Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 21:17:13
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria lana 17 ti si na tešče imela 4.3 če sem prav zastopla.....če je pa meja 6.5 pol sem jaz kr čez mejo 8.8.....pa kaj mi pol gin. bluzi da sem na meji ....zdej pa več nič ne zastopim..... .....čvekice vsaka čast za včeraj .... Sam ti si imela potem, ko si spila 50g sladkane vode 8,8, jaz sem tkrat imela 11. Ne vem kakšna je meja potem, ko spiješ sladkano vodo.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 21:22:49
|
|
|
|
lana17
|
kje vste vse čvekice, je še prezgodaj za vas? Vas občudujem, da ste lahk tolk časa pokonci. Mene ob 10 že zmanjkuje. Ja saj vem, da bi spale, pa vrjetno ne morete. Se pripravljate na , moj bo pa očitno spal, ker zaenkrat nič ne kaže, da mami ne bi mogla spati.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 22:37:14
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem tu. Sestavljamo omaro,ki smo jo danes pripeljali z Rutara,pa sedežno. tak da spet uživam
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 22:43:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Počivaj danes malo več, pa boš videla jutri kako bo stanje. Upam, da ti bo bolje. Mogoče res nisi mogla spati zaradi lune in te je mučil glavobol, zakaj te pa trebušček boli pa ne bi vedela. Kdaj je pa kaj naslednji mesec luna? Okrog polne lune je baje največ porodov. A je še katera to slišala? ...ja, sem slišala...sem tudi že gledala kdaj je ...16.8...., pol pa 15.9.......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 23:43:53
|
|
|
|
KAHLO
|
Ojla pike poke!!! Danes je pa res nek čuden dan.....men se kr ni dalo spravt iz pižame in sem kar do 12 strašla v pižami najbl smešno pa je to da k sem se zjutraj zbudila......valda je moj še spal (so šli včeraj s frendi ven), no skratka jaz se prvlečem v kuhinjo (mava kuhinjo in dnevno v enem velikem prostoru pa jedilni kot še) no pa si grem kapučin kuhat na otoček, in pol čez zagledam na kavču frenda od mojga kako drnjoha sem se skoraj v hlače no pol smo pa meli brunch bi lahko rekla smo za mizo sedeli in zajtrkovali res skoraj do 12...no pol se je pa frend odpravil domov, midva pa v štacunu, pol sem nama skuhala mehiško...sva se napapcala, pol se mi je pa tako začelo dremat, da sem mogla it nazaj pančat sem bla bol zdelana k pa moj k je ponočeval.....no zdaj sem pa večer gledala film na popu in sem se tako zjokala zraven, da sem zdaj učke fino prepucala Bubi.....nekaj takega moram najt za na steno....sam po bl ugodni ceni, če ne pa bom pač avgusta imela en kratek hobby program doma in sama nekaj skup spravla Punce mene pa danes bradavičke pečejo....a je to normalno, sem jih že namazala pa nič ne pomaga, se jih tud dotaknit ne smem!!!*?!'! sem mislila da so to težave zgodnje nosečnosti
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 23:52:15
|
|
|
|
arabela*
|
čerka pupike. Mi smo z našim pohištvom gotovi.Zdaj pa začnem zlagat,pa prelagat.Upam,da do kakih treh končam . Moj ima tako navado,da nekje okol osme zvečer zaspi,pol pa se ob pol dvanajstih nekje prebudi.Zdaj že lep čas Kahlo,faca si.Glede bradavičk pa ne vem.Mene nič ne pečejo,ne bolijo,v nasprotju z prvič. Hvalabogu. Danes sem kupla še v H&M take fajn copatke ,da bomo obuli za odhod iz bolnice.Pa še kasneje jih lahko ponosi.Res srčkani,vse je v rjavo bež,beli kombinaciji,pateki pa imajo medeka
< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.7.2008 23:53:05 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 1:02:49
|
|
|
|
gloria
|
......čvekice ni nobene gor ha.....jaz sem zdejle pršla z pohajanja..... .....evo še za dobro jutro ena ......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 1:19:46
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz sem še vedno tu Še prelagam,pa pospravljam.Zdaj pa sem še povrhu prestrašena,ker se nam je en kos strehe zlomil in padel pppod naše okno.Sicer je celotna streha potrebna popravila,ma groza me je zaspat sploh.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 1:20:29
|
|
|
|
arabela*
|
Gloria,a ti še imaš nočna pohajkovanja
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 2:10:30
|
|
|
|
arabela*
|
Nič čveke,vidim da danes nobene nebo. Grem tud jaz počasi pančat.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 5:49:20
|
|
|
|
lana luna
|
dobro jutro jest pa danes ne morm spančkat več sem se že pred eno uro zbudila, pa me tko zgaga peče da ne morm več zaspat. sem bla že pridna pol ob pol petih sem cunje obešala, zdj najbolj da dam še ene prati, pol pa ne vem kaj bom počela. naša je tut že budna. ma že jutranjo telovadbo, malo razteznih vaj za nogice... veste kaj sem jest včerej pogtuntala kam so šle moje kile, k jih je zdj že ene plus 8. v rit. mam tako kot od banke vogu. pa da ne govorim o mojih stegnih o moj bog s tle ne bom nikol kil dol spravla... drgač sem pa včer proti večeru se pol še sama šla mal s štirikolesnikom pelčkat tolk sm spet ratal otročja hormoni mi na vseh koncih ven udarajajo kahlo sej dobro da nisi nagica šetala po stanovanju, ko je un kolega spal na kavču to bi revčka najbrž prizadelo če bi se zbudu mu ne bib bilo nič jasno... saraya upam da zdaj spiš kot angelček, ker si bla spet najdle pokonci. a zdej si vse omare pospravila? si bla pridna. a veste da mam jest jutri pregled u tork pa UZ jupiiiii.... no zdj grem pa še malo po ostalih forumih firbcat... pa pa
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 8:54:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Jaz sem se včeraj potepala. Bratec je praznoval RD , potem pa sem šla še na en RD in prišla domov po polnoči Bubi je imel v tem času že selitev v spalnico in me je čakal z besedami: o, mami, si prišla ...ja, sem slišala...sem tudi že gledala kdaj je ...16.8...., pol pa 15.9....... A pol bo 16.8.?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 8:56:38
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi.....nekaj takega moram najt za na steno....sam po bl ugodni ceni, če ne pa bom pač avgusta imela en kratek hobby program doma in sama nekaj skup spravla Saj vem, da je kar drago.... ampak meni ni žal, da smo jih kupili. Sem med stroške selitve skrila ta komplet Pa zdaj ko smo pohištvo prestavljali, sem tudi te nalepke prestavljala in res še vedno dobro držijo. Jaz pač nimam slikarske žilice, da bi to sama narisala.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 9:12:49
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro nosečke. Saraya vidva pa bosta celo stanovanje prenovila do prihoda bebica. Sta pridna. A imajo kaj znižano pametnega v H&M-u? Mislim za odrasle in bebice. Jaz sem si včeraj kupila tako dobro jakno, no v bistvu plašček, pa eno jopico od Urko. Razen nekaj malega nosečniških cotik nisem skoraj tričetrt leta nič kaj kupovala zase, tako da sem mogla nekaj malega obnoviti garderobo. Imela bi še kaubojke, ampak te pa res ne morem zdajle kupiti še, ker ne vem kako bo stanje in bomo za prvo silo še porabili stare, dokler se kilce malo ne normalizirajo. Me je pa sam trebuh, drugače se sploh nisem zredila. Hvala bogu. No samo trebuh je pa konkreten, tak da ima naš baucek prostora za izvoz. Gloria in Bubi saj prav, da se še malo potepata. Jaz se občasno še tudi bolj pozno v noč, če je ravno kak rojstni dan, piknik ali kaj podobnega. Lana luna čez dan te bo pa zmanjkalo. Boš videla, da boš šla v mižule. Jaz tudi včasih medlim ponoči, čez dan bi pa prespala več kot otroci v jaslih. Kahlo še dobro, da nisi bila nagec, če nisi vedela, da kolega spi na kauču.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 10:42:04
|
|
|
|
gloria
|
Lana 17 hvala....bom vidla kaj bo juter pol te pa prosim še za kakšen nasvet Saraya teb se pa res dogaja ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 11:45:59
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro pupe! Js sem tud zaenkrat še med tistimi, ki nimajo problemov s spanjem.... med tednom me zmanjka že ob 21h... al pa kmal čez.. tko med vikendom pa, če imam srečo, zdržim tudi do 23h... ampak to se bolj redko dogaja.. .. drugače pa tud men vedno bolj paše popoldanski spanec.... po papici... sam si ga zaenkrat zaradi službe še ne morem tok privoščit... kAHLO - mene bradavičke nič ne pečejo.... edino tko mam malenkostno bolj občutljive sam ni neke panike... tko da ti ne morem povedat a je to normalno al ne.... Saraya - js bom tud šla ta teden mal v H&M pogledat za cotike... moram počas za našga spravit skupaj kolekcijo.... pa omar se moram lotit, da naredim prostor... lana luna - faca si... si tok ko ena omica... še hujš.. .. ti starejši vsaj tam nekje do 6h spijo... ma js tud če bi se tak čas zbudila, ko me ne dobiš iz postelje... pa da bi šla cote obešat.... no mogoče tudi.. bi se zmatrala in bi šla pol nazaj spančkat... .. ma glavno je, da dosti spiš oz. počivaš.. ni važno kdaj... magari čez dan nadoknadiš tisto, kar ti ponoč ne uspe.. Drugače pa smo včeraj malo pospravljali... popoldan malo počivali... isto zvečer.. danes pa bomo zunaj pekli na žaru, in sicer lignje... mnjami... jih grem zdj filat.... tko da punce.. lepo nedeljo vam želim...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 12:05:27
|
|
|
|
amor real
|
Fosečke moje, pozdravljene! Mi moramo danes še zavese obesit pa slike na steno in drobnarije postavit na police in pobrisati po tleh... pa je beljenje naše hiške končano. Sledi nabava še nekaj malenkosti za Pikca in šivanje zaves za njegovo sobo!!! Sem pa utrujena kot , včeraj zvečer sem imela desno nogo kot žogico okrog gležnja, danes pa je že bolje. Lepo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 13:14:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* A pol bo 16.8.? ....jaz nekak tak računam.... 11 imam pregled,pol se zmenim za cr....in enkrat takrat bi moglo bit
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 14:28:02
|
|
|
|
lana17
|
, vem, da si že pisala o CR, ampak moji možgani so že kr nekaj časa pod velikim vplivom nosečnosti in delajo z minimalno močjo, torej, če sem krajša sem pozabila zakaj naj bi imela CR. Me pa zanima, ampak se mi ne da brskat po starih straneh. Zdajle sem se najedla in se mi nič ne da, najraje ib šla mal spat, pa tokrat ne grem. Sem včeraj imela povišan sladkor zvečer, zdaj pa moram mal migat, da se zgodba ne ponovi. Dons en tak težak dan, pri nas je s fulom soparno in me kr naprejobliva. Pa na vsakeo tolk časa me hoče glava mal zabolet. Očitno bo tale konec pri meni velik težji kolkr je bla vsa nosečnost do sedaj. Ampak tudi, to bom preživela.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 14:28:22
|
|
|
|
lana17
|
, vem, da si že pisala o CR, ampak moji možgani so že kr nekaj časa pod velikim vplivom nosečnosti in delajo z minimalno močjo, torej, če sem krajša sem pozabila zakaj naj bi imela CR. Me pa zanima, ampak se mi ne da brskat po starih straneh. Zdajle sem se najedla in se mi nič ne da, najraje ib šla mal spat, pa tokrat ne grem. Sem včeraj imela povišan sladkor zvečer, zdaj pa moram mal migat, da se zgodba ne ponovi. Dons en tak težak dan, pri nas je s fulom soparno in me kr naprejobliva. Pa na vsakeo tolk časa me hoče glava mal zabolet. Očitno bo tale konec pri meni velik težji kolkr je bla vsa nosečnost do sedaj. Ampak tudi, to bom preživela.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 14:36:36
|
|
|
|
alysa
|
Spet sm v zaostanku branja vseh sporočil Sam da vas pozdravim. Sm mal zbolela, vneto grlo in rahel prehlad, ma bo že bolje ... Uživajte
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 17:21:06
|
|
|
|
amor real
|
O, danes pa je tukaj lunin mrk
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 18:25:21
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni se nič ne da Sem se morala za pol urce vležt. Zdaj pa je zgleda malo shladilo, grem bubija in iskat, sta se šla malo potepat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 18:26:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Na tickerju piše, da bi bilo treba že nohtke postričt
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 20.7.2008 19:21:18
|
|
|
|
arabela*
|
Kukuc. Jaz pa sem še vedno pri pohištvu.prestavljam omare in se odločam je naj kaj stoji.Moj me že ima pošteno vrh glave.pa saj mu ni za zamerit. . Otroške cotike sem že včeraj dvakrat prelagala do treh ponoči,zdaj pa spet. Ma saj nam je vse oproščeno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.