sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan ojla sandra saj res, a ti še ne misliš it rodit , hecam se, sam more bit res zoprno da te vsi po telefonu stalno nadlegujejo s tem vprašanjem. , Anita, , niti blizu tega še nisem - upam vsaj, mi še ni do tega, čeprav mi ob vstajanju iz postelje vse kosti v križu škripajo in pokajo - dobesedno ...no, bom ju3 videla, kaj poreče moja G....po mojem sem še vedno zaprta kot srednjeveška trdnjava - kot temu pravi naša Gajka ... Imam jutri ob 8-ih CTG in potem še pregled, pa vam bom javila, kako in kaj ...Sem imela pa ravno obisk...sem se z mojo "ta drugo mamo" dogovarjala, kako in kaj glede odhoda na morje z mojo Tinko...sem dala jasne napotke, da jo morajo pripeljat domov, ko bom še v P s svojima , da je ne bi slučajno potem kap zadela, ko bi našla doma 2 štručki....Se ful obremenjujem s tem, kako bo, ko prideta na svet ... Eh, bo že.... Vidim, da malo naše moške obrekujete , no moj dragi je sicer zlata vreden, ampak, kar se sesanja stanovanja tiče, se vam pa na žalost moram kar pridružiti ...popolnoma nič ga ne moti, da se prah vleče po celem stanovanju , jaz pa potem norim in se jezim, pa potegnem iz omare sesalec in rečem "A boš ti, al moram jaz????"...seveda je potem takoj v akciji... ERIN...meni tudi ni takoj potegnilo oz.poklapalo, kaj ti ne štima , ker vem, da bo tudi moj dragi bolj pod mizo ležal, kot pa da bi pisal kakšna sporočila na RR...razen, če ima ta andreja*** čudnega tipa, ki mu ni mar za rojstvo lastnega otroka ......Moj dragi je bil po porodu Tine celo noč z menoj v bolnici, ker sem imela težave s pritiskom in sem bila celo noč na aparaturah, šele zjutraj ob 6-ih je šel domov, da se je stuširal in preoblekel, potem je prišel nazaj k meni in me cartal cel dan....pa princesko seveda tudi...pa še k prsim mi jo je cel dan pristavljal, ker sama nisem zmogla... Nič bejbe, jaz grem zdaj kuhat...mi je ena naredila lušte s skutnimi palačinkami, tako, da so danes pri nas na mizi
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 21.7.2008 12:57:43 >