Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
ninny kako si? Sem glih zadnjič razmišljala, kake čveke smo ble v na koncu. Zdej pa kr počivamo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
V redu sem, Ema velik spi, zadnje par dni se samo dojiva pa nama zanekrat kar gre. Sem bila pa danes celo na razprodajah in si kupila ene natikače- končno imam spet take noge kot pred . Ja, se pozna da smo včasih imele veliko več časa kot pa sedaj Saj boš videla, da bomo s časom spet v formo prišle
< Sporočilo je popravil ninny -- 15.7.2008 15:33:28 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:32:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa prej sm en Baci - same čokolade dobivam, ko mi pride kdo na obisk - rafaelote sem že pojedla, mam še mon cheri, pa bacije, pa mozart kugle, pa eno kilo čokolade- in vsega tega seveda ne smem
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst mislim, da grozdje lahko malo. Joj, razprodaje - jaz bi rabila kake hlače - mi nobene izpred še niso prav
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:34:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, a ni zanimivo, da vsi ene čokolade al pa bonboniere nosijo, me pa ne smemo jesti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:36:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jst mislim, da grozdje lahko malo. Joj, razprodaje - jaz bi rabila kake hlače - mi nobene izpred še niso prav potem pa ga res bom čist mal za poskusit kako bo. hlače- jaz nosim še kar nosečniške kavbojke samo tisto elastiko sem si zmanjšala sedaj ko nimam več trebuha, kg pa gredo kar lepo počasi dol, samo trebuh še ostaja bo treba kakšne trebušnjake začet delat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, pa v porodnišnco so mi prinesli banane pa čokolaado. Mislm, halo - kot da sem šla z lahkoto na wc
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny hlače- jaz nosim še kar nosečniške kavbojke samo tisto elastiko sem si zmanjšala sedaj ko nimam več trebuha, kg pa gredo kar lepo počasi dol, samo trebuh še ostaja bo treba kakšne trebušnjake začet delat Sej jst tud, pa ene pajkice tričetrt, pa ene športne 3/4 mam. Pri men je bolj problematičen obseg zadnje plati
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
samo ponavadi nosijo banane, pa ni važno zaradi česa si v bolnici jaz sem jim pa kar malo prepovedala, tako da sta k meni hodila samo moj in ta mala .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:40:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: ninny hlače- jaz nosim še kar nosečniške kavbojke samo tisto elastiko sem si zmanjšala sedaj ko nimam več trebuha, kg pa gredo kar lepo počasi dol, samo trebuh še ostaja bo treba kakšne trebušnjake začet delat Sej jst tud, pa ene pajkice tričetrt, pa ene športne 3/4 mam. Pri men je bolj problematičen obseg zadnje plati jaz bi velik rajš to kot pa da je problematičen trebuh, ker tam se pa res težko znebiš
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej mam tud še malo trebuha, ampak upam, da bo tudi to šlo dol, sam moram počakat do pregleda, da lahko začnem migat. Letos si bom nabavila kake enodelne kopalke, če nam bo uspelo res iti na morje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, jaz tud čakam pregled, samo se bojim da bom šele jeseni na vrsti, ker so dopusti in je baje taka gužva in se tolk časa čaka. Se moram takoj jutri naročit. morje- mi še vedno ne vemo kako in kaj , čeprav moj mal navija, da bi šli za kakšen dan v septembru
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:50:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, moj g gre na dopust točno takrat, ko bi jaz morala na pregled, tko da sem naročena en tedn prej, to pomeni 5tednov po porodu, ker pride z dopusta ravno takrat, ko nameravamo mi na morje. Jaz bi pa rada že prej vedela, kako in kaj in se bom probala zmenit z njim, da me naroči h komu drugemu na pregled, če še ne bo dokončno, ker pač ne bo še 6 tednov po porodu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je pa tak naval, da ni pogojev, da bom točno na 6 tednov naročena. Mi je že v P ob odpustu rekel, da je res veliko za čakat. Se pozna, da je poletje pa dopusti, pa veliko je letos... A ti kaj čaja daješ Luku? Jaz sem ga Emi danes prvič dala, pa ga je kar pila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti kaj čaja daješ Luku? Jaz sem ga Emi danes prvič dala, pa ga je kar pila. Ja, jaz skuham čaj iz kumine, janeža in kamilčk - dam vsakega ful malo, pa oba pijeva ta čaj, nesladkan. Ampak včasih ga pije, včasih pa ne - sem pogruntala, da ga najbolj naluštam pred dojenjem. Ma zdej bom pa morala it, k ga slišm, da se že neki pogovarja, po moje bo kmalu hotel družbo. Uživajte pa da se še kdaj trofiva za kak klepet
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 15:57:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem šla pogledat - je zaspal nazaj, tko da mam še čas
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:01:27
|
|
|
|
Anonimen
|
pri meni tud še spi, je jedla ob dveh sedaj pa čakam kdaj bo spet alarm za jest. Mene najbolj moti to, ker ne vem koliko poje , ker če ji naredim AM vem točno koliko poje in za koliko časa naj bi bila sita. Pa saj bo, upam, da mi bo mlek zdržal pa da se vsaj ta prve mesece dojiva, ker ta veliko nisem skoraj nič in sem si 4 mesece samo pumpala in dajala na flašo, Ema je pa res ta pravi jedec.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:04:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš bi tudi skoz jedel, vsake dve urce, mleka imam pa dovolj, tko da kar naj fant je, da ne bo lačen. In seveda, če več je, več je mlekca. A tvoja Ema tud jamra med spanjem, k Luka je kot en hrček, skoz neki
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
tud jamra tako, da včasih mislim, da je zbujena, pa grem pogledat in ona lepo spi . Mi pa zjutraj danes ni hotela zaspati in sem jo dala k nama v posteljo in je v 5 minutah zaspala in sem jo potem kar pustila pri nama spat, samo jaz sem bila potem vsa polomljena, ker se nisem upala premikat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej zato ga dam pa jst zmer v posteljico, ker mam že tko more, da sem ga poležala , se večkrat zbudim, ker se mi sanja, da sem med dojenjem zaspala, pa ga nism dala nazaj v posteljico
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, drugače je res bolj, pa še spočiješ se normalno, samo danes sem pa jaz vstajala vsako minuto in po skoraj eni uri sem obupala in jo dala k nama.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam posteljico zraven postelje, tko enih 20 cm stran, pa mu dam roko, pa zvečer mu dudo popravljam kar iz postelje. Sej pol ko zaspi, jo vrže ven, pa je ponoči sploh ne potrebuje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:13:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, še to sem hotla rečt - baje je za mleko tud ful fajn vizualizacija, da se npr. otrok kopa v mleku, al pa kej takega - baje, da spodbuja možgane k proizvodnji
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:14:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas pa sploh noče preveč dude, jo ji malo dajem pa kakor se ji zdi, včasih jo vzame, danes ponoči se je pa pačila samo,da sem ji jo dala k ustom ji je šlo kar na bruhanje tako, da sem rajš nehala. Pri nama je tud zraven postelje, samo da je mal več razmaka vmes tako, da moram vstat in se ne da s postelje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.7.2008 16:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Aja, še to sem hotla rečt - baje je za mleko tud ful fajn vizualizacija, da se npr. otrok kopa v mleku, al pa kej takega - baje, da spodbuja možgane k proizvodnji
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?