|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.7.2008 15:50:57
|
|
|
|
hedviga
|
Daaaaan lubice mojeeeee!! Siol je zmagal!!!! Po treh dneh net laufa! Anbelivabl! In kaj to vidim, sej bom brala kot norc, preden se prebijem do semle... Kot je že Žižek napisala, je bila pooblaščena za sporočanje, ker vem, da vam ni vseeno. Torej za mano eni trije živčni dnevi, vsi simptomi nosečnosti izginili, edin v želodcu non stop neki čudn. Joške nehale, krči nehal...jaz v paniko. (hedi kot hedi...) Danse sem se pritresla na leonišče, pa so me debelo gledal kaj dlam pri njih in sem lepo šla v tastaro porodnišnico. Tam totalna tuga, nikjer nobenga. Dva al trije zaripli dedci so čakal pred drkalnico. Po pol ure končno pride sestra (una manjša,okrogla, z očali, kratke svetle lase ma) in gre povedat drD, da ma UZ za narest in sva šle tja kjer so UZ-ji in čvekali. Se nimajo kej velik delat. Še pogovarjali sva se, da sem mela vseen mal prenizek hcg za 2 in itak da je posvoje boljš da je eden itd. Pride lepi dr s punkcij in me vzame v obdelavo. In gleda. In gleda in je treba rit dvignit in gleda. In vpraša, a vam smo dal dva notr. Pa spet gleda. In pravi: sestra, napišite. Dve gestacijski vrečki... (MENE PA KAAAAP), prva, plod 9mm, druga, plod 8+mm, srčna akcija pri obeh plodovih dobra. Nosečnost ustreza 7 trdnov. In potem sem mal jokcala, pa se mal smejala, sestra se je smejala na vsa usta. Res prav vesela je bila! Dr. si je mislil svoje. Pa mi je moje dva Franclčka pokazal. In oba srčka. Joooj, to bije kot mali sinički...Tako lepooooo.Sem se stopila. Pa še za slikico sem mu zatežila, jo je takole bolj na hitro naredil, oba skupaj. Ob priliki bom nekak vtaknila v album. Za pregled sem naročena šele 19.8. pri Zornu, ker bo drD na dopustu. To bo glih 12 teden . Mal se mi zdi pozno pa kaj češ, jih ni so vsi po dopustih. Zdej pa vprašanje: kdaj in kam na nuhalno?? Abra, Zvezdica in ostale nosečke? Punce, hvala za vse pestke in lepe misli!! Še posebaj pa Mišmiški in Žižeku! Takole tolkle zaenkrat, zdej grem pa pričakat bodočega očka, ki je danes pomoje v službi naredil bolj malo
|
|
|