Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 21:59:42
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili punce dejte mi povedat, a mate že vse svoje v športnih delih? Naš še ne kaže znakov, da mu v košari kej ne bi pasalo, tko da bo kr kak dan še lepo notri. Tud placa ma kr še nekak. Naša je tudi še v košari. Se še nič ne buni .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:00:09
|
|
|
|
ella79
|
jencili ti ga mej še kar mal v košari, k Taj se bo pa res zgubu v športnem delu sploh če mu ni vroče in prostor ma tudi še
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:01:39
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: larisa Jencili, men je pa ful lepa barva Ella, pa sej maš najbl pridno bejbiko, sej če mal pojokca, še ni tečka Ah pa sej ti to veš, a ne?! Drugač je pa pomoje res tale luna mal na pohodu, ker nas je kar velik jamral o čudnem vedenju naših . Tko da tole prefuramo, pa bo ma ja, sej je dobra. Itak je važno samo to, da bo moj dragi na varnem To pa itak Kera barva bi ti bla pa bolj ql? mogoče ta?! Mah, sej mi je lepa una, velik lepša od živo rdeče al pa zamorjene čist temne
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:02:10
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa men je bilo mogoče tudi prve dva tedna mal čudno, zdej sem se pa čist navadla. Lej, čez dva meseca bo itak hotu biti že bolj pokonci, če bo pa spal, se pa itak poleži, da lepo spi. A si mu kej notr dala? Danes samo eno tanko rjuhco, ampak razmišljam da bi nardila eno tako prevlekco z luknjicami za naramnice, k tkole se vse neki zgužva pod malim. Je bil pa čist moker po hrbtu, nogice je mel pa čist mrzle, k je mal zahladilo. A tvoje je tud tko mokra po hrbtu? A maš ti kej notri?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:03:32
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, no, pa sem se končno spravila do BC-ja in kupila Tobija Sm ful vesela, samo doma ni blo glih preveč navdušenja nad tem. Pravi , da mamo itak še časa in zakaj taka panika? No ja, jst mislim, da je bil nakup uspešen, zdej pa sam naj se mi ne pojavi kdo, ki bi mi ga posodil, ker bom kregana Jaz sem pa preko neta tudi Tobija naročila - temno vijolo. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176403 ta je tud kr dobra ja. Mislim, da ma Bajsa glih tazga
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:05:22
|
|
|
|
larisa
|
Februarka si jo bo pa fajn umila dons
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:06:14
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi ao zobek na ohodu. se š**** zelo lepo vidi. sao še prebit mora . ela tale tvoja zoja ga biksa. gre dat ano spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:09:08
|
|
|
|
jencili
|
pol si jo grem pa še jst umit, če ni nikjer nobene
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:09:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Moja je umita. Pa še tamala se je zbudila vmes, tako da sem ji zizo poturila in spi dalje. Ve ste pa čist preveč načvekale.... grem mal prebrat...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:10:15
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. mi ao zobek na ohodu. se š**** zelo lepo vidi. sao še prebit mora . ela tale tvoja zoja ga biksa. gre dat ano spat. he he he he, Pinči bi rabila še prevajalca naročit, da bi nam njene poste tolmačil
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:13:06
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili tega mamo... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169488 no sej barva ni optimalna, sam tole je blo na izbiro Ponavlanka sestavlanka midva sva ga tud prejle iz BC prinesla Zdej moram pa unga od Nanie nekam dat, k na galeriji placa zmanjkuje a kera kup? Ugodno prodam nerabljen! Moj se je takoj vdal v usodo, pa sva ga kar kupila. Že ve, da k si jest neki zamislim, da me bo težko prepriču drugač Sprašuje, če katera tle provizijo pobera za tele "akcije" Ella, zdej veš, kako je nam ki nismo spali že 5 mescev sej bo, mogoče pa ima zdej obdobje rasti, pa nima časa počivat sicer pa sploh ni krize če jesta 1x na noč. Čez dan pa tud men Janez ne spi več kot 2-3x po pol ure. Dones ne vem kako je mojmu ratal, da sta spala več kot dve ure popoldan Buči, si zamudila, sem prejšnji teden pri sosedih dobila dobro ponudbo za službo (zavarovalna agencija), ki pa me do novega leta najbrž ne bi počakala, pa sem se zmenila, da bi lahko delala po 3-4 ure na dan, par dni na teden sej sem dva dni sam mozgala, kako bi to speljala, samo mi ni bilo za spustit priložnosti, pa sem rekla, da moram vsaj probat... Če mi bo dobr, bom s koncem porodniške zamenjala šiht, pa dala v moji dosedanji službi odpoved Drgač je pa moja že umita, Janez spi, sem mu hotla podturit še malo AM, pa tud kaplje nisem spravila vanjga bom počakala še kakšen teden, pol bom probala pa zvečer dajat mlečne kašice, če bo kej palilo za daljši spanec... Kaj je zdej za jutri?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:14:27
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Februarka si jo bo pa fajn umila dons Kva me pa ti opravlaš? A maš že umito?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:21:02
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Februarka si jo bo pa fajn umila dons Kva me pa ti opravlaš? A maš že umito? Že! Evo, sam da sem te mal opravljala, pa si takoj prletela Mal znam čarat, me je šefica naučila
< Sporočilo je popravil larisa -- 17.7.2008 22:22:21 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:21:35
|
|
|
|
Februarka08
|
No, evo spet nobene kle Prav, grem pa spat. Lepo nočko vsem.... a jutri je na sporedu Qlandia al kako? Mmmmmmm me mika. Sam kaj ko ne vem če bo dal avto mah... Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:22:33
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: larisa Februarka si jo bo pa fajn umila dons Kva me pa ti opravlaš? A maš že umito? Že! Evo, sam da sem te mal opravljala, pa si takoj prletela Mal znam čarat, me je šefica naučila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:23:09
|
|
|
|
Februarka08
|
zdej grem pa
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:23:12
|
|
|
|
ella79
|
pina za zobek larisa jaz sem ji mal podložila, pa čez rjuhco kar tako na debel zložila, pa se nič ne premika. Je pa res, da v hrbet kar zašvica, sam to bi tako al tako
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:23:24
|
|
|
|
Februarka08
|
res spat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:23:43
|
|
|
|
MetiLu
|
Larisa, midva sva že nekaj časa v športnem delu, pa tud nisem preveč navdušena Pomojem bo na jesen in zimo bolj fajn, ker bodo naši že večji in bodo bolj pasali notr (+ vreča, ali bundica...) Jaz zdej Janezu z eno manjšo brisačko podložim med nogicami, da ne leze dol, ko ga zapnem. Pa pripenjam ga samo čez pas (ne še čez rame), pa moti me tud to, da ko zaspi, leži not k en skrivljen čevap, ker nima kam glavice naslonit pol mu pa podlagam s plenicami... pa eno tetra pleničko mu dam pod glavo, tam kjer so pa pasovi za pripet dam pa rjuhico zloženo ... mah jaz sem že celo znanost naredila s tega voza, pa mi ni preveč všeč... Sem dones v BC že gledala za marele pa za stolček za jest, sva z mojim oba navdušena nad PP prima papa, samo mormo kakšno akcijo počakat
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:23:44
|
|
|
|
Februarka08
|
ker se mi neki čudn dogaja
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:26:41
|
|
|
|
Janey
|
čveke čvekaste...ne morem vam sledit očke mi lezejo skupaj, sem prišla samo zaželet lahko noč čao
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:28:15
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 ker se mi neki čudn dogaja a te lunca gunca
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:29:16
|
|
|
|
MetiLu
|
Pinči za zobek. Moj Janez je pa dones ko vrtavka, je že čist poštudiral, kako se obrnit iz hrbza na trebuh in roko ven zvlečt in je cel dan sam prevale delu. Še zdele sem ga šla v postlco preverit, ker sem ga dala na bok spat in je frajer lepo na trebušku in vse 4 od sebe
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:29:56
|
|
|
|
larisa
|
No Meti, mene so že tud dons vse te stvari motile. Opletanje, lezenje, mah je bil kot en nudeljček Moti me pa še to, da nimam nobenega žepka, tko kot na košari, pa itak sem tam ful stvari kar k nogicam dala, zdej pa moram vse dat spodaj, pa tam itak ne slišim telefona , pol me moti k je stran obrnjen, pol me moti k mu povsod sonce notr nabija kljub mareli . No pa ne bom več naštevala, ker sem kot ena tečna stara mama Aja, še to. Vidve Ella in Meti imata obe peppeny-a (senčnik). Jaz ga imam tud, pa sem ga dala s košar dol ker mu je itak skos sonce notr kukal, a je na športnem delu to kaj bolj učinkovit senčnik? Ima vse pokrito al kako?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 17.7.2008 22:30:21
|
|
|
|
MetiLu
|
kje je zdej naša Buča? No, kako ste se zdej za jutri zmenile? Kje je pa madam Bajsa?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.