|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
15.7.2008 22:01:37   
NajaG
hvala za dobrodošlico:)

Se oglasim kaj jutri..tudi jaz grem pod tuš in počivat...Vprašanje kako dolgo me bo Staš pustil počivati:) Ponavadi spi 4-5ur in nato še enkrat tolko do jutra...bomo videli danes.

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 751
15.7.2008 23:04:54   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

RMRM jaz vsak dan spijem eno brezalkoholno pivo, samo ne vem al kaj pomaga al ne jaz se tolažim, da mi pomaga. Pri nas je ponavadi dovolj, da mi poje iz obeh, se pa kdaj pa kdaj naredi, da še vedno daje rokce v usta in ji naredim še ene 60 ml aptamila pa vse poje.

Ja ta fora s pivom preverjeno drži,sem imela dovolj mleka za malega,ampak sem mela take mehke dojke,ko pa sem začela pit pivo,so se dojke napolnile in postale trde in mali sedaj še bolj veselo papa.Meni pa je dojenje nekaj tako llepega,neznam opisat,pa brez zamere,vsem tistim mamicam,ki ne dojite,ampak jaz bi bla najbolj nesrečno bitje na svetu,če ga ne bi mogla dojit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
16.7.2008 7:20:19   
aleksandra silvija
Meni pa je dojenje nekaj tako llepega,neznam opisat,pa brez zamere,vsem tistim mamicam,ki ne dojite,ampak jaz bi bla najbolj nesrečno bitje na svetu,če ga ne bi mogla dojit.

enakouser posted image

pa dobro jutro

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 753
16.7.2008 7:51:14   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Meni pa je dojenje nekaj tako llepega,neznam opisat,pa brez zamere,vsem tistim mamicam,ki ne dojite,ampak jaz bi bla najbolj nesrečno bitje na svetu,če ga ne bi mogla dojit.

enakouser posted image

pa dobro jutro

Se pridružujem mnenju o dojenju. To je tako lepo. 

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 754
16.7.2008 8:26:56   
*Mojca*
hej babe žabe!

se vam javljam ko moja sva princa še spita user posted image

zakaj naj ne bi jedli čokolade? Jaz jem vsak dan nutello, pa tudi v P so rekli da lahko user posted image

dojenje šiba na polno, včasih imamo malo krčev, ampak nič tragičnega. Spimo od 20h-8h, vmes malo pojamramo za hrano in se kar v spanju nafutramo user posted image

Pregled pri G imam šele 8.9., ker je prej na dopustu, pri 5.tednih pa me ni hotela vzet. Seksamo še ne, ker imam tudi jaz malo straha po CR, pa še malo občasno boli. Kile...sem na +1, me pa moti pas špehca spodaj nad brazgotino po CR, ampak bo že user posted image

Zdaj smo bili 2 dni pri tašči....hmmm....ja. Super je bilo ker je kuhala in me malo razbremenila, ampak....malega bi non stop mela po rokah, sedi na drugem koncu dnevne in vsake 3min (ne pretiravam!!!) vstaja in hodi gledat malega. V roki non stop fotič in slikat, kot da je razstavni eksponat. Ne vem...malo mi je šlo v nos, pa ne vem ali sem jaz čudna al kaj? Pika na I...ko mi moj reče da ji mora dat VSE slike?!?!? A lahko imamo tudi kaj zase? Malo zasebnosti? Ne vem, včeraj sem bila kar depresivna zaradi tega. Dejte mi povedat če so to moji hormoni al njena obsedenost?

Zdaj pa grem še malo pojest preden se Luka zbudi...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 755
16.7.2008 8:41:02   
NinKa
Dobro jutro,

se na hitro oglasim dokler naša zvezdica še ni budna.

Smo ok, s tamalim sva že sama doma, ker je ati mogel v službo. Ampak gre. Sicer še šivi od CR občasno še boolijo, vendar je vzdržno. Dojimo se ne več, ker nimamo kaj. Torej smo 99% na AM. Tist 1 % je pa dudanja pa mami.

Me pa zanima, za tiste, ki ste rodile v Postojni. Koliko časa je potrebovala UE, da je poslala rojstni list. Men so rekli v P, da cca 14 dni.
Mamo pa namreč negativno izkušnjo, da pri prvem sinu sploh niso poslali rojstnega lista domov, ampak smo se mogli sami odpravit ponj v Postojno.

Uživajte, jaz se grem učit, ker septemberski roki se že bližajo.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
16.7.2008 8:52:58   
lunca14

enakouser posted image

pa dobro jutro

Jutro tud tebuser posted image user posted image user posted image ,pri men zdejle spi na men,veselo stiska pleničko in uživa,jaz pa mal čekiram,Enej je šel z očijem do babi-je nekaj boga-srček,Maj pa v vrtcu.Počasi se stvari normalizirajo,kaj pa pri tebi.Drugače pa poteka dan zelo podobno kot pri tebi,en na rokah,drugi v roki,tretji se podi okroguser posted image .

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 757
16.7.2008 9:06:21   
lunca14
Ne vem, včeraj sem bila kar depresivna zaradi tega. Dejte mi povedat če so to moji hormoni al njena obsedenost?

Ne eno ne drugo,babi pač hoče svojih pet minut,ti pa hočeš svojega otroka zaščititi-živalski nagon,ti bi ga tud mela rada skoz samo zase.Pa saj bo to obdobje tako hitro minilo,tako,da kar pusti,da se razvajateuser posted image .Čokolada naj ne bi bla dobra zaradi tega,ker zapira,pa še zaradi mleka-krči,probaj jest navadno temno,jedilno čokolado,ker je brez mleka,ne bo krčev,če ga bo pa zapirala,boš pa itak nehala jo jest,po drugi strani pa pravijo,da je dobra za dobro počutje otroka,saj veš kako se faj počutiš po enem koščku čokolade.Če mu ne škodi jo samo jejuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 758
16.7.2008 9:09:33   
lunca14
Uživajte, jaz se grem učit, ker septemberski roki se že bližajo.

Dobra si,da se greš ahko učit,men so se možgani čisto skisaluser posted image ,sem bolj podobna robotu,ki ga sprogramiraš in dela in ko konča se ustavi in čaka na naslednje programiranje.Da bi se mogla zdejle učit,se mi zmeša raje še dva otroka,kot en izpituser posted image ..........

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 759
16.7.2008 9:13:27   
lunca14
No pa še izjava mojga starejšega petletnika,ko mi je težil za novo igračo in sem mu rekla,da jih ima dovolj in da jaz si tudi želim še enega dojenčka,pa me mogleda pa pravi: Ja mami,kaj pa bomo s tokimi fanti,kam jih bomo pa peljal?Pa saj imaš enega.
Drugače pa govori okrog da bomo rodili še par otrok,da bomo kupili avtobus in jih bomo peljali na morje.Le kaj si ljudje misijo o meni,da semi je zmešalouser posted image .No zdej pa grem še kaj narest,dokler spi.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 760
16.7.2008 9:44:13   
Anonimen
Dober dan. Kolkr je lahko dober. Danes ponoči je mel neke fore, se jee zbujal na 2 uri, jedel, potem pa ni hotel nazaj zaspat. Tko sem ga ob pol petih dvignila, ga šla previt, ga mal pocrkljala, pa dala nazaj v postlco. Malo je protestiral, ampak se nisem vdala. Pol ko je pa končno Luka nehal jamrat, je pa user posted image začel smrčat - bi ju kr oba dala ven iz spalnice za kako uro, da bi se naspala. Tko da ni čudno, da sm tečna, če sm spala kakih 5 urc. user posted image

Sej drgač ju mam ful rada, sam onadva en druzga sploh ne motita - torej bom morala jst iz spalniceuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 761
16.7.2008 9:44:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

No pa še izjava mojga starejšega petletnika,ko mi je težil za novo igračo in sem mu rekla,da jih ima dovolj in da jaz si tudi želim še enega dojenčka,pa me mogleda pa pravi: Ja mami,kaj pa bomo s tokimi fanti,kam jih bomo pa peljal?Pa saj imaš enega.
Drugače pa govori okrog da bomo rodili še par otrok,da bomo kupili avtobus in jih bomo peljali na morje.Le kaj si ljudje misijo o meni,da semi je zmešalouser posted image .No zdej pa grem še kaj narest,dokler spi.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
16.7.2008 9:45:20   
Anonimen
Drugač sva bla pa z mojim včeraj deležna enga kkonkretnega nasmeha, sva bla oba v user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
16.7.2008 9:46:10   
l.daisy
jutro...

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

enakouser posted image

pa dobro jutro

Se pridružujem mnenju o dojenju. To je tako lepo. 

no, zdaj sem se spet zasekirala... user posted image
moja dnevna proizvodnja ne zadostuje niti za en obrok za enega...

user posted image user posted image sta se zmatrala na igralnem centru in spita sto na uro... mami se pa psihično pripravlja na likanje... pa kar ne gre in ne gre... pa še kakšno stvar moram pripraviti, jutri imam povabljene ljudi za r.d. ... madonca grejo leta... user posted image
alea, na pomoč!!!!!!! user posted image

ati je danes spal od desetih do pol šestih, pa je zjutraj rekel, da je zmatranuser posted image ... jao, pa toliko ni spal, ko še ni imel otrok... user posted image user posted image user posted image

ehh, tako me mori ta likanje, da tudi čvekat ne morem... mogoče pridem še kaj prebrat, če bosta sončka spala....

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 764
16.7.2008 10:03:59   
alea01
Jutro mamice in sončkiuser posted image

*Mojca*- eh, tvoja tašča je itak klasa zaseuser posted image . Ti sam kimaj, pa si misli svoje in naredi po svoje. Škoda živcev.

l.daisy- a bi ti kakšen recept, ali ti moram narediti jaz pecivouser posted image . Če hočeš recept, bi verjetno takega, ki se zelo brzinsko naredi, imam prav?user posted image

dojenje- jaz čez dan poskušam dojit in se dojimo, čeprav to traja in traja,.... Ampak mlekeca imam pa zelooooooo malo in je tamala bolj ko ne lačna do večera-potrpežljiva punca, ni kajuser posted image user posted image . Zvečer se pa ne moremo in ne moremo najest. In obvezno moram dodat. Pijem brezalkoholno pivo, čaj za dojenje, belo kavo, edino polente ne jem, ker je ne maram. V glavnem, mlekeca kljub temu ni dost. Čez dan jo skoz pristavljam, pa tudi ne pomaga. No, počivam pa bolj malo- verjetno bo to razlog

naja- dobrodošla nazajuser posted image user posted image

aja,... ve, ki imate AD3 kapljice. A ful matra user posted image ? Jaz zbiram pogum, da bi ji dala. Kako pa dajate? A postopoma?

< Sporočilo je popravil alea01 -- 16.7.2008 10:06:04 >

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 765
16.7.2008 10:09:44   
l.daisy
jaz se še vedno nisem spravila likatuser posted image

alea, zdaj, ko si se ponudila, lahko tudi ti narediš kaj user posted image user posted image user posted image
rabim pa en ne brzinski, ampak TURBO brzinski recept...

evo jih, user posted image user posted image že jamrata...
hihi, vsaj likat ne bo treba.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 766
16.7.2008 10:13:47   
NinKa
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

no, zdaj sem se spet zasekirala... user posted image
moja dnevna proizvodnja ne zadostuje niti za en obrok za enega...

user posted image user posted image sta se zmatrala na igralnem centru in spita sto na uro... mami se pa psihično pripravlja na likanje... pa kar ne gre in ne gre... pa še kakšno stvar moram pripraviti, jutri imam povabljene ljudi za r.d. ... madonca grejo leta... user posted image
alea, na pomoč!!!!!!! user posted image

ati je danes spal od desetih do pol šestih, pa je zjutraj rekel, da je zmatranuser posted image ... jao, pa toliko ni spal, ko še ni imel otrok... user posted image user posted image user posted image

ehh, tako me mori ta likanje, da tudi čvekat ne morem... mogoče pridem še kaj prebrat, če bosta sončka spala....

Sploh se ne sekiraj, če ni ni. Sam pa verjamem, da moraš bit psihično ful močna, da "preživiš" pritiske od zunaj, ker vem da te ful napadajo. Men je pri prvem user posted image , na prvem pregledu pediatrinja začela tulit, Kako vam je zmanjkalo mleka, če mleko je pol ne presahne. Popite 10 l vode na dan..... Od kolegov sem poslušala, kako nimaš mleka, pri takem oprsju.....tako da sam bodi močna in se jim ne pusti.
Sama pravim, kaj pomaga dojenčku živčna mami, ki se sekira zaradi mleka. Raje AM pa mirna mami, ki se z vsem srcem posveti svojemu zakladku user posted image .

Likanje- moja šibka točka. Eno izmed najbolj osovraženih gospodinjskih del. Mene tut jutri čaka.

Mi imamo v soboto RD od mojega user posted image  na sporedu. Se mi še sanja nena kaj pripravit. Imate kakšne ideje, da bo hitro in s čim manj dela?!user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 767
16.7.2008 10:16:46   
l.daisy
ninka, hvala... user posted image

kaj pripravit, bo pa alea povedala, ona obvlada sto na uro.. user posted image

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 768
16.7.2008 10:21:52   
alea01
evo, brzinski receptiuser posted image user posted image

NUŠINE REZINE
1/2 mleka
20dag sladkorja
20dag jedilne čokolade
10dag kokosa
1margarina
50dag zdrobljenih albert keksov

Vse sestavine razen albert keksov kuhaš, dokler ne zavre. Nato daj iz štedilnika in dodaj albert kekse-prej jih zdrobi.- jaz jih s tisto zadevo, ki jo imam za zrezke tolčt. Pekač posuj z kokosom, vanj vlij maso in po vrhu spet posuj kokos-jaz porabim več kokosa. Ko se masa ohladi in strdi jo nareži na rombe ali pa kocke

JOGURTOV BISKVIT

1jogurt
2jogurtova lončka moke
1/2 jogurtovega lončka olja
1/2 jogurtovega lončka sladkorja
1kozarec sadja iz kompota ali sveže sadje ali zamrznjeno-najboljše je višnjev kompot
2jajci
1pecilni
1vanili
2žlici ruma

Vse zmešaj do daj sadje, ki ga odcediš-če je iz kompota in peči približno 15 do 20 minut na 200C

Če ti ne bo prav, povej da napišem če kateri receptuser posted image

Pa dober tekuser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
16.7.2008 10:25:41   
l.daisy
pomojem bo tole kar šlo... samo grem stavt, da bo kriza tistih 15-20 minut, ko se bo peklo, pa bo šlo vse v ... user posted image user posted image user posted image

hvala.... user posted image

hihi, kako anžej gleda, ko klofam po tipkovnici...

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 770
16.7.2008 10:27:37   
alea01
še en....

BE MEL
4jajca
20dag sladkorja
20dag moke
1dL olja
1dL ruma
4 žlice kakava
1pecilni
1vanili
malo margarine
4dL mleka

krema
2kisli smetani
5žlic sladkorja
5žlic kokosa

Jajca, sladkor in vanili penasto umešaj in dodaj olje, rum, kakav, pecilni in moko. Vlij v malo višji pekač. Pečen in vroč biskvit prelij z 4dL hladnega mleka. počakaj, da se ohladi.
Zmešaj kisli smetani. sladkor in kokos. Premaži biskvit in po vrhu naribaj jedilno čokolado

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 771
16.7.2008 10:32:44   
alea01
l.daisy- skoz te pozabim vprašati. A sta enojajčna ali dvojajčna?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 772
16.7.2008 11:01:40   
alea01
no, pa ko glih imam čas- bog ve, kdaj ga bo spetuser posted image user posted image

Da mal pokomentiram. Kar se tiče user posted image . midva bi ful že začela in sva že mal nestrpna, ampak ste me prestrašile, ker ful boliuser posted image . Evo, kakšen user posted image sem. Popadki pa ne bolijo, ali kajuser posted image . In zdej zbiram pogum za user posted image user posted image .

likanje- prejle sem jaz skoz likala, zdaj pa tašča likauser posted image . Prejle sem jaz skoz kuhala, zdej pa tašča kuhauser posted image - razen specialitet in peciva. To je še zmeraj moje delouser posted image user posted image

A ima še kaj zapokomentirat? mislim, da sem bolj pozebljiva kot prej ko sem bilauser posted image .

aja, kile. Hm, zredila sem se za 16,5kg in imela skoraj 60kg. Sedaj imam 47,5kg in mi vsi govorijo, da ne smem več shujšat ker sem ful kul in da sem prejle bila presuha. Tudi jaz sem si všeč, ko nimam tistih 43 kil. ampak, kaj čmo. Saj ne hujšam. Je pa res, da sem bila prej fuuuuuuul suha in zdej res ne bi bila več taka. Aja, pa šlauf imam jaz še tudi. Pa poročnega in zaročnega prstana ne dobim več goruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 773
16.7.2008 11:38:05   
sasa.vracko
Ninka - se ful strinjam s tabo!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 774
16.7.2008 11:44:07   
sasa.vracko
Pa še nekaj za vse tiste, ki bi rade imele še več mleka: men so v bolnic dal en sprej SYNTOCINON, ki si ga morš kakih 5 minut pred dojenjem našpricat v nos in ti sproža mleko, pa povzroča tudi krčenje maternice po porodu... Če ga ktera rab, ji ga rade volje dam.
Moj sonček pa spančka... js pa se nekaj zaganjam likat, ker imam itak samo takrat možnost, da kaj naredim, ko spi, mi drugega ne preostane, kot da se skidam...
Alea01 - ti si naš pravi kuharski zaklad, ki nas že vseskoz zalagaš z recepti user posted image , mi pa ni jasn kok si lahk skoz tako fajn šlank, če tolk sladkarij popapaš, pa če se dobro spomnim, si celo nosečnost jedla Milke, a se ti je kaj zagravžala mogoče, zdej po porodu?  user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?