|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
15.7.2008 23:40:26   
mismis
Žiži in Blanči, jutri nadaljujemo o tem, zdej moram pa res iti spati, jutri je zgodaj služba, pa še pod tuš mram iti, da ne bom smrdek v posteljiuser posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem skupaj na tem RR forumu

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.7.2008 23:41:50   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žiži in Blanči, jutri nadaljujemo o tem, zdej moram pa res iti spati, jutri je zgodaj služba, pa še pod tuš mram iti, da ne bom smrdek v posteljiuser posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem skupaj na tem RR forumu

Se podpišem. Lupčka tebi Miška in lepo sanjaj user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.7.2008 23:51:32   
gigi1
Še nekaj zelo pomembnega preden grem spat.

Hedika naša draga. Jutri bo vse super in boš prvič videla svojo user posted image ali user posted image user posted image . Biče ludo i nezaboravno in me bomo s tabo.
  user posted image

Zdej pa res nočko 

user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 15.7.2008 23:52:23 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.7.2008 6:51:34   
Pija76
Dobro jutro, spite žurerke?

Blanči, Gigi in Miška a grem jaz tud lahk v Celje?

Gloria men pam zelena barva sploh ni všeč, tale pistacija še gre, ostalo pa ne maram user posted image , ampak vožiček mi je pa hud! Pridno nabiraj kilometre z njim, kolk dni še?user posted image

Hedi vse dobro za danes, pa javljaj!

Ledenka zdaj moram pa poštudirat kaj danes kuhati user posted image user posted image user posted image , pišuka te tale RR potegne, pol se pa žge, pa pride zvečer ena prijateljica na pir pa pravi kaj sem kuhala dobrga da tolk diši, pa bentim jaz, sej me sploh ni zastopla, prav a pico?

Jaz pa Dajamajo pogrešam, a se seli? Al je na zasluženem morčiju?

Grety daj se polulaj na palčko! Please, please, za nas.........

A ste šle kaj na razprodaje, jaz ne, rabim pa ene kratke hlače, al pa dvoje, za na morje...

En lep dan vam želim, najbolj da štartam delat, da grem kmalu domov user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.7.2008 8:12:58   
Zvezdica
jutro zaspanke.

Gigi, mismis, blančuser posted image , vidim da ga boste srale čez vikend. Superuser posted image

Pija, tudi jast pojma nimam kaj bi kuhala, včeraj nisem nič, ker smo bili pri jurmanu, tako, da šnicli in kalamari odpadejo, pol sem pa res brez idej.
Če se kaj dobrega spomniš sporoči.

jast sem včeraj zaspala ob 10ih, ker noč pred nuhalno sem spala bolj slabo. Od 4ih dalje nič več, ker je ta novi sosed star ko zemlja in kašlja tako, da je pol bloka pokonci. Danes pa sem kot rožica.

Gigi, si odopovedala grčijo? Če čutiš tako je že prav. Boš ga pa srala z blanč in miškouser posted image

HEDI tebi pa najlepše pozdravčke, uživaj ob gledanju user posted image user posted image . Koliko tednov si zdaj?

Nosečke, kje ste?

LP zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.7.2008 8:20:10   
šemalo
dobro jutro punce!!

joj, ko vas tako berem, se zalotim, da bom nekega dne tudi jaz tista, ki ji boste želele srečo pri prvem UZ, pa nuhalni pa vseh teh zadevah user posted image
za zdaj pa stiskam pesti tistim, ki ste na vrsti danes in naslednje dni........pa tudi tistim pogumnim, ki komaj čakajo user posted image , da spet lahko začnejo user posted image ......tud to je taprava terapija....user posted image

LEP DAN PA VELIKO SONČKA VSEM!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil šemalo -- 16.7.2008 8:21:32 >

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.7.2008 8:32:12   
Zvezdica
šemalo, lepo si to napisalauser posted image
Upam, da čimprej stiskamo pesti tudi zate.

lp

i belive i can fly....

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.7.2008 8:42:33   
mismis
Dobro jutro vsem čakalkam, trepetalkam in nosečkam (špikark v tem krogu nimamo)user posted image

Kako smo danes spali, dobro kajne?

Da ne pozabim, HEDI ti moja najljubša čarovnica, dobro opravi danes, naj ti UZ pokaže najlepšo pikico na vsem svetu, naj ji srček bije 300 na uro od veselja, ker jo mamica gleda.

user posted image user posted image

Potem pa hitro domov in poročat na RR, kjer močno stiskamo pestke zate.
A ja, pa da mi ne boš preveč v zelje skakala z mojim dr. D, sej veš da bom hud, če boš user posted image

Šemalo, Zvezdica in Pija, danes ste pa zgodnje in že o hrani, joj joj joj, meni grejo pa samo neumnosti po glaviuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.7.2008 8:44:02   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Sreda, 16.07.
Hedviga - UZ

Petek, 18.07.
Linda25 - UZ

Petek, 25.07.
Zvezdica - UZ
Nokes - UZ

Ponedeljek, 28.07.
Julija30 - pregled

Torek, 05.08.
Orto2 - NS

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image mismis  user posted image
user posted image Oktavija user posted image
user posted image Mlinčka user posted image
user posted image Sapi user posted image
user posted image Netka34 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008
Gita14 greje   user posted image user posted image    - TEST 25.07.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Grethy (LJ, dr. Požlep, ET 06.07.)
  • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
    • ušula spomladi v nov boj
    • paki (PO)
    • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Zarja1 (1. IVF, LJ, avgusta po zamrznjenčke)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Shuka
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • Ledenka (ICSI, PO ali LJ, samo bog ve)
    • moni29 (MB, razgovor v maju)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš, ET 07.05.)
    • Lučka25 (IVF, dr. Reš, 23.06. posvet)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn, posvet 12.06)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • lucka25 (1. IVF, PO)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • Lučka25 (dr. Reš, PO)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
    user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24user posted image   , dakica, sayuri user posted image user posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakecuser posted image , citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image user posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image , Meybebaby , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image , Mandarinca, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolankauser posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 , Lorby007user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orkauser posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka** user posted image , Hormončekuser posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Tejekuser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image , Leisha79user posted image , Mačka27user posted image , Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE JULIJ user posted image    

user posted image   Linda25 (LJ)

user posted image   Nokes (LJ)

user posted image Rožica29 (LJ)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1559
    16.7.2008 9:13:58   
    Abra
    Daaan! Je včeraj spet žurka, ko je tok strani user posted image user posted image grem brat user posted image

Mišmiš hvala, sem še kar blesava, pa se na vsako besedo že raznežim user posted image

Pija, sej veš, da sem jaz k polna luna, tale otroček je pa čist špičast user posted image bo bolj mojemu podoben, če se ne bo dost spremenu user posted image Ti si pa spet ful pridna, že navsezgodaj, samo ne mi reči, da si zdaj kot žena še bolj user posted image

Gloria, bom počakala na izvide DHT, pol bom pa vidla. Če bo tko, kot zdaj, ne bom, ker izvidi res ne bi mogli bit boljši. NS je 1,18 in mi je na leta popravila rezultat za 15x - iz 1:207 na 1:3148. Na krivulji je ta rezultat čisto na začetku, bolje ne bi mogel bit. Sem si pa za vsak slučaj to plačala, da imam za AC še vedno možnost, drugače bi mi tudi že NS lahko na napotnico pripadala.

Gretka user posted image user posted image user posted image
    Blanč, lepo jo pozdravi in ji povej, da ful navijamo, da tečke še dolgo ne bo vidla!

Jaz bi tut eno, ki bi mi prišla likat, pliiis user posted image sem že razmišljala, če čem likalni servis poklicat user posted image to je pa edina stvar, ki je moj ne počne. Raje kr zmečkano obleče. Pozimi sploh ni panike, ker vse v sušilcu sušim, pa ni nč zmečkano, zdej je pa tega vseeno več. Sem pa včeraj jaz tut ene 15 min, pa sem že imela dost user posted image

Mišmiš, kaj se pa s tabo dogaja?? Polovnega bi delila??? Res, da je Gigi fajn punca, samo pol pa polovni že ni tok greha vreden, če si ga že pripravljena delit user posted image user posted image če pomislim, kako si na dr. D-ja ljubosumna user posted image

Gigi, pa ja res nisi odpovedala? user posted image A ti unga smajlija, ki po riti tepe prlimam? user posted image Sicer smo pa mi tuki na boljšem, ker nas ne zapuščaš user posted image

Pija, ko jaz kuham nisem na RR, zdaj vidim, da je kar dobro user posted image sicer pa zdaj sploh ne prenesem vonja, ko se kaj kuha. Se mi kar vse obrača in mi zato nč ne paše jest, lačna pa ful... zato sva skoz v gostilni, zdaj sem se pa tudi tega že naveličala ...

Zvezdica, burek pa danes ne pride več v poštev? user posted image Jaz sem imela na začetku to manijo, da bi samo mleto meso jedla, omako bolognese user posted image user posted image hm, mogoče bi pa celo to pasalo. Eh, kuhala ne bom, že ko sem pomislila, se mi je začelo obračati po vonju pražene čebule..

Hedi, držim pesti, da bo na uz user posted image ali še bolje user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 1560
    16.7.2008 9:27:15   
    GITA14
    HEDI lepo opravi danes-srečno

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1561
    16.7.2008 10:22:37   
    nokes
    ojla, tudi jaz nestrpno pričakujem hedi z najlepšimi novicami!!! user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu GITA14)
    Neposredna povezava do sporočila: 1562
    16.7.2008 10:26:23   
    ledenka
    hedika, držimo pesti!!! user posted image user posted image user posted image  

jutro, punce user posted image  sem prebrala, vidim, da je bil žurerski večer user posted image  

blanči, ti si bila pa v moji Moskvi user posted image  ah ja, kraj moje mladosti...

pija in zvezdica, kaj kuhat? kaj pa kake polnjene bučke? bučke prerežeš na pol, izdolbeš, not daš seseljano meso bučk, paradižnik, papriko, lahko tudi prej prepraženo mleto meso in sir na vrh, pa v pečico za ene 15-20 minut user posted image  in pomembno - naštimaš si tajmer na pečici, da se ne zažge user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu GITA14)
    Neposredna povezava do sporočila: 1563
    16.7.2008 10:49:42   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miš kaj praviš? Greva??? Še eno sobo najameva (al dve, če boš polovnemu zaupala kam greš user posted image ) Pa se odpelejeva (hahaha kako se gor napisala, da se bom v Celje prpeljala user posted image )
    Sam Gretka bo pa Bavario pila - bo že mogla, za bejbike vse. Bo pa tri pijane matrone okol prevažala user posted image

ma klinc pa polovni, nič povedat, samo namigniti. Sicer je pa njega veliko skupaj, lahko si ga deliva NOT

Drage moje, vidim da ste vse, ravno tako kot moj Žiži, spregledale pomembno besedico v temle postu,
    to besedico sem sedaj obarvala rdeče in odebelila, mislim pa da vam vsem isto pove, da mismis ne deli polovnega, z nikomer, nikdar, on je moj moj in samo moj (no pa od mamice in atija, in njegove trenutne življenjske spremljevalke)user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1564
    16.7.2008 11:03:16   
    sonček33
    Abra sva že dve! Jaz sicer zelo rada kuham. Zadnje 2 meseca mi je pa tako težko, ker mam skoz želodec nekje v požiraliku. Sva zdej tudi hodila kar veliko po gostilnah...ampak moja prebava je čist na psu, zato zdej spet kuham...iz domačega vrta pobrano... 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1565
    16.7.2008 11:04:03   
    Dakec
    Dobro jutro punčke.

Da se vam javim, drgač me boste spet pozable. user posted image

Jst in moj otrok sva super, lepo rasteva, on v dolžino jst v širino, kupla sem si že prve 4 nosečniške hlače user posted image user posted image , in v soboto gremo na morje. Jupiiii.

No vsem novim nosečkam čestitam, ŠEMALO tebi pa želim da boš končno med trepetalkami in na koncu med nosečkami.

A Sayuri je še v enem kosu?

Mismis, I say hay.

Pikovit, a si na morju?

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1566
    16.7.2008 11:04:27   
    sonček33
    dakec kje si ti? Kako sem te vesela

(odgovor članu Dakec)
    Neposredna povezava do sporočila: 1567
    16.7.2008 11:05:11   
    sonček33
    dakec sayuri ima Lovrota in Zalo

(odgovor članu sonček33)
    Neposredna povezava do sporočila: 1568
    16.7.2008 11:28:56   
    Abra
    Mišmiš, kar si napisala, si napisala user posted image user posted image user posted image kakorkoli, tvoja zdajšnja interpretacija je seveda tudi možna, a ne prva user posted image nč se zdaj ven vlečt. user posted image

Sonček, je to kar tipično. Jaz drugače tudi rada kuham, vsak dan se mi sicer ne da, zdaj pa sploh ne morem. Na srečo s prebavo nimam težav, ker razen kosila samo sadje jem. Vrta pa jaz v bloku itak nimam user posted image saj bi se moralo počasi umirit, kajne? Zdaj naj bi blo najboljše obdobje, super počuje in fuuuul energije. Komaj čakam user posted image

Dakec, nas spet zanemarjaš user posted image pa že 4 hlače si si kupla user posted image jaz pa še nobenih, dvoje malo večje cifre, nosečniške so se mi zdele malo prehude za začetek user posted image
    Pa Sayuri ima Zaro in Lovrota user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 1569
    16.7.2008 11:34:44   
    sonček33
    Opa Zara je.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1570
    16.7.2008 11:38:08   
    gigi1
    EVO ŽIŽEK JOOOODLAAA OD VESELJA

user posted image

NAŠA HEDI JE DANS VIDLA

user posted image  user posted image

En 9mm, en 8+. Dr.D potrdil , da sta oba za 7t. user posted image  user posted image  user posted image

Hedi je 2 dni nazaj net dol padu, zato se ni oglašala. Upa, da ji čimprej zrihtajo.

Miška naslednji pregled ima 19.08.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1571
    16.7.2008 11:45:22   
    ledenka
    heeeeediiiiiii user posted image user posted image user posted image  gigica, sporoči ji prosim, da ji čestitamooooooo user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1572
    16.7.2008 11:45:27   
    Abra
    Jupiii Hedi user posted image user posted image user posted image upam, da bo zdaj konec skrbi in panike user posted image

Gigi, ti nam pa zadnje čase samo lepe novice sporočaš user posted image da znaš pa tut jodlat (unsmajlikiseklanja) user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1573
    16.7.2008 11:56:59   
    ledenka
    žiži, sem brala, da ne greš v Atene user posted image  no, boš imela samski vikend user posted image  

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 1574
    16.7.2008 11:57:57   
    sonček33
    hedi super duper...jupi, dva sončka

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1575
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Praznovanje rojstnega dne otroka
    Volga

Ali vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?

doma (85%)

organizirano (15%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!