Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:56:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO goldi.....glede na moje bradavičke k spomnijo na semaforje s ta rdečo lučjo....pa ja ni vrag da mala ne bi prišla do bistva edino kar mam občutek je ta da baš nimam nekih napetih dojk....take normalne!?!?! a ste ve že nekaj tednov pred rojstvom vedle da imaste mleko al ne?!? .... moje tud nič ne kažejo na to, pa nič mi ne curlja in ne kaplja ..., pa tud prvič mi ni......, sem pa naslednji dan po CR (bil je v nedeljo ob 17h) zjutraj morala vstati in ko sem prišla do umivalnika in ogledala....mater sem imela take silikonske ...... pa še ni mleko šlo ven, ampak tisto prozorno...mlezivo al kak se že reče...mleko je prišlo kasneje.... vsekakor pa ne pred porodom..... še nisem slišala, da bi katera imela prav mleko že preden, da rodi....pol bi ga lahko spumpala pa kar zamrznila
< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.7.2008 0:00:17 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:59:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO goldi tukajle pa ti jaz nebi vedla povedat.....vem da se dobijo take k se jim poden nastavla na višino, če pa se to da dobit dodatno pa nebi vedla jaz bom doma na štajerju mela tako da se bom mogla ornk not sklonit, upam samo da ne bom na revico padla ...sem jaz danes doma to še z bušijem sprobala...pa nisem nikamor padla...je pa bil naš testni dojenček not ....naš pikec trenira... .... je včeraj dajal to pupo/dojenčka v lupinico, pa pol v vozek in malo vadil po stanovanju....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 18.7.2008 23:59:54
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud ne.Imam sicer dost večje,pa fajn napete.Mi že brez moderca stojijo ko eni najstnici.Ko bi take ostale .Naval mleka sem dobila komaj dan po porodu.takrat pa res,pa kar teklo je z njih.Pol pa se to hitro umiri.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:00:59
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz si močno želim da bom imela dovolj mleka za vsaj pol leta.....da bo pupa zrasla v pravega dekliča k una hajdi z bregov, z rdečimi lički madonca se mi je začelo tako dremat vas bo kar zapustila.....se pa še sigurno prpopam jutri kaj gor ajde pupike mejte se ....pa lepo pančkajte!!! nočka
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:01:24
|
|
|
|
gold fish
|
a zdaj sta pa obe odšli al kaj ...samo višnja še je gor... višnja halo..... a si septembrka?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:02:33
|
|
|
|
arabela*
|
noč Kahlo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:03:30
|
|
|
|
gold fish
|
...Kahlo ..nočka..... pa jutri spet pridi... Saraya - greva midve tud malo pod kožo gledat? Višnja noče sodelovati ......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:03:41
|
|
|
|
arabela*
|
jaz bom tud odpeketala.Mojega že more tlačijo,ko se prebudi,mene pa nikjer.Ima vedno neke občutke,kaj se se mi je kaj zgodilo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:04:13
|
|
|
|
gold fish
|
Saraya - a ime si že pogruntala?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:04:15
|
|
|
|
arabela*
|
Višnja je ilegalno tu
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:04:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Višnja je ilegalno tu .... mislim, da res
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:05:06
|
|
|
|
arabela*
|
ma ne nimam pojma.Niti približno.za pupo bi že,ampak za pubeca?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:06:21
|
|
|
|
arabela*
|
Aneja hoče Matjažeka. Če pa jo vprašaš kak bo ime bratcu,vedno reče Srečko,sestrci pa Srečka.Malo nas heca
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:07:10
|
|
|
|
gold fish
|
....pol pa nočko Saraya.....da najini možeki, ne bodo v skrbeh.. ...no ja, moj je še buden...greva zdaj skupaj spat....mogoče še malo ...... ker pol bo dolgo suša.... ... ...ma saj mi je že čisto zaškodilo..... grem.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:08:08
|
|
|
|
arabela*
|
< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.7.2008 0:15:36 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:08:54
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aneja hoče Matjažeka. Če pa jo vprašaš kak bo ime bratcu,vedno reče Srečko,sestrci pa Srečka.Malo nas heca naš je pa en čas govoril za pupo , da bo Filipa, fantek pa Filip.... Zdaj pa je izbral...saj veš kaj..... spomni se na Janey pa brez pomanjševalnic
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:09:15
|
|
|
|
arabela*
|
Ajde mačordice,se beremo jutri. Pa zmente se že za to srečanje,ker drugač bomo prej rodile Noooooočkaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:09:44
|
|
|
|
gold fish
|
.... sem bedarije napisala..pa sem rajši kar zbrisala...
< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.7.2008 0:10:32 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:10:11
|
|
|
|
arabela*
|
Vem kero ime je.No fino,ti vsaj veš Zdaj pa res grem.Pa pa pa
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:11:14
|
|
|
|
arabela*
|
hee,popravila
< Sporočilo je popravil Saraya -- 19.7.2008 0:14:48 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:11:54
|
|
|
|
gold fish
|
...jaz tud.... grem spat....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.7.2008 0:12:45 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:12:20
|
|
|
|
arabela*
|
madonca,sem prebrala,pa ni nič takega bilo napisano. Mah,v nam je vse dovoljeno
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:13:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca,sem prebrala,pa ni nič takega bilo napisano. Mah,v nam je vse dovoljeno .... nam nočnim pticam mogoče ne...zamisli da katera to zjutraj prebere......po moje gre kar spat nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:14:03
|
|
|
|
arabela*
|
lahko noč,zdaj pa čist res
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 19.7.2008 0:15:17
|
|
|
|
gold fish
|
pa kaj gremo zdaj al ne? ...ura je taka, da zna Lana luna prit pogledat , pol počasi še meta21, pa še katera...pol pa spet ne bo nič s spanjem ... ajde, jaz grem.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?