Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:31:52
|
|
|
|
blanč
|
Gigica, tolk ste me kregale zarad teh tipv, da še pomislt ne upam nanje, kaj da bi jih limala
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:32:06
|
|
|
|
gigi1
|
Miška si likalno razpoložena? Jst sem zutri likala v iber....pol me je pa panika zagrabla. Nauk zgodbe - ne smem več likat!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:34:11
|
|
|
|
blanč
|
O peglanje... Men pa moja tašča pegla (smajlikijefulvažen)
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:34:36
|
|
|
|
gigi1
|
Blančika ti kar limi. Sam, da si nazaj. Kako si se mela? Si "nije vodka-rakija, mada nočas udara" ruknila še zame?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:41:05
|
|
|
|
blanč
|
Pijem ja Marka s likom Lenjina A u pismu jedina Tuga ? to me razbija Ruski voz, je zakonnnn. Povem vam, da je moskva nepozabna. Moj najlepši izlet v življenju. Videla sem vse znamenitosti, jedla v vseh kuhinjah od ruske, ukrajinske, uzbekistanske, sam največja fešta je bila pa v srbski kuhinji na reki moskvi.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:44:11
|
|
|
|
blanč
|
Gigi a bova pili letos jelena1,5 l skupi a?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:44:24
|
|
|
|
gigi1
|
a so bli še trubači??? Rastur!!! Ej dečva, še bom še v Celje prpelajala, da vidim tebe in Gretko, pa da en juriš užgemo
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:44:36
|
|
|
|
mismis
|
no ql, pa vodka pa Lenin pa svašta, zdej vsaj vemo, kje si bila...skrivnostna gospa jaz se tudi pripravljam, da mojega kužona enkrat odpeljem na morje, ampak mora biti dober timing, ker brez mene ne bo šel v globoko vodo, kaj čmo travme iz otroštva (cca 4 mesece).... zdej pa HOČEMO BAJAGO, HOČEMO DOBRE TIPE, NOČEMO PEGLANJA IN SPLOH NOČEMO PUCANJA OKEN... bejbe izkažite se
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:45:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 a so bli še trubači??? Rastur!!! Ej dečva, še bom še v Celje prpelajala, da vidim tebe in Gretko, pa da en juriš užgemo še jest, še jest, bom kopilot
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:46:15
|
|
|
|
blanč
|
Ej, če prideš v Celje obljubim, da bo fešta do zore. pa miška tudi ne sme manjkat...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:46:20
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Gigi a bova pili letos jelena skupi a? Pismu me mika! naš neki letos ni navdušen nad Gučo. Pravi, da je situacija li-la zarad Kosova.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:48:10
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Gigi a bova pili letos jelena skupi a? Pismu me mika! naš neki letos ni navdušen nad Gučo. Pravi, da je situacija li-la zarad Kosova. Žižek ti samo povej, popedenam našega, potem pa žur, pa še splake vrževa v avto, just in case
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:49:24
|
|
|
|
blanč
|
Eh, sej sam enkrat živimo,klinc pa kosovo . Midva 100% greva, da se jaz še zadnjič napijam in nakadim, ker pol pa konec za nekaj časa, spet postopek, sam sej vemo rezultat,pa bom čez en mesec že spet v formi za nadaljevanje guče...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:49:58
|
|
|
|
gigi1
|
Miš kaj praviš? Greva??? Še eno sobo najameva (al dve, če boš polovnemu zaupala kam greš ) Pa se odpelejeva (hahaha kako se gor napisala, da se bom v Celje prpeljala ) Sam Gretka bo pa Bavario pila - bo že mogla, za bejbike vse. Bo pa tri pijane matrone okol prevažala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:50:55
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Eh, sej sam enkrat živimo,klinc pa kosovo . Midva 100% greva, da se jaz še zadnjič napijam in nakadim, ker pol pa konec za nekaj časa, spet postopek, sam sej vemo rezultat,pa bom čez en mesec že spet v formi za nadaljevanje guče... klinc pa to Blanči, malo optimizma za nas prosimo....Enkrat mora ratat, ma ni vrag, da se bo ta nepojasnjena neplodnost, ali karkoli že vidva imata, enkrat naveličala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:51:01
|
|
|
|
blanč
|
Jaz bi vaju bila neizmerno vesela v Celju... Spita lahko pri meni, če verjameta, da bomo kaj spale . Jaz imam občutek, da sem v drugi puberteti, me fejst razmetava.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:52:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miš kaj praviš? Greva??? Še eno sobo najameva (al dve, če boš polovnemu zaupala kam greš ) Pa se odpelejeva (hahaha kako se gor napisala, da se bom v Celje prpeljala ) Sam Gretka bo pa Bavario pila - bo že mogla, za bejbike vse. Bo pa tri pijane matrone okol prevažala ma klinc pa polovni, nič povedat, samo namigniti. Sicer je pa njega veliko skupaj, lahko si ga deliva NOT
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:52:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Jaz bi vaju bila neizmerno vesela v Celju... Spita lahko pri meni, če verjameta, da bomo kaj spale . Jaz imam občutek, da sem v drugi puberteti, me fejst razmetava. tell me something about it...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:53:14
|
|
|
|
blanč
|
Pa jaz mam tud polovnega, sam ga ne dam, ga že itak delim Le kaj bi človek brez sanj..
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:54:41
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miš kaj praviš? Greva??? Še eno sobo najameva (al dve, če boš polovnemu zaupala kam greš ) Pa se odpelejeva (hahaha kako se gor napisala, da se bom v Celje prpeljala ) Sam Gretka bo pa Bavario pila - bo že mogla, za bejbike vse. Bo pa tri pijane matrone okol prevažala ma klinc pa polovni, nič povedat, samo namigniti. Sicer je pa njega veliko skupaj, lahko si ga deliva NOT OOOOooooo aaaaaaaaa????? To bi bla pa čast zame
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:55:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Pa jaz mam tud polovnega, sam ga ne dam, ga že itak delim Le kaj bi človek brez sanj.. čaki, da me vidi v moji ta najbolj jebozovni mikici, ne bo več prašanje al' boš al' ne boš, sam še al' si mi všeč al' ja Žižek, kdaj letimo za Celje????
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:56:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miš kaj praviš? Greva??? Še eno sobo najameva (al dve, če boš polovnemu zaupala kam greš ) Pa se odpelejeva (hahaha kako se gor napisala, da se bom v Celje prpeljala ) Sam Gretka bo pa Bavario pila - bo že mogla, za bejbike vse. Bo pa tri pijane matrone okol prevažala ma klinc pa polovni, nič povedat, samo namigniti. Sicer je pa njega veliko skupaj, lahko si ga deliva NOT OOOOooooo aaaaaaaaa????? To bi bla pa čast zame mislim, da si spregledala eno majhno besedico (beri podčrtano z rdečo), ko ga jaz dobimo v roke, bo samo še: "il me ženi, il tamburu kupi, ja u nešto udarati moram..."
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:58:25
|
|
|
|
blanč
|
Čast bi mi blo tebe videt v jebozovni mikici . Sam ja no, sej bom jaz tudi šla jutr na razprodajo se gužvat, da dobim eno do popka odprto pa hrbet uzuni, da ne boš sam ti obline kazala Sicer so moje kake par številk večje, sam še kr dober zgledajo (baje)...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:59:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: blanč Pa jaz mam tud polovnega, sam ga ne dam, ga že itak delim Le kaj bi človek brez sanj.. čaki, da me vidi v moji ta najbolj jebozovni mikici, ne bo več prašanje al' boš al' ne boš, sam še al' si mi všeč al' ja Žižek, kdaj letimo za Celje???? Je:)bela punce jst si morm tud enga jebozovnega polovnega omislit. Sem čist brez sanj Miška lahk ta vikend. nikamor ne grem. Sem že odpovedala. Strah ima velike oči
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 15.7.2008 22:59:21
|
|
|
|
blanč
|
"il me ženi, il tamburu kupi, ja u nešto udarati moram..."
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
tjašabonicefaJaz mislim da vzamejo vse,,sorry probavam kako se vklučithaloooooo (
72%)
ne vem (
28%)
Število vseh glasov: 151Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!