aleksandra silvija
|
Ojla čvekice! Nya, Ninny- sem vaju malce zamudila. Danes sem bila na pregledu pri G. Vse o.k., razen tega, da še ne čutim, KDAJ moram na vodo. Zadržim pa lahko--če le ni mehur čisto poln-takrat mi začne tečt. Upam, da se bo uredilo. Sicer pa sedaj hodim lulat na ure . Pa čas imam danes, ker sta starejša 2 v vartvu. Pa v NM sem bila celo malo na razprodajah. Sem bolj za otroke nakupovala-dolge rokave. Zase pa nekaj majčk. Kg---ufff uspelo se mi je po prihodu iz P celo zrediti . Čeprav mi je G rekla, da sem drobna, da so očitno šli vsi kg--ja pa še kaj! Riti mi je ostalo, pa trebuha. Pa pozna se, da se letos nisem še NIČ ukvarjala s športom. In namesto kakšnega kg mišic, imam sedaj toliko več špehca,... V glavnem. Forme ni . Včeraj me je zaradi tega orenk depresija. Sem se cmerala, pa mi mož reče, naj si vendar kaj kupim, da mi bo prav, pa da se bom dobro počutila----kaj hujšega mi je lahko rekel? Nočem si kupovati cot večjih št., hočem se dobro počutiti v starih cotah---pol pa že lahko kaj kupim Lovro pa...joj, saj ima že 5 tednov! Kako bo hitro mimo obdobje dojenčka. Zato me je še toliko manj tukaj. Pa šele danes sem mu kupila 1. dojenčkov album. V vozičku je samo ko spi, sicer protestira. S pestunjo se nekako še ne znajdem-moja spretnost pa to,...ga dam na igralno preprogo, ampak so takoj 3-je gor. Pa deklica še še, ampak Jernej. Nima ravno občutka, tako da je treba paziti 500/h! Tako ga večinoma prepestvam, v eni roki on, z drugo pa počnem vse mogoče,... . Včasih ga pestuje tudi hčerka, včasih pa pristane tudi že v ležalniku. Ne za dolgo--ampak kako naj se sicer npr. stuširam ? Uživajte z otročki, se tipkamo. P.S. Berem pa vas,...kar redno
|