Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 19:45:04
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dober večer...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:09:20
|
|
|
|
pf
|
Vidim, da ste punce bolj nedeljske in se vam ne da kaj pisat. Lepo preživite preostanek dneva in se pišemo jutri. Dober večer tudi tebi Lara Croft.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:17:50
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,dober večer
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:18:25
|
|
|
|
ključek
|
Dober večer... dober večer..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:18:26
|
|
|
|
arabela*
|
Grem zdaj pizzo zmazat,pol pa pridem nazaj
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:18:50
|
|
|
|
ključek
|
Grem zdaj pizzo zmazat,pol pa pridem nazaj dober tek..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:19:12
|
|
|
|
arabela*
|
o,me to you.Ti si tud prišla malo čvekat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:19:17
|
|
|
|
ključek
|
tok ste naklofale, bom danes do enih pokonc.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:19:54
|
|
|
|
ključek
|
o,me to you.Ti si tud prišla malo čvekat ja, mal možgane na off probat dat..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:38:03
|
|
|
|
bark
|
Jst sem tud komi vse prebrala. Midva z greva pa jutri na CSD papirje urejat, popoldne pa pakirava, ker v torek zjutraj odrineva v Baško spet za kakšen teden, oziroma dokler men vročina ne dopi*** . Tko da, punce pridne bodte, velik čvekajte, ne preveč, pa upam,da pridem nazaj do srečanja
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:38:38
|
|
|
|
bark
|
Aja Kahlo si vidla voziček-je v albumu?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:42:33
|
|
|
|
ključek
|
Tko da, punce pridne bodte, velik čvekajte, ne preveč, pa upam,da pridem nazaj do srečanja je kar potihnilo naše srečanje................upam, da se bomo kej zmenile................ uživajta na morju..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:53:34
|
|
|
|
ključek
|
Aja Kahlo si vidla voziček-je v albumu? ..............jaz nisem KAHLO, ampak sem si ga dovolila pogledati.............. .........zelo lep...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:56:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 , vem, da si že pisala o CR, ampak moji možgani so že kr nekaj časa pod velikim vplivom nosečnosti in delajo z minimalno močjo, torej, če sem krajša sem pozabila zakaj naj bi imela CR. Me pa zanima, ampak se mi ne da brskat po starih straneh. ...v bistvu je tak...... sem ga imela prvič (urgentnega) in glede na slabo izkušnjo sem zadnjč omenila gin. in je rekel, da on ne komplicira, če sem se jaz odločila, da bi rajši imela cr...... Dogovorila se boma komaj na naslednjem pregledu avgusta...to pomeni, da sem do takrat tudi jaz kandidatka za naravni porod..... ....ni nekih drugih razlogov za cr.... v bistvu slaba izkušnja in s tem pogojen moj strah.... je zaenkrat obrnjen z glavico navzdol... ...bom pa se po vsej verjetnosti dogovorila za spinalnega...... sem danes govorila z eno punco in baje čutiš samo iztis (brez bolečine), ko ti predrejo ovoje....začutiš plodovnico ko ti teče spodaj ven ...., ne vidiš nič, slišiš tudi bolj malo, ker se cel čas pogovarjaš z anastezisti..... Ko je baby rojen, ti ga dajo k obrazu...., pol ga očistijo in nesejo k ....... Če te še kaj zanima vprašaj......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:57:09
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you dober večer.............. .... tudi tebi...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 20:58:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark , ker v torek zjutraj odrineva v Baško spet za kakšen teden, oziroma dokler men vročina ne dopi*** . .... lepo se imejta...., pa še za mene se malo okopaj..... ker prav pogrešam morje......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 21:01:04
|
|
|
|
gold fish
|
me to you - kje si?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 21:13:43
|
|
|
|
ključek
|
me to you - kje si? pod tušem sem uživala............. kje si pa ti zdej???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 21:58:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer! Bubi je končno zaspal. Ni in ni mogel Zdaj pa sem jaz že čisto na tem, da se odpravim v posteljo. Kaj boste počele jutri, ko je tako slabo vreme napovedano? Razmišljam, kam se naj z bubijem dava
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 22:35:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša pupika pa je danes prvič kolcala.... no, vsaj jst sem prvič zaznala... Naš brlog se končno spreminja v stanovanje.... yihaaaaaaaaaaaa BI lahko že začela s pranjem cotk.... ne bom pa nič novega kupovala za iz porodnišnice.... bojo te rabljene čist dovol dobre... se mi zdi brez veze, da kupuem neki fensi in potem ji nikol več ne blečem... Veste kaj me zanima... a gre lahko mož na CSD? Zakaj bi mogla it glih jst? Meni se popoldne ne da takoj še tja hitet, ku pridem dam.... Da naredi še kej koristnega, ne samo da spermo donira...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 22:36:39
|
|
|
|
bark
|
Ooooo, AinB se je vrnila z dopusta .No,zdaj te bom pa jaz malo zamenjala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 22:44:27
|
|
|
|
KAHLO
|
vecerka pupe!! Jaz sem danes tud čist hin....nevem kaj je to ....popodlne sem kar konkretno zadremala na najini sedežni, sem mela pol cel vozrec na desni strani lica zdaj sem malo brala za nazaj kaj ste načvekale....pa sem zasledila sarayino sporočilo o pizzi....tako da grem zdaj malo hladilnik praznit bark.... sem vidla voziček, se spomnim tega skaterja sem tud tam vidla sam ni bil te barve, meni je full všeč...sam midva sva vzela štirikolesnika....ti boš sigurno rolala z njim ha a si se hitro odločila za barvo ali si tud kaj časa potrebovala...aja pa veš da se mi zdaj malo sanja kaj bo pr tebi prvekalo septembra na svet (glede spola mislim...k nisi hotla zaupat) ja lepo se imej na morju, pa ne pozabi bauhija z visokim faktorjem mazat lana luna, pf...tud če bi bla nagica saj revček ne bi nič videl, ker tist ta glavno moj bauh zakriva zizik pa je menda več videl k jaz drgače pa kaj se tiče zgage tud mene, fino daje, pa pojem kaj čem pa klko čem...tak da sem se zdaj že z njo sprijaznila, ampak sem pa reden potrošnik donata zdaj....bi me lahko za reklamo vzeli teychi..mene zizike na hipe full pečejo...no bradavičke......da bi mela občutljive pa lih ne...sem že mislila da bi blo možno da me pečejo zato k mam na bradavičkah suho kožo....ampak....nevem od kje...k mažem bušija vsak večer s kakavovim maslom pol pa še zizike namažem....da bodo do pupinega rojstva fajn po kakavu dišale nič zdaj grem pa papcat....mogoče še pridem nazaj..jutri zjutraj pa obvezno
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 23:02:14
|
|
|
|
arabela*
|
babe kukuc Evo,malečka zaspala na kauču,tak da jo pol samo gor odnesemo v postlo. Jaz pa sita in utrujena. Prej sem napolnila torbo za p,sem dodala cotke za ,tak da mislim da sem pripravljena za odhod Drugače pa,počutje tak tak.Dopoldan so me spet slabosti mučile,ko sem se v špegel pogledla,sem bila vsa bleda.Na večer pa je boljše. Jutri zjutraj pa bi mogla it na staninvest,da pridejo streho pogledat,pa še ene par stvari.Pa ne vem,če se mi bo dalo.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 23:44:41
|
|
|
|
gloria
|
....uf mene je pa dans dvakrat tko špiknil pa kr enih par minut držal pa popustil pol pa spet.....tak da mi je dal kr mal študirat....HB da se je pol umiril,če ne bi že letela kam na rastavo .... ....juter grem pa na tist tri urni glukozni test in upam da bo ok izvid..... ....držite pesti.... ....lahko noč...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 23:48:43
|
|
|
|
arabela*
|
gloria,drži se jutri
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.