Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 12:44:20
|
|
|
|
sonček33
|
U superca, komaj čakaš NS a ne?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 12:44:54
|
|
|
|
orto2
|
ooo, blagor tebi, si iz ta najhujšega ven , jaz nestrpno čakam nuhalno. si ti šla na dht po nuhalni, kakšen rezultat si imela na nuhalni? če ni skrivnost
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 12:52:20
|
|
|
|
mismis
|
Grethy in Jadrnica Pikovit vama obema čestitka in vaju objema od veselja don't kill the messenger
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 12:53:06
|
|
|
|
mismis
|
Grethy jaz pa še vedno čakam tvoj izvid krvnega testa, daj daj nas razveseli
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:09:53
|
|
|
|
libi
|
Punce, vidim, da tudi ve nestrpno čakate Gretkin rezultat. Mi je poslala po SMS: Je zelo slab! nič drugega ne vem, čakam, da pride, da mi kaj več pove, če bo sploh prišla zdej....ne vem kaj se dogaja in kakšen je bil rezulat...javim takoj ko kaj izvem.... Še vedno pa upam na najboljše in močno močno držim pesti!!! Danes je rojstni dan moje punčke jst pa Mah, moram bit pozitivna...mogoče so se pa kaj zmotili...pa so ponovno preverili in je zdej vse ok...in bo Gretka kmalo tu...in kmalu javim vesele novičke, a ne?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:13:30
|
|
|
|
Shuka
|
Saj nizka vrednost BetaHCG še ne pomeni kaj slabega, zato Grethy, mislim nate in ti želim lepo in zdravo nosečnost. Na Živi je primer, ko je bila vrednost če se ne motim BetaHCG 48 zdaj pa ima že skoraj leto dni staro lepo punčko, torej upanje ostaja ne glede na rezultat.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 21.7.2008 13:15:12 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:31:25
|
|
|
|
libi
|
Hvala Shuka, ji bom povedala. Jst še vedno upam, da se je mogoče Gretka samo hecala...ali pa da so se kej zmotili... in da sedaj prihaja z veselo novičko.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:33:20
|
|
|
|
ledenka
|
Grethy
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:39:11
|
|
|
|
blanč
|
Libi, žal se ni hecala
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:42:05
|
|
|
|
ledenka
|
blanc, libi - koliko pa ima vrednost Grethy?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:42:42
|
|
|
|
sonček33
|
Grethy
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:43:38
|
|
|
|
mismis
|
Blanč in Libi ja koliko pa ima naša Gretka beta hcg. A ni tako, da je vse kar je nad 40 potrjena nosečnost. Jaz še vedno močno upam, da ni vse tako grozno, kot nakazujejo vajine solze
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:43:39
|
|
|
|
libi
|
Blanch prosim povej...jst še vedno ne vem nič več, kot da je bil zelo slab...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:47:57
|
|
|
|
Shuka
|
Grethy, upam na najboljše In popravljam svoj prejšnji post imela je 86 vrednost hormona, kar tudi na prvi pogled ne zgleda dobro a na koncu je bilo vse OK. Sicer je pa od 40 naprej že nosečnost. Jaz sem ga imela ob prejšnji nosečnosti 274 pa se je končalo s ss. Tako da ni vedno številka pravi pokazatelj. Samo upati moraš naprej in ne biti žalostna.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 21.7.2008 13:51:51 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:50:00
|
|
|
|
blanč
|
14,6
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:53:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč 14,6 ojoj.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:54:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč 14,6 to pa res ni dobro kaj pa sedaj...a mora čakati
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:54:44
|
|
|
|
Shuka
|
Iskreno upam, da ni tako, vseeno pa držim pestke, da bi zrastel. Ker dokler se ne ulije je vse možno.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 13:54:48
|
|
|
|
Pija76
|
Grety !
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 14:01:20
|
|
|
|
lučka 25
|
Gita johnie, čestitam za . Naj bo vajina zdrava, ostalo pa potem pride tako in tako od sebe. Pa čim lepšo še nadaljnih 10 tednov. IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Lučka 25 - samoplačniški postopek se pri Rešu plača po opravljenem ET, se pravi čisto na koncu, če do njega pride, ti da položnico in jo plačaš, ko jo plačaš, mislim, da ni datuma gor napisanega. Nekateri imajo srečo, da je njihov prvi postopek na zavarovalnico a to se zgodi kvečjemu v začetku leta, ko dobi kvoto postopkov, bolj se bliža sredi ali koncu leta je teh postopkov vse manj in čakajo na tiste, ki jim pripada. Shuka, nalepša hvala za informacijo. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem nasla nekaj, kar moram delit z vami slikca z meetinga IVFovk Grethy
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 14:14:19
|
|
|
|
Zvezdica
|
ojla me ne no grethy A je možno, da se kaj spremeni? A je možno da zraste? Tako zelo mi je žal Hedi, ja moj pritisk je v kevdru, tako zelo je bil nizek.Moram svoji G povedat. Gigi, zato se mi je vrtelo, zarad zoprnga prtiska. Skoz je bil nizek, zdaj pa itaq. Pa nenormalno slabo mi je bilo. Grem kuhat in molit za našo Grethy.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 14:27:03
|
|
|
|
gigi1
|
Grethy to je siva cona! So donosile tudio z Bhcgjem 12!!! Nič še ni rečeno! Mogoče sta se pikici tako pozno vgnezdili. Počakajmo 2 dni, da se test ponovi Mislimo nate!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 14:40:18
|
|
|
|
libi
|
Evo, Grethy sem videla, je optimistična, kar je tudi prav, pravi da počakajmo, kaj bo v sredo, ko ima ponovno test. Hlačke so čiste, upanje ostaja!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 14:47:33
|
|
|
|
Linda25
|
Grethy, držim pestke, da bo v sredo BHCG visoko narastel in bo vse dobro. Za sredčo prilagam Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 21.7.2008 15:01:20
|
|
|
|
mismis
|
Gretka še vedno držim pesti in upam, da je šlo v tvojem primeru samo za pozno vgnezditev in da bo do srede hormon zrastl kot nor
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Otrok na počitnicahpikpikiKoliko je bil star vaš otrok, ko ste ga prvič pustile v varstvu preko noči (npr.pri babici)?manj kot 1 leto (
28%)
med 1. in 2. letom (
36%)
med 2. in 3. letom (
16%)
med 3. in 5. letom (
14%)
več kot 5 let (
6%)
Število vseh glasov: 64Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!