|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
14.7.2008 21:17:47   
zoom zoom
ŠE glede vremena. Groza od groze. Pri nas je nasrečo samo grmelo in treskalo (in to na FUL), samo po slikah sodeč je moralo bit nekje čist noro. Na 24 ur.com je pri KAmniku bil prikazan kar tornado (rezen, če ni bila narejena kakšna fotomontaža)-

Lp

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.7.2008 7:08:59   
aprilčica07
Jutro,

ma sem besna kot ris. Včeraj mi je toča stolkla avto, in to fejst. In ker to ni blo zadosti, je potolklo še mami njen avto. Za znoret. Je padala tako močna toča, jst kej takega še nisem vidla. Nikoli. Smo sedele tle na šihtu in vedle, da nam klati po avtih in nismo mogle kej pomagat.user posted image Mi smo meli v bistvu še srečo, je moj šel delat popoldne in je bil takrat doma. Če bi delal, bi razbilo še njemu. Ajoj, pa bomo spet tekali okoli zavarovalnic in cenilcev.. user posted image

Drgač pa vse po starem, delamo, drug teden bom ostala sama, v tej gužvi. Si ne predstavljam kako bo, ma bo  že moglo bit. Ni druge.

Jakob je priden, hodi ko velik. Imamo novo buško, je včeraj padel iz postelje in ima božček buško na čelu. Sem pa bla slučajno tam blizu in sem mu takoj dala maslo na glavo (ne se smejat, ma res pomaga) in je buška bistveno manjša, kot bi sicer bila. Od morja naprej tudi ne pije več  kakava z aptamilom zjutraj, sem ga pač pozabla vzet s sabo in smo tam zalčeli delat kakav z navadnim mlekom in se je obneslo. Ga lih tako pije.user posted image Pa še pršparali bom, ker aptamil je zmeraj bolj drag.user posted image

Upam, da bo danes vreme ok in da ne bo spet kašnih vremenskih neprilik, ker sem jih že štufa. Pa špkode je tudi zadosti. Nevem kolko terančka bo letos, ma žal slabo kaže. Je  popolklo kar se potolčt da. Škoda.user posted image

Evo, to je za zdaj. Grem kaj delat, dokler je relativno mirno in ni strank.

Uživajte.

Še to: vse ki ste v tem cajtu začele delat, pa čim bolj uspešen  in čim manj stresen začetek:):)

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.7.2008 7:30:19   
BarbaraE
Taška - vaša je pa prava čveka.
Nejc še ne govori kaj veliko - kakšna mama pa am am in pa pa, ata mu kdaj ratajo. Drugače si pa ful poje. In najraje ima barčico - no, melodija je od barčica po morju plava, besedilo je pa lalala ali pa tatata. No, vsake toliko časa nas preseneti še s kakšno besedo (ponavadi, če je kakšen od ne-domačih blizu, da se potem čudijo, kako on to obvlada) recimo, zadnjič je neki sosedi rekel ala (hvala), ko mu je dala piškot. Soseda ful - wow, kaj zna, mi pa tudi - wow, kaj zna. user posted image   Tako da naš je bolj še na zloge, razume pa ful. Pa sam se trudi jest. Najraje z vilčkami - ker je prav vesel, ko kakšen makaron napiči in ga potem poje. Se kar trese od navdušenja, ko mu to uspe. Tako da sedaj treniramo - juho mu dajemo za jest, ostalo - kar se z vilčko je, pa je sam. In je prav zadovoljen. user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.7.2008 7:43:46   
zalbi
Hej....

Joj te nevihte - mene je včeri popoldne dubu dež - sej k sem šla domov je sijalo sonce, pol pa smo šli še na kosilo in pol se je ulilo in je nalivalo da je blo za znort... kr neki.

sabri - mi gremo na Krk - je baje senca in za otročke - upam, da res.

Drgač pa grem danes en test pisat za eno službo - sej ne vem kaj naj pričakujem, no ja bo že... ob 9h bom šla.

Drgač pa sem neki slabe volje... ma služba mi je res kr neki, pa še sodelavci so mi tko tko, včeri so me res tuki razjezili, sm bla pol celo popoldne slabe volje...

Nč, grem še kej nardit predem grem...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.7.2008 8:16:46   
hariba
Ta noč je kar,ok. minila,zbudila se je ob 3.45 spila pol flaše vode in spala do 6.15,ko sem se jaz odpravljala v službo,ful pa pogreša mafijo,ful hofi v njihove sobe,jih išče in kaže z roko,da jih ni,zlasti  Denisa. Včeraj je bila prav hecna,je 3 krat pogledala pod odejo in pokazala ni ni. Včeraj je sama prilezla na visok tobogan na dvorišču in se mi smejala dol,me je skoraj kap,zadnjič je preko omarice(psihe)sama prilezla na previjalno,tudi v kuhni na pukt in mizo pride,če nisem dovolj pazljiva.
govor njen besedni zaklad obsega 5 besed in sicer ata,mama,papa,am am,gaga za račko,torej razvoj trenutno poteka bolj v smeri plezanja in nagajanja.
taška30 Denis je tudi imel ful blago obliko koz,ene 3 po obrazu in kakih 6,7 po hrbtu in to je bilo to. V 3 dneh so izginile. Vročine pa če se ne motim sploh ni imel,je on tak čuden tip in ima veliko večino bolezni brez vročine,angine zmeraj.  Vem,pa da so bile koze,ker sem ga še tisti dan,ko so se pojavili mehurčki peljala k zdravnici. Lara in Zoja sta imeli pa hudo obliko,visoko vročino in veliko mehurčkov,Lara jih je imela še med prsti in za ušesi.
Odštevam dni do dopusta,
Sem pa danes boljše volje ker je tudi vreme lepše.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.7.2008 8:53:12   
zoom zoom
Pozdravljene,

današnja noč je bila katastrofa od katastrofe. Se je kar naprej zbujala in ob 5h ko sem jo prestavila k meni, se mi je zdela zelo topla,s em ji šla izmerit vročino in je bila 38,7, pa malo driske. Sem ji dala Calpol, tako da trenutno vročine nima, je pa tečna 100/uro. Sem končno dobila številko nadomestnega zdravnika, ker je naš na dopustu, da mi odpre bolniško, pa ga ne dokličem. Mogoče dela popoldan, bom še poskusila.

Sicer se mi bo pa tudi zmešalo od srbenja, ker zdej na nogi nimam več samo rdeče, a,mpak je tako zatečeno, pa takoo srbi. Sem klicala tudi zdravnico in je rekla naj kar mažem s Kamagelom naprej, da kaakšnih drugih zdravil ni. Sicer pa tega itak nisem pričakovala.

moram končat, ker mi ne pusti več pisat.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.7.2008 10:05:43   
lilka
Helou!

Sem že včeraj celo litanijo napisala, pa mi je ni šposlalo , ker je nekaj internet blokiral, pa še sreča, ker sem bla ful naknjena....

Tinko smo namreč včeraj spet peljali k P. ker je že 3 dni kašljala in spet malo hropla. In ji je dala napotnico za bolnico, kao če se bo poslabšalo, potem bom pa spet jaz tista, ki naj ocenim, kdaj se mojemu otroku tako poslabša, da jo morem peljat. Kot da imam jaz merilec situracije in stetoskop domauser posted image user posted image user posted image , pa se ni izjasnila a je kritično ali ni, pa kar o nekih vlažilnih inhalacijah je mrmrala in ni povedlala jasno akj in kako, pa da pop.....ne vem a je zadnjič ni izučilo ko ni reagirala pol smo bli pa skoraj prepozni, najraje bi jo zamenjala, če bi imela kakšno drugo izbiro, že tako v drugi karj vozimo, al pa jaz preveč kompliciram, al pa mogoče premalo, sej ne vem več.....

Naša se tudi zbuja ponoči in prav zacvili, pa tudi čez dan je malo sitna, tako da ugotavljava da bodo spet zobki.....jaz sem tako nepresapana, ker se tole tako veleče, pa ravno zdej, ko je mož celodnevni do nedelje, pa meni se bo zmešalo......

Pa to varstvo je tudi tako mimo, stari straši govorijo kar mejte otroke, sej vam bomo pomagali, ko pa nujno katerga rabiš, pa nobeden nima časa, da bi ti za kakšno urico otroka čuval, samo naj mi še reče kateri ,da naj imam več otrok, ni govora, še ene nimam kam dat.....
Z mami sem se za včeraj prav skregat mogla, ker sta hotla it po vsej sili gobe nabirat, jaz pa Tinke nisem mela kam dat, mislim kake finte, da o tem da ima tašča dopust pa je ne more za kakšno urco met sploh ne govorim....eh se je treba nase zanest,.....pa sej ni problem, ne pričakujem od nobenega nič, samo potem pa naj bodo tiho, moja mami je tudi rekla, da naj imava še enega ko gre ona čez dve leti v penzijo, pa kaj še, pol pa itak samo okoli leta...

Eh sej sem še danes od vsega napičena, boljše da kar neham......

Svetla točka tega je še edino moj dragi mož, ki se zelo zelo trudi, vse mi pomaga, vse mi naredi, samo kaj ko ga ni veliko doma, samo takrat, ko je pa, je pa res 100% tako da vsaj to, se morem res prav pohvalit.če bi bil še pa on levi, bi se mi pa res zmešalo, tako da nam kar gre navkljub vsemu....

zdej pa šibam, lepo bodite, se kaj oglasim, ko bom boljše voljeuser posted image

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.7.2008 11:42:57   
hariba
lilka Joj upam,da bo z Tinko bolje in ji ne bo trba it spet v bolnico. Imaš pa res neko čudno zdravnico. No sicer sem tudi jau kdaj dobila napotnico od pediatra,da peljem v primeru poslabšanja čez vikend. Kar se tiče varstva pa razumem tako tebe kot obojne stare starše. Pravzaprav res ni njihova dolžnost,da jih čuvajo,otrok je tvoj, a iz lastnih izkušenj vem kako je to grozljivo,da nimaš kam otroka dat. Moja mama nam je že  takoj povedala,rudi ko je bila še pri močeh,da svoje otroke je čuvala,torej je svojo nalogo opravila, vnukov pa ne bo ker ji ni treba,le za kako urco,vendar sem jaz predaleč,da bi se mi to splačalo vozit. Tšča in tast sta mi pa veliko čuvala,vendar sta taka popotniška tipa,aktivna v raznih društvih in sta pač šla na potovanje,na vikend ali v hribe,če se jima je zahotelo,tudi če bi kdaj takrat varstvo rabila,a jaz sem jima vseeno hvaležna,da sta mi kar pogosto vseeno na razpolago. Ampak res bi lahko zdaj poskrbeli za Tinko,če je bolana no. Hvala bogu,da imaš vsaj moža fajn.
aprilčica O katastrofa,vendar bodi vesela,da je z vami vse v redu. Pleh se da popravit,vem pa, da ni prijetno. Grozne so bile te nevihte.
Danes se mi pa ful vleče v službi.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.7.2008 11:44:22   
zoom zoom
Lilka:  na tvojem mestu bi kar zamenjala pediatra, sploh v tvojem primeru. Jaz sem imela  pri starejšem eno drugo zdravnico in ko naju 1x ni hotela sprejet, ker je bil ravno petek, kljub temu da je imel že 3 dni visoko vročino in smo potem popoldan leteli na urgenco takoj zamenjala. Je pa tako, da se moraš sama odločit. Bi ti priporočila našega pediatra, ampak ste žal predaleč.

Sem pa naši eno uro nazaj spet dala Calpol, ker ji je vročina narasla na 39*, pa ponovno se je posračkala. Nadomestni zdravnik pa verjetno res dela popoldan, ker se mi do sedaj ni še nihče javil. Rabim pa zato, da mi odpre bolniško. ZA pregled je še itak prezgodaj.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.7.2008 12:24:48   
BarbaraE
Lilka - upam, da bo z vašo princeso vse OK. A tvoja princesa je/pije kravje mleko? Se ne spomnim, a imate kakšne diete ali ne. Mi smo enkrat samkrat imeli bronhitis in inhalacije z ventolinom. Je imel Nejc takrat toliko sluzi - kašljal tako, da je kar teklo iz njega - sama sluz. In nama je P predlagala, da naj neha jest kravje mleko. Mu je pomagalo. Poznam pa tudi eno punči, ki je toliko stara kot moja starejša in so jo zaradi hudih bronhitisov iz vrtca vzeli pa večkrat je bila v bolnici na kisiku, hodili so od dohtarja do dohtarja, na koncu jim je pa en bioenergetik rekel - nehajte jest čokolado (imela pikice po obrazu) in piti kravje mleko (se je stanje izboljšalo, kar se dihanja tiče).

Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.7.2008 17:32:57   
zoom zoom
Se sploh ne spomnim več, kdaj je naša nazadnje spala 3x na dan. Trenutno spi že 3. rundo, jo zgleda tale vrčina ful zdeluje. Na vsake  4 ure ji moram dat žličko Calpola, ker ji nraste krepko čez 39, po Calpolu pa se ji nikoli ne spusti pod 38*. SIcer je in pije še kar, sploh pije, tako da upam, da ne bo nič hjšega. Vsekakor bom poročala, pa upam, da vam ne najedam.

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
15.7.2008 21:50:03   
aprilčica07
zoom zoom:  držim pesti, da je to samo eno dnevna vročina in bo mala jutri že ko rožicauser posted image Nekaj takega je imel naš mulček, je zakuhal, po svečki je vročina padla, pol spet narasla in tako je blo čez cel dan. Drugo jutro pa niti sledu o vročini, samo dva zobka več je imeluser posted image Skratka, držim pesti, da boste čim prej zdravi.

lilka: menjaj pediatra, čimprej. Upam, da je mala bolša, in da je odnesete brez bolniceuser posted image Glede izkušenj z varstvom, pa ti ne bi znala kaj pametnega svetovat. Pri nas je obratno, se obe noni tepeta (malo pretiravam) katera ga bo čuvala.

hariba: pleh je pleh, se strinjam, ma je vseeno hudo. Bo jutri šel tata v akcijo in k zavarovalnemu agentu, da se to poštima.  Je bla pa zadnjič pr zavarvalnemu agentu taka gužva, da so mogli prit policaji usmerjat promet, pa nismo neke velemesto. Se pozna, da je toča tolkla tle okoli letos že prevečkrat. Upamo, da je za letos konc z temi ujmami.

Jakob spi, je zaspal hitro in brez težav. Naj bo tud noč taka. Sva sama, moj je  dežuren in ga celo noč ne bo.
Jakob ne govori skoraj nič še. Parkrat je rekel mama, in ba ba. Tle se pa kočna njegovo obvladovanje govora.user posted image Ma se ne sekiram preveč, je pa motorično vsak dan bolj spreten in hiter. Jst pa vedno bolj na škrge diham zraven njega.user posted image

Tako, mi je celo ratalo nekaj napisat zvečer.  Sem mislila, da se om kr zraven malga ulegla pa sem zbrala moči in se spravla ven iz sobe. Zdej bom tle okoli še malo kolovratla, mogoče kaj nardila in kaj prebrala. Pol pa spat. Jutri je nov dan.

lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.7.2008 7:34:05   
BarbaraE
zoom zoom - mi smo imeli čez vikend enodnevno vročino. Nejc je zakuhal že v petek zvečer in je imel vročino še celo soboto, Nika pa v petek ponoči in prav tako celo soboto. In sem jaz že predvidevala, da je začetek noric - v vrtcu namreč razsajajo. No, v nedeljo ni bilo znaka o vročini pa tudi noric ne, skratka zdrava in razposajena sta bila oba, da je bilo kaj. Pojma nimam, kako sta to vročino staknila in zakaj oba hkrati. Povišala se jima je do 39. Na koncu z možem že nisva več vedela, kdaj sva kateremu dala Calpol. Upam, da ste tudi vi že zaključili z vročino. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1488
16.7.2008 7:40:20   
zalbi
Dobro jutro...

še malo pa bo konec tedna...kok fajn...

zoom zoom - upam, da je s Tajo vse ok..., pa lilka - tut za Tinko držim pesti da bo vse ok.

Mi smo drgač ok, Sara ima sindrom tečnobe - so na pohodu zobki, si kr tišči celo dlan v usta pa joka zraven - včeri sem ji mal calpola dala, a je blo takoj bolš - je bla pol čist druga, se je smejala, igrala, čvekala, vriskala, skratka čist druga. Jo zdele že neki časa matrajo tile zobki, zgoraj ji rine en vn, pa spodaj dva...

Ja včeri sem bla na testu za eno službo - ful fajn tes, prvič mi je blo tko fajn - služba pa tudi zanimiva - no bomo vidla kaj bo...

Zdej pa si počasi že zaslužim kavo:)

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 1489
16.7.2008 8:13:09   
thumbelina
No pri nas je pa prav lepo jutro, sonček, ne preveč vroče, tamalima vrtim muziko po mojem okusu (Eroika, Katalena) in smo plesali in seveda jaz sem še pela zraven. Zdajle gremo pa ven na sprehod.... Ahhh kako hitro minejo naši dopoldnevi.
Popoldne grem pa s sestro in bratom mal v šoping v LJ.
Naša deca je zdrava (trkam) se prav pozna, da sta oba doma in nam Jerca ne prinaša iz vrtca bacilov.

Lep dan želim....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
16.7.2008 8:37:30   
zoom zoom
Dobro jutro.

tale noč je bila pa res grozna. Je zakuhala na 39.7* in ji nikakor nisem mogla zbit vročine. Sem ji dajala Calpol na kar 3 ure in to po 2 žlički (uradno bi morala 1), pa potem sem ji dala še paracetamol svečko in hladne obkladke na roke in čelo. Trenutno (3,5 ure po zadnji dozi) vročine nima (ima celo 37*), ampak se ne bom preveč hvalila, ker ne vem kaj še pride in pa najpomembnejše, zjutraj ko sem budila starejšega za v vrtec se mi je zdel topel in ja ima vročino 38,1, je hripav in kašlja. Jupi. Sem ga seveda pustila doma, da vidim kaj bo iz tega. Je pa tamala kljub temu, da vročne nima tako tečna (ok razumem), sem ji tudi v usta pogledala in ima še vedno samo tisto polovičko zoba zunaj.

Moram končat. Se javim še kasneje.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
16.7.2008 9:25:24   
lilka
Helou!

zoomzoom:ojoj grozauser posted image , da ti otrok tako zakuha, držim pesti, da čim prej mine....

Naša Tinka še vedno ni vredu, zdej delamo vlažilne inhalacije, čeprav se dere kot sraka zraven, pa fiziološko v nos, pa neki domači sirup za kašelj, pa danes bo pri tašči, jutri bova midva poflikala, pa v petek pri tašči(če ne bo zahinavila), da je ne bom take v vrtec valčila, jaz upam, da se bomo zlizali brez bolnice, ker ni in ni vredu, samo ni pa tako hudo, da bi blo za bolnico, ker duši je pa ne, verjetno je samo prehlad, samo jaz se vseeno sekiram....

Zdej pa grem imam ob pol desteih neko delavnico, pa še potem kaj pridem....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 1492
16.7.2008 10:08:54   
marijaa
Se javlam po dolgem času,nism mela nč časa brat,sem delala ful in pol učila se za izpite doma 100 na uro,tk da mi je uspelo izpolnit pogoje za vpis v naslednji letnik. Ob vikendih smo na naši hiši,no postaja hiša,
Naslednji četrtek letimo u tunizijo smo najdl eno ugodno last minute ponudbo,sm mal prej rezervirala in plačala. Mal se bojim da vročine,baje je bl mal sence. Strah me je tud da Patrik kako zastrupitev s hrano stakne,kr je tko občutliv.
zoomzoom in lilka upam da vajini mali hitr ozdravita

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
16.7.2008 10:34:38   
tejkag
Pozdravček!
Končno malo cajta še za RRuser posted image , ker je bejba z omo zunaj, sem hitro malo sem gor prišla pogledat. Včeraj smo bili v mestu malo zapravljat-spet in sem naši punci kupila ene Adidaske v Hervisu. Je letala po trgovini in  trgovcu delala ku ku in se skrivala, se mu je ful dopadla, ker je taka nagajivka.
Govori naša že tudi dosti. Najbolj pogosto pa: Kaj to? Včasih sem že čisto adijo,ko kar naprej poslušam Kaj to pa kaj to...user posted image Stavke pa samo Pupa kaka (v eni knjigici je punčka na kahlici) pa medo am (ko bi rada jedla tisti čips medvedke al kaj je že) Drugače pa mama, ata,baba, deda,teta,oponaša živali,oda (voda), am am, pa pa , daj daj, nana (Lana) pa še več je tega. Ji rečem ti si mamina bunkica, pa reče bunkauser posted image . Včasih je ful smešna, ko poskuša kaj ponoviti.
bolančki-čimprej se pozdraviteuser posted image user posted image

Uživajte na sončku

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
16.7.2008 11:06:46   
hariba
Naša noč je pa po dolgem času krasno minila,zaspala je malo pred 9h in se zbudila šele malo pred 6h. Joj kaj bi dala,da bi se te noči nadaljevale. Morda so bili pa res zobje krivi. So ji 4 isti dan ven prišli,no vsaj opazila sem vse naekrat.
zoomzoom O hudo! Držim pesti za Tajo,da premaga vročino,pa da ji končno že pokukajo zobje na plano. Jza mislim,da so tokrat zobje krivi. Denis je tudi pozno zobe dobil,sicer ne tako kot Taja vendar kar pozno in je bilo zelo hudo, Jih je dobil pa 8 v slabih 14 dneh.
lilka Ja hvala bogu,da se Tinki malo izboljšuje,saj bo v redu kmalu. Držim pesti!

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
16.7.2008 11:23:06   
taška30
Zoom zoom, držim pesti za vašo punčko, da se čimprej umiri tale vročina.user posted image  Ne vem če sem kaj zgrešila -  a do zdravnika ste že šli? Ker od zobkov po moje ne more biti taka vročina (do 40°)user posted image , pa če jih 10 naenkrat ven rine. Na misel mi je prišla 6.bolezen - tri dni res visoke vročine, potem pa naenkrat pade in se spustijo male rdeče pikice. Je pa to nenevarna, nekomplicirana bolezen.

Tinka, tudi za vas držim pesti in za Tinko. Kaki mali revčki. Aja, zakaj pa ne vzameš bolniške oz nege? A je ne moreš vzet zaradi službe? V vrtec je jaz definitivno ne bi dala takšne, naj si 100% opomore, da ne bo še kaj dodatnega staknila po nepotrebnem, ker je verjetno imunsko kar oslabela.

Zdej grem pa ven na kavico.user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
16.7.2008 15:10:16   
ily
Se mi danes tako vleče v službiuser posted image ... Sem začela kar piškote jestuser posted image , ker kaj drugega se mi itak ne da delatiuser posted image . Saj sem v glavnem stvari podelala, samo domov še ne morem...

No, pri nas pa ni bilouser posted image (smajli, ki trka po mizi) neurja in tudi toče ne. Ne zdaj in ne prej. Naj tako tudi ostane! Se pa strinjam s tabo, aprilčica07, da je laufanje okoli zavarovalničarjev user posted image .... raje ne rečem kaj!!!! Moj mož je imel lansko leto v začetku avgusta nesrečo, se mu je ena ženska na parkingu z ritjo zaletela v bok, ko je rinila iz parkinga, in to na ˝šus˝. Kriva definitivno! Tam priznala vse, vse OK, sva dobila nalog za popravilo; ko so jo pa klicali, naj pride izjavo podpisat, je pa napisala, da je ˝...gospod sam kriv, da se je prehitro pripeljal!!!!˝user posted image ... Ko sem pa jaz prišla tja, na kraj nesreče, mi je pa najprej rekla: ˝Veste, če bi se vaš mož hitreje peljal, bi pa lahko mimo ušel!˝user posted image ?!?!???!!!.... Sem mislila, da se nama bo kar zmešalo... Potem so pa še mehaniki tak račun nabili, da sem mislila, da je v ceno zajetega še pol novega avtomobila.... Ampak, njim je to normalno, ˝....saj vsi tako delajo!˝?!?!??? Mislim, haaaaalooooo, kam gre ta družba!user posted image user posted image user posted image user posted image Tako, da, ja, živce s sabo v vrečko, ko greš na zavarovalnico!!! Pa saj verjetno to že veš!

govor - ja, naša je tudi kot raztrgan dohtar. Jaz v šali pravim, da bo novinarkauser posted image (tastarejša pa zdravnicauser posted image ). Je tako firbčna, v vsako stvar nos vtakne, vse pregleda, vse pretipa, če ji kaj ni jasno, je takoj: ˝To...To...???˝, pa ji moraš pokazat, kaj in kako zadeva deluje ali pa stoji ali pa kaj je notri. Včasih sem že kar na koncu, bi najraje rekla: ˝Ma lej, ne da se mi več...˝, pa si rečem: ˝Hvala Bogu, da je tako...˝, pa gremo od začetka...user posted image

Me smo tudi šle v ponedeljek malo v šopinguser posted image , sem vsem kupila nove čevlje: sebi japonke, tamalima dvema sandale, user posted image  pa tudi sandale. So vsi zadovoljni! Buba je bila pa tisti dan tako hecna, ker ni navajena, da ji prstki ven gledajo, pa je naredila dva koraka, pa ves čas se je gledala v nogice, pa se usede na tla, pa si sandalce odpne, pa prstke poboža, pa zapne nazaj, pa vstane, pa spet dva koraka, pa spet usede.... user posted image  Včeraj je bilo že bolje, je že pustila zaponke na miru in je kar lepo hodila. Ima pa naša že šest mesecev 19 številko. Sploh ji nič ne raste nogica. Saj je tudi sicer bolj majhna in suhcena, ampak vseeno.... Saj vem, da nima biti kaj narobe, mi je pa tako hecno, ker smo taveliki menjali čevlje vsaka dva meseca najmanj.

Mi smo prejšnje dve noči tudi slabo spali, sploh iz nedelje na ponedeljek. Je kar nekaj jokala, pa stokala... Danes je bilo pa super, je spala od 20h pa do 6.30. Pa tudi premetavala se ni!

Nič, se bom počasi pripravljala za odhod k mojim pupikam. Se beremo jutri....

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
16.7.2008 20:40:02   
zoom zoom
Tamala je zgleda res kuhala zaradi zobov (se ji spodaj vidita 2 konkretni bunkici z. ima napeto, zoba se še ne vidi), danes sem ji dala Calpol potem samo še okoli 15. ure (prej nazadnje ob 5h), tako da vročine zaenkrat nima več. JE pa tečna 100/uro.
Starejšega pa sem ob 17h peljala k dežurnem zdravniku (kako so naju sprejeli raje ne bi. ker bi raje čim prej pozabila) in ima angino. Že spet. Tretjič od konca aprila. Se mi je že ko se je zbudil zdel njegov jezik belo obložen in tisti čuden zadah, ko pa je rekel da ga še grlo boli em ga kar popokala. Moram zdej jutri poklicat našega nadomestnega zdravnika, da se naročiva za ponovni pregled, ker nama je ta "urgentni" dr. dal samo eno flašo antibiotika, kar pa ne znese za 10 dni.
Moram končar, se mi tamala dere v sobi, ker noče/ne more zaspat (brez mene)user posted image

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
16.7.2008 20:46:51   
aprilčica07
Že ko sem tolko fiksala po zavarovalničarjih, jih moram tokrat pa pohvalituser posted image Je šel  tata danes rihtat papirje, da mi bodo pač popravli avto potolčen od toče.. In je zrihtal vse danes, vse karte uštimal, in zgleda, da je bil tudi cenilec tam in so poslikali in nardili zapisnik.. Zdaj ostane samo še, da se zmenim kdaj peljem mojga pičipokija poštimat. Sem prav vesela, ker me je blo strah, da bo en kup enga tekanja za tistih par papirjev..

Sicer sem pa danes izmozgana v nulo.user posted image Ta služba me bo spravla ob pamet in ob zdravje.. Ma se ne smem sekirat, ker itak spremenila ne bom nič. Samo vsak dan enostavno nisem na volji, da bi poslušala tisto sranje tam dol..  A joj, moram nehatuser posted image

Tamali in tastari user posted image sta šla spat. Je danes spal samo enkrat in še to slabo urco, pa je bil prej res že fejst zaspan in sta šla pač poskušat srečo. Zaenkrat ni slišat kašnega hudega joka. Upam, da zaspi mirno. Saj v glavnem nam kar rata, da zaspi brez joka, ma kašen dan enostavno ne rata.

Bi si mogla umit lase pa nimam volje niti dihat kaj šele prat glavo. Bom še tle okoli malo motovilila, mogoče me pa zagrabi volja kasneje:):):)

Bolančki kako ste? Držim pesti, da ste vsi ok oziroma vsaj boljši:):)

(odgovor članu ily)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
16.7.2008 21:07:11   
zoom zoom
Je končno zaspala. Za koliko časa bomo pa še videli. Sem ji pa dala kar še eno žličko Calpola, ker je bila malo topla (vročine ji nisem merila), ker sem ji dala tuid predvsem zato, ker se mi zdi, da jo kar precej tudi boli. Upam, da bomo vsaj približno kaj spali.
Grem zdej za ene 3 urce spat, potem moram pa vstat za antibiotik.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?