|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
17.7.2008 7:50:17   
zalbi
Dobro jutro...

Joj Sari tut rastejo zobje, ker je res ena velika tečka. včarj popoldne sva šli v BTC, v city parka - za znoret - ljudje so na polno kupovali - recmo najbolj smešno pa se mi je zdelo, ko sem šla v H&M - k v bistvu je bolj malo stvari v akciji, ker imajo oni skoz akcije, pa je blo notr NORO... katastrofa da sem sploh šla, šla pa sem čist sam zato, ker sem rabla eno navadno belo majčko za Saro - ker ji moram dat neki natiskt gor...vglavnem kaos.

Sicer pa odštevam ure do jutri - komi čakam petek...tok sem naveličana teh delovnih dni... jutr spet šibamo na štajersko...sicer ne vem kolk se bomo kej kopal, ker se voda fulll shladila, zaradi teh nizkih temperatur...

Danes ne bo nič posebnega, mogoče bomo popoldne šli k eni prjatlci - no ne vem še kako bo - bomo vidli...

zoom zoom - držim pesti za tvoja dva bolančkana otročička...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
17.7.2008 8:01:21   
marijaa
Včeri popoldan smo šli tja kjer zidamo se je mali ful lepo špilal v šeskovniku z kamionom,naenkrat  ful jok ma ka jok zverinsko tuljenje,sm ugotovla da ga je pičlo neki osa ziher,ma čez 20 minut je tk zatečeno po očesom ,grozn res,leda mu nisem mogla dat,kr tm še nimamo hladilnika. Sm ga k dežurnemu pelala ob 22h kr ni oteklina doma nč uplahnla,je dobu inekcijo in še sirup. Dans je šou k varuški vseen, upam,da ne bo preveč tečen. Ponoči se je 5 x zbudu,k se že več k 1 mesec ni niti enkrat na noč.
zoomzoom zdej je pa še veliki zbolel,sranje to. Za oba upam da bota hitr spet zdrava.

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
17.7.2008 14:48:24   
ily
Kje pa ste danes vseuser posted image ?!.... Sem se pripravljala, da bom ful brala, pa ničuser posted image .... Ja, seveda vključno z mano ni ničuser posted image .... Jaz sem danes tudi tako user posted image , bi kar tukaj na mizi spala, če bi vedela, da ne bo nikogar noteruser posted image . Je pa res, da sem že od pol 4h pokonci.

Naša Buba je pa včeraj zvečer tako vpilauser posted image , jokala, ne vem kaj, da sem mislila, da se ji bo zmešalo. Sploh ne vem, kaj ji je bilo. Že predvčerajšnjim je nekaj ˝uveljavljala svojo voljo˝, ko sva se pripravile za spat, pa je potem kar nekako šlo. Včeraj je pa že zunaj začela nekaj sitnarit, ko sem rekla, da se greva umit. Potem se me je pa prijela kot klop, pa sem jo dala kar na najino posteljo, da ne bo vpitja, če jo dam na previjalno. Ona pa v jok... Ma kaj jok, v tako histerično dretje, pa v mene, pa po meni, pa se me je zagrabila, da je sploh nisem mogla odtrgat od sebe, da bi jo slekla in umila. No, potem sem nekako uspela izvesti umivanje in preoblačenje. Potem pa jok na ful....user posted image Pa sva se usedli na stol, pa jo hočem dati v naročje - ni govora! To je trajalo kakih 15-20 minut, potem se je pa nekako zarinila vame, da se je pomirila in končno zaspala. Spali smo pa kar v redu, enkrat ponoči in enkrat zjutraj je nekaj začela jokat, pa je hitro nehala in zaspala nazaj! Res ne vem, kaj ji je bilo... Upam samo, da ni to kakšno obdobje pred spanjem.... Je bilo pri Piki tega toliko, da ne vem, kako bom šla še enkrat skozi to.... Bom enkrat povedala eni dve anekdoti - bolj za tiste, ki imate prve otročke, me z dvema ali pa večim smo itak že vsega vajene!user posted image

Si moram pa še malo dušo olajšati, da povem, da sem tudi jaz bila danes na razgovoru za službo... Potiho upam, da bo kaj iz tega, čeprav kar težko verjamem. Je imela kadrovnica enih 10, 12 prošenj, tako da bo verjetno kar težka. Bi bilo pa res fino, ko bi to dobila. Ker tale zdajšnja službauser posted image ... - joj, škoda besed.... Samo še bolj slabe volje postanem!

Pri nas je pa danes popoldne na sporedu ˝nabava špicerije˝. Tavelika Pika je šla s svakinjo v LJ k eni teti na obisk, midve z Bubo bova šli pa v šoping. Oči bo pa spet delaven na vikendu. Pa bo dneva konec...

Ja, pa fino, da je jutri že petekuser posted image user posted image . Imam ta teden vsega že tako poln user posted image , da komaj čakam malo pavze....

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
17.7.2008 16:06:00   
thumbelina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NO evo glih kar smo izvedeli, da je naša Kia (kupili smo jo par mesecev nazaj), ki je že tri tedne na popravilu za odpad, ker se je računalniku čisto scufalo in kljub poskusu popravila, ne bo šlo. NOv računalnik, ki košta za vrednost dveh takih avt, ali da najdemo kakšno razsuto identično Kio na odpadu ali pa nov avto.
Naj gre v PM!!!! Že tako smo brez denarja, avto smo menjali smao zaradio klime, ker Matevža poleti ne morem vozit na terapije brez klime v LJ, evo pa imamo vraga....

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
17.7.2008 20:45:12   
zoom zoom
Thumelina- groza je tole s temi avtomobili. Moraš ga imet, ker brez njega ne gre, je pa z njimi ogromen strošek. Smo imeli tudi mi podobno sranje, upam pa da bo zdej vsaj 5 let mir. Se pa splača na kakšnem odpadu, eden je recimo pri kamniku vprašat, če imajo kaj takega, sicer pa internet (avto net, bolha,... poglejta oglase, dajta še vi2 kakšnega, pa se bo kaj našlo)

Je pa danes naša tako brez problemov zaspala (ob 11h za celo 3 ure) in ob 19h skoraj takoj, da mi je kar malo čudno. Sem jo prej malo potipala, pa se mi je zdela spet topla, vročine ji pa še nisem izmerila in močno upam, da ne bo spet kaj. Sicer pa imata oba jutri kontrolo, tako da več izvem jutri.

Grem zdej do konca zlikat, potem pa spat.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.7.2008 7:08:55   
thumbelina
Zoom zoom hvala. Je mož takoj pogledal na Bolho in našel od enga karamboliranega računalnik za 75 €. Bomo videli če bo kompatibilno. Moj ati se ukvarja s starodobnimi avtomobili in pozna enega ki hodi v Italijo po odpadih in bo šel naslednji teden malo pobrskati... Sicer pa bomo v najhujšem kupili še eno Kio Sephio za 1000€ in potem vzamemo ven računalnik, ostalo prodamo po delih... Najbolj me jezi, ker smo kupili avto, da se bomo lahko vozili poleti naokrog. In kaj imamo zdaj? NIkamor ne moremo, ker moja Škoda nima klime, Kia pa je na popravilu ćže 3 teden in do srede bo sigurno trajalo, če bo sploh una zadeva ašla noter....

Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.7.2008 7:23:01   
aprilčica07
Jutro,

thumbelina: ja, z avti je žal tako, da brez njega  v teh cajtih enostavno ne moreš bit. Upam, da vam rata vstavit ta drug računalnik in bo avto spet vozen brez kašnih težkih stroškov.

zalbi: tudi našemu rasejo zobki in je tečen ko hudiček. Zvečer sicer zaspi, ma pol ponoči stoka in joče in se premetava kar v spanju. Mu bom to noč dala magari malo calpola ali pa kr svečko, saj je tudi proti bolečinam. Pa slini se revež tako, da je povsod vse mokro. In nič mu ni prav, ne sedet, ne hodit, ne se vozit, kr naprej protestira. Upam, da bo kmalu konc tega stanja.

Drugače pa vse po starem, no, danes spet dežuje in sem pršla na šiht brez marele. Tako, da sem nardila že zjutraj en fejst trening, ko sem laufala od parkinga do stavbe.user posted image Kaj, ko pri nas ni deževalo, pa sem pršla kr brez marele.

Za vikend nimamo kašnih posebnih planov, jutri grem k frizerki. Je skrajni cajt, da spravim svojo čupo malo v reduser posted image . V nedeljo je pa formula, tako, da kam daleč ne bomo klatli. Imamo pa drug teden fešto, ima svakinja 40 let in bo prihodnji teden pester, če ne drugega, grem v lov za darilom:):):)

Tako, zdej še na kafe, pol pa delat. Samo upam, da ne bo dosti ljudi in bo vse bolj lagano, volje namreč nimam nobene.

lp vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.7.2008 7:57:28   
zoom zoom
Pri nas pa danes tamala ni spala skoraj nič. Na 10-15 minut je v postleji vstala, me klicala in hotela pit. Ob 1h sem jo prestavila k meni in je bilo malo bolje. Se je zbujala na pol ure in vstala ob 6h. Ona je trenutno zdej čist naspidirana, jaz pa crkujem zraven od utrjenoti. Pa naj še kdo reče, da je s starejšimi otroci lažje kot z dojenči. Ko je bila dojenček je spala celo noč, zdej pa je sigurno že en mesec ko ne spim(o) kot bi morali, vsaj 5 ur skupaj.

Thumbelina: na bolhi se ponavadi dobi marskikaj in upam, da boste za malo € popravili avto.

Moram končat, se spet dere zraven mene.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.7.2008 7:59:41   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Aprilčica, da ti še jaz skuham eno kavico, preden začneš delati. Pri nas bo danes kar pestro, kar se tiče strank. Izgleda, da najrajši urejajo kakšne zadeve v deževnem vremenu user posted image user posted image user posted image .

Thumbelina, držim pesti, da avto hitro popravite. Imate srečo, da je vreme bolj deževno, tako da klime trenutno ne potrebujete user posted image .

Ily, držim pesti, da dobiš službo in se rešiš te, v kateri trenutno ne uživaš.

Marijaa, bogi Patrik. Glede na njegovo reakcijo bi rekla, da je alergičen na pike, tako da se pazite os.

Zalbi, uživajte na Štajerskem. Kako pa gre kaj iskanje novih služb???

Zoom zoom, meni je tale vročino pri vaši user posted image  kar čudna. Kar se tiče zobkov, ja, lahko imajo vročino, samo te tako visoko in toliko časa. Sporoči, kaj boste opravili pri zdravniku.

Počasi zaključujem, ker imam pred vrati že stranke in ko bo ura 8.00 bodo kar planile notri.

Lep pozdravček iz deževne Gorenjske

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.7.2008 8:10:25   
zalbi
Dobro jutro - no ni lih najboljše ker je dež in nisem mogla s kolesom... brrrr...

mojčca - hvala zakavico - mmm, dobra je. Služba - pošiljam, pa zdej čakam kaj bo od tm, k sem pisala test v torek...drgač pa skoz iščem in gledam, pa kar je zanimivega pošljem.

aprilčica07 - ja v nedeljo bosta najina user posted image  prilepljena na tV. Mi bomo sicer na štajerskem, tako da bom imela družbo moji staršev in še moje tete, stric pa bo tudi pomojem pred TV-jem. Pa še moto GP je, tko da smo v nedeljo pečene a ne.

zoom zoom - upam, da je zdej že ok s Tajo....

jupi za petek, še 7.5ur pa bo vikend... komi čakam...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.7.2008 9:26:48   
lilka
Dobro jutro!

Hariba, Taška 30:hvala za željeuser posted image , sej pomaga je že boljše, zelo izkašljuje tako da mislim da bo. Mah za bolniško nisem rekla, sej če bi, bi mi jo verjetno dala, samo ne morem, naš direktor si ne privošči več kot 14 dni dopusta na leto in nočem še takrat jaz zahinavit, ko ga nadomeščam.Pa sej so pa babice za to da v takih trenutkih priskočijo in zdej nam je ratalo cel teden poflikat. Samo od takrat ko je blo tako hudio s Tinko, me je zdej strah vsakega prehlada, prej pa sploh nisem paničarila, zdej se pa kar sekiam.....eh bo že.

Hoja: naša je v ponedeljek začela res čisto samostojno hodit, prej jo je blo treba vsej malo za prstek držat, zdej pa ne večuser posted image user posted image user posted image

Hrana: naša sama drži frukcverge in žličko in celega sama pojeuser posted image

Obuvanje: čevlje in copate na ježka si čisto sama obuje in zapne, pa nimam pojma kako ji rata zmeraj na pravo nogo datuser posted image , ne vem kako ji to ratuje, pri nekaterih svatreh so eni otroci bolj spertni, pri drugih pa drugi, naši zgleda to ležiuser posted image user posted image user posted image

zoomzoom:joj revica tvoja, upam, da bosta čim prej boljše.....ah ti zobki, naša tudi tako jamra ponoči že cel teden, zgleda da ji spet nekaj leze ven, ko ji dam Calpol pa lepo spi.Pa si mislim, sej mi tudi vzamemo lekadol če nas kaj boli, otrokom se pač da calpol, če presodimo da imajo bolečine, sej za to pa je a ne?

Spanje: jaz ne vem nouser posted image , nam enostavno ne rata spat bolj dolgo kot do šestih pa še to ne več, danes je vstala malo čez pol pet, pa ne glede na to kako pozno jo dam zvečer spat. Čeprav vlečt ne morem, ker je ob sedmih že tako zaspana da sede spi....čez dan spi tam dve uri, s tem da gre spat že ob enajstih, sej ni čudno če ob petih vstaja, pa smo v začaranem krogu, jaz sem tako nenaspana se mi zdi, ponoči svtajam, pa to sem se že navdila, pa zjutraj vsak dan ob petih. Eh, je hujše kot da imam novorojenčkauser posted image Pa se tolažim, da bo že boljše, zdej sem že navajena živet s pomanjkanjem spanja, s tem da sem v postli že malo čez osem, ker gledat več ne morem, potem pa nič ne naredim, ker ene svašat uštimajo, ko grejo otroci stap, jaz pa nič, pol se pa vleče.....eh že spet jamram....user posted image

Takole, zdej sem se zjamrala, zdej grem pa delat, danes in jutri cel dan sva še sami, naslednji teden bo pa boljše, če ne bo mož imel celodnevnih....

Lepo bodite, se oglasim v ponedeljek....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.7.2008 12:01:02   
marijaa
mojcicaZravnica je rekla,da je alergija na osje pike tedi,kadar po piku nastopijo tudi težave z dihanjem,to hvala bogu ni blo. Zdaj mu je že skor zginlo,mal še ma.
hoja patrik že laufa,zlo dobro hodi,sam kr je hiter in nč pod noge ne gledaše zmeri kako buško stakne.
hrana kar je gosto tud že z žlico sam je sam pa ful napaca okrog z vilco pika mu uspe sam pol pa dol z roko vzame in da v ustauser posted image . je pa zlo izbirčen,če noče reče blek in plune ven,za krompir reče blek ko je še surov
govor zadnjih 14 dni se je tk ful razgovoril,gvori.ata,mama,teta,am am,papa,baba,ne,ja,daj,pit,bobo-bombon,dada-duda,ida-Hiša,uta-muca,blak-fuj,kar je umazano rče kaka,ko kaj hoče se dere daj to ali pa samo to to,jaz pa ne vem kaj hočeuser posted image ,ga vprašam kje tisto je pa reče tu ali pa tam.
obuvanje se ne zna in se ziher še zlo dolg ne bo zna se ful dobr in hitr sezut to pa, sploh v vozičku zmeri,zadnic sva v tivoliju 1 čevelj zgubla,sm ga najdla,sezuje in vrže,k ga obuvam se pa najvčkrat dere ne ne ne in brca z nogami. Njega obut al previt je največji hudič.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.7.2008 13:08:55   
ily
Še jaz za ˝lep˝ konec tedna....user posted image

Pri nas je bilo včeraj zvečer za spoznanje bolje kot predvčerajšnjimuser posted image . Je malo manj vpila, pa malo prej zaspala. Spali smo kar v redu, razen ob pol enih se je v joku zbudila, pa ponavadi se ji samo s svoje postelje oglasim in jo pomirim, danes pa ni šlo. Sem jo morala ven vzeti, pa sva šli v mojo posteljo in mi je do dveh spala na trebuhu, potem sem jo pa prestavila nazaj v njeno posteljo in je spala do 15 do 8huser posted image . Sem pa danes še taveliko Piko doma pustila, ker je bila včeraj reva čist ˝hin˝ in je spala danes do 9h.
Šoping je včeraj minil kar v redu, razen v drogeriji sta z babi morale ven, je raznesla vse plastične stekleničke na njenem dosegu. Sem rabila 5 minut, da sem vse nazaj raznesla, pa še v usta bi me skoraj krč, ko sem se morala ves čas trgovkam nasmihat, da mi ne bi zatežile še s kakim nenačrtovanim ˝nakupom˝user posted image - ker sem pol vozička pred blagajno nazaj dalauser posted image ....

Sem se spomnila, da sem včeraj napisala, da bom napisala eni dve anekdoti od naše Pike pri njenih dveh letih, pa se mi zdaj ravno da... Jo je po drugem letu ful dajala trma, včasih je bilo že tako hudo, da je cvilila že, če sem samo ˝ja˝ rekla bolj na trdo. In je imela razne fore, ki jih je bilo treba izpolnit, drugače je bilo dretje tudi po dve uriuser posted image . Posledično smo skrivali in pospravljali vse, kar bi lahko povzročilo taka stanja. Enkrat sem šla v omaro po slinček, za večerjo, jasno, pred spanjem, in ona za mano in je nekje v kotu omare videla zimsko kapouser posted image . ˝Kapo, kapo, kapo...˝. OK, kapo na glavo. In jasno, ni bilo dovolj. Potem pa vprašanja: ˝Za kdaj pa je ta kapa?˝. ˝Ja, za pozimi, ko sneg pada.˝. ˝Takrat se pa sankam!˝ (?!!....). ˝Jaaaaaa?user posted image ....˝ (to je bilo pa na začetku poletja!). ˝Sanke... sanke... sanke....!!!!!!!user posted image user posted image user posted image ˝. In je trmarila do pol desetih zvečer, ni hotela ne jesti, ne umiti se, nič. Pomagala ni pa ne lepa beseda, ne ignoriranje, nič od nič. In mi je ob pol 10h zavrelo, jo popokam, greva na podstrešje po sanke, sproti pobereva še smučarski pajac in rokavice (kapo je imela ves čas na glavi!user posted image ) in greva po stopnicah dol. In greva mimo stanovanja staršev, pa gre ravno moj oči v kopalnico, pa vidi, da je luč na stopnišču, pa vrata odpre, pa tako, ves prestrašen vpraša: ˝Kaj pa vidve?˝user posted image (jaz pa s tamalo v naročju, pa s sankami in pajacem v roki!). Pa na ostro rečem: ˝Sankat!˝user posted image , pa revež samo vrata na lahko nazaj zapre, pa gre. Midve pa dol v naše stanovanje, pa vse oblečt, pa na sanke, pa po itisonu po sobi dvakrat gor pa dol na sankahuser posted image . In je bilo veselje do neba!user posted image In se mala vstane s sank, se sleče, spije kakav, gremo pod tuš in zaspi brez problema!user posted image Moj mož še danes pravi, da če nas je kdo skozi okno gledal, ker smo v pritličju, da se nas še danes za ziher na kilometer izogiba, ker verjetno misli, da smo vsi usekani!user posted image user posted image user posted image

V tem istem času se je pa tudi kar nekajkrat (gotovo enih 10x) zgodilo, da iz same trme ni hotela zvečer spati - ker se je verjetno ona tako odločila!user posted image In sem se jaz enkrat spomnila, da v avtu pa takoj zaspi.user posted image user posted image user posted image In sva jo napakirala v avto, in smo se šli ˝peljat˝. Včasih tudi po deseti zvečer. Včasih je zaspala takoj, včasih smo se vozili po 15 km v eno smer. Dvakrat je morala z nami tudi babiuser posted image - ˝... bom zaspala, če gre še babi zraven!...˝. Saj vem, da naju je izsiljevala, samo takrat sem bila tako na koncu, da bi jo tudi ne vem kam peljala, samo da bi zaspala.user posted image
Za konec pa naj povem, da je kljub vsemu temu zrasla v prav fajn dekletce, ki zna svojo trmo uporabit tudi pri, zanjo pomembnih, stvarehuser posted image . In to je bil tudi najin cilj, ko sva prišla do spoznanja, da ji ˝trme ne bova iz riti izbila!˝ in je to zanjo lahko samo en velik plus. Jo včasih še zagrabi, pa smo se zmenili tako, da ji mi povemo, da je trmasta, in da naj si reče˝: ˝Ne bom več trmasta!˝ in naj ˝ta sitno Piko˝ zapodi stran od sebe! Pa nam, za enkrat (smajlikitrkanalesuser posted image ), še kar uspeva!
Je pa res, da ko včasih razmišljam o teh dogodkih, kar ne vem, kako bom še enkrat šla skozi to, če bo trebauser posted image . Sicer je buba precej drugačna, bolj se ji da kaj dopovedati, bolj posluša, in ja, je večja crkljivka, ki bi se za eno guncanje pri mami kar prodala! Tako, da upam na najboljše!

mojčca - hvala za lepe želje glede službe. Saj sem že enkrat pisala, da mi je ta služba glede dela in sodelavcev čist fajn, problem je v ˝general-štabu˝user posted image . Imamo čist moško upravo in kolegij, in če malo logično sklepaš in povežeš stvari, veš kaj iz tega sledi - kaj so taki dedciuser posted image .....user posted image In to mi je tako mimo.... Če jaz nimam predsodkov, da delam v glavnem z moškimi, da sem jim nadrejena, zakaj ga imajo moji nadrejeni?... Mislim, mi enostavno ne gre, no.... In posledično te tolčejo nazaj, moji moški ˝kolegi˝ na istem delovnem mestu so veliko bolje plačani, obravnavani....user posted image user posted image user posted image Ma, brez veze... Mi je jasno, da to lahko rešim samo na en način in sicer, da grem! In bom šla, ko bo prva dobra priložnost....user posted image

hoja - naša hodi že sama čist brez problema. Se ji pa včasih že ne da in stopi predme, da jo moram vzeti v naročje, če ne pa trmuli... Sem jo pa zadnjič ujela že na stopnišču na poti navzgor k babiuser posted image - in to na drugi stopnici. Mi je kar sapo vzelo! Ona se mi pa reži kot maček, ko sem jo kregala....

hranjenje - bi tudi sama jedla, pa se mami ne da pospravljatuser posted image .... Tako, da v glavnem raje kar sama to opravim, jo popedenam, pa ji na koncu dam žlico in prazen krožnik!user posted image

obuvanje - naša se tudi sama sezuje, obuje pa ne. Se pa vedno, ko si sezuje čevlje, matra, da bi si jih nazaj obula, pa nekako ne gre. Ježke si pa zapne nazaj, če si jih odpne.

Pri nas bo pa vikend spet delaven - čiščenje, pranje.... Morda kakšen obisk in to bo to.

Nič, uživajte čez vikend, pa se kaj beremo! Grem še kaj delat!

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.7.2008 14:31:52   
thumbelina
Hranjenje - živi obup. Ful je ješč in poje vse od a do ž. Samo zdaj hoče sam jest in če jaz kaj preveč brkljam okrog njegov ust z žlico in hrano, ga popade tak trmaraj da je za popenit,to opleta z glavo kot utrgan, se itak butne kam in potem še zato tuli. Hoče imet žlico, jo dobi, samo nekaj buta po krožniku, pol vzamem inj e spet trma. Danes sem mu dala kus kus. Ma še zdaj j epo celi bajti polno zrnčkov...

Govor - ni da ni. Vse razume, je praktično ni besede, ki je ne bi ponovil. Se mu pozna da ima zgovorno starejšo sestrico.

Obuvanje - še nismo prišli do čevljev. Sem jih zadnjič naročila po www, pa sem naročila prevelike, tako da zdaj čakam na manjše.... Sicer pa je v štumfih z bremzami. Ob predmetih hodi ful hitro. Sam vstane brez prijema, in tudi stojikr nekaj časa, tako no počasi bo tud naš začel hodit...

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.7.2008 15:13:42   
taška30
Hranjenje - sem pogruntala salamonsko rešitev. Dam ji skledico in malo žličko in v skledico malo hrane (recimo za eno veliko žlico razmažem po dnu posode). In potem ona brklja po svoje, pa malo nosi v usta, pa oblizuje žlico, jaz pa ji medtem turim v usta polne žlice iz mojega krožnika - kar z mojo veliko žlico.
Če gre pa za jogurt, ga pa tudi postavim pred njo, pa njej žličko, pa se trudi po svoje, jaz pa vzamem še eno žličko, pa ji filam zraven.

Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.7.2008 21:12:06   
zoom zoom
Smo bili danes pri zdravniku in to v največjem nalivu. Starejšemu se angina izboljšuje, mora samo antibiotik do konca pojest, tamali pa naj bi močno padla imunost ali zaradi viroze ali pa izraščanja zob, lahko tudi oboje. Nič pretresljivega, vročine pa danes cel dan ni imela, zvečer pa ji je spet narasla na 37,9 (to je v primerjavi z drugimo denvi malo, je pa le). Zoba pa ni nobenega novega videt, je pa malo smrkava.

Hranjenje: se trudim in jo hranim jaz, vsaj kar se tekočih jedi tiče. Ker žlice sploh ne zna uporabljat (se z njo igra in meče na tla). Kakšen krompir, meso,... ji dam kar na plastičen krožnik in je  z rokami.

Govor: ful govori, nekaj jo že razumemo, sicer pa razklada in naklada v tajščini.

Obuvanje: se ful trudi sama se obuvat,ampak ji svojih čevljev ne uspe. Uspe obut pa vse ostale (moje, od mojga in bratca, pa vse copate). Je prav hecna, sezuva se pa na srečo ne več, se bo mogoče začela spet na zimo.

Hoja: naredi par korakiv tdi sama, ampak se potem kar nekaj ustraši in gre na tla ali pa se po hitrem postoku koga ali kaj prime. Ne vem česa se boji. Enkrat sem jo videla, da je cepnilana rit, mogoče jo je tega strah.
Sicer je pa prava plezalka. SPleza kamorkoli in kadarkoli, pa zaenkrat je še vedno lepo šla tudi dol.
Sem večraj kuhala in starejšega vprašam, kje je in reče "po toji postelji skače" in grem pogledat in je res skala po moji postelji kot po trampolinu. Sem ji rekla naj gre dol in je šla takoj, grem spet v kuhinjo, pogeldam kje je in je že po kavču skakala.

Spanje: danes je obakrat zaspala v roku 5 minut in močno upam, da bo od sedaj vedno tako. Čeprav nam tisto uspavanje, da bi zaspala sama ni uspelo, ker mora še vedno biti nekdo z njo. P aupam, da bo danes tudi malo bolje spala kot prejšnje dni.

Lilka: saj naši sem tudi dajala Calpol, pa smo imeli kljub temu sranje ponoči, pa danes sem še en Calgel kupila (smo enega zgubili), je dobila oboje in upam, da bo kaj pomagalo. Kako je pa Tinka?

Grem (spet) cunje obesit in spat. Lahko noč-

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
19.7.2008 0:31:19   
sabri
Jap, sem pozna danes aneuser posted image . Ampak priznam, prelena da bi brala za nazaj. Sem pri prijateljici pucala hišo, ker se misli vseliti in smo 4 babnce pucale cel popoldan 180m2, potem pa še čvekale. Sem crknjena in grem spat. Jutri gremo na štajersk, potem pa preberem za nazaj in pokomentiram. Lep vikend.

Neposredna povezava do sporočila: 1517
19.7.2008 0:45:10   
juniorka
Večer!
Ga malo žuram ob računalniku user posted image , ne, tukaj smo eno uro zadaj! Sem prišla ugasnit zadevo, ker moj že smrči, pa bom še malo napisala!
Obuvanje- vse čevlje razen svojih mu uspe, moji natikači s peto so pa brrrrrrrrm!
marijaa- sem imela v mislih zadnjič, da napišem, če ste ok, ker se nič ne javiš, pa je blo vse v redu, pol pa spet tale pik! Ma, vedno je nekaj, a ne!
lilka- Kako je s Tinko?
zoom zoom- tole v paketu glede bolezni pa res ni fajnuser posted image , upam, da bosta oba čimprej ok!
taška30- to si pa od mene kopirala glede hranjenjauser posted image , mi imamo tudi tako tehniko, identično, ga z veliko žlico hranim, ko pa začne odkimavat, pa rečem ok, bo mami in dam jaz v usta in njam zraven, pol pa prec spet on hočeuser posted image ! Na splošno pa opažam, da poje manj kot okoli 9 meseca!
ily- sem se nasmejalauser posted image , sem si te kar predstavljala s sankami!
sabri- kako je bilo na morju? Jaz bi tudi!!! Ampak zaenkrat finance ne dopuščajo!Mi smo se vrnili ja, moj ima službo, pa tudi vrtec smo začeli tukaj, zdaj smo pač tu doma, Slovenija je pa dopustuser posted image !
O uvajanju pa ne bi izgubljala besed.. samo eno..jok! Še doma se cmeri, če se ne oglasim, ko dvakrat mama pokliče in me ne najde takoj! Tako obdobje pač, samo se bo moral navadit, kaj čemo!
thumbelina- vidiš, pa bo kmalu hodil, tako je bil naš, ko je bil pa 100 ziher v sebe, je pa hodit začel in nismo rabili nič pazit, da se ne bi kam udaril ali padel! Bravo za Matica! Glede hranjenja pa..jaz našega ne silim, če več noče jest- imava pa vsak svojo žlico in zmeraj je moja bolj zanimiva, pol mu jo pa pustim, jaz pa njegovo vzamem in to znova in... Enostavno ko ne je več, ga dam iz stolčka, pa jaz jem naprej, pol pa sam pride am z odprtimi usti, pa še tako nekaj poje! Za avto pa upam, da najdete kakšno ugodno rešitev! Bi bla mogla mojga kupit user posted image !
valika- ti si med pogrešanimi! Al sem pa kaj spregledala?

Sem še kaj pozabla sigurno, ampak me en kliče v postlo! Ne un, ki smrči, da ne bo pomoteuser posted image ! Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 1518
19.7.2008 0:52:12   
sabri
oj juniorka, si me spomnila namorje, fantastično, no jaz sem itak nora na morje, tamala bo pa zgleda po meni, me je kar ščipala, ko sem jo ven iz vode nesla. najbolje je bilo zvečer ob 18 sva jo dala na plažo k vodi med kamenčke, se ji je dogajalo...Grem spat, sem že koma. Nočko

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
19.7.2008 7:25:48   
marijaa
To noč  Patrik pridno spančkal. Ko poje zajtr bova šla z njim na Šmarno goro,zvečer ga bova peljala k njegovi mami midva  na večerjo in pol mal v life,nism bla v discu odkar sm s Patrikom zanosla. Greva pa dans zato,kr imam rojstni dan. V četrtek gremo v Tunizijo,upam,da bo mali zdrav do takrat ostal.
Juniorka tebe mi je tk fajn brat. Je zajeban na začetku v tuji državi jle? Vem to,kr sm v Nemčiji živela in k sm sm pršla he blo ful težko,vse drugače,nobenih prijateljic,tudi jezika nisem znala dobro,po pol leta je blo kr bolše. Kaj v Londonu živite? Jaz sem bila pred tremi leti kot baby sitter pol leta tam. Ful fajn,zanimivo ful,prijazni ljudje,edin vožnja po levi strani mi je mim.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
19.7.2008 7:49:11   
zoom zoom
Dobro jutro,

to noč je pa tamala spala do 4h (je prej nisem slišala, ker sem spala  drugi sobi), ga je pa starejši sračkal do pol enih, je ful kašljal in bruhal. Sem mislila, da ga bo kar pobralo.  Pa spet sama doma. Na koncu je začel spet kar lajajoče kašljat, sem mu dala Flonidan in sva šla malo na balkon, pa okno v sobi sem odprla. Zanimivo, da se tamala ob vsem tem šundru ni zbudila. Sem potem zaspala kar v otroški sobi in res ne vem ali se ni nič zbujala ali je jaz zaradi utrujenosti nisem slišala.
Te bolezni so res smotane, samo se tolažim s tem, da je bolje, da zdej fašeta, ko sem še v stari službi kot potem  ko bom v novi. Upam, da bo takrat mir. ČEprav si v tej službi sedaj mislijo,d a blefiram.

Juniorka, lepo da se oglasiš. Uvajnaje v vrtec je na začetku res grozno, čez pol leta pa domov ne bo hotel in te zjutraj niti pogledal ne bo ampak kar stekel v sobo.

Mariaa: držim pesti,da PAtrik ne bo zbolel (ali pa vi2) in da boste v Tuniziji uživali 100/uro.

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
19.7.2008 22:01:58   
smotka lonib
hojla!

za nazaj vas nisem brala, ker tud časa nimam čeprav sem od danes naprej na dopustu. 14 dni bomo vsi doma (tud moj ima dopsut). na morju smo že vbili tako, da bomo te dni izkoristili malo za hribe, malo bomo doma hišo spravili v red , mal mobo šli pa med cvičkarje (Dolenjskauser posted image ). Itak bo dopust prehitro minil.

Naj vam povem, da je naša Zala dons vstala ob 07.00 in zaspala ob 10.30 do 11.00. Točno pol ure je spala v avtu, ko smo šli iz Kranja domov. In potem je šla spat pred 15 minutamiuser posted image . Pa od 11 je bila non stop v akciji, letala po cesti gor in dol, pa po terasi. Jest bi popoldne koj zaspala za pol ure, naša zala pa tok aktivna, da niti učk nisem mogla zapret.

Čao!

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.7.2008 22:53:52   
taška30
Zoom zoom, držim pesti za tvojega sinka, no pa da bo s Tajo vse Ok tudi. Zdej se je umirila tista vročina?

Sem pa danes opazila, da Juliji rine ven ena zgornja štirica. Ena četrtinka jo je že povsem zunaj.

Lonib, danes smo bili pa na vašem koncu, saj si ti iz Š.Loke, ane? Smo bili še z enimi prijatelji na Križni gori pri Boštjanu.
No, moram delit z vami tole. Tile prijatelji imajo fantka, starega leto in par dni. Sicer zelo simpatičen fantek, radoveden, zgovoren, dobrovoljček itd...ampak...če ne bi videla na lastne oči, ne bi verjela. To dete je sposobno sedeti v vozičku (ki se ne premika) tudi 2 uri brez ene pripombe. Že dopoldne smo se dobili na Lj tržnici in potem šli še na kavo, tamali je sedel cel čas v vozku, brez enega joka, lepo je gledal okoli, ogovarjal ptičke in mimoidoče in bil popolnoma zadovoljen sam s sabo. A moram omenit, da smo morali Julijo že med nakupovanjem dati ven, ker je tečnarila, tam na kavi pa ITAK ni bilo pol minute miru.user posted image
No, potem smo šli pa na to Križno goro na kosilo in mali je pridno sedel v vozu cel čas čakanja na pijačo, naročanja hrane, čakanja na hrano, hranjenja, pa še potem ene 15 minut?!?!? Julija je bila ITAK v pogonu 100% in sem (sva) le tekala za njo, hodila k drugim mizam.....je ta mamica komentirala, da je to zato, ker je tako navajen in enostavno ne pozna druge variante kot sedet v vozu, ker če bi ga vzela 1x ven, bi blo konc.user posted image  Sicer sam še ne hodi, ob opori rok pa ja, ampak to naše ne bi ustavilo.user posted image  
No, sej potem so ga dali tud malo ven in ga 'sprehajali', da ne bo zdej izpadlo, da bo revež žulje na riti dobil.user posted image
Najprej sem si rekla, da to ni normalno, ampak proti koncu sem se že spraševala, če pa mogoče naša ni normalna, ker npr. pri sosednji mizi je tud en otroček lepo sedel pol ure skup v stolčku in jedel.user posted image

Jaz ne vem al jaz kaj narobe delam z mojimi otroci, ker Manca je bila ista 'zgaga', zato smo zelo malo in še zdaj skoraj nič ne hodimo po gostilnah.

< Sporočilo je popravil taška30 -- 19.7.2008 22:54:48 >

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
20.7.2008 10:00:46   
hariba
Jaz ne vem al jaz kaj narobe delam z mojimi otroci, ker Manca je bila ista 'zgaga', zato smo zelo malo in še zdaj skoraj nič ne hodimo po gostilnah.

Ja jaz  se tudi to sprašujem,ker Zoja in mafija so bili isti so se tudi med mizami znali lovituser posted image . Še najbolj pridna je bila Lara vendar ona pa običajno jest ni htela. Najhujše je bilo bilo zmeraj čakanje,pol jedli so pridno,a pol po obroku smo vstali in šli,ker če smo odrasli še klepetali so oni imeli divjanje party po gostilniuser posted image . Zato smo tudi mi bolj malo hodili in hodimo po gostilnah,če pa že pa izbiram take,da imajo igrala, pa pa v Inter sparu kje smo tudi bili včeraj,ko si hrano sam prineseš in ni čakanja. Dokler je ona jedla je bil mir,pol pa je začela že pod mizo lest,sem jaz hitro še do konca v sebe zmetala in smo šli.
zadnje noči Zoja kar pridno spi,danes je imela rekord je do 8 h,sice pa se malo pred 6 h zbudi,jo pa zdaj ob 21h dajem spat.
Včeraj smo gobe nabirali,,pol smo šli pa še v Inter spar na kosilo in v shoping. Jutri grem pa po mafijo na morje k tašči. V sredo zgodaj zjutraj pa odhajamo najprej za 2 dni v Bih k stari mami od user posted image  Zojo pokazat nato pa od tam v Črno goro na morje.. Me je malo strah kako bo Zoja vožnjo prenašala.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
20.7.2008 11:55:25   
marijaa
gostilne groza od groze,včeri smo šli na Šmarno goro,je kr hodu mal smo ga nosli,smo šli še na kosilo. Patrik je vsul poper v juice in na solatoda je u juice tud sm ugotovla šele naknadno k je na solato sm mu uzela,razložila da ne in zakaj ne,je hotu sol,nisem dala je začel tulit k sraka,sm jo prestavl an drugo mizo je hotu tja po njo,ga je moj posadil k sebi na kolene,se je hotu iztrgat,tk je drl se in ni htel jest,da nqa je cela gostilna gledala,bla je polna,pršla kelnarca vprašat kaj je,pol se pa najde ena omauser posted image ,ki mu je lizikouser posted image prnesla,kr sm mu rekla da more najprej jest kar ima na krožniku je spet tulit začel,pol je ligne hotu z atijevga krožnika mu je dal,čeprav to še ni zanj,a sam da je bil tiho,pol se je pa z liziko setu med vsemi mizami,sm ga mal kr pustla,tolk,da sva lahk midva na htr požrla. Nas dolg v gostilni ne bojo vidl spet.  Mi je kr žal,da gremo v hotel na morje,če bo vsak dan cel teden tk k je blo učeri se mi bo zmešal po treh dneh.
Zdle ima fajno zabavo,se ful smeji k ga ati u zrak meče.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?