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:40:32
|
|
|
|
dajamaja
|
Jaz tole kr ne morem verjet ... se nagibam k Abrinem komentarju. Tule so nekaj v temo brcnil. IZVIRNO SPOROČILO: Abra Grethy Močno upam, da so se kaj zmotili. Pri tej vrednosti namreč tudi najbolj občutljiv urinski test ni pozitiven. Gretka držim pesti in podvajam vložek životnijskog carstva
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:46:48
|
|
|
|
Grethy
|
OOOOOOOOOOOjjjjjjjjjjj , nimam še intreneta, sem pa pri majkici moji, pa se švercam na bratov PC ... Matr duš, skor me je kap v LJ, ko mi je sestra povedala izvid, zdej ste mi spet mal moralo dvignle ... tako zelo nizek je, da ... ampak sestra sploh ni zgledala blazno zaskrbljena, verjetno je vidla kako "na počas" reagiram na zdravila in vse ostalo, pa verjetno meni da bo enkrat v petek že znal bit taprav hormon in če gremo tako naprej, pa da bo nosečnost, računam enkrat drugo leto konec maja da bo rok ma bomo vidli kaj bo, jaz sem vse kar je blo v moji moči naredila ... zdaj pa ... če ima kera kak nasvet ... kr na plano z njimi, mi bo moja nova sosedica vse poročala ... HVALA VAM KER STE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vas imam vse posebno posebno rada !!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:54:28
|
|
|
|
sonček33
|
Gretka kako sem te vesela. Jaz čutim, da bo sredin test pokazal tisto, kar je test v soboto. Počasi reagiraš in to je vzrok nizkega hormona.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:55:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: libi Evo, Grethy sem videla, je optimistična, kar je tudi prav, pravi da počakajmo, kaj bo v sredo, ko ima ponovno test. Hlačke so čiste, upanje ostaja!!! Joj libi, hvala ker sporočaš. tako je prav, naj bo pozitivna. Navijamo zanjo Pa tvoji pupi vse najbolje za RD
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:56:07
|
|
|
|
Grethy
|
Ja punčka moja zlata, kako si zdej ko si nosečka žena ?????????? Tvoje besede kr pošiljam iz tvojih misli in izpod prstkov direkt v moje hormončke in se iskreno zahvaljujem
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:57:59
|
|
|
|
sonček33
|
Greta dobro sem. Hvala na vprašanju. Kdaj dobiš net, ker me te tako zelo pogrešamo?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:59:12
|
|
|
|
Grethy
|
BEJBIKE moje bodite lepo do srede, pa se spet kaj beremo oz. vam sporočim kako je kaj v vsakem primeru, če bomo rajali al bomo pa pod nivojem Vsem en velik gromozanski pa enga velicga lupčka na ličke
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 16:00:41
|
|
|
|
Grethy
|
Nimam pojma kdaj, mutijo kot ovce ... bom kerga na murko spekla, pol bo pa hitro ... zdaj pa šibam za Celje ... kmalu se spet čitamo ... ajdi baj ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 16:01:16
|
|
|
|
mismis
|
Gretka bravo za optimizem, super si...do srede pa celotna tema drži pestke samo zate in za tvoje pikice
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 16:04:44
|
|
|
|
nokes
|
grethy, mislim nate in ti pošiljam , bodi močna in optimistična. če je test pokazal +, je upanje. držim pesti!! gita, zelo zelo mi je žal! čestitke sayuri za korenjaka! kako lepa dojenčka! jadrnica, tudi tebi čestitke! takšne zgodbe imam najraje!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 16:38:52
|
|
|
|
gloria
|
oj.....jaz še nič ne vem kakšen je izvid,dobim rezultate danes ob 19.....pršla sem domov ob 12 in mi je bilo tako slabo(baje da je to normalno po tem testu,ker so me sestre skoz hodle gledat da ne bi mogoče bruhala ali pa čutla slabost,ker bi pol takoj prekinli test) tak da sem šla ležat in zaspala do zdej......in ko vsa vesela čakam dobre novičke pol pa tole .... Gita res mi je zelo žal ....nevem kaj naj ti napišem ker še sama ne vem kaj bi rada slišala v takem primeru....drži se in ko boš pri močeh se mi kaj javi....vem sam to da ni pravično Gretka v sredo bo boljš....jaz stiskam pesti Johnie čestitke za
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 16:43:28
|
|
|
|
sonček33
|
gloria, a tako dolgo je treba čakat na izvid? Si zdaj bolje?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 17:07:53
|
|
|
|
gloria
|
sonček 33 ja zdej mi je boljš...sam ko sem vidla te žalosne novičke od naših punc ....kak si ti?....gdaj maš zdej naslednji pregled...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 17:22:10
|
|
|
|
sonček33
|
ja novice res niso najlepše. Tudi jaz sem žalostna. Drugače sem ok. V torek imam spet pregled, pa da vidimo kaj porečejo.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 17:36:40
|
|
|
|
zarja1
|
Grethy, taleje samo zate. Gita.
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 21.7.2008 17:38:21 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 17:50:34
|
|
|
|
gloria
|
Sonček juter ali naslednji teden ....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 18:30:07
|
|
|
|
gigi1
|
Oj puppe moje Dans je pa res težek dan. In tukaj na RR in povsod... Gretka draga, kot sem že napisala...dajmo do srede počakat in misliti pozitivno. Dobra novica je vsekakor, da reklamiraš belino. Bomo mal mantrale, da bo vse dobro. Glorija veš kolk vse mislimo nate. Morajo biti dobri izvidi! Pls sporoči takoj, ko izveš. Gitka kako se ti držiš? Se bomo jeseni skup borile, a ne? Saj veš kako je...kakšno bitko moramo tudi izgubiti, važno je da bomo dobile vojno . Ko gledam bejbike od Sayuri me to pokonc spravi in vem, da nas tako darilo vse še čaka. Hedika kako danes prebava? Upam, da nadaljuješ odprto stanje od včeraj Miška ti si bla pa dans v službi tud čist bizi. Vidim, da si se slabo oglašala. Vitaminčkov pa mužiču še nisem nabavla, ga ne morem zapopast takoj ko pride . Mu moram mal cajta pustit, da zadiha. Kako si ti? Si se spočila čez vikend. Ajsika si nas pa razkrinkala . Drugič ostani do konca, pa da te vidmo Moj jutri pride. Mi je res kar mal dolgčas brez njega. Drugače sem kar rada sama doma kakšen dan. No tole je bilo 5 dni, je že kar preveč Nokica kaj je s tabo? A ti je tolk slabo, da se manj oglašaš? Sam ne rečt, da smo te zadnjič čist prestrašle Abrica kako kaj AS? Pa izcedki? Se je umirilo? Orto saj je čas, da se buši pozna Zvezdica, čim več pij, da popraviš pritisk. Najbolje vodo ali kakšen čaj. Ne jej česna, ker ga zniža in uporabi v kuhinji malo več zelene, ker ga dviguje. Pija a si lepa? Imaš ZS. Libi VSE NAJBOLJŠE TVOJI SONČICI ZA RD!!!! Drage moje jaz nisem ponoči skoraj nič spala...me je tale vremenska sprememba malo zmatrala. Sem kar povožena danes.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 19:15:46
|
|
|
|
gigi1
|
Miška mail sem ti poslala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 19:24:24
|
|
|
|
bambi75
|
Kaj pa je to danes na RR. Zunaj je kislo vreme in tudi tukaj berem slabe novičke. Gita Grethy ,joj upam ,da se v sredo še kaj spremeni in pa za srečo. Libi tvoji hčerkici pa vse najboljše za RD.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 19:25:51
|
|
|
|
bambi75
|
Zorica vidim da si gor, kakšno je kaj počutje ?
|
|
|
imeSINEJAAljaž (
45%)
Blaž (
31%)
Tjaž (
24%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!