Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:16:30
|
|
|
|
arabela*
|
,jaz še moram v prvi štuk,pa se mi ne da
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:18:51
|
|
|
|
arabela*
|
,že lezem,kot naša mala pravi
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 1:21:15
|
|
|
|
lana luna
|
..ura je taka, da zna Lana luna prit pogledat tole je bla zihr telepatija no moje septemberke zdaj že pridno spijo, jaz pa reva boga ne morm jit spat, ker sem skor eno uro mogla vse za nazaj brat ste ble dons ekstra pridne ja se res vidi, katere septemberke so najbolj čvekave bravo punce lana luna je ponosna na vas. me ful firbc matra kaj si tolk groznega napisala, da je blo treba zbrisat drgač pa morm vam rečt, da sem se vam pošteno nasmejala. mate take luštne izjave. ja lana luna je že spet ful ponosna na vas neki mi čudn dogaja zdjle. zgleda da lunca mal name vpliva kr neki nakladam u glavnm, se mi ne da vsake posebej komentirat, ker je ura že res pozna, zjutri morm pa baje že ob sedmih bit auf. tko da mogoče vas jutr spet oblajam.... za dons pa sam še lahko noč lana luna ma vas rada.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 6:35:13
|
|
|
|
lana17
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 6:40:42
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria lana 17 sladkor je 8.8 da je na meji mi je pa povedal moj gin.jaz sploh ne vem kolk je meja.... ..... jaz sem pa na prejšnjem testu imela 4,4..., pa mi je rekel gin, da se od 6 dalje gleda v .... ......sem pa malo pred tem šla, ko so bile tiste meritve za holesterol, sladkor in pritisk.... za foro tja, da vidim kako in kaj, ker še nisem vedela kdaj bom dajala kri v bolnici, pa sem se še večer pred tem fajn basala z grozdjem, ki vsebuje kar dosti sladkorja...pa sem imela pol vrednost 4,6..... ...grem pa čez 14 dni na odvzem in me prav zanima kako bo..... Zdaj, ko sem na dieti je meja 6.5, če je čez je že preveč sladkorja. Gloria ti pa si vrjetno dala kri na tešče, takrat sem tud jaz imela 4.3. Jaz drugače nimam sladkorne, sam v nosečnosti sem jo dobila, ker mi nagajajo hormoni in mi telo ne proizvede dovolj velike količine inzulina. Sem pa danes imela v urini preveč ketonov, sem prezgodaj jedla večerjo in potem sem šla kr spat, naj bi pojedla še povečrek, sam mi ni blo nekako do njega. Očitno se moram držat navodil kot pijanec plota, ker če se ne, se mi to takoj maščuje.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 6:46:33
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Saraya - kaj boš ti oblekla tvojemu za odhod domov? Jaz imam eno varianto tanke hlačke in spodaj mako majčka....., druga-hladnejša varianta pa je plišaste hlačke in mako majčka... Kaj moram pod to obleči še kaj? Ok,kapica bombažna v vsakem primeru na glavo, pa mogoče neki zoknčki al pa copatki....samo mora bit še kaki body Jaz pa še nimam nič za odhod domov. Moram it ta teden mal naokrog. nam so v MŠ rekli, da naj bo kr v dvoje dolge rokave oblečen. Smo pa včeraj končno pobarvali sobo. Zdaj je pa potrebno še pomit (mi bo tašča pomila tla in jih namazala, ker jaz to zlo težko počnem, mi je kr težko bit čepe al pa na kolenih, sem takoj zmatrana), postavit pohištvo, pol pa začnem prati oblekce in dokupim tisto kar mi bo manjkalo.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 7:57:18
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro čvekice. Saraya in Gold fish vedve sta pa pridne klepetulje, le tako naprej. Imam zjutraj kaj za brati. Lana 17 jaz imam eno trenerkico iz pliša za odhod iz bolnice, spodaj pa en body na preklop, zoknčke in kapco. V svetlo zeleno in beli kombinaciji. Kupila pa sem v H&M-u. Dvoje dolgih rokavov že verjetno mora biti. Lepo sobotno jutro. Bubi glede pregledov pri ginekologu je pač tak, da ima vsaka svoje mnenje. Verjamem, da si tudi ti imela težko preizkušnjo lansko leto, ampak bodi odkrita, tudi ti si verjetno zaradi tega malo drugače pregledana in tudi prav je tako. Jaz sem v glavnem vesela, da sem tolikokrat pregledana, ker vem, da ne bi bila, če bi zanosila naravno. Mi je bilo to povedano in se ne obremenjujem sploh ne, če je prav ali ni in če je pravično ali ne, ker moram gledati nase in na svojo bebico, ki jo težko pričakujem po parih letih. Pa brez zamere.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 8:22:09
|
|
|
|
*bubi*
|
evo v leclercu pa dobrih 20 sem jo kar takoj vzela brez pomisleka....in tud na postelci sem jo že preizkusla, zdaj moram še samo take afrške živali najt za na steno prpopat!! O, fino, da si našla. Glede stene pa je meni to daleč najboljša varianta, ampak tudi malo dražja (58€). Prodajajo v bušiju v BTCju: http://www.funtosee.com/product/asp/ProdID/1214/CtgID/1031/af/page.htm Bubi ima morje, sem se ful težko odločila med morjem in džunglo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 8:34:14
|
|
|
|
*bubi*
|
drgače pa je danes ena znanka rodila, in so ji napovedali punčko, no zdaj pa je rodila fantka je rekla da je bla čist šokirana, ker sta mela vse za pupo pripravleno, tako da revček tud imena ni imel zbranga to pa je problem, ja.... No, če napovejo fantka in je pupa, se lažje vse pokombinira. jao, upam, da se meni niso zmotili, je včeraj še 1x prečekirala Z odhodom iz porodnišnice pa je tako, da si je res treba kombinirano varianto pripravit. ŽE zdaj je vreme tak čudno, en dan 20°, naslednji dan spet 30° Septembra je še večja loterija. Jaz bom v torbo dala kar obe varianti in se sproti odločila. Aja, pri bubiju sem bila prav vesela, da sem imela rezervo, ker tisto, kar sem mu hotela oblečt, je bilo ful preveliko Pa še v zimskega pajaca smo ga dali, tak da je samo nosek iz lupinice gledal Jaz sem včeraj dobila list za štetje gibov in je polno info gor, med drugim tudi seznam, kaj rabi za domov. Pa kaj rabi mamica za v P. Samo še nisem imela časa naštudirat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 8:39:34
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aneja hoče Matjažeka. Če pa jo vprašaš kak bo ime bratcu,vedno reče Srečko,sestrci pa Srečka.Malo nas heca Ena prijateljica je lani rodila in je dala ime Srečko Matjaž Evo, rešen problem za fantka
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 8:42:58
|
|
|
|
*bubi*
|
ker moram gledati nase in na svojo bebico, ki jo težko pričakujem po parih letih. Pa brez zamere. Se strinjam in ni nobene zamere. Vsak ima svoje mnenje. Dejstvo pa je, da ZZZS vedno bolj špara in omejuje te stvari, kar resnično ni prav. Vsaj ta UZ okoli 32t bi morala imeti vsaka , ne pa da je to dobra volja G. Ali pa denarnice In res je, kar si napisala, da je bolj pomirjena, če ima več natančnih pregledov. In še bolj, ko dobi v roke zdravega .
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 8:44:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, zdaj sem vse odgovorila, zdaj pa lahko končno voščim dobro jutro in se odpravim po opravkih
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 11:20:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz sem včeraj dobila list za štetje gibov in je polno info gor, med drugim tudi seznam, kaj rabi za domov. Pa kaj rabi mamica za v P. Samo še nisem imela časa naštudirat ...kak bi še jaz lahko to vidla ....ker po moje glede na vse ostalo dobila tega tak al tak ne bom..... Aja, si prebrala pri mariborčankah..., da baje sikošek še dela...je danes imela liju ctg
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 11:43:30
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! E, sem danes dopoldan malo delala in pospravljala, pa sem bila po 1h čist adijo... ful zmatrana... komaj sem se vlekla po stopnicah... ... pa sem se prav zasekirala, da sem čist brez kondicije... js bom pa ja po pol ure popadkov v porodni umrla oz. odpovedla.. in nem mogla več ... bučkabb - nakupovanje v avgustu.... res da mam rok 10.9. in da bi načeloma avg še bil čas... sam js si ne upam rizkirat... mam rajš vse doma že ta čas.... pa s ta velikim trebuhom po trgovinah letat... pf - za cmoke... vsaka ti čast... saraya, bubi - glede epiduralne je tud mene začelo malo skrbet a naj se odločim zanjo al ne.... mi je ena kolegica rekla, da kao ful podaljšuje porod.... js sem mislila pa da je glih kontra - da si zaradi nebolečine bolj sproščen... in gre lažje... mogoče bi bilo prvič res pametno rodit po naravni poti... itak ne veš kaj lahko pričakuješ... gold fish - sj tud js sem mogla celih 5 tednov čakat , da lahk rečem: še 8 dni do pregleda sladkorna - js sem imela sladkor 5,6 ... sicer ne na tešče.. pa me ni poslala na nobene preiskave... Kahlo - to sem tudi že slišala ja.... napovedo en spol, rodi se drugi... zato js iz previdnosti kupujem bolj nevtralne barve... pa čeprav ima 2 slikci našega lulčija... sam vseeno... nikoli ne veš... oblekca za iz P - js bom našemu oblekla verjetno ene hlače žametne na naramnice.. sem tko lušne našla v H&M... pa glih tak fajni prehodni material... spodaj pa verjetno kako majčko.... al pa kak bodi... še ne vem.. nisem še našla ta prave kombinacije... se mi zdi, da bo to prvo oblačenje tud ves projekt... prsi - js pa občasno zaslednim nekaj rumenega na bradavički... tak zasušeno... verjetno del predpriprav.. ... neki ekstra nepetih prsi pa nimam... verjetno to še pride... tko.. zdj pa počasi za štedilnik... popoldan pa mal na sončka... pridne bodite, pa se tipkamo..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 12:55:51
|
|
|
|
gloria
|
lana 17 ti si na tešče imela 4.3 če sem prav zastopla.....če je pa meja 6.5 pol sem jaz kr čez mejo 8.8.....pa kaj mi pol gin. bluzi da sem na meji ....zdej pa več nič ne zastopim..... .....čvekice vsaka čast za včeraj ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 13:46:22
|
|
|
|
*bubi*
|
...kak bi še jaz lahko to vidla .... bom skopirala in ti dam na prvi Evo, zdaj pa imaš motivacijo, da se zmenimo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 13:47:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, pa jaz v 1. sploh nisem rabila gibov štet. Samo rekla mi je, da naj grem v P, če dalj časa ne bom čutila. Sicer pa je o smislu tega že bila debata
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 13:47:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria lana 17 ti si na tešče imela 4.3 če sem prav zastopla.....če je pa meja 6.5 pol sem jaz kr čez mejo 8.8.....pa kaj mi pol gin. bluzi da sem na meji ....zdej pa več nič ne zastopim..... .....čvekice vsaka čast za včeraj .... gloria...men se zdi, da si ti moje podatke prečitala ..... ....sicer pa kot ti je že bubi napisala...nič sekirat...ker je vse skupaj spet lahko samo lažni preplah...... mejna vrednost..... še ni panike....druga bi bilo, če bi ti ful preko nabijal..... po moje no.... pa po prebiranju člankov... Drži se....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 14:43:21
|
|
|
|
lana luna
|
dober dan čvekice... se vam spet na hitro mal oglašam. veste kaj sem pa jest počela dons od 10 do zdele pančala sem sem ekstra lenčina dons. mi je ful pasal kr tko mal za hec ajat k sm sama doma. moj je šel danes za cel dan se po gmajnah furat s štirikolesnikom skupaj s še tremi kolegi. to fantje zdej uživajo, ko otročka ki ga imajo v sebi razvajajo. to so ble tolk nasmejane pa srečne face zjutri ko so dobil te velike igračke a sej je mene tut pelu ene 100 metrov. mi je kuj adrenalin nabil u nulo. pa nč skrbet, sej sva šla počas, pa še ta motor sva mela k je za dve osebi in ma naslonjalo... učerej sem bla pa pri prijateljici v P in sem cartala par ur staro štručko... iiiiiiiiiiiiii... pa sej vem da morjo jenčiji bit mejhni da jih mamice lohk rodijo, ampak si še vsen čist šokiran, ko vidš prvič tolk miceno pikico jest kr nism mogla verejte kakšn micen čudež je to... to je tolk sladko bitje. zdj še bolj komej čakam da sta dva mesca okol da še sama dobim tako štručko pa kolk se mi je fajn zdel ko me je ena medicinsak sestra vprašala kdaj pa jest pridm k njim po sovjo štručko iiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... jest kr ne morm verjet. to je tko miceno... aja babure... a loh nehate grozit z rojevanjem že sredi avgusta. a si predstavljate kako bo to zgledal ko boste tiste pred 15.9. rodile avgusta, tiste po 15.9. pa bomo rodile okotrbra. JA KDO BO PA POL IMEL SEPTEMBERČKA??? ne ga srat punce, jest hočm da ostanete septemberke no zdej pa grem k mamici se mal pocrkljat, pa pol še piknik narest za naše motoriste... pridne bodte, uživajte v , božajte bušije.... jutri se pa spet kej tipkamo....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 18:56:12
|
|
|
|
pf
|
Punce a ni danes nek zaspan dan? Jaz bi kar spala zdajle popoldan. Dolgčas mi je, ker moj še nekaj dela v delavnici, vrt sem zalila, za kako drugo pametno delo mi pa ni.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 18:56:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...kak bi še jaz lahko to vidla .... bom skopirala in ti dam na prvi Evo, zdaj pa imaš motivacijo, da se zmenimo .... mislim, da bo res že čas.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 18:57:15
|
|
|
|
pf
|
Gold fish vidim, da si na rr. Poglej pri avgustovkah kake sončke ima Sayuri. Je prišla domov in je dala slikce gor.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 19:10:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish vidim, da si na rr. Poglej pri avgustovkah kake sončke ima Sayuri. Je prišla domov in je dala slikce gor. sem ravnokar gledala in sem hotela jaz vama z Glorio to napisat ...... Ma sem kar lušte dobila, da bi že imela doma....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 20:27:14
|
|
|
|
pf
|
Počivaj danes malo več, pa boš videla jutri kako bo stanje. Upam, da ti bo bolje. Mogoče res nisi mogla spati zaradi lune in te je mučil glavobol, zakaj te pa trebušček boli pa ne bi vedela. Kdaj je pa kaj naslednji mesec luna? Okrog polne lune je baje največ porodov. A je še katera to slišala?
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?