Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 22:44:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma sej zato, je brez veze, da vse narediš danes.... ku prvo se nič ne opazi.... ku drugo bo pa jutri ist hudič... Jst mam pa tok cotk... jihaaaaaaaaaaaaaaaa.. .... sploh ne vem, če bom vse rabla... kej čem oprat in zlikat samo nekaj... pol pa še ostalo, če bo treba? Za prva dva meseca imam res ful..... ma čist nič ne rabim kupit.... še ta mičkine pamperske sem dobila, ki so frendici ostale... Za naprej pa še dobim.... ma ku dobro....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 22:51:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...kaj pa če se jaz noro naredim in grem drug teden v ponedeljek tja....saj je en nadomestni tam ...a mislita, da bi šlo? Jaz mislim, da bi te pregledal. Samo bi pa si manj časa vzel, če bi "vletela" in verjetno ne bi UZja delali. ..... to si tak mislim, da mi ne bi.... zato sem se pa po mailu naročila pri pelkičevi, samo mi ni nič odgovorila...je mogoče na dopustu ....kam pa naj še drugam grem. ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 22:58:32
|
|
|
|
arabela*
|
,tak bi rada,pa ti ne znam odgovorit. Probaj v iskalnik vtipkat samoplačniški uz mb,mogoče boš kaj našla.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:00:18
|
|
|
|
arabela*
|
Ma mora bit vse tipi topi. Jaz mam tud teh cot.Še dva zaboja sta na omari,ker nebom vsega prala,niti uporabljala toliko.Pol čez čas pa samo v črne vreče,pa v smeti
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:01:13
|
|
|
|
arabela*
|
me zelo dohajaš z objavami
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:02:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria lana 17 sladkor je 8.8 da je na meji mi je pa povedal moj gin.jaz sploh ne vem kolk je meja.... ..... jaz sem pa na prejšnjem testu imela 4,4..., pa mi je rekel gin, da se od 6 dalje gleda v .... ......sem pa malo pred tem šla, ko so bile tiste meritve za holesterol, sladkor in pritisk.... za foro tja, da vidim kako in kaj, ker še nisem vedela kdaj bom dajala kri v bolnici, pa sem se še večer pred tem fajn basala z grozdjem, ki vsebuje kar dosti sladkorja...pa sem imela pol vrednost 4,6..... ...grem pa čez 14 dni na odvzem in me prav zanima kako bo.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:03:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya me zelo dohajaš z objavami joj, hitro...da mama isto ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:05:40
|
|
|
|
arabela*
|
madonca,ne smem zaostajattttttttttttt
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:07:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz mam tud teh cot.Še dva zaboja sta na omari,ker nebom vsega prala,niti uporabljala toliko.Pol čez čas pa samo v črne vreče,pa v smeti ...jaz mam tud še od prvega pikeca, pa nekaj sem dobila....samo priznam, da so moje cotike dosti bolj ohranjene...pa sem se odločila, da operem vse....moje, ki so bile zdaj 8let v škatlah..tiste za babyje, pa dobljene tudi, pol pa vse pregledam in kar mi ni všeč vržem stran.... Je pa sreča to, da bo naš istega spola kot prejšnji . .tako da .... .... Ma si nisem mislila, da bodo moje cotike še tako OK...kot nove......in zdaj spet fajn dišijo in so fajn mehke.....od sušilca....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:07:30
|
|
|
|
gold fish
|
...ma če jaz take dolge poste pišem....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:07:46
|
|
|
|
KAHLO
|
Hallo babure! evo se spet šlepam.... Tak zdaj pa lahko sodelujem pr vaših debatkah....ampak se mi zdi da vas danes sploh ni toliko na netu k ponavadi Vam moram rečt, da sem našla obrobo za postelco....in to v leclercu.....prav lepa je zeleno rumena z levčki....v pikapolonici je bla 50 evrov, v babycentru nekaj čez sto evrov, evo v leclercu pa dobrih 20 sem jo kar takoj vzela brez pomisleka....in tud na postelci sem jo že preizkusla, zdaj moram še samo take afrške živali najt za na steno prpopat!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:08:19
|
|
|
|
gold fish
|
...sem dobila cotike, ki so bile sušene na zraku...pa so bile tako trde, da ....zdaj sem jih oprala in so
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:10:37
|
|
|
|
gold fish
|
Saraya - kaj boš ti oblekla tvojemu za odhod domov? Jaz imam eno varianto tanke hlačke in spodaj mako majčka....., druga-hladnejša varianta pa je plišaste hlačke in mako majčka... Kaj moram pod to obleči še kaj? Ok,kapica bombažna v vsakem primeru na glavo, pa mogoče neki zoknčki al pa copatki....samo mora bit še kaki body
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:10:43
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa sem tega cotovja že dobila na tone pri Aneji.Samo nosli so,meni pa se prah nabira
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:11:44
|
|
|
|
gold fish
|
Kahlo - hello.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:11:44
|
|
|
|
arabela*
|
Ooo,Kahlo. Lepo,da si se pridružla.Pa saj nas ni nikoli kaj več,da boš vedla. Smo lahko srečne,da nimamo nonologov
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:12:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa sem tega cotovja že dobila na tone pri Aneji.Samo nosli so,meni pa se prah nabira jaz pri prvem nisem dobila nič.....razen to kar sva kupila oz. ko so prišli pikeca gledat..... ...zato pa se mi zdaj tak fajn zdi, če mi kdo kaj da
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:13:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ooo,Kahlo. Lepo,da si se pridružla.Pa saj nas ni nikoli kaj več,da boš vedla. ...sem glih hotla napisat, da sva ponavadi same s Sarayo gor...vsaj ob taki uri
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:15:31
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz dobim pa drug teden ornk pošilko cot od moje sestrce, pa še nekaj mi je dodatno nabavla...jah midva nimava sušilca tako da bodo se najine cunice vse na zraku sušila, upam da jih bo likanje zmehčalo! drgače pa je danes ena znanka rodila, in so ji napovedali punčko, no zdaj pa je rodila fantka je rekla da je bla čist šokirana, ker sta mela vse za pupo pripravleno, tako da revček tud imena ni imel zbranga no in zdaj sem se zavedla da se lahko tud nama to zgodi, kam bom pol dala par cotik, k jih definitivno ne bom mogla fantku oblečt, zarad barve al pa vzorca
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:15:33
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz imam že pripravljeno za odhod.Ti bom jutri raje kar poslikala,da vidiš. Ker ne vemo ali bo ali je toliko težje.Nimam pojma,po moje bomo morali v dve benkici oblečt za iz bolnice al kako? Jaz imam v mislih samo eno,preko pa majčko z dolgimi rokavi,pa pajacka ,gor pa nebi nič,ker bo po moje toplo.Pa kapica srednje tanka.Pa še take lepe copatke sem danes v H&M gledla,grem iskat jutri,mi bojo glih zravn pasali
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:16:09
|
|
|
|
gold fish
|
...mene pa na likalni deski čaka ogroooooooooooomno cotik.... semnaše cote že zlikala, zdaj na konec pa sem si pustila cotike za ...... zdaj moram šđe nekaj barvih mako majč oprat, pa tetra plenice in previjalne plenice...imam obojne te novejše in še tiste kilometrske ...pa so mi še vedno fajn....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 18.7.2008 23:19:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:18:31
|
|
|
|
arabela*
|
Kahlo,to pa je res hudo.Drugo je,če ti napovajo obratno.Ampak si zamisliš,da imaš vse v roza,pa barbike...saj moraš komplet zamenjat.Pa same punčkaste cotke.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:19:36
|
|
|
|
KAHLO
|
jah zdaj pa sta obe pobegnili ali kako jaz sem ji za odhod iz bolnice kupila plišasto trinerkico iz h und m.....spodaj bom ji oblekla definitivno en body z dolgimi rokavi, pa ene dolge zoknčke.....al mislite da je blje če ji pod trinerkico oblečem enga bl tankega pajaca, me je mal strah da ji bo prevroče, pa seveda ene patije kapico pa ma tud že zbrano k jo bo imela, res pa je da nevem ali bom ji mogla pod plišaste hlače oblečt kakega pajaca, al bodo dovolje eni bl dalši zoknčki, saj bova jo še itak z dekico pokrila!?!?!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:21:10
|
|
|
|
arabela*
|
misliš tiste pleničke za na vrh,tatretjo(zmajček)? Meni so te nove tak fajn.Imajo v Aladinu tak ugodno. Meni je full fajn to široko povijanje,je pol dete tak cakano notri.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:21:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO no in zdaj sem se zavedla da se lahko tud nama to zgodi, kam bom pol dala par cotik, k jih definitivno ne bom mogla fantku oblečt, zarad barve al pa vzorca ...mi prvič tud nismo vprašali, pa sem pol kupovala take bež, sv. zelene, marelične, ......pajacke in vse ostalo..... pol smo dobili fantka in je imel taki nežni obrazek in sem mu oblekla mareličnega pajacka..pa mi reče v posvetovalnici ena ženska..iiiiiii kaka lepa punčka ,
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?