Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 9:32:29
|
|
|
|
anita goitan
|
MATEJKA_ jaz sme ga dala prat, ga imam iz Ikeje in če se ne motm se pere na 60°st.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 9:37:52
|
|
|
|
nell
|
Js sm ga tud dala prat, mam pa doma narjenga...sm pa dala na 60 tud.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 9:39:14
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ jutro... ravno sem dala prvo rundo za prat - posteljnina . eno vprašanje - ali ste dale prat tudi tisti zaščitni rob za posteljico? jaz imam tisto posteljnino od aljaža in je to bolj tak konkretna pena - bolj debela in ne vem kak bo to izgledalo ko bom potegnila ven iz pralnega stroja Ne vem če imam enako, ampak je tudi od aljaža, jo že ves čas perem na 60, samo po treh letih je že malo bolj tanka
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:02:51
|
|
|
|
Julija08
|
Hojla so , tudi jaz sem včeraj konkretno zapravljala. Kupila sem jogi, vrtiljak, termometer in glavniček ter krtačko. Sedaj mi manjka samo še kozmetika in par malenkosti (to bom nabavila tudi ta oz. drug teden). Še dobro, da sem dobila denar od CSD. Se kar nabere. Sem včeraj zapravila 150 €. Mi je pa kolegica rekla, da imajo ful luštkane otroške kompletke v Leclercu in to ful poceni (okoli 1-2 €). Bom šla malo pogledat in bom poročala. Super za Lili Žagar, mi je všeč, je taka simpatična. Un Marko mi je pa mal čuden. Janez - držimo pesti za Sandro, da še nekaj časa zdrži. julija08 mene prej zgaga po Magnesolu ni matrala, zdaj pa ga že nekaj časa ne pijem več, tako da ti ne vem kaj novega povedat. Pa malo sem huda, ker se nisi nič oglasila, ko sta letela mimo mene na dolenjsko! Veš kako je, ko greva oba dol imava vedno še psa s sabo pa je bolj zoprno. Grem pa dol spet sama v pon. enkrat dopoldne, tako, da če hočeš se lahko dobiva na kakšni kavici (če ne bo že katera prej rodila )
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:04:55
|
|
|
|
matejchi
|
MATEJKA_ še dobro, da si me spomnila, meni jo je mama mal zašila, ker je tamal vse trakce za zavezat potrgal na eni in jo bom tudi dala prat, se bo pa bolj dolg sušila. Drugače pa že dva dni iščem dva vlakca, če bo pripeljal mimo katere, naj mi sporoči. Tamal za spremembo tudi ne ve kam jih je vtaknil. Uzivajte!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:05:49
|
|
|
|
Julija08
|
Aja, pa še to. Jaz sem tudi včeraj dobila posteljnino od Galeba (je ful lepa - rumena z račkami) , pa sem tudi razmišljala ali naj obrobo operem ali ne (da se ne bo kaj zgužvala). No, potem jo pa bom, če ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:09:54
|
|
|
|
nyna84
|
Jutro! Joj sem zaspala šele ob dveh, ko se je umirilo tisto zoprno špikanje spodaj. Sem ob polnoči popila magnesol, ma sem mari postala že imuna na njega, glede na to, koliko sem ga mogla prej pit. Danes sem HB ok. Po mojem je krivo to, da vedno manj počivam in ker sem skoraj cel dan na nogah mi potem vse pritiska navzdol. Po eni strani bi bla najbolj vesela, če bi mogla it že kar zdej v P, da gre končno vse to mimo. Po drugi strani si pa mislim, joj vsaj še kakšen teden ne, da se popravi naš avto, da ba kupimo previjalno. Pa mal me je tud strah, priznam. Jaz sem obrobo oprala v pralnem stroju s programom za ročno pranje. Čez gvišno ga ni. Še tako sem se bala, da bo zlezla vsa spužva na eno stran obrobe. Nič, si grem skuhat eno kavico, ker če ne bom pojedla monitor.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:11:47
|
|
|
|
MATEJKA_
|
hvala vsem za pomoč! no, pol pa bomo še to oprali ... včeraj sem opravila še "zadnje" nakupe, kupila sem vse iz "našega" seznama. mogoče bom še kako cotiko kje kupla, če me bo mikalo, drugače pa imamo zdaj vse . zdaj pa v akcijo - pranje in likanje... likanje pa mi je največja muka kar si lahko predstavljate vse ostalo se spravim prej naredit no, ampak bo treba. se mi je sicer mami že ponudla, da mi bo vse oprala in zlikala, ampak sem ji rekla, da bo za to imela še dovolj priložnosti, ko bo tukaj. to prvo rundo pa bi rada sama naredila
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:17:30
|
|
|
|
anita goitan
|
Čitam da termometer kupujete, saj verjetno sme že vprašala, jaz iščem takega da bi bil uporaben za merjenje vode in recimo potem za čaj, mleko,..?? Se pravi za oboje, sam kar vidim so večinoma vsi za vodo, ne preseže kašnih višjih °st.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Koliko novih dojenckov... Cestitke Maji T. za Zaro! Cestitke Sayuri za Lovrota in Zaro!! Pa super, da ste skupaj! Cestitke Gajki za Roka!! Mi smo se vedno 4v3 in bo verjetno se nekaj casa tako. Vceraj sem imela CTG in ni pokazal niti enega popadka.. kar je tudi OK, saj je se prezgodaj.... pripravljeno imamo plenice in tetra plenice, oblekice so v procesu prirpave, cez vikend bomo verjetno prestavili pohistvo, da prirapvimo se posteljico.. Potem pa mislim, da smo. V drugo je res lazje, pa veliko manj za pripravit, sploh ce je majhna razlika v letih.. Mogoce si bomo omislili buggyboard za naso princesko, da ne bo skoz hodila zraven vozicka ali pa da ne bomo vozili dva vozicka... Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:33:12
|
|
|
|
košuta
|
Janez - Pozdravi Sandro in malčici. Pa obveščaj naš še kaj! MATEJKA_ - Da ne bo "akcija" kakšne druge vrste... Zapravljanje - A ni to fajn počet? Sploh, če imaš na koncu poln avto samih luštnih stvari za bebico... Kaj pravi pa denarnica na to, pa ne bomo komentirale, a ne? Jaz sem kar mojega oskubila. Modrčki za dojenje - Jaz sem si zaenkrat kupila samo enega v H&M, enega sem dobila pa od sestre. Ostalo bomo nabavljali po potrebi. Upam... Upam, da tale luna ne bo prehudo vplivala na nas in bomo počakale na naslednjo (da ne bo prej avgustovk zmanjkalo ). Jaz bi počakala še vsaj do torka, da bo res . Ker drugače bom morala baldahinček snet in ga zamenjat , ker so gor taki luštni levi in račke... Včeraj sem oblekla posteljico za našo bebico, pa še ne pokažem slikic, da ne boste rekle, da bom naslednja... Nič, grem zadnjo rundo malinovca skuhat. Se beremo!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:37:31
|
|
|
|
anita goitan
|
punce, sem se odločila in kufer pripravila (sej ne da se mi mudi, ampak sedaj je pripravljen, no še osebna toaleta manjka to itak vsak dan rabim, in čaka pod posteljo) kar pač zase rabim oz bom rabila, za najino bejbo bom dala samo na en kupček in mojemu pokazala da bo vedelu kje vzet. Ampak to bom jutri za pripravila, uf dovolj je bilo danes zame
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:42:28
|
|
|
|
kaja02
|
ojla!! sem že nazaj od pregleda, vse je OK, srček lepo bije,, plodovnice je še dovolj, je pa zelo zgužvana notri, zgleda na monitorju kot ena ogromna žoga. Kg so ostali nespremenjeni , HB, je bil že čas, Legofer moram piti še dalje, čeprav se je stanje izboljšal, imam 23.7 ponovno kontrolo, če bom zdržala do takrat , mi je pa čudno, ker nimam nobenega CTG, jaz sklerozna kot pa sem, sem se pa to spomnala šele ko sem že sedela v avtu, pa mi je blo nerodno it nazaj vprašat. Aja pa še danes mi je napisala, da sem v 38/4 tednu , pa luna je v petek, tak da mogoče pa jo že šibnemo v P, po eni strani komaj čakam, ker mi gre počasi že vse na živce in komaj čakam, da bo to za menoj
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:43:05
|
|
|
|
nell
|
Ste pa pridne z zapravljanjem...js se tud spravljam zdej te dni v Lj mal po nakupih...pa ne glede na to, da sicer rada hodim po štacunah, me kr nič ne vleče. No moj zdej tko nimam ne vem kok časa, je pa mami rekla, da bi šla zraven, sam majo zdej tud delo...bom še mal počakala. Me pa neki zanima kak glavniček in krtačko ste kupile, js sem zadnjič tko na hitr pogledala od Nuka in se mi zdijo tiste ščetine pri krtačku full grobe. Pa ne vem kazga nej kupim. Kak nasvet. Js pa danes urejam račune in dokumente, moje in od lubija...tast pa steno razbija...s to bano same težave, zgleda da se nikol naujo končale. Si že tok želim met špoštimano kopalnico, vse lepo položeno in da je konc teh stresov.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:44:13
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Čitam da termometer kupujete, saj verjetno sme že vprašala, jaz iščem takega da bi bil uporaben za merjenje vode in recimo potem za čaj, mleko,..?? Se pravi za oboje, sam kar vidim so večinoma vsi za vodo, ne preseže kašnih višjih °st. Sem ravno včeraj zasledila tu na enem forumu debato o termometrih - mislim da je Thermofocus (poglej na netu), da je za temp. vode, za sobo, za hrano za in za telesno temp. Sam je skoraj 100E.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:47:21
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nell ...tast pa steno razbija...s to bano same težave, zgleda da se nikol naujo končale. Si že tok želim met špoštimano kopalnico, vse lepo položeno in da je konc teh stresov. bo pa res kraljevska ta vaša kopalnica, ko mate take probleme z njo , pa ne zamerit
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:49:51
|
|
|
|
ozziebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 pa luna je v petek, tak da mogoče pa jo že šibnemo v P, po eni strani komaj čakam, ker mi gre počasi že vse na živce in komaj čakam, da bo to za menoj Se ti pridružujem, Kaja, jaz tudi že komaj čakam, da bo za mano!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:50:03
|
|
|
|
lana777
|
Dan, dan, vidim, da ste zgodnje Ha, jaz sm po naravi veliiiiiiiiiiiiika zaspanka in sm si rekla, da bom v porodniški pa doooooooooooooolgo spala, ker morm drgač za v službo ob 5.20 vstajat in je blo kr težko zadnje čase ... Ampak - sej ne morm spat ... vse me boli, z enga boka se komi premečem na druzga, potem, k bi pa nazaj, pa že raje vstanem in grem na balkon, da čakam na jutro Ampak, sej bo. Kako ste pa z zatekanjem? Jaz sm že v službi zelo, zdej pa res pomaga, da molim noge v zrak. Pa koprivo še kr pijem, počasi jo bom pa z malino zamenjala
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:51:26
|
|
|
|
MATEJKA_
|
glavniček in krtačka - jaz sem kupila tisti komplet od Safety 1st, kjer so v mali torbici noter krtačka (zelo nežna), glavnik, ščipalec in škarjice za otroke in še nekaj...
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:51:56
|
|
|
|
kaja02
|
anita - jaz ga imam od Beurer, sem ga kupila v Salonlaboru, cena je bila 39 Eurov, je pa za merjenje tel.tem., prostora ter tekočin, pa fajn je to, ker zanj ne potrebuješ dodatnih nastavkov, tako kot sem jih pri prejšnem, pa ko je šel po nekem določenem času iz prodaja sem ga lahko stran vrgla, ker se ti čepki niso več dal kupit, čeprav mi je termometer še normalno delal. Aja pa še to a veste da od 1.2009 iz prodaja izvzamejo navadne termometre, te na živo srebro?
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:51:59
|
|
|
|
naty13
|
Dannnnnnnnnnnn. Sem že s pregleda. Naslednji pregled Erin 30.7., kilce pa so enako. Voda in kri bp. Otroček je že nižje, ni pa še čisto dol. Je že zmehčano, se pripravlja. Trenutno sem še zaprta, ampak je rekla, da moram en teden strogo počivat, da dopolnim 37t. Sem ji omenila tudi včerajšnje popadke in me je na CTG poslala. In CTG mi je delal same hribčke. Niso bili močni popadki, no ene par jih je bilo mal bol konkretnih, ampak tudi malo ni bilo ravne črte. Rekli so mi strogo počivanje glede na to, kolk sem noseča in da pridem lahko kadarkoli na CTG. je bila ena ful prijazna mlada babica. Torej, pri meni se že počasi nekaj dogaja, ampak en teden bo treba zdržat še 2v1. Me je kar stisnilo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 10:53:18
|
|
|
|
košuta
|
Lana777 - Meni je danes spet nekdo moje gležnje ukradel. Sem se včeraj prehitro pohvalila... Zatekajo mi samo gležnji in nič drugega, HB.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 11:01:03
|
|
|
|
anita goitan
|
naty&kaja za pregled, naty kar se da počivaj, sam verjamem da ob Nejcu se ravno ne da. kaja02 ja kaj pa še ti doma delaš , hecam se, ko bo ta prav dan boš tudi ti šla. Lpe dan punce, šibam avto na servis zamenjat, danes bova bankrotirala, oba mava servis čaoooo
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 11:17:36
|
|
|
|
tejkaz
|
Tudi jaz imam krtačko, glavniček, ščipalko od saftey 1st. Se dobro obnese. Obrobo sem oprala na programu ročno pranje. Zdaj moram še nekje barvo kupit da jo iz roza (bila je kupljena za Evo) prebarvam v bolj fantovsko barvo. Naty, počivat!! Vsaj do 37.tedna še zdrži. Joj, takole vas vse nekaj ščipa in tišči. Mene prav nič. Upam da ne bomo šli čez rok.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 16.7.2008 11:21:56
|
|
|
|
nell
|
Ozziebo - ja maš prav tle gor že od februarja glede kopalnice težim, mat kurja nekateri bi že pol bajte stavli do takrat... sicer pa ni nič posebnega, sam mal so prehode ozke nardil k so bajto zidal...zdej smo pa tam. MATEJKA_ - hvala za info glede glavniška in krtačke, bom poiskala. Kaja02 - tale info o termometru je pa tud dobrodošel, ko grem v shopping, ga bom poiskala. Naty - torej pregled uspešen - ampak drži se navpdil in res počivaj, da nauš prehitr v P odhitela. Jas zgleda da res počasi prihaja čas za naše avgustovčke.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?