mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Ciao punce....evo mene po 500 letih.....sem začela z vami kot nosečnica, potem pa zabluzila po poti . Malo sem prebirala, pa vidim, da ima ena od vas Slexa od Brevi. Zanima me če je zadovoljna in če je vreden svojega denarja. Drugo pa: ali ima že kateri od vajinih sončkov zobek? Mi smo ga zagledali par dni nazaj. Pa me zanima, če je opazila pri tem kakšne spremembe na otroku...karkoli. Jaz sem ga komaj naročila, če si mene mislila . Tako, da ti še ne morem poročati kako se obnese. Pa naša se zaenkrat samo doji, zdaj enkrat bova začele še z uvajanjem GH. Jaz menim, da je stolček res predrag, ampak kaj čem. Mi je pa full praktičen in ga bomo dolgo uporabljali . Upam vsaj... Zobkov pa zaekrat še nimamo. IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Mary to pa ne drži, da je mleko po 1m pa samo hrana in cartanje. Mleko je zelo kompleksna živa stvar podobno kot kri, saj vsebuje čez 200 aktivnih snovi, ki dojenčka ščitijo pred vdori raznih virosov in mikrobov v telo. Dojenček je prvih 6m zaščiten ravno preko mleka in snovi, ki jih je prejemal preko posteljice že v trebuščku. Po 6m pa že začne počasi delovati njegov lastni imunski sistem. V mleku so imunoglobulini A, ki prekrijejo steno dojenčkovih prebavil in jih na ta način ščitijo ravno pred vdorom virosov in bakterij. Seveda pa ima tudi dojenje še po 6m zaščitno funkcijo. Normalno pa je, da tudi dojeni dojenčki zbolevajo, znano pa je tudi, da ponavadi hitreje okrevajo, bolezen pa poteka v večini primerov v bolj blagi obliki. lp S tem se tudi jaz čist strinjam . IZVIRNO SPOROČILO: jencili Sm še v še eni dilemi. In sicer al Taj-a dat v športni del vozička al ne. Tkole doma glih ni zadovoljen več, če ga daš ležat, ker ne vidi okoli sebe, v košari pa nisem glih porajtala, da bi kej na veliko ropotal. Dolžina mu je še ok, po širini, pa je že malo ozko. Kaj vi mislite? Aja, pa dons smo zmontirali pravo posteljico Taj-u Do zdej je spal v zibki... Naša je še kar v košari, pa bo v začetku drugega meseca stara 6 mesecev . Zaenkrat se še nič ne pritožuje, le košara ji ratuje prekratka . za posteljico za Taj-a. Želim ti, da bi ti lepo in dolgo spal notri .