Zvezdica
|
jutro in dober dan Miška, najprej čestitke za nečaka. gita, tebi pa in potem jeseni veselo in mirno po pingvinčke, ok? gigi, spet driska? telo se čisti, lahko, da gredo še zadnji atomi hrmončkov ven , če se pa ne umiri pa ne vem. jast sem imela včeraj pohode na wc , je prav pasalo, glede na to, da v nosečnosti mal težje kakamo Hedi , nehaj take streljat, vem sicer kako se počutiš, ker maš filing kot da se ne dogaja tebi, ampak draga čez 7 mesecev bosta mulčka pri tebi, boš manj spala, boš plenice prala in boš vidla, da je še vse kako resnično Abra, vse bo OK!!! oziroma vse je ok. Ne se toliko obremenjevat, ker škodi . Sploh pa, če iščemo kaj slabgo na koncu to dobimo, tako, da misli na dobro in bo vse ok. Sploh boš pa vidla, ko rodiš, bo vražiček mali mamici jasno dokazal, da se je preveč sekirala. začni uživat, božaj bušija in se pust crkljat pa bo vse lepše in hitreje mimo. Vem, da je nosečnost dooolga ampak če se prepustimo bo kmalu okrog. nokica, slabosti? joj, o tem je toliko napisanega ampak pravjo, da če se zbujaš s krekerjem v ustih da najbolj pomaga , sej kmalu minejo. Jast sem pa skoz zaspana, pa ne vem zakaj? Sicer bolj slabo spim. Se mi zdi, da se mi dogaja vse tisto, kar se mi v prvih treh mesecih ni grem kuhat...spet sam o hrani tuhtam:)