|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
15.7.2008 15:30:37   
Anonimen
ninny kako si? Sem glih zadnjič razmišljala, kake čveke smo ble v user posted image  na koncu. Zdej pa kr počivamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 701
15.7.2008 15:32:51   
Anonimen
V redu sem, Ema velik spi, zadnje par dni se samo dojiva pa nama zanekrat kar gre. Sem bila pa danes celo na razprodajahuser posted image in si kupila ene natikače- končno imam spet take noge kot pred user posted image .
Ja, se pozna da smo včasih imele veliko več časa kot pa sedajuser posted image Saj boš videla, da bomo s časom spet v formo prišleuser posted image

< Sporočilo je popravil ninny -- 15.7.2008 15:33:28 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
15.7.2008 15:32:54   
Anonimen
Aja, pa prej sm en Baciuser posted image  - same čokolade dobivam, ko mi pride kdo na obisk - rafaelote sem že pojedla, mam še mon cheri, pa bacije, pa mozart kugle, pa eno kilo čokolade- in vsega tega seveda ne smemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
15.7.2008 15:34:21   
Anonimen
Jst mislim, da grozdje lahko malo.
Joj, razprodaje - jaz bi rabila kake hlače - mi nobene izpreduser posted image  še niso prav

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
15.7.2008 15:34:56   
Anonimen
Ja,  a ni zanimivo, da vsi ene čokolade al pa bonboniere nosijo, me pa ne smemo jestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
15.7.2008 15:36:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Jst mislim, da grozdje lahko malo.
Joj, razprodaje - jaz bi rabila kake hlače - mi nobene izpreduser posted image  še niso prav

potem pa ga res bom čist mal za poskusit kako bo.

hlače- jaz nosim še kar nosečniške kavbojkeuser posted image samo tisto elastiko sem si zmanjšala sedaj ko nimam več trebuha, kg pa gredo kar lepo počasi dol, samo trebuh še ostajauser posted image bo treba kakšne trebušnjake začet delat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
15.7.2008 15:36:45   
Anonimen
Ja, pa v porodnišnco so mi prinesli banane pa čokolaado. Mislm, halo - kot da sem šla z lahkoto na wcuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
15.7.2008 15:38:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny
hlače- jaz nosim še kar nosečniške kavbojkeuser posted image samo tisto elastiko sem si zmanjšala sedaj ko nimam več trebuha, kg pa gredo kar lepo počasi dol, samo trebuh še ostajauser posted image bo treba kakšne trebušnjake začet delat

Sej jst tud, pa ene pajkice tričetrt, pa ene športne 3/4 mam. Pri men je bolj problematičen obseg zadnje platiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
15.7.2008 15:39:13   
Anonimen
user posted image user posted image   samo ponavadi nosijo banane, pa ni važno zaradi česa si v bolnici
jaz sem jim pa kar malo prepovedala, tako da sta k meni hodila samo moj in ta malauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
15.7.2008 15:40:00   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Sej jst tud, pa ene pajkice tričetrt, pa ene športne 3/4 mam. Pri men je bolj problematičen obseg zadnje platiuser posted image

jaz bi velik rajš to kot pa da je problematičen trebuh, ker tam se pa res težko znebiš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 710
15.7.2008 15:42:32   
Anonimen
Sej mam tud še malo trebuha, ampak upam, da bo tudi to šlo dol, sam moram počakat do pregleda, da lahko začnem migat.

Letos si bom nabavila kake enodelne kopalke, če nam bo uspelo res iti na morje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
15.7.2008 15:45:09   
Anonimen
ja, jaz tud čakam pregled, samo se bojim da bom šele jeseni na vrsti, ker so dopusti in je baje taka gužva in se tolk časa čaka. Se moram takoj jutri naročit.
morje- mi še vedno ne vemo kako in kaj , čeprav moj mal navija, da bi šli za kakšen dan v septembru

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
15.7.2008 15:50:46   
Anonimen
Ja, moj g gre na dopust točno takrat, ko bi jaz morala na pregled, tko da sem naročena en tedn prej, to pomeni 5tednov po porodu, ker pride z dopusta ravno takrat, ko nameravamo mi na morje. Jaz bi pa rada že prej vedela, kako in kaj in se bom probala zmenit z njim, da me naroči h komu drugemu na pregled, če še ne bo dokončno, ker pač ne bo še 6 tednov po porodu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 713
15.7.2008 15:53:25   
Anonimen
Pri nas je pa tak naval, da ni pogojev, da bom točno na 6 tednov naročena. Mi je že v P ob odpustu rekel, da je res veliko za čakat.  Se pozna, da je poletje pa dopusti, pa veliko user posted image je letos...

A ti kaj čaja daješ Luku? Jaz sem ga Emi danes prvič dala, pa ga je kar pila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
15.7.2008 15:56:40   
Anonimen
A ti kaj čaja daješ Luku? Jaz sem ga Emi danes prvič dala, pa ga je kar pila.

Ja, jaz skuham čaj iz kumine, janeža in kamilčk - dam vsakega ful malo, pa oba pijeva ta čaj, nesladkan. Ampak včasih ga pije, včasih pa ne - sem pogruntala, da ga najbolj naluštam pred dojenjem.
Ma zdej bom pa morala it, k ga slišm, da se že neki pogovarja, po moje bo kmalu hotel družbo.
Uživajte pa da se še kdaj trofiva za kak klepetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
15.7.2008 15:57:30   
Anonimen
Sem šla pogledat - je zaspal nazaj, tko da mam še časuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
15.7.2008 16:01:27   
Anonimen
pri meni tud še spi, je jedla ob dveh sedaj pa čakam kdaj bo spet alarm za jest. Mene najbolj moti to, ker ne vem koliko pojeuser posted image , ker če ji naredim AM vem točno koliko poje in za koliko časa naj bi bila sita. Pa saj bo, upam, da mi bo mlek zdržal pa da se vsaj ta prve mesece dojiva, ker ta veliko nisem skoraj nič in sem si 4 mesece samo pumpala in dajala na flašo, Ema je pa res ta pravi jedec.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
15.7.2008 16:04:44   
Anonimen
Naš bi tudi skoz jedel, vsake dve urce, mleka imam pa dovolj, tko da kar naj fant je, da ne bo lačen. In seveda, če več je, več je mlekca. A tvoja Ema tud jamra med spanjem, k Luka je kot en hrček, skoz nekiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
15.7.2008 16:06:27   
Anonimen
tud jamra tako, da včasih mislim, da je zbujena, pa grem pogledat in ona lepo spiuser posted image . Mi pa zjutraj danes ni hotela zaspati in sem jo dala k nama v posteljo in je v 5 minutah zaspala user posted image in sem jo potem kar pustila pri nama spat, samo jaz sem bila potem vsa polomljena, ker se nisem upala premikat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
15.7.2008 16:08:00   
Anonimen
Sej zato ga dam pa jst zmer v posteljico, ker mam že tko more, da sem ga poležalauser posted image , se večkrat zbudim, ker se mi sanja, da sem med dojenjem zaspala, pa ga nism dala nazaj v posteljico

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
15.7.2008 16:10:25   
Anonimen
ja, drugače je res bolj, pa še spočiješ se normalno, samo danes sem pa jaz vstajala vsako minuto in po skoraj eni uri sem obupala in jo dala k nama.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
15.7.2008 16:12:15   
Anonimen
Jaz mam posteljico zraven postelje, tko enih 20 cm stran, pa mu dam roko, pa zvečer mu dudo popravljam kar iz postelje. Sej pol ko zaspi, jo vrže ven, pa je ponoči sploh ne potrebuje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
15.7.2008 16:13:43   
Anonimen
Aja, še to sem hotla rečt - baje je za mleko tud ful fajn vizualizacija, da se npr. otrok kopa v mleku, al pa kej takega - baje, da spodbuja možgane k proizvodnjiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
15.7.2008 16:14:07   
Anonimen
pri nas pa sploh noče preveč dude, jo ji malo dajem pa kakor se ji zdi, včasih jo vzame, danes ponoči se je pa pačila samo,da sem ji jo dala k ustomuser posted image ji je šlo kar na bruhanje tako, da sem rajš nehala. Pri nama je tud zraven postelje, samo da je mal več razmaka vmes tako, da moram vstat in se ne da s postelje 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
15.7.2008 16:14:30   
Anonimen

Aja, še to sem hotla rečt - baje je za mleko tud ful fajn vizualizacija, da se npr. otrok kopa v mleku, al pa kej takega - baje, da spodbuja možgane k proizvodnjiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?